hayatbanagüzel kutun dolmuş yine tatlım burdan yazıyorum :)
cunda adasına 10 yıl önce gitmiştim çok güzel.. ben 5 yıldız tatili tercih ediyorum 3 yıldır malum iş hayatı 15 gün tatilimiz oluyor bol bol nerde uyuyacaksam onu seviyorum kuzum yoksa ben de sen gibi hep butik otellerde kalırım evlenmeden önce öyle yapıyorduk şimdi malesef... sen bana öğrenebilirsen yarın mesaj atar mısın eşimle karar vereceğiz. geldiğimizde mutlaka buluşmak isterim kuzum, 2 haftaya kadar geleceğiz inşallah... :) öpüyorum seniiiii de minişide....
canım yemeğe tuzla başlayıp tuzla bitirmek sünnettirdinimiz ne kadar güzel herseyin mantıklı bir sebbebi var
bende daha yemek yapıcam ne yapacağım konusunda da hiç bir fikrim yok :44::44:
bizimde 9 Temmuz ilk senemiz ben eşime söledim beni şaşırt güzel bir süpriz yap diye bakalım bekliyorum ilk yıldönümümüz (yani evlenmeden önceki 5 seneyi saymazsak) senden bekliyorum dedim bekliyoruz oğluşumla bakalım babamız ne hazırlayacak bizim için
9 temmuz benim kına gecemdi :) 10 temmuz nikah düğün 3 yılı doldurmuş olacağız kuzumm
2 yıla yakın flört yaklaşık 9 ayda nişanlılık vardı bizim, ahhh ilk anı hatırlattınız
eşimle şirketin verdiği bir eğitimde tanışmıştıkkk bunların grubu gelmesini bekliyordukk eğitim salonundaydı kıştı dışarıda kar atıyordu, eğitimci gelmiyeceklerse başlıyayım demesiyle
kapının açılması ve benim kapıya bakmam, onunda direk bana bakıp öylecede durması kısa süreli şaşkınlığa ve etrafın gülümsemesine neden olmuştu
ilk kapıdan girdiğimde işte evleneceğim erkek bu olmalı Allahım dedim, gömleğinin üstüne süeter giymişti, hafif beyaz saçları vardı yanlarda aşık olmuştum o anbütün eğitim boyunca bakışmıştıkkk güzel zmanlardı bee
öpğyorumm sizi iyi akşamlar dua edin bana yarn içinnnöptükkkkkk
annemlerde 10 temmuz 1980 ve hala birbirlerine aşıklar yapışık ikizler gibi geziyorlar darısı başımızaaaa
ESraaammmmmmm dön evineeeeee seni çok seviyorummm aşgıgıııııııımmmmmmmmmmm
bu tiplemeyi hatırladınız mııı " tüüülaaayyyyyyy"
Merhabaaa herkeseee :))
sonunda öğrenebildik cinsiyetimizi çok şükür Rabbime kızımız oluyor :)) şaşırttım mı sizi :))
en çok da babamız sevindi. kayınvalidem ve görümcelerim de deli gibi kız temenni ediyorladı :))
Allah bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla büyütmek nasip etsin :)) onlara güzel gelecek hazırlayalım inşallah :)) canım yavrummm canım kızımmm annesine en büyük arkadaş olacak benim meleğim en çok da bunun için seviniyorum :))
sonunda öğrenebildik cinsiyetimizi çok şükür Rabbime kızımız oluyor :)) şaşırttım mı sizi :))
en çok da babamız sevindi. kayınvalidem ve görümcelerim de deli gibi kız temenni ediyorladı :))
Allah bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla büyütmek nasip etsin :)) onlara güzel gelecek hazırlayalım inşallah :)) canım yavrummm canım kızımmm annesine en büyük arkadaş olacak benim meleğim en çok da bunun için seviniyorum :))
kızlar nasılsınız.. ya sıze bırsey sorucam ebebek.com diye bır sıte var bu sıte aynı isimli mağazanın alışveriş sitesi mi yoksa farklı mı..bu sitede fiyatı uygun bir anakucağı gördümde almak istiyorum ama site güvenilir mi değil mi bi size soriim dedim yardımcı olur iseniz çoook sevincemm.
bi de hucurat suresi var burada okumsutum galıba okunursa veya anne uzerınde tasırsa bebegı ve anneyı tehlıkelerden korur die
eşim okumsutu bana pazartesı gunu merdıvenden yuvarlandım 20 basmakatan heem de Allah ım korudu kızlar hersey dua ile
bbeıs çok iyi maşallahbenım heratarfım morardı ama
bir de her zaman olmasa da 5-10 tl sadaka vermek çok faydalı bin belayı def ediyor cidden ınternet uzeırnden
ihh nın veya kısme yokmunun sıtesınden kredi akrtı ile bile sadaka verılebılıyor :) veya sımdı hava ısındı çocukalrı bakkala toplayıp
herbırıne bu stıx benzeri dondurmalardan alınca cok sevınıyolar :)
11 gıbı pttye kadar cıkmıstım evden ptt evıme yakın 3.kat cıktım bı kalabalık bı havasız yukarda gözum karardı kulaklarım duymadı basım döndu oturdum merdıvene bayılcam kımse kaldıramaz dıe bayılmıyorum o derece.bı teyzeyle amca yardım ettı asagı ındık hemen tıp merkezı vardı yanında tansıyonuma baktırdım kı suankı gıbıydım orda yukardakınden ıyıydım 9a 7 cıktı sonra ısım bıtmemstı yavastan yıne cıktım pttya tam ıslemı yapca ımza atamadım aynı sekılde oldum yıne aşağı ındım bı kuyumcuda oturdum yarım saat kaynanamı aradım benı karsıla tansıyonum dustu dıe geldı hemen saolsun onlara gttım bı ayran ıctım uzandım kocam gelmıs hemen bıde cıkarttım saglık ocagına gıdelım bı dedım 9a 4.5 tansıyon eve geldım bebısı dınledım cok sukur bı sıkıntı yoktu uzandım bıraz sıze anlatmaya geldım gecmısı okucam sımdı bıde aksam oğluma bundan alcaz
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com
kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım hayatımda ılk defa böle bısı yasadım sebebını ıse hıc bılemıyorum yorulmadım etmedım olacagı varmıs ama okdr korktum kı bakkala bıle gıtmem daha tek basıma:))
bayılmaktan degılde kımse benı tasıyamıcak ya:)) ona korktum ya neysekı gectı
canım bendede aynı sorun var oturma simidi kullanıyorum ancak öyle rahat ediyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?