2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evt cnm arkadasım da aldı aynı yataktan yorumları da okudum ozellıklerı guzel ve chıcconun 2 yıl da garantılı alt acma yerı de var oyuncaklı kumandalı ısıklı bebek agladgnda otomatık tıtresım ozellıgı var tekerleklı bıde cantası varaldık gıttı 360 tl

kızlar sizde yoğun baş ağrısı çekiyormusunuz duramıyorum

Normalde haftada 1-2 baş ağrısı çeken ben 5 aylık hamilelik boyunca çok şükür 1 ya da 2 kere ancak çektim,o da tansiyonum düşmüştü baygınlık geçirmiştim o zaman..

güneşte falan fazla dolaşıyor musun?

maşallah kuzuna canım

şeker yüklemesi için erken değil mi? ben 26. haftamda gidicem ?
teşekkür ederiz canım,
bimiyorumki tatlım şeker yüklemesi 20. haftadan sonra yapılıyormuş diye öğrendim , benim doktor istedi ,
cenım maşallah oğluna kilosu çok iyi.göbek deliği ağrısı bendede oluyordu canım gerildiği için normalmiş,benimde elllerimde uyuşma var, gece sağa sola dönerken karnıma ağrı giriyor. banada magnezyum verdi.haftada 3 gün iç dedi.

Son düzenleme:

canım şeker yüklemesi için bende 22. hafta aç karınla gidicem dr.a
ayrıntılı ultrason içinde 20. hafta prof.a gidicem.

okadar uzaga da gıtmedım hanı 500 metre anca yurumusumdur o ara gunes mı gectı kafama anlamadım yanı tırstım ya daha hayatta cıkmam tek basıma:)) sende dıkkat et kendıne

oyoy yerim ben bunuuuuuu çok datlu maşalah annesi çok güzel bi kızın olcakk inşşş :)))

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm sayfalar ne kadar çabuk ilerliyo yetişmiyorum valaa :))

artık bide çogu hamiş bacılarımm cinsiyeti ögrendi bi topik açsak cinsiyetleri yazardıkk kimin ne oldugunu bilirdik iyi olurdu

Günaydın kızlar, yoğunluktan anca yeni yazıyorum.

sabah sabah ne moral oldu bu görüntüler, ne çok sevaba girdin biliyon mu :))) yavrum benim maşallah yaa çok tatlı

kazasız belasız alırsın kucağına inşallah.

ne güzel mışıl mışıl uyuyor, sanki yatağında, rahat ettiriyorsun belli bebişini :)

tebrik ederim canım. evet babalar daha bir düşkün oluyor kızlara, Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

kızlar sizde yoğun baş ağrısı çekiyormusunuz duramıyorum

her sabah çekiyorum sonra geçiyor, bazen gün içersinde de oluyor, ben çok alıştım, rutin bişi benim için, ağırmıyormuş gibi işime gücüme devam ediyorum.

ne güzel bir hikaye, Allah mutluluğunuzu daim etsin. bizde dün gece ilk yemek yediğimiz restorana gittik, anıları pekiştirdik, bu erkekler varya çok fena

canım o site güvenilir, mağazalarıda var, senin bulunduğun yerde var mı bilmiyorum. ama ciddi bir firma. güle güle kullan.

gözün aydın canım. benimde geçen o bölgem ağırdı, ciddiye almadım, hergün bir yerim ağrıyor, önemsemiyorum. maşallah kuzucuğuna.

okadar uzaga da gıtmedım hanı 500 metre anca yurumusumdur o ara gunes mı gectı kafama anlamadım yanı tırstım ya daha hayatta cıkmam tek basıma:)) sende dıkkat et kendıne

geçmiş olsun tekrardan, ya arada benimde başım dönüyor, ama düşecek kadar olmadım, sanırım çok yorulunca bide açken daha çok oluyor.

selam canım. var canım öyle bir topik, bulemsuya sorarız, düzenleyecekti galiba. yada yazın siz dedi.

mrb kızlar napıyosunuz ben çok mutluyum memleketten annemler geliyor temizlik yaptım şimdi pazara gitcem yemek yapcam :)))

mrb kızlar napıyosunuz ben çok mutluyum memleketten annemler geliyor temizlik yaptım şimdi pazara gitcem yemek yapcam :)))

oh oh gözün aydın canım,bol bol güzel vakitler geçir ailenle.
bizde bu akşam ablamlarla şöyle güzel bi akşam yemeğine çıkalım diyoruz..

Allah aile saadetlerimizi bozmasın inşallah
..

canım şeker yüklemesi için bende 22. hafta aç karınla gidicem dr.a
ayrıntılı ultrason içinde 20. hafta prof.a gidicem.
banada doktorum ayrıntılı için ,20 haftan dolsun gel dedi.ikimizde hayırlı haberlerle gelelim canım,şekeriçin aç filan demesi 75 lik yazmış sana kaçlık yükleyecekleri bellimi canım ay bende arayıp sorayıp açmı gelicem diye çünkü bazılarınada tok diyorlarmış.
çok merak ediyorum şu ayrıntılı ultrasonu bebeğimi en uzun izlediğim an olacak çünkü

milona kzın çok şeker maşallah huzurla uyuyor sanki
off kızlar çok sıcak benim evde yanıyor ,şu yazı bir atlatsak sonra gelsin bizim minikler

cnm dun yazmıştım sana perşembe aldık arabamızı bu sabah gelı sorunsuz sekılde bılgılerıne arabamızıda cookkkkk beyendık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…