kızlar sizde yoğun baş ağrısı çekiyormusunuz duramıyorum
tatlım niye ceviz fayda etmez bebk beyin gelişimini mi tamamladı??????...neyi eksik bilyom yine ben....
maş. sana ya...bizede dua et canım ezbere bılıyorsan her gün sen okursun asıl...
tatlım geçmiş olsun dikkat et ya..
yatağı iyice araştırdın mı?...ben daha ne alcağımı bilemiyorum...
amin canım inşallah...anneninde maşallahı var..kardeşinde çok şanslı bu arada....
allah kabul etsin canım...inşallah çok hayırlı bi evladın olur....böyle duyarlı bı annesi var...inşallah bizlerd örnek anne babaalr oluruz sabırla bebklerimiziz büyütürüz...
canım çok çok sevindim senin anne olmanı o kadar çok istiyorum ki....inşallah canım ara ara korkular yaşasak ta uumutla bekliyoruz işte...
teşekkür ederiz canım,maşallah kuzuna canım
şeker yüklemesi için erken değil mi? ben 26. haftamda gidicem ?
cenım maşallah oğluna kilosu çok iyi.göbek deliği ağrısı bendede oluyordu canım gerildiği için normalmiş,benimde elllerimde uyuşma var, gece sağa sola dönerken karnıma ağrı giriyor. banada magnezyum verdi.haftada 3 gün iç dedi.çoook sevindim canım. prensesinizi sağlıkla büyütün inşallah:)
ESRA: canım çooook geçmiş olsun. bir an önce iyileşip toparlanmanı diliyorum.
kızlar dün gece göbek deliğime çok sert kramp girdi acıdı ağrıdı, sızladı, bugün hafiflemişti ama yine de dr.uma gittim.
dr. usg de baktı herşey normal dedi. kan ve idrar tahlili yaptı onlarda çok şükür iyi çıktı. sanırım büyümeye bağlı. ağrı kesici verdi birde magnezyum verdi.
oğluşumun pipisini yine gördük:) hatta bacaklardan birde resim aldık:) boyunu söylemedi ama 220 gr. olmuş 17+5 dik. göbeğinin çevresini ölçtü 18+6 çıktı:) göbekli olacak heralde paşam. aradaki fark sorun olmazmış.
Rabbim hepimize tüm dileyenlere bekleyenlere sağlıklı hayırlı mutlu evlatlar versin inşallahhh....
teşekkür ederiz canım,
bimiyorumki tatlım şeker yüklemesi 20. haftadan sonra yapılıyormuş diye öğrendim , benim doktor istedi ,
cenım maşallah oğluna kilosu çok iyi.göbek deliği ağrısı bendede oluyordu canım gerildiği için normalmiş,benimde elllerimde uyuşma var, gece sağa sola dönerken karnıma ağrı giriyor. banada magnezyum verdi.haftada 3 gün iç dedi.
Canım hemen yardım iste otur oldugun yere.. ben arada bayılırım ordan biliyorum :) o kadar anlık oluyor ki bi kere kötü hissettigim halde banyodan yatagıma giderim sandım iki adım attım gerisi yok.çok kötü düştüm kafamı çarptım duvara :) tansiyon fena..
Kızlaaarr sabah sabah kalktım prensesimin fotolarını paylaşayım dedim sizlerle
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-19.html#post25215938
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-19.html#post25215938
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
Merhabaaa herkeseee :))
sonunda öğrenebildik cinsiyetimizi çok şükür Rabbime kızımız oluyor :)) şaşırttım mı sizi :))
en çok da babamız sevindi. kayınvalidem ve görümcelerim de deli gibi kız temenni ediyorladı :))
Allah bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla büyütmek nasip etsin :)) onlara güzel gelecek hazırlayalım inşallah :)) canım yavrummm canım kızımmm annesine en büyük arkadaş olacak benim meleğim en çok da bunun için seviniyorum :))
9 temmuz benim kına gecemdi :) 10 temmuz nikah düğün 3 yılı doldurmuş olacağız kuzumm
2 yıla yakın flört yaklaşık 9 ayda nişanlılık vardı bizim, ahhh ilk anı hatırlattınız
eşimle şirketin verdiği bir eğitimde tanışmıştıkkk bunların grubu gelmesini bekliyordukk eğitim salonundaydı kıştı dışarıda kar atıyordu, eğitimci gelmiyeceklerse başlıyayım demesiyle
kapının açılması ve benim kapıya bakmam, onunda direk bana bakıp öylecede durması kısa süreli şaşkınlığa ve etrafın gülümsemesine neden olmuştu
ilk kapıdan girdiğimde işte evleneceğim erkek bu olmalı Allahım dedim, gömleğinin üstüne süeter giymişti, hafif beyaz saçları vardı yanlarda aşık olmuştum o anbütün eğitim boyunca bakışmıştıkkk güzel zmanlardı bee
öpğyorumm sizi iyi akşamlar dua edin bana yarn içinnnöptükkkkkk
kızlar nasılsınız.. ya sıze bırsey sorucam ebebek.com diye bır sıte var bu sıte aynı isimli mağazanın alışveriş sitesi mi yoksa farklı mı..bu sitede fiyatı uygun bir anakucağı gördümde almak istiyorum ama site güvenilir mi değil mi bi size soriim dedim yardımcı olur iseniz çoook sevincemm.
çoook sevindim canım. prensesinizi sağlıkla büyütün inşallah:)
ESRA: canım çooook geçmiş olsun. bir an önce iyileşip toparlanmanı diliyorum.
kızlar dün gece göbek deliğime çok sert kramp girdi acıdı ağrıdı, sızladı, bugün hafiflemişti ama yine de dr.uma gittim.
dr. usg de baktı herşey normal dedi. kan ve idrar tahlili yaptı onlarda çok şükür iyi çıktı. sanırım büyümeye bağlı. ağrı kesici verdi birde magnezyum verdi.
oğluşumun pipisini yine gördük:) hatta bacaklardan birde resim aldık:) boyunu söylemedi ama 220 gr. olmuş 17+5 dik. göbeğinin çevresini ölçtü 18+6 çıktı:) göbekli olacak heralde paşam. aradaki fark sorun olmazmış.
Rabbim hepimize tüm dileyenlere bekleyenlere sağlıklı hayırlı mutlu evlatlar versin inşallahhh....
okadar uzaga da gıtmedım hanı 500 metre anca yurumusumdur o ara gunes mı gectı kafama anlamadım yanı tırstım ya daha hayatta cıkmam tek basıma:)) sende dıkkat et kendıne
oyoy yerim ben bunuuuuuu çok datlu maşalah annesi çok güzel bi kızın olcakk inşşş :)))
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm sayfalar ne kadar çabuk ilerliyo yetişmiyorum valaa :))
artık bide çogu hamiş bacılarımm cinsiyeti ögrendi bi topik açsak cinsiyetleri yazardıkk kimin ne oldugunu bilirdik iyi olurdu
kızlar nerdesiniz haftasonu oldugundan pek gelen yok sanırım...
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
kızlar nerdesiniz haftasonu oldugundan pek gelen yok sanırım...
mrb kızlar napıyosunuz ben çok mutluyum memleketten annemler geliyor temizlik yaptım şimdi pazara gitcem yemek yapcam :)))
banada doktorum ayrıntılı için ,20 haftan dolsun gel dedi.ikimizde hayırlı haberlerle gelelim canım,şekeriçin aç filan demesi 75 lik yazmış sana kaçlık yükleyecekleri bellimi canım ay bende arayıp sorayıp açmı gelicem diye çünkü bazılarınada tok diyorlarmış.canım şeker yüklemesi için bende 22. hafta aç karınla gidicem dr.a
ayrıntılı ultrason içinde 20. hafta prof.a gidicem.
kızlar nasılsınız.. ya sıze bırsey sorucam ebebek.com diye bır sıte var bu sıte aynı isimli mağazanın alışveriş sitesi mi yoksa farklı mı..bu sitede fiyatı uygun bir anakucağı gördümde almak istiyorum ama site güvenilir mi değil mi bi size soriim dedim yardımcı olur iseniz çoook sevincemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?