oh oh gözün aydın canım,bol bol güzel vakitler geçir ailenle.
bizde bu akşam ablamlarla şöyle güzel bi akşam yemeğine çıkalım diyoruz..
Allah aile saadetlerimizi bozmasın inşallah..
Valla bende bu sıcaklarda temizlikle uğraşıyorum İstanbul yanıyoooorrrr...
mrb kızlar ben sanırım artık bebegımı hıssedıyorum uc gun once uyurken uyandım gece karnımda bı dolgunluk hıssıyle elımı gobegımın bıraz altına koydum tas gıbı bırsey cıkıntı seklınde avcuma geldı ama korktum kalktım hemen sonra duzeldı sırt ustu yatıodum ondanmı ole oldu acaba sımdı pıt pıt bıseler hıssedıorum bebısımın tekmelerı olsa gerek sız nası hıssedıosunuz ben ılk oldugu ıcın tereddutteyım
eskişehirde yanıyo klimalarda yetmiyo ne olucak nasıl geçicek yaz bilmiyorum yazın hamile olmak zor zanaatmış ya
banada doktorum ayrıntılı için ,20 haftan dolsun gel dedi.ikimizde hayırlı haberlerle gelelim canım,şekeriçin aç filan demesi 75 lik yazmış sana kaçlık yükleyecekleri bellimi canım ay bende arayıp sorayıp açmı gelicem diye çünkü bazılarınada tok diyorlarmış.
çok merak ediyorum şu ayrıntılı ultrasonu bebeğimi en uzun izlediğim an olacak çünkü
milona kzın çok şeker maşallah huzurla uyuyor sanki
off kızlar çok sıcak benim evde yanıyor ,şu yazı bir atlatsak sonra gelsin bizim minikler
eskişehirdensin hıı canım. bende dr. için eskişehir acıbademe geliyorum. ama bozüyükte oturuyorum.eskişehirde yanıyo klimalarda yetmiyo ne olucak nasıl geçicek yaz bilmiyorum yazın hamile olmak zor zanaatmış ya
Maşallah annesi güzel kızına
maşallah ona nekdr net cıkmıs uyuyomuydu prenses
İnşallah teyzesiii hepimizin bebişleri çoook güzel olacakkk, mis kokulu melek onlar melekkkoyoy yerim ben bunuuuuuu çok datlu maşalah annesi çok güzel bi kızın olcakk inşşş :)))
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm sayfalar ne kadar çabuk ilerliyo yetişmiyorum valaa :))
artık bide çogu hamiş bacılarımm cinsiyeti ögrendi bi topik açsak cinsiyetleri yazardıkk kimin ne oldugunu bilirdik iyi olurdu
Günaydın kızlar, yoğunluktan anca yeni yazıyorum.
sabah sabah ne moral oldu bu görüntüler, ne çok sevaba girdin biliyon mu :))) yavrum benim maşallah yaa çok tatlı
kazasız belasız alırsın kucağına inşallah.
ne güzel mışıl mışıl uyuyor, sanki yatağında, rahat ettiriyorsun belli bebişini :)
Ama ben seni yerim yaa minik kuşa bak sen maaşallahh
banada doktorum ayrıntılı için ,20 haftan dolsun gel dedi.ikimizde hayırlı haberlerle gelelim canım,şekeriçin aç filan demesi 75 lik yazmış sana kaçlık yükleyecekleri bellimi canım ay bende arayıp sorayıp açmı gelicem diye çünkü bazılarınada tok diyorlarmış.
çok merak ediyorum şu ayrıntılı ultrasonu bebeğimi en uzun izlediğim an olacak çünkü
milona kzın çok şeker maşallah huzurla uyuyor sanki
off kızlar çok sıcak benim evde yanıyor ,şu yazı bir atlatsak sonra gelsin bizim minikler
iyi sabahlar kızlar
o kadar sıcak ki bi türlü uyku tutmadı
dün o kadar uyumuşum ki sabah 6 gibi oğlum tekmeleriyle uyandırdı beni, uyku hali önemsemedim uyumaya devam ettim,
tüm gün gıkı çıkmadı paşamın küstü herhalde bana :18:
sonra babamız bizi gezmeye götürdü bi güzel yemek yedik gece arabada eve dönerken bi başladı tekmelemeye nasıl sevindim anlatamam, tüm gün sesi çıkmadı kuzumun
eve geldikten sonrada çikolata yedim tam coştu bebeğim yani barıştık
yarında arkadaşlarla buluşup pikniğe gideceğiz Allah nasip ederse
şimdiden herkese mutlu pazarlar yavrularıyla beraber
oğluşumla öpüyoruz sizi teyzeleri
Kızlaaarr sabah sabah kalktım prensesimin fotolarını paylaşayım dedim sizlerle
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-19.html#post25215938
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-19.html#post25215938
meraba dün gittik ayrıntılıya genel durumu iyi ama midesindeki sıvı azmış midesini yeni boşaltmış olabilir dedi ama yinede bakmak lazım dedi dr o ne ki acaba... Yemekle fln alakası yokmuş bu sıvı azlığının ama bişey olsa diğer organları düzgün olmazdı dedi
Günaydın kızlar, yoğunluktan anca yeni yazıyorum.
sabah sabah ne moral oldu bu görüntüler, ne çok sevaba girdin biliyon mu :))) yavrum benim maşallah yaa çok tatlı
kazasız belasız alırsın kucağına inşallah.
ne güzel mışıl mışıl uyuyor, sanki yatağında, rahat ettiriyorsun belli bebişini :)
tebrik ederim canım. evet babalar daha bir düşkün oluyor kızlara, Allah yavrularımızı bize bağışlasın.
her sabah çekiyorum sonra geçiyor, bazen gün içersinde de oluyor, ben çok alıştım, rutin bişi benim için, ağırmıyormuş gibi işime gücüme devam ediyorum.
ne güzel bir hikaye, Allah mutluluğunuzu daim etsin. bizde dün gece ilk yemek yediğimiz restorana gittik, anıları pekiştirdik, bu erkekler varya çok fena
canım o site güvenilir, mağazalarıda var, senin bulunduğun yerde var mı bilmiyorum. ama ciddi bir firma. güle güle kullan.
gözün aydın canım. benimde geçen o bölgem ağırdı, ciddiye almadım, hergün bir yerim ağrıyor, önemsemiyorum. maşallah kuzucuğuna.
geçmiş olsun tekrardan, ya arada benimde başım dönüyor, ama düşecek kadar olmadım, sanırım çok yorulunca bide açken daha çok oluyor.
selam canım. var canım öyle bir topik, bulemsuya sorarız, düzenleyecekti galiba. yada yazın siz dedi.
Eki Görüntüle 450390
Eki Görüntüle 450391
Eki Görüntüle 450392
Annesinin bir tanesiiii
ESraaammmmmmm dön evineeeeee seni çok seviyorummm aşgıgıııııııımmmmmmmmmmm
bu tiplemeyi hatırladınız mııı " tüüülaaayyyyyyy"
bak minikler annelere neler öğretiyor..kızlar yarene okıulda demışler kı yemek vaktı yemege başlamadan bı tutam tuz bıde yemek bıtımı bı tutam tuzyersenız mıkroplar ölur demışler bende netten baktım ac karnına yendığınde boğaz mıkropu ölup boğaza mıkrop gırmesını engellermış yemek sonunda yenılırse hazmı kolaylaştırırmış
arabanızı güle güle kullanın kaça aldınız? markası ne?tatlım benım bı arkadaşım sureklı alışverış yapıyo sorunsuz olarak bende dun bebek araba aldım yarın geecekmış bakalım gelsın ben yazarım yıne benımde ılk
sıcakalr ılk başladığında bende çok oluyodu yarım saat güneşe çıksam ağrırdı şimdi her gun cıkıyorum düzeldi şükür güneşe alışmayla ilgili sanıyorum benım öyle oldu....bide sıcakta çillenme artmasın dıye her gun düzenli nemlendırıcı ve güneş kremı sürmeye dikkat ediyorum....mümkün olduğunca gölgeden yürümeye çalışıyorum...kızlar sizde yoğun baş ağrısı çekiyormusunuz duramıyorum
güle güle kullanın..evt cnm arkadasım da aldı aynı yataktan yorumları da okudum ozellıklerı guzel ve chıcconun 2 yıl da garantılı alt acma yerı de var oyuncaklı kumandalı ısıklı bebek agladgnda otomatık tıtresım ozellıgı var tekerleklı bıde cantası varaldık gıttı 360 tl
uzun zamandır giremiyordum okulların kapanma merasimi malum.Artık tam bir oh diyecekken kötü haber geldi kızlar.4 lü tarama testimin sonuçları çok kötü çıkmış eşimle ben şok olduk tabi doktor bana riskleri anlatıyor erken doğum vs. ben ağlamaktan kendimden geçmişim tabi orda.Acilen amniyosentez olmalısın dedi.Bugün karar vermeyin ama yarın sabah gelin mutlaka dedi.20.haftamda olduğum için geç kalıyormuşuz.O gece camiye gittik eşimle dualar ettik ve en çok da eşimin istemesi ile amniyosentez oldum dün.Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı ama yapılan işlem çok ürkütücüymüş.Rabbim kimseyi yaptırmak zorunda bırakmasın.Şimdi ikinci sancılı dönem bizleri bekliyor çok korkuyorum sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış.Bebeğim sağlıklıdır inşallah onu çok seviyorum.Bana dua edin ne olur.Geçmişe baktım baya ama bulamadım benim gibi olan var mıydı varsa sonuçlar ne oldu?
uzun zamandır giremiyordum okulların kapanma merasimi malum.Artık tam bir oh diyecekken kötü haber geldi kızlar.4 lü tarama testimin sonuçları çok kötü çıkmış eşimle ben şok olduk tabi doktor bana riskleri anlatıyor erken doğum vs. ben ağlamaktan kendimden geçmişim tabi orda.Acilen amniyosentez olmalısın dedi.Bugün karar vermeyin ama yarın sabah gelin mutlaka dedi.20.haftamda olduğum için geç kalıyormuşuz.O gece camiye gittik eşimle dualar ettik ve en çok da eşimin istemesi ile amniyosentez oldum dün.Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı ama yapılan işlem çok ürkütücüymüş.Rabbim kimseyi yaptırmak zorunda bırakmasın.Şimdi ikinci sancılı dönem bizleri bekliyor çok korkuyorum sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış.Bebeğim sağlıklıdır inşallah onu çok seviyorum.Bana dua edin ne olur.Geçmişe baktım baya ama bulamadım benim gibi olan var mıydı varsa sonuçlar ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?