2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
oh oh gözün aydın canım,bol bol güzel vakitler geçir ailenle.
bizde bu akşam ablamlarla şöyle güzel bi akşam yemeğine çıkalım diyoruz..

Allah aile saadetlerimizi bozmasın inşallah
..

canım sağol inşallah hep böyle sağlıklı huzurlu birarada oluruz hepimiz

mrb kızlar ben sanırım artık bebegımı hıssedıyorum uc gun once uyurken uyandım gece karnımda bı dolgunluk hıssıyle elımı gobegımın bıraz altına koydum tas gıbı bırsey cıkıntı seklınde avcuma geldı ama korktum kalktım hemen sonra duzeldı sırt ustu yatıodum ondanmı ole oldu acaba sımdı pıt pıt bıseler hıssedıorum bebısımın tekmelerı olsa gerek sız nası hıssedıosunuz ben ılk oldugu ıcın tereddutteyım

evet canım bebiş büyüdükçe o sertleşmeleri daha çok ve daha kolay hissediceksin evet canım onlarda tekmeleri bundan sonra daha kolay hissedersin

bende 20+1 de gitmeyi düşünüyorum. ama şeker yüklemesi için ayrıntılı bilgi vermedi. 22. haftanda aç gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi.
inşallahh ayrıntılı usg'yi de başarıyla atlatırsak bayaa kolayladık demektir. sağlıkla gelsinler Allaha emanet canlarımız minişlerimiz.

eskişehirde yanıyo klimalarda yetmiyo ne olucak nasıl geçicek yaz bilmiyorum yazın hamile olmak zor zanaatmış ya
eskişehirdensin hıı canım. bende dr. için eskişehir acıbademe geliyorum. ama bozüyükte oturuyorum.

MİLONA: kızına bayıldım resmen poz vermişş harikaa maşalllah Allah nazarlardan korusun.

Maşallah annesi güzel kızına

Teşekkürler teyzesii

maşallah ona nekdr net cıkmıs uyuyomuydu prenses

Yok teyzesiii uyur mu benim cin kızımmm doktor amcası görüntü alabilmek için sarstı da biraz, hoşuna gitmedi kuzumun,iyice sokuldu karnıma dert yanıyordu sanki

İnşallah teyzesiii hepimizin bebişleri çoook güzel olacakkk, mis kokulu melek onlar melekkk

Kuzuuumm çok teşekkür ederiiizz,hele bi doğsunlar ne resimlerini paylaşıcaz bebişlerimizinnn

Ama ben seni yerim yaa minik kuşa bak sen maaşallahh

Teyzesi çoook teşekkür ederiiiizz

Huzurlu olmaz mı teyzesii,, hayatları boyunca olacakları en mutlu yerdelermiş şu an karnımızda

Ama sizler de bebişlerinizin resimlerini paylaşın kızlaaar heyecanla bekliyoruuuuz

Son düzenleme:
iyi sabahlar kızlar

o kadar sıcak ki bi türlü uyku tutmadı

dün o kadar uyumuşum ki sabah 6 gibi oğlum tekmeleriyle uyandırdı beni, uyku hali önemsemedim uyumaya devam ettim,
tüm gün gıkı çıkmadı paşamın küstü herhalde bana :18:
sonra babamız bizi gezmeye götürdü bi güzel yemek yedik gece arabada eve dönerken bi başladı tekmelemeye nasıl sevindim anlatamam, tüm gün sesi çıkmadı kuzumun
eve geldikten sonrada çikolata yedim tam coştu bebeğim yani barıştık

yarında arkadaşlarla buluşup pikniğe gideceğiz Allah nasip ederse

şimdiden herkese mutlu pazarlar yavrularıyla beraber

oğluşumla öpüyoruz sizi teyzeleri

günaydın canım... o sabah saatlerinde acıkıyor ve seni uyandırmaya çalışıyor onun istediği saatte kalkmazsan da ya huyundan ya açlıktan enerjisi kalmadığından hareket etmiyor...küçük sıpalar benimki de öyle çözdüm artık huyunu

meraba dün gittik ayrıntılıya genel durumu iyi ama midesindeki sıvı azmış midesini yeni boşaltmış olabilir dedi ama yinede bakmak lazım dedi dr o ne ki acaba... Yemekle fln alakası yokmuş bu sıvı azlığının ama bişey olsa diğer organları düzgün olmazdı dedi

uzun zamandır giremiyordum okulların kapanma merasimi malum.Artık tam bir oh diyecekken kötü haber geldi kızlar.4 lü tarama testimin sonuçları çok kötü çıkmış eşimle ben şok olduk tabi doktor bana riskleri anlatıyor erken doğum vs. ben ağlamaktan kendimden geçmişim tabi orda.Acilen amniyosentez olmalısın dedi.Bugün karar vermeyin ama yarın sabah gelin mutlaka dedi.20.haftamda olduğum için geç kalıyormuşuz.O gece camiye gittik eşimle dualar ettik ve en çok da eşimin istemesi ile amniyosentez oldum dün.Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı ama yapılan işlem çok ürkütücüymüş.Rabbim kimseyi yaptırmak zorunda bırakmasın.Şimdi ikinci sancılı dönem bizleri bekliyor çok korkuyorum sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış.Bebeğim sağlıklıdır inşallah onu çok seviyorum.Bana dua edin ne olur.Geçmişe baktım baya ama bulamadım benim gibi olan var mıydı varsa sonuçlar ne oldu?

kızlarrrrrrrrrrr cumartesi günü detaylı ultrasona girdikkk 80 tl para ödedik birde kuzum iyi olsun da hiç sorun değil sağlık sigortam geçmiyormuş detaylıda nasıl oluyorsa bakalım faturasını gönderip alacağım,

neysem oğluşum çok iyimiş kızlarrr herbişisini gördükk anneanneside gördü, pipişi bile büyümüşşş sıcaktan uyuyordu kuzum doktor amcası uyandırdı onu, ama çok hareket etmemesi uyuması iyi dedi her ölçümünü rahatça yaptım dedi, kalp kapakçıklarından midesine safra kesesine kemiklerini boyuna 416 gram olmuşşş 1 gün öndeymiş tam zmanlı gidiyor meleğim, o kadar acayip oldum ki, ultrason hiç bitmesin istedim fakat bu doktor benim kendi doktorum değil, detaylı ultrasonu en iyi olduğu için kendi doktorum ona yönlendirdi sonuşları alıp kendi doktorumuza geldikk, ay doktorum da pek güsel kadın :) çok tatlı dilli muhabbet etik sonra ben dedim doyamadım o beni tekrar ultrasona aldı, her iki doktorda oğlumun elleri yüzündeydi kereta çekmedi bir türlü net görüntü yakalayamadık yüzünden, ama olsun sağlıklı yaa daha ne isterimm popoşunu gördükk ay nasl tatlı ısıracaktımmm annemmm yerim seni ben oğlum dedim, o kadr benimsedim ki Allah bebeklerimizi bize bağışlasınnnnn aminn
sonra babaanesine geldik, babaanesi ç.kale merkezdeki evi içinde hazırlık yapıyor burada kaldığı zamanlarda yatması için bir beşik sepet gibi bişi almış birde yastık almış battaniye aladcak burada ayrı eşyaları bulnucak haftasonu için
akşamda kordona çıktıkk çok kalabalık turistlerde gelmiş, akşam sefa turları çalışmaya başlamış çok güzeldi kordon ama şuan çok sıckakk ((( oğluşumla durmadan su içiyoruz karpuz yiyoruz daima suyu şeyler yiyoruzz

sizi çok öpüyoruzzzzzzzzz yarın görüşmk üzere..

canım genel durumu iyimiş o sorun değildir bence takma kuzum.

çok fena çokkkk

canım yerin onu bennn, minnoşşş kızım benimm

ESraaammmmmmm dön evineeeeee seni çok seviyorummm aşgıgıııııııımmmmmmmmmmm

bu tiplemeyi hatırladınız mııı " tüüülaaayyyyyyy"

bak minikler annelere neler öğretiyor..
montessorri okuluna mı gönderiyorsun canım..
tatlım benım bı arkadaşım sureklı alışverış yapıyo sorunsuz olarak bende dun bebek araba aldım yarın geecekmış bakalım gelsın ben yazarım yıne benımde ılk
arabanızı güle güle kullanın kaça aldınız? markası ne?

kızlar sizde yoğun baş ağrısı çekiyormusunuz duramıyorum
sıcakalr ılk başladığında bende çok oluyodu yarım saat güneşe çıksam ağrırdı şimdi her gun cıkıyorum düzeldi şükür güneşe alışmayla ilgili sanıyorum benım öyle oldu....bide sıcakta çillenme artmasın dıye her gun düzenli nemlendırıcı ve güneş kremı sürmeye dikkat ediyorum....mümkün olduğunca gölgeden yürümeye çalışıyorum...

güle güle kullanın..

Allahın izniyle iyi çıkar inşallah sıkma canını...

canım çok geçmiş olsun umarım iyi haberlerini alırız gönlünü ferah tut bol bol dua et

canım ben 18 gün önce amniyosentez oldum.. sonuç 25 günde falan çıkıyormuş.. bu hafta içi çıkar sanırım.. benim 2 li testimde risk yüksekti.. ben henüz 4 lü yaptırmadım.. senin durum biraz aceleye gelmiş,aslında hemen karar verilmesi çok yanlış.. mesela amniyosentezi gebeliği kesinlikle sonlandırmam diyorsan yaptırmak gereksiz.. ben aldırmayı düşünmüyordum yaptırmayacaktım ama insanın aklında sürekli şüphe kalıyor,bir anda karar veriverdim senin gibi..
öncelikle için rahat olsun.. önemli olan 2 li testin.. bebeğinde hiçbirşey yoktur.. birçok arkadaşım senin durumundaydı ve boşuna üzülmüşüz dediler..
işlem sonrası 200 de 1 bile olsa düşük riskin var.. 10 gün riskin devam ediyor bunu unutma.. özellikle ilk 3-4 gün ağır iş yapmayacak,mümkün olduğu kadar yatacaksın..

kızlar ayrıntılı ultrason için bursadan önerebileceğiniz iyi bir radyolog var mı? yatıran varsa ücret olarak ne kadar,hangi hastanede yazarsa sevinirim.. bursalı değilim oraya gidip yaptırmak istiyorum..

Allah esirgesin, iyi haberler alırsınız inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…