- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
kızlar ayrıntılı ultrason için bursadan önerebileceğiniz iyi bir radyolog var mı? yatıran varsa ücret olarak ne kadar,hangi hastanede yazarsa sevinirim.. bursalı değilim oraya gidip yaptırmak istiyorum..
bende 20+1 de gitmeyi düşünüyorum. ama şeker yüklemesi için ayrıntılı bilgi vermedi. 22. haftanda aç gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi.
inşallahh ayrıntılı usg'yi de başarıyla atlatırsak bayaa kolayladık demektir. sağlıkla gelsinler Allaha emanet canlarımız minişlerimiz.
eskişehirdensin hıı canım. bende dr. için eskişehir acıbademe geliyorum. ama bozüyükte oturuyorum.
MİLONA: kızına bayıldım resmen poz vermişş harikaa maşalllah Allah nazarlardan korusun.
günaydın şekercim ne kedisi kızzz
bak minikler annelere neler öğretiyor..
montessorri okuluna mı gönderiyorsun canım..
arabanızı güle güle kullanın kaça aldınız? markası ne?
sıcakalr ılk başladığında bende çok oluyodu yarım saat güneşe çıksam ağrırdı şimdi her gun cıkıyorum düzeldi şükür güneşe alışmayla ilgili sanıyorum benım öyle oldu....bide sıcakta çillenme artmasın dıye her gun düzenli nemlendırıcı ve güneş kremı sürmeye dikkat ediyorum....mümkün olduğunca gölgeden yürümeye çalışıyorum...
güle güle kullanın..
Allahın izniyle iyi çıkar inşallah sıkma canını...
canım çok geçmiş olsun umarım iyi haberlerini alırız gönlünü ferah tut bol bol dua et
canım ben 18 gün önce amniyosentez oldum.. sonuç 25 günde falan çıkıyormuş.. bu hafta içi çıkar sanırım.. benim 2 li testimde risk yüksekti.. ben henüz 4 lü yaptırmadım.. senin durum biraz aceleye gelmiş,aslında hemen karar verilmesi çok yanlış.. mesela amniyosentezi gebeliği kesinlikle sonlandırmam diyorsan yaptırmak gereksiz.. ben aldırmayı düşünmüyordum yaptırmayacaktım ama insanın aklında sürekli şüphe kalıyor,bir anda karar veriverdim senin gibi..
öncelikle için rahat olsun.. önemli olan 2 li testin.. bebeğinde hiçbirşey yoktur.. birçok arkadaşım senin durumundaydı ve boşuna üzülmüşüz dediler..
işlem sonrası 200 de 1 bile olsa düşük riskin var.. 10 gün riskin devam ediyor bunu unutma.. özellikle ilk 3-4 gün ağır iş yapmayacak,mümkün olduğu kadar yatacaksın..
Allah esirgesin, iyi haberler alırsınız inşallah....
kızlar ayrıntılı ultrason için bursadan önerebileceğiniz iyi bir radyolog var mı? yatıran varsa ücret olarak ne kadar,hangi hastanede yazarsa sevinirim.. bursalı değilim oraya gidip yaptırmak istiyorum..
Kızlar hiç yokken bizim burada sivrisinek peydah oldu, korunmak için kov gibi bir şey sürsem sıkıntı olur mu acaba?
bilgisi olan var mı bu konuda???
Doktoru zırt pırt aramak da ayıp geliyor adam bu da soru mu şimdi derse diye demez ama işte boş yere meşgul ediyormuşum gibi geliyor...
bende acıbademe gidiyorum. ama Hulusi Göktuğ GÜRERe... birde prof. dr. Turgay Şenere dönüşümlü olarak gidiyorum.evet canım esk. şahintepesindeyim ailem 71 evlerde acıbademde özlem hanıma gidiyorum sen hangisine giyosun
uzun zamandır giremiyordum okulların kapanma merasimi malum.Artık tam bir oh diyecekken kötü haber geldi kızlar.4 lü tarama testimin sonuçları çok kötü çıkmış eşimle ben şok olduk tabi doktor bana riskleri anlatıyor erken doğum vs. ben ağlamaktan kendimden geçmişim tabi orda.Acilen amniyosentez olmalısın dedi.Bugün karar vermeyin ama yarın sabah gelin mutlaka dedi.20.haftamda olduğum için geç kalıyormuşuz.O gece camiye gittik eşimle dualar ettik ve en çok da eşimin istemesi ile amniyosentez oldum dün.Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı ama yapılan işlem çok ürkütücüymüş.Rabbim kimseyi yaptırmak zorunda bırakmasın.Şimdi ikinci sancılı dönem bizleri bekliyor çok korkuyorum sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış.Bebeğim sağlıklıdır inşallah onu çok seviyorum.Bana dua edin ne olur.Geçmişe baktım baya ama bulamadım benim gibi olan var mıydı varsa sonuçlar ne oldu?
Merhabaaa herkeseee :))
sonunda öğrenebildik cinsiyetimizi çok şükür Rabbime kızımız oluyor :)) şaşırttım mı sizi :))
en çok da babamız sevindi. kayınvalidem ve görümcelerim de deli gibi kız temenni ediyorladı :))
Allah bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla büyütmek nasip etsin :)) onlara güzel gelecek hazırlayalım inşallah :)) canım yavrummm canım kızımmm annesine en büyük arkadaş olacak benim meleğim en çok da bunun için seviniyorum :))
Kızlar hiç yokken bizim burada sivrisinek peydah oldu, korunmak için kov gibi bir şey sürsem sıkıntı olur mu acaba?
bilgisi olan var mı bu konuda???
Doktoru zırt pırt aramak da ayıp geliyor adam bu da soru mu şimdi derse diye demez ama işte boş yere meşgul ediyormuşum gibi geliyor...
bak minikler annelere neler öğretiyor..
montessorri okuluna mı gönderiyorsun canım..
arabanızı güle güle kullanın kaça aldınız? markası ne?
sıcakalr ılk başladığında bende çok oluyodu yarım saat güneşe çıksam ağrırdı şimdi her gun cıkıyorum düzeldi şükür güneşe alışmayla ilgili sanıyorum benım öyle oldu....bide sıcakta çillenme artmasın dıye her gun düzenli nemlendırıcı ve güneş kremı sürmeye dikkat ediyorum....mümkün olduğunca gölgeden yürümeye çalışıyorum...
güle güle kullanın..
Allahın izniyle iyi çıkar inşallah sıkma canını...
Kızlar hepinizden Allah razı olsun iyi temennileriniz gerçek olur inşallah.Açelya inşallah biz de boşuna endişelendiğimizle kalırız ben razıyım.10 gün risk devam ettiğini bilmiyordum cnm çok tşk ederim Allah bebeklerimizi korusun.
uzun zamandır giremiyordum okulların kapanma merasimi malum.Artık tam bir oh diyecekken kötü haber geldi kızlar.4 lü tarama testimin sonuçları çok kötü çıkmış eşimle ben şok olduk tabi doktor bana riskleri anlatıyor erken doğum vs. ben ağlamaktan kendimden geçmişim tabi orda.Acilen amniyosentez olmalısın dedi.Bugün karar vermeyin ama yarın sabah gelin mutlaka dedi.20.haftamda olduğum için geç kalıyormuşuz.O gece camiye gittik eşimle dualar ettik ve en çok da eşimin istemesi ile amniyosentez oldum dün.Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı ama yapılan işlem çok ürkütücüymüş.Rabbim kimseyi yaptırmak zorunda bırakmasın.Şimdi ikinci sancılı dönem bizleri bekliyor çok korkuyorum sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış.Bebeğim sağlıklıdır inşallah onu çok seviyorum.Bana dua edin ne olur.Geçmişe baktım baya ama bulamadım benim gibi olan var mıydı varsa sonuçlar ne oldu?
kızlarrrrrrrrrrr cumartesi günü detaylı ultrasona girdikkk 80 tl para ödedik birdekuzum iyi olsun da hiç sorun değil sağlık sigortam geçmiyormuş detaylıda nasıl oluyorsa bakalım faturasını gönderip alacağım,
neysem oğluşum çok iyimiş kızlarrr herbişisini gördükk anneanneside gördü, pipişi bile büyümüşşşsıcaktan uyuyordu kuzum doktor amcası uyandırdı onu, ama çok hareket etmemesi uyuması iyi dedi her ölçümünü rahatça yaptım dedi, kalp kapakçıklarından midesine safra kesesine kemiklerini boyuna 416 gram olmuşşş 1 gün öndeymiş tam zmanlı gidiyor meleğim, o kadar acayip oldum ki, ultrason hiç bitmesin istedim fakat bu doktor benim kendi doktorum değil, detaylı ultrasonu en iyi olduğu için kendi doktorum ona yönlendirdi sonuşları alıp kendi doktorumuza geldikk, ay doktorum da pek güsel kadın :) çok tatlı dilli muhabbet etik sonra ben dedim doyamadım o beni tekrar ultrasona aldı, her iki doktorda oğlumun elleri yüzündeydi kereta çekmedi bir türlü net görüntü yakalayamadık yüzünden, ama olsun sağlıklı yaa daha ne isterimm popoşunu gördükk ay nasl tatlı ısıracaktımmm annemmm yerim seni ben oğlum dedim, o kadr benimsedim ki Allah bebeklerimizi bize bağışlasınnnnn aminn
sonra babaanesine geldik, babaanesi ç.kale merkezdeki evi içinde hazırlık yapıyor burada kaldığı zamanlarda yatması için bir beşik sepet gibi bişi almışbirde yastık almış battaniye aladcak burada ayrı eşyaları bulnucak haftasonu için
akşamda kordona çıktıkk çok kalabalık turistlerde gelmiş, akşam sefa turları çalışmaya başlamış çok güzeldi kordon ama şuan çok sıckakk((( oğluşumla durmadan su içiyoruz karpuz yiyoruz daima suyu şeyler yiyoruzz
sizi çok öpüyoruzzzzzzzzzyarın görüşmk üzere..
canım genel durumu iyimiş o sorun değildir bence takma kuzum.
çok fena çokkkk
canım yerin onu bennn, minnoşşş kızım benimm
özel mesaj atmaya çalıştım ama olmadı, kardeşin için 1 yasin okudum canım hemde kısmet oldu eyüp camiisinde okudum, allah kabul eder inşallah
Ben dün yaptırdıma,altıparmakta osmangazi kaymakamlığı arkasında ultramed iye bi yer.sanirim doktor mehmet özer di.biz memnun kaldik kendi kadin dogumcum yonlendirmisti oraya.ücrette 225tl idi sanirim.baska yerlerde fiyatlar nasil bilmiyorum tabi.
selam kızlar nasılsınız? yasini okudum haber vereyim dedim
canlarım günaydın nasılsınız günümüz hayırlı güzel su gibi geçsin inşAllahnasıl gidiyor hamilelik sıcaklar
kızlar benim 4lü tarama testim çıkmış fakat doktorum bugün konferansta 2 temmuza kadarda yıllık izindeymiş cep teli var ama nasıl yapsam bilemedim arasam mı sizce sonuçlarımı merak ediyorum birtek doktor hastaneden sonuçları görebiliyormuş:26:
Allah yar ve yardımcın olsun canımm Rabbim evladını sana bağışlasın evlatlarımızı sağlıklı hayırlı imanlı uysal sevecen eylesin sn yüreğini ferah tut olur mu iyi olucak Allahın izniyle..
canım oğluşunu yerim senin maşAllah pipiloşumuzaaaşirin şey o ısır poposunu ısırrrr
canım merhaba ben medical parkta 90 liraya yapılıyor diye biliyorum istersen ara bir görüş 0224 270 60 00
canım Allah razı olun dualarımız kabul olsun inşAllah
şekerim sende saol okumuşsun Allah razı olsunnn... ay canımm ne kadar pahalıymış 225 TLof of
selam canımmm hamd olsun sen nasılsınAllah razı olsun canımmm çok çok saol
benimde bu oturma simidinden almam lazım ama nette bakıyorum bazılarının ortası boş bazıları kumaş kaplı hangisinden almam lazım acaba ?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?