2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar hiç yokken bizim burada sivrisinek peydah oldu, korunmak için kov gibi bir şey sürsem sıkıntı olur mu acaba?
bilgisi olan var mı bu konuda???
Doktoru zırt pırt aramak da ayıp geliyor adam bu da soru mu şimdi derse diye demez ama işte boş yere meşgul ediyormuşum gibi geliyor...

kızlar ayrıntılı ultrason için bursadan önerebileceğiniz iyi bir radyolog var mı? yatıran varsa ücret olarak ne kadar,hangi hastanede yazarsa sevinirim.. bursalı değilim oraya gidip yaptırmak istiyorum..

Ben dün yaptırdıma,altıparmakta osmangazi kaymakamlığı arkasında ultramed iye bi yer.sanirim doktor mehmet özer di.biz memnun kaldik kendi kadin dogumcum yonlendirmisti oraya.ücrette 225tl idi sanirim.baska yerlerde fiyatlar nasil bilmiyorum tabi.

evet canım esk. şahintepesindeyim ailem 71 evlerde acıbademde özlem hanıma gidiyorum sen hangisine giyosun

canım çok geçmiş olsun umarım iyi haberlerini alırız gönlünü ferah tut bol bol dua et

Allah esirgesin, iyi haberler alırsınız inşallah....

Kızlar hepinizden Allah razı olsun iyi temennileriniz gerçek olur inşallah.Açelya inşallah biz de boşuna endişelendiğimizle kalırız ben razıyım.10 gün risk devam ettiğini bilmiyordum cnm çok tşk ederim Allah bebeklerimizi korusun.

kızlar ayrıntılı ultrason için bursadan önerebileceğiniz iyi bir radyolog var mı? yatıran varsa ücret olarak ne kadar,hangi hastanede yazarsa sevinirim.. bursalı değilim oraya gidip yaptırmak istiyorum..

Açelya Bursa da ben çok araştırdım Yalçın Kimya bir numaraymış ayrıntılı da.Ama fiyatlar çok yüksekmiş.Benim dr amniyosentez olmaz deseydin ona yönlendirecektim onu tanımam ama işinde çok iyi dedi.

bence bebekler için kullanılanlar var. reklamlarda görmüştüm onlardan kullanabilirsin.

evet canım esk. şahintepesindeyim ailem 71 evlerde acıbademde özlem hanıma gidiyorum sen hangisine giyosun
bende acıbademe gidiyorum. ama Hulusi Göktuğ GÜRERe... birde prof. dr. Turgay Şenere dönüşümlü olarak gidiyorum.

ilk bebek mi?

Canım çok üzüldüm... inşallah iyi çıkacak sonuçların..dualarımız seninle bebeginle ...

hadi gözün aydın bakalım kızçeler çoğalıyor

canım ben daha önce hamileyken bol bol ısırılıyordum...dr. sinek kovan elektrıklı prize takılanlardan bıle çok önermedi....odaya taksam bıle yatmadan çok önce çıkarıyordum çokta fayda etmedi zaten....

ancak ısırdıktan sonra stilex diye bi krem sürüyordum yanlış hatırlamıyosam kanatmamak için sürünce kaşındırmıyordu fazla..

bence en mantıklı ve ideal çözüm kapıya pencereye ince tellerden taktırmak.....diğer türlü ne zman krem yada sşnev kovucu süreceksin hepsi kimyasal bi nevi zehir yani....

selam kızlar nasılsınız
candy cnm allah büyüktür dua et çevremizde sonuçlar kötü çıkıpta doğduğunda zehir gibi zekası olan çocuklar var yer gök dua üzerine kurulmuş sen rabbime inan cnm

kızlar buarada ayrıntılı usg için farklı yere mi gidiliyor kendi dr.umuz bakmıyor mu?

cnm benım ınşalla herşey cok guzel cııcak bak burda senın ıcn dua eden pek cok hamış olcak

günaydın bebişimizle ayrıntılıya gittik ama bebeğimin midesindeki sıvı azmış nedenini ve sonucunu bilen varmı ama genel durumu iyi bebeğimin

kızlar herkese gunaydın sahınus nedenı hakkında bı bılgım yok cnm ya ama arkadasıma da böbregıyle ılgılı bısı söledı böbregındekı sıvıyla alakalı ama cok önemlı degıl dogduktan sonra bı usg cektırrsınız dedı

canlarım günaydın nasılsınız günümüz hayırlı güzel su gibi geçsin inşAllah nasıl gidiyor hamilelik sıcaklar

kızlar benim 4lü tarama testim çıkmış fakat doktorum bugün konferansta 2 temmuza kadarda yıllık izindeymiş cep teli var ama nasıl yapsam bilemedim arasam mı sizce sonuçlarımı merak ediyorum birtek doktor hastaneden sonuçları görebiliyormuş :26:

Allah yar ve yardımcın olsun canımm Rabbim evladını sana bağışlasın evlatlarımızı sağlıklı hayırlı imanlı uysal sevecen eylesin sn yüreğini ferah tut olur mu iyi olucak Allahın izniyle..

canım oğluşunu yerim senin maşAllah pipiloşumuzaaa şirin şey o ısır poposunu ısırrrr

canım merhaba ben medical parkta 90 liraya yapılıyor diye biliyorum istersen ara bir görüş 0224 270 60 00

özel mesaj atmaya çalıştım ama olmadı, kardeşin için 1 yasin okudum canım hemde kısmet oldu eyüp camiisinde okudum, allah kabul eder inşallah

canım Allah razı olun dualarımız kabul olsun inşAllah

şekerim sende saol okumuşsun Allah razı olsunnn... ay canımm ne kadar pahalıymış 225 TL of of

selam kızlar nasılsınız? yasini okudum haber vereyim dedim

selam canımmm hamd olsun sen nasılsın Allah razı olsun canımmm çok çok saol

hoşgeldın aysun bu 4lu testte ıkılı uclu gıbı mı yapılıyor ya bana yapmadı doktor eger kandan yapılıyosa yıne yaptırmama gerek yok zaten

benimde bu oturma simidinden almam lazım ama nette bakıyorum bazılarının ortası boş bazıları kumaş kaplı hangisinden almam lazım acaba ?? :)

benimki ortası kumaş kaplı canım iş yeirnde daha şık bir görüntü oluyor

Günaydın canlarım ben uyuyamadığım için gün de aymadı doğal olarak çok sinirliyim uyuyamadğım içinde bakalım bugün nasıl geçicek ben uyuyamadıkça oğlumda pıtır pıtır tekmeledi beni o da rahatsız oldu sanırım..
Esra hala gelmemiş Allahım bütün hafta sonu onu merak ettim rabbim sağlıkla yanımıza dönmeyi nasip etsin inşallah bugün

milanommmm bebeğin çok tatlı maşAllah uslu uslu uyuyor annesiiiiii yerim ben onu maşAllah

sahinus inşAllah bir sorun yokturdur cnım doktorunda öyle demiş zaten herşey yolundadır inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…