selam kızlar nasılsınız
candy cnm allah büyüktür dua et çevremizde sonuçlar kötü çıkıpta doğduğunda zehir gibi zekası olan çocuklar var yer gök dua üzerine kurulmuş sen rabbime inan cnm
kızlar buarada ayrıntılı usg için farklı yere mi gidiliyor kendi dr.umuz bakmıyor mu?
hoşgeldın aysun bu 4lu testte ıkılı uclu gıbı mı yapılıyor ya bana yapmadı doktor eger kandan yapılıyosa yıne yaptırmama gerek yok zaten
gunaydın kızlar... nasılsınız bakalım gorusmeyelı....
dün akşam Dikkat Bebek Var 2012 e gittik eşimle koca salonda 4 kişiydik zaten oturdum ağladım sonra güldüm amanın dedim hamilelik böyle bişi sanırım duygularım karıştı
canlarım günaydın nasılsınız günümüz hayırlı güzel su gibi geçsin inşAllahnasıl gidiyor hamilelik sıcaklar
kızlar benim 4lü tarama testim çıkmış fakat doktorum bugün konferansta 2 temmuza kadarda yıllık izindeymiş cep teli var ama nasıl yapsam bilemedim arasam mı sizce sonuçlarımı merak ediyorum birtek doktor hastaneden sonuçları görebiliyormuş:26:
Allah yar ve yardımcın olsun canımm Rabbim evladını sana bağışlasın evlatlarımızı sağlıklı hayırlı imanlı uysal sevecen eylesin sn yüreğini ferah tut olur mu iyi olucak Allahın izniyle..
canım oğluşunu yerim senin maşAllah pipiloşumuzaaaşirin şey o ısır poposunu ısırrrr
canım merhaba ben medical parkta 90 liraya yapılıyor diye biliyorum istersen ara bir görüş 0224 270 60 00
canım Allah razı olun dualarımız kabul olsun inşAllah
şekerim sende saol okumuşsun Allah razı olsunnn... ay canımm ne kadar pahalıymış 225 TLof of
selam canımmm hamd olsun sen nasılsınAllah razı olsun canımmm çok çok saol
Günaydın şekerlerrrr
Moonsun88 canım haftasonu giremedim cnm sana msj atamadım yasin okumuştum cumadan rabbim kabul ettsin
dün akşam Dikkat Bebek Var 2012 e gittik eşimle koca salonda 4 kişiydik zaten oturdum ağladım sonra güldüm amanın dedim hamilelik böyle bişi sanırım duygularım karıştı
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn,iyi haftalar olsun kızlarrr...
Bugün günlerden bebişimi görme günü :)
Aysun canım okudum dün gece çok geçti yazamadım sana Allah kabul etsin inşallah..
canım inş. sende temiz sonuçları alırsınnn çok güzel bir duygu ben de gödüm cumt .günü
günaydınnn kuzum, evet sağlıklı olmasına çok sevindim kuzumunn ısırıcammm çıkınca
mjı mı bir sen görmüşsün zuzu sağol
ay ne şirin oluyorlar onlar öyleee bizde 14 teemmuzda gidicez teyzesi en sona biz kaldık yineee en minik oluncaa
hastaneyi aradım bana mail atıcaklardı ama hala gelmedi yasen 4lü yaptırmamıştın değil mi canım niltt yaptırmıştı sanırım :26:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn,iyi haftalar olsun kızlarrr...
Bugün günlerden bebişimi görme günü :)
Aysun canım okudum dün gece çok geçti yazamadım sana Allah kabul etsin inşallah..
benimde daha ne zaman yapılacağım belli değil kuzu benim doktor 24. haftadan sonra demişti ayrıntılı için bekliyoruz o yüzden hala muhtemelen senden sonra yaptıracaz biz
hayatbanagüzel kutun dolmuş yine tatlım burdan yazıyorum :)
cunda adasına 10 yıl önce gitmiştim çok güzel.. ben 5 yıldız tatili tercih ediyorum 3 yıldır malum iş hayatı 15 gün tatilimiz oluyor bol bol nerde uyuyacaksam onu seviyorum kuzum yoksa ben de sen gibi hep butik otellerde kalırım evlenmeden önce öyle yapıyorduk şimdi malesef... sen bana öğrenebilirsen yarın mesaj atar mısın eşimle karar vereceğiz. geldiğimizde mutlaka buluşmak isterim kuzum, 2 haftaya kadar geleceğiz inşallah... :) öpüyorum seniiiii de minişide....
Merhabaaa herkeseee :))
sonunda öğrenebildik cinsiyetimizi çok şükür Rabbime kızımız oluyor :)) şaşırttım mı sizi :))
en çok da babamız sevindi. kayınvalidem ve görümcelerim de deli gibi kız temenni ediyorladı :))
Allah bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla büyütmek nasip etsin :)) onlara güzel gelecek hazırlayalım inşallah :)) canım yavrummm canım kızımmm annesine en büyük arkadaş olacak benim meleğim en çok da bunun için seviniyorum :))
çoook sevindim canım. prensesinizi sağlıkla büyütün inşallah:)
ESRA: canım çooook geçmiş olsun. bir an önce iyileşip toparlanmanı diliyorum.
kızlar dün gece göbek deliğime çok sert kramp girdi acıdı ağrıdı, sızladı, bugün hafiflemişti ama yine de dr.uma gittim.
dr. usg de baktı herşey normal dedi. kan ve idrar tahlili yaptı onlarda çok şükür iyi çıktı. sanırım büyümeye bağlı. ağrı kesici verdi birde magnezyum verdi.
oğluşumun pipisini yine gördük:) hatta bacaklardan birde resim aldık:) boyunu söylemedi ama 220 gr. olmuş 17+5 dik. göbeğinin çevresini ölçtü 18+6 çıktı:) göbekli olacak heralde paşam. aradaki fark sorun olmazmış.
Rabbim hepimize tüm dileyenlere bekleyenlere sağlıklı hayırlı mutlu evlatlar versin inşallahhh....
Aminn canım, nasıldı bebişin ?
ay ne şirin oluyorlar onlar öyleee bizde 14 teemmuzda gidicez teyzesi en sona biz kaldık yineee en minik oluncaa
hastaneyi aradım bana mail atıcaklardı ama hala gelmedi yasen 4lü yaptırmamıştın değil mi canım niltt yaptırmıştı sanırım :26:
ay canımm hoşgeldinnnnn,,
,
kızını bıdışını yesinler senin annesifoto yakalarsanız burda paylaş olur mu
canım Allah razı olsun 1 tane okusan yeterliydi
kızlarr günaydınnn biz geldik... şükür kavuşturana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?