2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım senin doktorun özel muayanehanesi var bence ara bir konuş özelinde cihazı mevcutsa bakar tabikide

hoşgeldın aysun bu 4lu testte ıkılı uclu gıbı mı yapılıyor ya bana yapmadı doktor eger kandan yapılıyosa yıne yaptırmama gerek yok zaten

günaydın mervecim evet 4 tane hormona bakıyorlar 2li ile mantık aynı doktorlar 3 lü yanıltıyor diye 4lüyü yaptırıyorlar sanırım 3 lü kalkacak :26: sonuclarımı bekliyorum inşAllah tertemizdir doktor 2 temmuza kadar yok çünkü

dün akşam Dikkat Bebek Var 2012 e gittik eşimle koca salonda 4 kişiydik zaten oturdum ağladım sonra güldüm amanın dedim hamilelik böyle bişi sanırım duygularım karıştı

Tarçın canım kızın hayırlı olsun çok sevindim ben içimden hep erkek çocugun olucakmış gbi geçti ama yanlmışım sağlıcakla kucağına al inşAllah

kızlar benin midem çok bulanıyor

sabah 2 dilim tam bugday ekmeği 2 kucuk salatalık biraz peynir yedim sadece anlayamadım :120::120::120:

gunaydın kızlar... nasılsınız bakalım gorusmeyelı....

günaydın canım hamd olsun iyiiyz sen nasılsın

dün akşam Dikkat Bebek Var 2012 e gittik eşimle koca salonda 4 kişiydik zaten oturdum ağladım sonra güldüm amanın dedim hamilelik böyle bişi sanırım duygularım karıştı

canım günaydın vizyonda mı o film bursada varsa bizde eşimle gidelim

günaydınnn kuzum, evet sağlıklı olmasına çok sevindim kuzumunn ısırıcammm çıkınca

mjı mı bir sen görmüşsün zuzu sağol

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn,iyi haftalar olsun kızlarrr...

Bugün günlerden bebişimi görme günü :)

Aysun canım okudum dün gece çok geçti yazamadım sana Allah kabul etsin inşallah..

Aysun canım okudum dün gece çok geçti yazamadım sana Allah kabul etsin inşallah..

canım inş. sende temiz sonuçları alırsınnn çok güzel bir duygu ben de gödüm cumt .günü

günaydınnn kuzum, evet sağlıklı olmasına çok sevindim kuzumunn ısırıcammm çıkınca

mjı mı bir sen görmüşsün zuzu sağol

ay ne şirin oluyorlar onlar öyleee bizde 14 teemmuzda gidicez teyzesi en sona biz kaldık yineee en minik oluncaa

hastaneyi aradım bana mail atıcaklardı ama hala gelmedi ya sen 4lü yaptırmamıştın değil mi canım niltt yaptırmıştı sanırım :26:

benimde daha ne zaman yapılacağım belli değil kuzu benim doktor 24. haftadan sonra demişti ayrıntılı için bekliyoruz o yüzden hala muhtemelen senden sonra yaptıracaz biz

ay canımm hoşgeldinnnnn ,,
,
kızını bıdışını yesinler senin annesi foto yakalarsanız burda paylaş olur mu

canım Allah razı olsun 1 tane okusan yeterliydi

CANIM HAYIRLI OLSUN MELEĞİNNN

OY OY YERİM ONU BİZİMKİDE HER GİTTİĞİMİZDE AÇIYOR APIŞINI HİÇ UTANMASI YOKKK POPOSU ÇOK TATLIYDI O İKİ BACAĞININ ARASINDA MİNİŞ BİR PİPİ ÇIKINTI ÇOK GÜZEL DURUYORDU YAHUU BU ERKEKLERDE YİĞİDİN MALI MEYDANDA DURUR FELSEFESİ BEBEKLİKTEN GELİYOR DEMEKKİ

AMİN CANIM

Aminn canım, nasıldı bebişin ?

CANIM ŞUARAYA YAZMIŞTIM KOPY YAPIYORUM SENİN İÇİN

hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim

Giriş tarihiMar 2012Mesajlar1,973

[h=2]
[/h] kızlarrrrrrrrrrr cumartesi günü detaylı ultrasona girdikkk 80 tl para ödedik birde kuzum iyi olsun da hiç sorun değil sağlık sigortam geçmiyormuş detaylıda nasıl oluyorsa bakalım faturasını gönderip alacağım,

neysem oğluşum çok iyimiş kızlarrr herbişisini gördükk anneanneside gördü, pipişi bile büyümüşşş sıcaktan uyuyordu kuzum doktor amcası uyandırdı onu, ama çok hareket etmemesi uyuması iyi dedi her ölçümünü rahatça yaptım dedi, kalp kapakçıklarından midesine safra kesesine kemiklerini boyuna 416 gram olmuşşş 1 gün öndeymiş tam zmanlı gidiyor meleğim, o kadar acayip oldum ki, ultrason hiç bitmesin istedim fakat bu doktor benim kendi doktorum değil, detaylı ultrasonu en iyi olduğu için kendi doktorum ona yönlendirdi sonuşları alıp kendi doktorumuza geldikk, ay doktorum da pek güsel kadın :) çok tatlı dilli muhabbet etik sonra ben dedim doyamadım o beni tekrar ultrasona aldı, her iki doktorda oğlumun elleri yüzündeydi kereta çekmedi bir türlü net görüntü yakalayamadık yüzünden, ama olsun sağlıklı yaa daha ne isterimm popoşunu gördükk ay nasl tatlı ısıracaktımmm annemmm yerim seni ben oğlum dedim, o kadr benimsedim ki Allah bebeklerimizi bize bağışlasınnnnn aminn
sonra babaanesine geldik, babaanesi ç.kale merkezdeki evi içinde hazırlık yapıyor burada kaldığı zamanlarda yatması için bir beşik sepet gibi bişi almış birde yastık almış battaniye aladcak burada ayrı eşyaları bulnucak haftasonu için
akşamda kordona çıktıkk çok kalabalık turistlerde gelmiş, akşam sefa turları çalışmaya başlamış çok güzeldi kordon ama şuan çok sıckakk ((( oğluşumla durmadan su içiyoruz karpuz yiyoruz daima suyu şeyler yiyoruzz

sizi çok öpüyoruzzzzzzzzz yarın görüşmk üzere..

ivit yaa çok şirindi canım, popoşuu iki bacağının arasından görünen pipişiii yerim onları yer ıısırırımmm hard die

oy en tatlı senin ki gı en küçükler daima en tatlı ve en yaramaz olur

4 lü yaptırmadım cnm, sadece 2 li yaptırdım doktor diğerlerine gerek duymadı. sanırım nitt yaptırdı

ay canımm hoşgeldinnnnn ,,
,
kızını bıdışını yesinler senin annesi foto yakalarsanız burda paylaş olur mu

canım Allah razı olsun 1 tane okusan yeterliydi

Hoşbulduk canım, :) yesinler onu gerçekten yakalarsam paylaşırım merak etmeyin, 1 tane okudum canım maile girmiştim baktım msj gelmiş ozaman gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…