kız hilal bahçe komsum gayserili pınarbaşı köyündenim dedi galiba ama sonuç senim hemşonnahhh canımmm ben ben bendün gece aynı haldeydim seninle...ağlayarak uyudum..ağlayarak sabaha karşı uyandım..ağlamaya devam ettim bende kızımı üzdüm, ona zarar vericem diyee çok ama çok korktumm
deli bunlar yaaaahepsinin kökünü kibrit suyu
şu bahçe işinee kendiimize olmuş gibi sevindim bacım yaaaaaaaagüzel güzel yetiştir fidanlarını..ek domatesini biberini ohhh hormaonsuz hormonsuzz süperrr
ayyy kızlar ne diycemm sizee...öğle arasında kapıyı kilitledim uyuyordum...ve uyuyakalmışım..mesai başlamış..millet iş başı yapmış...kapım çaldı..ona uyandımkapıyı açtıgımda karşımda konuşan adama epey bi saçmaladım sanırım...sonra kat görevlisi çay servisi yaptı...masamdaki resmi evraklara çayı oldugu gibi devirdim...gecenin sersemliği halen üzerimde....başımmm fena ağrıyor...senmisin bu kadar ağlayan..kızını üzen...
ahhh canımmm ben ben bendün gece aynı haldeydim seninle...ağlayarak uyudum..ağlayarak sabaha karşı uyandım..ağlamaya devam ettim bende kızımı üzdüm, ona zarar vericem diyee çok ama çok korktumm
deli bunlar yaaaahepsinin kökünü kibrit suyu
şu bahçe işinee kendiimize olmuş gibi sevindim bacım yaaaaaaaagüzel güzel yetiştir fidanlarını..ek domatesini biberini ohhh hormaonsuz hormonsuzz süperrr
ayyy kızlar ne diycemm sizee...öğle arasında kapıyı kilitledim uyuyordum...ve uyuyakalmışım..mesai başlamış..millet iş başı yapmış...kapım çaldı..ona uyandımkapıyı açtıgımda karşımda konuşan adama epey bi saçmaladım sanırım...sonra kat görevlisi çay servisi yaptı...masamdaki resmi evraklara çayı oldugu gibi devirdim...gecenin sersemliği halen üzerimde....başımmm fena ağrıyor...senmisin bu kadar ağlayan..kızını üzen...
ayy çıldırtırr senii boşver bacım..şimdi gelsin gitsinn
bebeğim bende 3 tane içiyorum
kan hapı (gynoferon) aç karna sabahleyin ( hatta içtikten sonra 2 saat çay, süt, süt ürünü bişey yiyip içmiyorum...
elevit kahvaltıyla beraber alıyorum...biraz karnımı doyuruyorum eleviti atıyorum ağzıma ve bi kaç lokma daha yiyorum üstünee...
balık yağını öğren yemeğinden sonra alıyorum
başka hapım yok şimdilik...sende hepsini biarada alma zaten kuzum...diğer kalan ikiyide akşam üstü ve akşam 9-10 gibi al bence
Kızlaaarrrr...
Nasılsınız bakalım.....
Esra gelmiş hoşgelmiş geçmiş olsun tekrar....
Eşleri tarafından canı sıkılanlar olmuş, bi gün toplanıp bir dayak timi oluşturalım hamişin canını sıkan kocayı bi temiz dövelim, ancak öyle akıllanırlar heee....
Dün ben de enteresan bir gün geçirdim midem ağzıma geldi, yediğim ne varsa çıkardım...
Benim de bir misafir furyam olacak galiba, acayip kalabalıkla... Gelme de denmez, ne yapacağım bilmiyorum, hiç çekecek halim yok... Geldiler mi de 1 haftadan aşağı gitmezler....
olsun kız biiz üzseler bile dövmeyelim onlarıııKızlaaarrrr...
Nasılsınız bakalım.....
Esra gelmiş hoşgelmiş geçmiş olsun tekrar....
Eşleri tarafından canı sıkılanlar olmuş, bi gün toplanıp bir dayak timi oluşturalım hamişin canını sıkan kocayı bi temiz dövelim, ancak öyle akıllanırlar heee....
Dün ben de enteresan bir gün geçirdim midem ağzıma geldi, yediğim ne varsa çıkardım...
Benim de bir misafir furyam olacak galiba, acayip kalabalıkla... Gelme de denmez, ne yapacağım bilmiyorum, hiç çekecek halim yok... Geldiler mi de 1 haftadan aşağı gitmezler....
esra mesaj kutunu boşalt bakımmm
aaaaa bana demiri ac al dedi kadın bende midem bulandıgı için alamıyordum cogu zaman tok karna daha kolay:))))kalsiyum magnezyum ....ne cok hapınız var ben 3 taneyle başa cıkamıyorum ilaç kullanmaktan nefret ettim yaa Allah kimseyi zorda bırakmasın
canım hoşgeldin iyiyiz ssizde iyisiniz anlasılan çok iyi yapmıssın bol bol gezseydinn
bende kocişle kçamak yapıcam inşAllah
canım sen neden bizim gibi çizelge yapmyorsun :44:
Gelirler canım düşünen mi var....kim gelecekk yaaaahamile kadınaa yatılı misafirmi gelirmiş...hiç anlayışlı değil millettimiz allah yardımcın olsun bacım...
şu dayak timini tuttum ben...düşünebiliriz ciddi ciddiiüzmesinler bizi yaaa..zaten hormonlar tavan yapmış durumda..bide onlar böylee anlayışşısz davranınca dünya başımıza yıkılıyor sankiii
olsun kız biiz üzseler bile dövmeyelim onlarııı
ERKEĞE ŞİDDETE HAYIRRR
allah yardımcın olsun canım kuvvet versin misafirler için sana
evett hemşommuşşş kuzum yaaa...oyy yemiş kadar oldum...ellerine sağlık...bebeciklerine sana kan olsun bal olsun inşallahh bacım...bu bahçe işi yüzünü güldürdü yaa allah razı olsun eşinden ki hatasını anladıda gitti aldı şu bahçeyikız hilal bahçe komsum gayserili pınarbaşı köyündenim dedi galiba ama sonuç senim hemşonnsen konyaya gel sana ikram ederim hormonsuz sebzelerimden
ahh canım uykunmu var senin hala kimseyi takma sen benim dediğimi yap
sendemi mühendistin canım sorma o kapı kitleme olayını bende yaptım bikac kez aynen rezil oldum:)))hamile de degildim üstelik sadece calışıyorduk:))
ahh canımm neden öylee oldunkii...üşütüyormusun acaba? bende geçenlerde öyle oldumyaa hatırlarsan...hiç bulanmayan midem aşırı bulandı durduk yere hemdee:44: geçmiş olsun kuzummm hemşommm:26:aynen canım şimdi gelsin ay midem çok kötü bulanıyor napıcam ben su içiyorum geçmiyor çok bişide yemedim normal yedim diyete uyuyorum off neden böyle oluyor anlamıyorum
ayy canım yapma böyle yaaa bi kahve iç sen en iyisi açıl biraz... dışarı çıkıp hava alsaydın keşke öğlen tatilinde...
eşinle konuştun mu bugün? konuşuyorsunuz değil mi??
.
evett hemşommuşşş kuzum yaaa...oyy yemiş kadar oldum...ellerine sağlık...bebeciklerine sana kan olsun bal olsun inşallahh bacım...bu bahçe işi yüzünü güldürdü yaa allah razı olsun eşinden ki hatasını anladıda gitti aldı şu bahçeyi
yok canım mühendis değilim..bi kamu kurumunda uzman yardımcısıyım...ama ortamımız çok müsait..kapımızı falan kilitleyip uyuyabiliyoruz öğle arası...bu sefer feci rezil oldum..daha kapı çalmasa kaçta açacaktım gözümü acabaa:44:
ahh canımm neden öylee oldunkii...üşütüyormusun acaba? bende geçenlerde öyle oldumyaa hatırlarsan...hiç bulanmayan midem aşırı bulandı durduk yere hemdee:44: geçmiş olsun kuzummm hemşommm:26:
ayy evet bi kahve içsem iyi olacak..salağa bağladım iyiceee esram yaaakonuşuyoruz canım..aradı sabah beni... annesi bizim kıza ayakkabı alıcamda kaç numara alıyım diyee aramışş...başkada konuşmadık...önceden olsa ona kırgın olmasamm ne diller dökerdim...amandaa babasıı ayakkabımı alacakmışş kızımaa falan filan diye..bu sefer sadece 18-19 numara al dedim..soğuk soğuk konuştum kapattım..kırgın oldugumu anlasın akşama lafı açar belki...halimide gördü sabah...moron gibiydim..ağlamaktan ve uykusuzluktannn
kızlar bizim hormonlarla beraber bu adamlarında hormonları zıpladı dün yolda dedim eşime yagız nasıl bir isim koyalımmı dedim bi kızdı hayattA olmaz dedi dondum kaldım ne dedim ki ben:)))sonra evde perdeler ucuştu bütün pencereleri kapattı acılmayacak bu perdeler diye bende sinir oldum sıcaktan piştim ve n eyse hamileliğine veriyorum ama hiiiç üzemem tatlı canımı senin için deyip gittim uyudum:)))o da fitil oldu tabii
ben yeni metot buldum meme ucunu cimcikliyorum dün canımı sıktı bir atış yaptım tişörtten cimcikledim nasılda tutturdun diyor banabeni çok sinirlendirdiğinde vuruyorumm bir kç tane aşkım surayada yapıstır dıyor bir yapıstırıyorumm off elin agırmıs dıyorohh içim soguyor
sıkma canını kuşum eşinde anladı hatasını ama arada kalıyor ne yapsın veriyorlar gazıevett hemşommuşşş kuzum yaaa...oyy yemiş kadar oldum...ellerine sağlık...bebeciklerine sana kan olsun bal olsun inşallahh bacım...bu bahçe işi yüzünü güldürdü yaa allah razı olsun eşinden ki hatasını anladıda gitti aldı şu bahçeyi
yok canım mühendis değilim..bi kamu kurumunda uzman yardımcısıyım...ama ortamımız çok müsait..kapımızı falan kilitleyip uyuyabiliyoruz öğle arası...bu sefer feci rezil oldum..daha kapı çalmasa kaçta açacaktım gözümü acabaa:44:
ahh canımm neden öylee oldunkii...üşütüyormusun acaba? bende geçenlerde öyle oldumyaa hatırlarsan...hiç bulanmayan midem aşırı bulandı durduk yere hemdee:44: geçmiş olsun kuzummm hemşommm:26:
ayy evet bi kahve içsem iyi olacak..salağa bağladım iyiceee esram yaaakonuşuyoruz canım..aradı sabah beni... annesi bizim kıza ayakkabı alıcamda kaç numara alıyım diyee aramışş...başkada konuşmadık...önceden olsa ona kırgın olmasamm ne diller dökerdim...amandaa babasıı ayakkabımı alacakmışş kızımaa falan filan diye..bu sefer sadece 18-19 numara al dedim..soğuk soğuk konuştum kapattım..kırgın oldugumu anlasın akşama lafı açar belki...halimide gördü sabah...moron gibiydim..ağlamaktan ve uykusuzluktannn
aynen canım şimdi gelsin ay midem çok kötü bulanıyor napıcam ben su içiyorum geçmiyor çok bişide yemedim normal yedim diyete uyuyorum off neden böyle oluyor anlamıyorum
ben yeni metot buldum meme ucunu cimcikliyorum dün canımı sıktı bir atış yaptım tişörtten cimcikledim nasılda tutturdun diyor bana
sıkma canını kuşum eşinde anladı hatasını ama arada kalıyor ne yapsın veriyorlar gazı
sen üzülme tatlım sen olayın ana köküyle konuş durumuama patadanak değil üsülünce kur kur söyle
sağolasın kuşum eşim benden çok istekliydi canım da babasığille beraber olmak istemiyordu şimcik komsu olduk
dün hayal ettim bahçeye toprağın içine salıverecem kızımı apalıyacak vitamin alacak toprakdan diye
su içme daha cok bulanırsın canım
ay delü bunlar yaaabenimkide askılıyla evde tüller çekili yinede gezdirmiyor kavga ediyor benle bende tınlamıyorum bu kez karsısı bos olan cekyata oturtturuyor
ben yeni metot buldum meme ucunu cimcikliyorum dün canımı sıktı bir atış yaptım tişörtten cimcikledim nasılda tutturdun diyor bana
sıkma canını kuşum eşinde anladı hatasını ama arada kalıyor ne yapsın veriyorlar gazı
sen üzülme tatlım sen olayın ana köküyle konuş durumuama patadanak değil üsülünce kur kur söyle
sağolasın kuşum eşim benden çok istekliydi canım da babasığille beraber olmak istemiyordu şimcik komsu olduk
dün hayal ettim bahçeye toprağın içine salıverecem kızımı apalıyacak vitamin alacak toprakdan diye
Sen beni niye hiç görmüyosun bakimmm?????
Ben bu misafir olayından nası yırtıcam yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?