2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

beeenn :)çok aglıyorum canım ya her saniye hazırım bu 2 -3 haftadır böyle...aynen bende bebegimi üzüyorum diye üzülüyorum ama engelde olamıyorum..ortada hiç birşey yokken başlıyorum.haberlere zaten hiç tahammülüm yok katılacak gibi aglıyorum...

amann yaa gelmesinler doğumunda...eğer bi faydaları olmayacaksa sana sinirini bozmaktan başka işe yaramazlar bebeğimm
aaa eşimde bana ufo görmüş masum köylü diyetakılırrr biz nişanlıyekn bi arkadaşı demişki "yaa yengenin fotosu yokmu gönderde görelim"

eşimin elini omzuma attığı bi fotomuz var...ben böylee masum masum çıkmışım..eşimde "işteee benim nişanlımmmm" edasıylaaa bi kasılmışş sormaa

arkadaşı o zaman demişki " yaa hacı doğru söyle nasıl kandırdın yengeyi, yenge ufo görmüş masum köylü gibi çıkmış" o günden beri adım öylee kaldı

inşallahh canımm...eşimlee dilerim bi ortak nokta bulucazz...:26: rabbim saglıklaa yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin...:26:

ah canım bu erkekler çok düşüncesizzler bazen benimkide çok anlamsız şeylere kızıyor balkona ip germişti baya ugrastım sökemedim ipi 2 liralık bişi bnde kestim vay efndim neden kesmişimmm kızdı baya bende kustum gittim yattım gece uyandımki karnımı seviyor üstümü örtuyor

aynen canım lohusalıkta garip bir psikolojik donemden geçiyormussun zaten hiç gerek yok eşimde istemez zaten annem bile gelicek akşam yemeğinde evine dönecekmiş dun öyle dedi baana

hadi bkalım şimdiden iyi tatiller nereye kacıyorsunuz bakalım canım " Solante pregna" krem evet yüzede sürülüyor beyaz bir krem

gelir yok o oyle olmaz bebek öyle tutulmaz öyle giyinilmez bir sürü lafff çekemem

kızlar bişey soracağım,

doktor bana demir hapı (herkese veriyor hamilelikte fazla kanama olursa diye depolanması gerekiyormuş) , magnezyum ( kramplar için), kalsiyum (uyruk ve bel ağrıları içn) , balık yağı (balık yiyemediğim için) verdi. birde devam ettiğim elevit var tabi, 5 tane hapım oldu (

bunları aç tok karınla yazmamış eczana aç mı yutacağım tok mu birde 5 hapı sabah öğle akşam şeklinde paylaştırdım bir defada almiyim deil mi ?

merhaba güzeller nasılsınız bizde cuma rapor alıp kacamak yaptık eşimle iyi geldi kısa tatil:))ama arbabada bir ara ayaklarım patlayacak zannettim 5 saatlik yola gittik geldik ama degdi:))
bu arada 1 kilo almışım:)))evden uzaklaşınca yedim içtim güzelce karnımda cıktı biraz:))bugünse biraz depresifim malum işbaşı hamileysen calışak ne zor

bir defada alma canım sen doktorunu ara sor hepsi bir arada intihar sebebi giib olur Allah korusun

sizden uzak kalıyorum fındıklarım ya... çok yazmayın.....

yazın kızlarrrr aklınıza ne gelirseee yazınnn

ay ben sana kıyamam sen çok yogunsun bugun anlaşıldı

ahhh canımmm ben ben ben dün gece aynı haldeydim seninle...ağlayarak uyudum..ağlayarak sabaha karşı uyandım..ağlamaya devam ettim bende kızımı üzdüm, ona zarar vericem diyee çok ama çok korktumm
deli bunlar yaaaa hepsinin kökünü kibrit suyu

şu bahçe işinee kendiimize olmuş gibi sevindim bacım yaaaaaaaa güzel güzel yetiştir fidanlarını..ek domatesini biberini ohhh hormaonsuz hormonsuzz süperrr

ayyy kızlar ne diycemm sizee...öğle arasında kapıyı kilitledim uyuyordum...ve uyuyakalmışım..mesai başlamış..millet iş başı yapmış...kapım çaldı..ona uyandım kapıyı açtıgımda karşımda konuşan adama epey bi saçmaladım sanırım...sonra kat görevlisi çay servisi yaptı...masamdaki resmi evraklara çayı oldugu gibi devirdim...gecenin sersemliği halen üzerimde....başımmm fena ağrıyor...senmisin bu kadar ağlayan..kızını üzen...

canım elevit tok al dedi bana demiri ac al muhakkak dedi balık yagını ac al dedi diğerlerini bilmiyorum benimde kemiklerim agrıyor ayyy fazla kanamamııı korktum yaa

canım demir günde bi kere tok karnına...

magnezyum tok karnına sabah-öğle-akşam

kalsiyum tok bi kere

balık yağı (benexol mu?) sabah akşam tok karnına...

ama eczaneye git sor mutlaka yine de...

ben magnezyumu alamıyorum yaa midemi bulandırıyorrr

bir defada alma canım sen doktorunu ara sor hepsi bir arada intihar sebebi giib olur Allah korusun

yoğunum yaaaa bir yandan da şu tatil işini çözmeye çalışıyorum.... sen karar verdin mi bir şey buldun mu?

ayyy bu kadar alan yok mu çok bunlar yaaa

ay canım kıyamam uykusuzluktan ters gidiyor işlerin

canım hoşgeldin iyiyiz ssizde iyisiniz anlasılan çok iyi yapmıssın bol bol gezseydinn

bende kocişle kçamak yapıcam inşAllah

canım sen neden bizim gibi çizelge yapmyorsun :44:

Kızlaaarrrr...
Nasılsınız bakalım.....
Esra gelmiş hoşgelmiş geçmiş olsun tekrar....

Eşleri tarafından canı sıkılanlar olmuş, bi gün toplanıp bir dayak timi oluşturalım hamişin canını sıkan kocayı bi temiz dövelim, ancak öyle akıllanırlar heee....
Dün ben de enteresan bir gün geçirdim midem ağzıma geldi, yediğim ne varsa çıkardım...
Benim de bir misafir furyam olacak galiba, acayip kalabalıkla... Gelme de denmez, ne yapacağım bilmiyorum, hiç çekecek halim yok... Geldiler mi de 1 haftadan aşağı gitmezler....

Son düzenleme:
gelir yok o oyle olmaz bebek öyle tutulmaz öyle giyinilmez bir sürü lafff çekemem

ayy çıldırtırr senii boşver bacım..şimdi gelsin gitsinn

bebeğim bende 3 tane içiyorum

kan hapı (gynoferon) aç karna sabahleyin ( hatta içtikten sonra 2 saat çay, süt, süt ürünü bişey yiyip içmiyorum...

elevit kahvaltıyla beraber alıyorum...biraz karnımı doyuruyorum eleviti atıyorum ağzıma ve bi kaç lokma daha yiyorum üstünee...

balık yağını öğren yemeğinden sonra alıyorum

başka hapım yok şimdilik...sende hepsini biarada alma zaten kuzum...diğer kalan ikiyide akşam üstü ve akşam 9-10 gibi al bence

aaaaa bana demiri ac al dedi kadın bende midem bulandıgı için alamıyordum cogu zaman tok karna daha kolay:))))kalsiyum magnezyum ....ne cok hapınız var ben 3 taneyle başa cıkamıyorum ilaç kullanmaktan nefret ettim yaa Allah kimseyi zorda bırakmasın

yoğunum yaaaa bir yandan da şu tatil işini çözmeye çalışıyorum.... sen karar verdin mi bir şey buldun mu?

yalova cınarcıkta guzel şirin bir pansıyon buldum plaja 15 adım evlerde tahtaadan cok tatlı orası olur gbi pikniğe gideriz kocişle dısarda yeriz ben ellerimle ona kahvaltı hazırlarım böyle hayal ettim inşAllah bakalım canımm kızlar pansiyonun geceliği 80 TL çok mu sizce sadece sıcaksu TV var baska bişi yok :44:

elevitle balık yagı günde 1 kere alıyorum aç tok farketmiyor diye biliyorum .demir hapı yemeklerden 1 saat önce yada sonrasında alınması gerekiyor emilimini arttırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…