ya kızlar bişey sorcam, ben son 1 haftadır çok ağlıyorum sizede oluyomu acaba, ağlamaya başladımmı duramıyorum resmen dün gece 12den 2:30a kadar ağladım, bi yandan bebeğime bişey olcak diye korkuyorum ama resmen içim coşuyo derler ya öyle durduramıyorumda kendimi, çok vicdan azabı çekiyorum kızıma zarar verdiğimi düşünüp aranızda bu kadar çok ağlayan varmı acaba merak ettim ;(
amann yaa gelmesinler doğumunda...eğer bi faydaları olmayacaksa sana sinirini bozmaktan başka işe yaramazlar bebeğimmazda olsa armut dibiine düşer canımmmkayınpederde tam bir kayserili
dünde kayınvalidem aradı konustuk söyle böyle agız ucuyla hayırlısı olsun dedi bende evet sağlıklı hyırlı evlat olsun inşllh dedim gelmiyormusunuz dedim oda bakalım görumcene baglıyız dedi dogumd geliriz demesin mi bende dogumda istemiyorum o yuzden dedimki doguma cok var hem dogum kışın kasım sonunda zor olur siz şimdi gelin dedim
eşimede dedim bak lohusa dönemi zor geçiyormus psikolojık acıdan hemde kış biz bebegımızı nasıl yatırcaz diye dusunuyoruz annenler gelirse ne yaparız deidm oda merak etme gelmezler ayarlarım dedi
aaa eşimde bana ufo görmüş masum köylü diyetakılırrrçok mersı tatlım mektubun hepsını okumadım benımkı erkek ama uzerınde degısıklık yaparaktan kocişe doğum gununde yanı yarın kaktıracagım:)) ılk satırlarını okudumda ufo gören masum köylu kısmını:O)) dun bız dısardaydık aglıyodum ya dıokı bana nıe öle duruyon masum köylu gıbı dıo hanii ufo nerde :)) espırı yapıyo o aklıma geldi
canım eşinin yaptığı gerçekten hoş olmamış.benim eşim de erkek bebeğimiz olursa abisinin ismini koymamızı istiyor.abisinin ismini koyarsan çok mutlu olacağını biliyorum ama mümkün değil bunu yapmam.annemin baskısı galip gelecek ve onun istediği ismi koyacağım sanırım.isim araştırmam için bana hiç vakit vermediler bile...
sen de ılımlı yaklaş istersen annesinin ismini ikinci isim olarak ya da göbek adı olarak düşünebilirsiniz belki...
ya eşimle şakalaşıyoduk daha doğrusu ben şakalaşıyodum göbeğini mıncıkladım falan sonra bana bi kızdı "bilmiyomusun ben böyle yapmandan hoşlanmıyorum" diye, zaten musluk bi açıldı duramadım sonra çok özür diledi ama içime söz geçiremiyorum resmen, çocuklarımıza bişey olmasında en büyük endişem o
lohusayken zor olur canım... gelceklerse gelsinler dediğin gibi şimdiden...
ayy canımmm çok sevindimmm... ne güzel kafanızı dağıtırsınız bahçenizde.. değişiklik olur size de... bu arada mesaj kutun dolu senin yaabişey sorcaktım konyada :)
teşekkürler taze anneler :)
adı üstünde tahmin tatlım sağlıklısı sıhhatlisi bizim olsun inşallah :))
biz 2 hafta sonra tatile çıkıyoruz doktorum solanteyi onayladı yeni çıktı deneyebilirsin dedi yalnız bu solante yüze de sürülebiliyor vcutla birlikte değil mi??
amann yaa gelmesinler doğumunda...eğer bi faydaları olmayacaksa sana sinirini bozmaktan başka işe yaramazlar bebeğimm
aaa eşimde bana ufo görmüş masum köylü diyetakılırrrbiz nişanlıyekn bi arkadaşı demişki "yaa yengenin fotosu yokmu gönderde görelim"
eşimin elini omzuma attığı bi fotomuz var...ben böylee masum masum çıkmışım..eşimde "işteee benim nişanlımmmm" edasıylaaa bi kasılmışş sormaa
arkadaşı o zaman demişki " yaa hacı doğru söyle nasıl kandırdın yengeyi, yenge ufo görmüş masum köylü gibi çıkmış" o günden beri adım öylee kaldı
inşallahh canımm...eşimlee dilerim bi ortak nokta bulucazz...:26: rabbim saglıklaa yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin...:26:
ayy canım benim yaaa kıyamammm... yorma kendiniii...
merwecik 10 dakika snra yazıcam canım :)
tarcin canım nasılsın? hep sorucam göremiyorum seni, blog yapabildin mi linkini paylaş bizimle :)
kızlar bişey soracağım,
doktor bana demir hapı (herkese veriyor hamilelikte fazla kanama olursa diye depolanması gerekiyormuş) , magnezyum ( kramplar için), kalsiyum (uyruk ve bel ağrıları içn) , balık yağı (balık yiyemediğim için) verdi. birde devam ettiğim elevit var tabi, 5 tane hapım oldu(
bunları aç tok karınla yazmamış eczana aç mı yutacağım tok mu birde 5 hapı sabah öğle akşam şeklinde paylaştırdım bir defada almiyim deil mi ?
sizden uzak kalıyorum fındıklarım ya...çok yazmayın.....
ahhh canımmm ben ben benya kızlar bişey sorcam, ben son 1 haftadır çok ağlıyorum sizede oluyomu acaba, ağlamaya başladımmı duramıyorum resmen dün gece 12den 2:30a kadar ağladım, bi yandan bebeğime bişey olcak diye korkuyorum ama resmen içim coşuyo derler ya öyle durduramıyorumda kendimi, çok vicdan azabı çekiyorum kızıma zarar verdiğimi düşünüp aranızda bu kadar çok ağlayan varmı acaba merak ettim ;(
deli bunlar yaaaacanımm olanlara değilde senin üzülmene yıpranmana üzüldüm Allah aydınlıgına cıkarsın bizim elimizde değil Allah ne yaazdıysa onu yasıyoruz ya sen desene hamd olsun cocugunuz oluyor y hiç olmasaydı ya yıllarca özlemle beklemek zorunda kalsaydınız ne kadar zor yasayan bilir cahillik işte... Geçen dün yani pazar sürprizini izliyordk bir sanatcı hamileyken oglum olsun cokk istiyrum vs demişşş kızı olmuş çok agladım diyor eşimde snirlendi ne farkı vr anlamıyorum hyırlı evlat olsun demiyorlr diyor bunlar kadın değil mi ki kız istemiyorlar dedi
dün de kayınvalidemle eşim konusurken
eşim " anne kızımız oluyor bizde kız istiyorduk daha yakın candan evcimen bize baglı olur inşAllah dedi"
kvalide" orası hiç belli olmz dedi" kesti attı lafı hiç inşAllah oglum filan demedi insan deği bunlarrr
hemde nasıl kötü geçti canım
ama işin iyi yanı var esracım senin haberin yok çok istediğim hobi bahçesini aldık dün etrafını çevirdik çit yaptı eşim kendi elleriyle bahçe komsuları hayran kaldılar çaba makinesi ile çabalattıkdaaa hafta içide fidanları ekeceğiz inşşş
kızlar bişey soracağım,
doktor bana demir hapı (herkese veriyor hamilelikte fazla kanama olursa diye depolanması gerekiyormuş) , magnezyum ( kramplar için), kalsiyum (uyruk ve bel ağrıları içn) , balık yağı (balık yiyemediğim için) verdi. birde devam ettiğim elevit var tabi, 5 tane hapım oldu(
bunları aç tok karınla yazmamış eczana aç mı yutacağım tok mu birde 5 hapı sabah öğle akşam şeklinde paylaştırdım bir defada almiyim deil mi ?
kızlar bişey soracağım,
bir defada alma canım sen doktorunu ara sor hepsi bir arada intihar sebebi giib olur Allah korusun
yazın kızlarrrr aklınıza ne gelirseee yazınnn
ay ben sana kıyamam sen çok yogunsun bugun anlaşıldı
bir defada alma canım sen doktorunu ara sor hepsi bir arada intihar sebebi giib olur Allah korusun
yazın kızlarrrr aklınıza ne gelirseee yazınnn
ay ben sana kıyamam sen çok yogunsun bugun anlaşıldı
ahhh canımmm ben ben bendün gece aynı haldeydim seninle...ağlayarak uyudum..ağlayarak sabaha karşı uyandım..ağlamaya devam ettim bende kızımı üzdüm, ona zarar vericem diyee çok ama çok korktumm
deli bunlar yaaaahepsinin kökünü kibrit suyu
şu bahçe işinee kendiimize olmuş gibi sevindim bacım yaaaaaaaagüzel güzel yetiştir fidanlarını..ek domatesini biberini ohhh hormaonsuz hormonsuzz süperrr
ayyy kızlar ne diycemm sizee...öğle arasında kapıyı kilitledim uyuyordum...ve uyuyakalmışım..mesai başlamış..millet iş başı yapmış...kapım çaldı..ona uyandımkapıyı açtıgımda karşımda konuşan adama epey bi saçmaladım sanırım...sonra kat görevlisi çay servisi yaptı...masamdaki resmi evraklara çayı oldugu gibi devirdim...gecenin sersemliği halen üzerimde....başımmm fena ağrıyor...senmisin bu kadar ağlayan..kızını üzen...
merhaba güzeller nasılsınız bizde cuma rapor alıp kacamak yaptık eşimle iyi geldi kısa tatil:))ama arbabada bir ara ayaklarım patlayacak zannettim 5 saatlik yola gittik geldik ama degdi:))
bu arada 1 kilo almışım:)))evden uzaklaşınca yedim içtim güzelce karnımda cıktı biraz:))bugünse biraz depresifim malum işbaşı hamileysen calışak ne zor
gelir yok o oyle olmaz bebek öyle tutulmaz öyle giyinilmez bir sürü lafff çekemem
kızlar bişey soracağım,
canım demir günde bi kere tok karnına...
magnezyum tok karnına sabah-öğle-akşam
kalsiyum tok bi kere
balık yağı (benexol mu?) sabah akşam tok karnına...
ama eczaneye git sor mutlaka yine de...
ben magnezyumu alamıyorum yaa midemi bulandırıyorrr
yoğunum yaaaa bir yandan da şu tatil işini çözmeye çalışıyorum.... sen karar verdin mi bir şey buldun mu?
kızlar bişey soracağım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?