2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kusura bakma canım sorry..

1 hafta ne demek canım ya kesin gelicekler mi musait değiliz filan deseniz eşim uzanıyor doktor dinlen dedi vs deseniz

Malesef canım o türden şeyler işe yaramaz bu sefer de ay yazık yardıma gelelim derler, 1 hafta 2 haftaya çıkar....
Oyyyy, şöyle ne şiş yansın ne kebap ayağı bir yol bulsam keşke...

kız meme ucu dedinde aklıma geldi benim meme ucum pul pul dökülüyor hemde acıyror normalmi bu gecen tvde duydum kanser belirtisi olabilirmiş korktum
canım bebeğe süt olacak ya meme ucun kendini yeniliyor kanser ülser bunları aklına getirme
benim göğsümde nasıl şişti anlatamam acıyorda umduğum seyi bilsem bulup yiyecemdeeebilmiyorum kii

kızlar kaju80 mesaj gönderdi şimdi özelden cevap veremedim..

Tansiyonu baya düşükmüş yasin için haber vermek istemiş iyi değilmiş selam söyledi sizlere..

kıyamam ya kaju fıstıgım geçmişler olsun tez zamanda aramıza donmen dileğiyle...

Malesef canım o türden şeyler işe yaramaz bu sefer de ay yazık yardıma gelelim derler, 1 hafta 2 haftaya çıkar....
Oyyyy, şöyle ne şiş yansın ne kebap ayağı bir yol bulsam keşke...

gelecekler kimler canımm hiç kacacagın yer yoksa gelsinler sen hiç bir iş yapma otur yat onlarda "insanlarsa eger" 3 gun sonra cıkar giderler

canım çok fazla değil, kahvaltısı dahil mi peki? güzel bi yerse fena değil yani...

beni çok sinirlendirdiğinde vuruyorumm bir kç tane aşkım surayada yapıstır dıyor bir yapıstırıyorumm off elin agırmıs dıyor ohh içim soguyor

ayy kıyamam ben yaaa... ben ona kızdığımda bile dediklerimden pişman oluyorum...:26:

bahane bulmuş bence senle konuşmak için :):)
bence bi müddet konuşmayın... fatmanın dediği gibi biraz geçsin ruyamda gördüm de, mecbur kalsın :)

yağız ismi güzel ama niye hayatta olmaz dedi ki :26:
eşinin de hormonlaro fora

ne yasini kızlar benim haberim yok kime okudunuz??

geçmiş olsun yaa sıcaklar tansiyonunu düşürdü heralde... a.s

yağız ismi güzel ama niye hayatta olmaz dedi ki :26:
eşinin de hormonlaro fora [/QUOTE]

bilmem bende anlam veremedim :))gıcık olduğu birisimiydi acaba

DOA PANSYON Tevikiye Kum Plaj Girii. Tevikiye/narck

canım bak buradaki yer kahvaltı filan yok sadece kalma parası 80 TL ondan çok mu dedim ama evleri çok hosuma gitti

kajum geçmiş olsun

yok ya değil normal kuzum:)...

ayy kıyamam kuzuma eçmiş olsun ya bu ara nazara geldik hepimiz bir nas, felak okuyalım kızlar.. kuzum bu arada 2 gün çok yoğundum bugünde misafirim var yarına okurum yasini kusura bakma gecikti biraz

ay sende benim gibi hepsini alıyorsun, doktora şikayetlerimi söyleyinde magnezyum ve kalsiyum ekledi ama bilmiyorum ne kadar içerim

doktoru aradım içim rahat etmedi demir hapı dışındakileri tok al, demiri aç al dedi.

elevitle balık yagı günde 1 kere alıyorum aç tok farketmiyor diye biliyorum .demir hapı yemeklerden 1 saat önce yada sonrasında alınması gerekiyor emilimini arttırmak için.

demir aç karınla dedi diğerleri tok dedi, 3 öğüne bölebilirsin dedi hapları off çok hap var ya

canım elevit tok al dedi bana demiri ac al muhakkak dedi balık yagını ac al dedi diğerlerini bilmiyorum benimde kemiklerim agrıyor ayyy fazla kanamamııı korktum yaa
evet aradımda ş,mdi doktoru demiri aç al dedi, diğerlerini tok al dedi,

tatlım eğer belinde felan ağrı varsa, kalsiyum eksikliğindenmiş magnezyum almalıymış yediklerimiz yeterli değilmiş
kan hapı yani demir hapı demiiri depolamak için çoğu kişi sezeryan oluyor kana ihtiyacımız varmış kanamamızda olacağı için.

canım kan hapından sonra neden çay süt sür ürünü? kahvaltı yaparken peynir yiyoruz çay içiyoruz ? neden almıyorsun doktor bir uyarıda bulunmadı ?

selam kızlar;

haftasonu pek giremedim,annemin tabiriyle "it gibi gezdim"

sıcaklarla aranız nasıl özellikle geceleri?
bu arada oğluşum artık iyice hissettiriyor kendini dün resmen yine gördüm karnım da ufak ufak tıkırtılar çook güzell yaa
eşim koşa koşa geldi ama o gelince durdu
bu velet hep böyle yapıyo bana diyo :)))

hoşgeldin tatlımm nasılsınn

kuzum özelden cevap atıyorum ama gitmiyor nette bir problem var sanırım.. bence çok güzel ve pahalı değil güzel olur düşündüğün konspt için bence git :)

geçmiş olsun kaju80 kendine dikkat et öptükk canım

slm canım ohh gez gez ne güzel, akşamları sık sık uyanıyorum sıcaktan çok heryeri açamıyorumda terleyip üşütmekten korkuyorum

yya canım benimde aynı hatta beni ürkütüyor bu gün acayip hareketli neden acaba :26:

canımm hoşgeldin iyi yapmıssınız darısı basıma ben hiç hissetmiyorum 20.haftayı bekliyorum canım benim 4 lü sonucu cıktı gördün mü 8-10 sayfa once paylasmıstım

yok canım ne kusuru olur çarsambaya kadar süremiz var

Suyumu bile önüme istemeyi düşünüyorum....

oh oh süperrr bende kayınvalideye onu yapıcam ymekleri pişirttircem bulasıkları bir yerleştırıırm okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…