:118::13:hedefi 12 den tutturmussun hacıııaferim kız iyi yapmıssın ohhhhhh
kusura bakma canım sorry..
1 hafta ne demek canım ya kesin gelicekler mi musait değiliz filan deseniz eşim uzanıyor doktor dinlen dedi vs deseniz
canım bebeğe süt olacak ya meme ucun kendini yeniliyor kanser ülser bunları aklına getirmekız meme ucu dedinde aklıma geldi benim meme ucum pul pul dökülüyor hemde acıyror normalmi bu gecen tvde duydum kanser belirtisi olabilirmiş korktum
Malesef canım o türden şeyler işe yaramaz bu sefer de ay yazık yardıma gelelim derler, 1 hafta 2 haftaya çıkar....
Oyyyy, şöyle ne şiş yansın ne kebap ayağı bir yol bulsam keşke...
yalova cınarcıkta guzel şirin bir pansıyon buldum plaja 15 adım evlerde tahtaadan cok tatlı orası olur gbi pikniğe gideriz kocişle dısarda yeriz ben ellerimle ona kahvaltı hazırlarım böyle hayal ettim inşAllah bakalım canımmkızlar pansiyonun geceliği 80 TL çok mu sizce sadece sıcaksu TV var baska bişi yok :44:
beni çok sinirlendirdiğinde vuruyorumm bir kç tane aşkım surayada yapıstır dıyor bir yapıstırıyorumm off elin agırmıs dıyorohh içim soguyor
ayy evet bi kahve içsem iyi olacak..salağa bağladım iyiceee esram yaaakonuşuyoruz canım..aradı sabah beni... annesi bizim kıza ayakkabı alıcamda kaç numara alıyım diyee aramışş...başkada konuşmadık...önceden olsa ona kırgın olmasamm ne diller dökerdim...amandaa babasıı ayakkabımı alacakmışş kızımaa falan filan diye..bu sefer sadece 18-19 numara al dedim..soğuk soğuk konuştum kapattım..kırgın oldugumu anlasın akşama lafı açar belki...halimide gördü sabah...moron gibiydim..ağlamaktan ve uykusuzluktannn
kızlar bizim hormonlarla beraber bu adamlarında hormonları zıpladı dün yolda dedim eşime yagız nasıl bir isim koyalımmı dedim bi kızdı hayattA olmaz dedi dondum kaldım ne dedim ki ben:)))sonra evde perdeler ucuştu bütün pencereleri kapattı acılmayacak bu perdeler diye bende sinir oldum sıcaktan piştim ve n eyse hamileliğine veriyorum ama hiiiç üzemem tatlı canımı senin için deyip gittim uyudum:)))o da fitil oldu tabii
kızlar kaju80 mesaj gönderdi şimdi özelden cevap veremedim..
Tansiyonu baya düşükmüş yasin için haber vermek istemiş iyi değilmiş selam söyledi sizlere..
kıyamam ya kaju fıstıgım geçmişler olsun tez zamanda aramıza donmen dileğiyle...
canım çok fazla değil, kahvaltısı dahil mi peki? güzel bi yerse fena değil yani...
ayy kıyamam ben yaaa... ben ona kızdığımda bile dediklerimden pişman oluyorum...:26:
bahane bulmuş bence senle konuşmak için :):)
bence bi müddet konuşmayın... fatmanın dediği gibi biraz geçsin ruyamda gördüm de, mecbur kalsın :)
yağız ismi güzel ama niye hayatta olmaz dedi ki :26:
eşinin de hormonlaro fora
kajum geçmiş olsunkızlar kaju80 mesaj gönderdi şimdi özelden cevap veremedim..
Tansiyonu baya düşükmüş yasin için haber vermek istemiş iyi değilmiş selam söyledi sizlere..
kıyamam ya kaju fıstıgım geçmişler olsun tez zamanda aramıza donmen dileğiyle...
gelecekler kimler canımm hiç kacacagın yer yoksa gelsinler sen hiç bir iş yapma otur yat onlarda "insanlarsa eger" 3 gun sonra cıkar giderler
ne yasini kızlar benim haberim yok kime okudunuz??
geçmiş olsun yaa sıcaklar tansiyonunu düşürdü heralde... a.s
yalova cınarcıkta guzel şirin bir pansıyon buldum plaja 15 adım evlerde tahtaadan cok tatlı orası olur gbi pikniğe gideriz kocişle dısarda yeriz ben ellerimle ona kahvaltı hazırlarım böyle hayal ettim inşAllah bakalım canımmkızlar pansiyonun geceliği 80 TL çok mu sizce sadece sıcaksu TV var baska bişi yok :44:
canım demir günde bi kere tok karnına...
magnezyum tok karnına sabah-öğle-akşam
kalsiyum tok bi kere
balık yağı (benexol mu?) sabah akşam tok karnına...
ama eczaneye git sor mutlaka yine de...
ben magnezyumu alamıyorum yaa midemi bulandırıyorrr
elevitle balık yagı günde 1 kere alıyorum aç tok farketmiyor diye biliyorum .demir hapı yemeklerden 1 saat önce yada sonrasında alınması gerekiyor emilimini arttırmak için.
evet aradımda ş,mdi doktoru demiri aç al dedi, diğerlerini tok al dedi,canım elevit tok al dedi bana demiri ac al muhakkak dedi balık yagını ac al dedi diğerlerini bilmiyorum benimde kemiklerim agrıyor ayyy fazla kanamamııı korktum yaa
ayy çıldırtırr senii boşver bacım..şimdi gelsin gitsinn
bebeğim bende 3 tane içiyorum
kan hapı (gynoferon) aç karna sabahleyin ( hatta içtikten sonra 2 saat çay, süt, süt ürünü bişey yiyip içmiyorum...
elevit kahvaltıyla beraber alıyorum...biraz karnımı doyuruyorum eleviti atıyorum ağzıma ve bi kaç lokma daha yiyorum üstünee...
balık yağını öğren yemeğinden sonra alıyorum
başka hapım yok şimdilik...sende hepsini biarada alma zaten kuzum...diğer kalan ikiyide akşam üstü ve akşam 9-10 gibi al bence
hoşgeldin tatlımm nasılsınnselam kızlar;
haftasonu pek giremedim,annemin tabiriyle "it gibi gezdim"
sıcaklarla aranız nasıl özellikle geceleri?
bu arada oğluşum artık iyice hissettiriyor kendini dün resmen yine gördüm karnım da ufak ufak tıkırtılar çook güzell yaa
eşim koşa koşa geldi ama o gelince durdu
bu velet hep böyle yapıyo bana diyo :)))
selam kızlar;
bu arada oğluşum artık iyice hissettiriyor kendini dün resmen yine gördüm karnım da ufak ufak tıkırtılar çook güzell yaa
selam kızlar;
yok ya değil normal kuzum:)...
ayy kıyamam kuzuma eçmiş olsun ya bu ara nazara geldik hepimiz bir nas, felak okuyalım kızlar.. kuzum bu arada 2 gün çok yoğundum bugünde misafirim var yarına okurum yasini kusura bakma gecikti biraz
Suyumu bile önüme istemeyi düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?