2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bednde korkuyorum emzirirken acı cekmekten meme ucu catlakları birde koca bir göbek kalır diye ((cok gördüm sönmüş balon gibi ayy valla cok takarız görselliği biz kadınlar

ayy evet yaaa (((( inş. demoralize olmayız kendimizde o gücü bulurz arkadaşım doğum yaptı 2 buçuk aya önce, 13 kilo aldı ve 2 buçuk ayda verdi 10 kilo hemde, dal gibi valla inş. bizde öyle oluruzzzz :18:

sapol canım

bende şeker yüklemen yüksek çıktı sandım...yada şeker hastası felan....

emekinin kızı olucak canım
cvr nınde oğlu olacakmış

TATLIM BENİM ŞEKER YÜKLEMEM 14 TEMMUZDA
OH NE GÜZEL HEPSİNİ YAPTIRMIŞSIN :)

hmm güzelmiş sölemesi zor ama alışılır telaffüz ede ede
kız sedece tetanozu yaptrdım diğerleri sırada

ayy evet yaaa (((( inş. demoralize olmayız kendimizde o gücü bulurz arkadaşım doğum yaptı 2 buçuk aya önce, 13 kilo aldı ve 2 buçuk ayda verdi 10 kilo hemde, dal gibi valla inş. bizde öyle oluruzzzz :18:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar annemler geliyorlar beni alacaklar sizi seviyoruz teyzoşlar ve şirin bebişleri öpüyorum Allaha emanet olunn

Bende kaçıyorum kızlar k.validemlere davetliyiz akşama
öpüyorum sizleri ve minikleri görüşürüzzzzz

Kızlar ben ben iki kere yediğim şeyleri bilerek çıkarıdm, bir keresinde misafirliğe gittiğimiz bir yerde mangal yapmışlardı etin tam pişmemiş olduğunu gördüm ozaman çıkardım
Bir de dün yediğim yemekte ızgara tavuğun içinde kırmızılıklar olduğunu gördüm ozaman çıkardım....
İkisinde de hemen çıkardığım için içimde bişey kalmaadı ama anladım ki kendim pişirmediğim yemeği yememem lazımmış....

Hadi bende kaçtımmmm bugünlük bu kadar iş yeter evime gidip yayılim bari
Çok memnun olduğum sizleri tanıdğıma..

merhaba kızlar annem gitti kayınvaldem kaldı bu gidişle 40ını çıkarıp gidicek bebeğin

ama bazı sorunarım var bazen wcden çıktğnda ellerini yıkamadğını görüyorum sonra hapşuruyor eline sonra bebeğin yüzünüğü müzünü elliyor öpüyor birde ben kokluyorum hep öpmeye kıyamıyorum o şapur şupur öpüyor yaa bişide diyemiyorum hemen ağlıyor suçlu çıkıyorum valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
şimdide pazara gittiler çok şükür ilk defa kızma baş başa kalabildim geçici bir süre de olsa..

Bir de bi sorum var ben şarküteriye çok alışkın biriyimdir, kalhvaltıda olmazsa olmazdır benim için, sebzeyi çok sevmediğimden herhalde...
Şimdi yakınımdan uzağımdan geçirmiyorlar yasak yasak diye....
En son geçen bi defaya mahsus pastırma yedim, o da iyice pişirerek...
Sizin bilgileriniz bu konuda nedir??????????

Oyyy dellenmeye az kaldı desene.... yazık kadıncağıza ya hem loğusalık hem de böyle bir yanına güya desteğe gelmiş kişi hem de sıcak....
Ay ne olur kayınvalideler teklif edilmeden kalmasalar.....

:))) Allah bozmasın mutluluğunuzu canım.:)))

demek o ara anan 6 kere aradı bende çene çok canım, sabaha kadar susmam valla, sende az değilsin heee, ne kadar hızlı konuşuyon kız :))))
evet bacım 6 kere aramış annem merak da etmeye başlamışmışkova burcuyum şekerim ben çenesizim elimde değil:78:

Oyyy dellenmeye az kaldı desene.... yazık kadıncağıza ya hem loğusalık hem de böyle bir yanına güya desteğe gelmiş kişi hem de sıcak....

bu sadece bir tanesi şunlara bak sen
1. t.u.a.n.a kullanıcısından alıntı
canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı

sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor
1. bnmge kullanıcısından alıntı
günaydın herkese bgun kızımla 13. günümüz sutum az 5 dakka emıo ıkı gogsumden sonra kıyaamet kopuo yetmıo dıe mama verııom rahatlıo soluksuz yıyıyo maşallah
sanırsam sutum kesıldı sınırden bazı tatsız olaylardan hastaneden geldıgımzn 3.gununden sonra sutum azaldı sınırlerım cok gerılıp agladıgım ıcın sanırsam
kısaca nedenı solım doktor sıgara ıcen vrsa ıctıkten sonra agzını yıkayıp ellerını yıkayıp ole kucagna alsın dedı bnde kaynvalıdeme anne ellerını yıkadınmı dedım sıgaryı ıctıktn sonra cunku ıctı geldı balkonda yıkamadn tuttu yıne cocugu bnde gordum gozumn ıcıne baka baka ıcmedım dedı bnde ıctın ya dedım oturma odasına gıtmiş aglıo ayılıp bayılıo esmle aramz bozldu kendı anneme afra tafra yaptı annemn hiç birşey yapmayıp sadece yardımcı olmasına ragmen yaranamadı kadın tabı anasına laf soledım ya sankı kotru bısey demsm gıbı
bastı gıttı kaynanamlar bıdaha gelmedıler bır haftadır eşimn abısne kadar hepsı ters ters bakıolr konsmuolr geldıler yarm saat oturp gttler bole işte her dakka gergınlık var çok morelm bozuk kendnden sogutuo esm bnı bole yaparak

amann amann bilin bakalım kim geldi bana kayınvalideciğim geldi gece yarısına kadar beraberiz artıkkkayınbaba sürümüş gelmiş eşimle bahçeye gittiler
aman bu gece nasıl bitecek :26:
yok kardeşim ben sevinmeyeyim sevindiğim zaman bir maraz çıkıyor gene

Allah'ım sen evlerimizden böyle sıkıntıları uzak et ya Rabbim....

Sabır çekicen canım sabır çekicen....

canım ben dışarda kumpir ,balık ve sebzeli, pizza dışında bişey yemiyorum..

doktorum zaten sucuk ,salam ,sosis pastırmayı yasakladı.....bide yazın etler lokantalarda ne kadar düzgün muhafaza oluyoki....çok sevdiğimiz bi köfteci var yazın eti köfteyi kokla tuhaf kokuyo....o yuzden et yiyeceksem evde kendım yapıyom eşim kıymayı,kuşbaşını alıyo....mesela canım pide çekiyo...Aldım fırından hamuru koydum kıymayı vs...yedim lokanta kadar güzel olmadı ama en azından et tazeyken bozulmadan pişirdim yedim....yaz hamilesiyiz bizim daha çok dikkat etmemiz lazım....tavuğu da iyice kızarmadan yemem...senın gıbı mangal olunca ben yemiyorum açık açık diyorum az pişmiş diye...evde kendım barbeküde yapıyom tavuğuda...teflon tavada da olur mis gibi....yağ koymadan kendi derisinin yağıyla çok ta güzel pişer...

ayy benımkı de düşük yaptığımda gelmişki güya bana bakacaktı ben ona baktım...pişir indir....tatlısına kadar....çağırdığımıza pişman olduk...bakalım doğumdan sonra nasıl olacak...
Benimde oglum olacak canim allah izin verirse...
maşş. canım...o zaman sadece emekinin kızı olacak..

amannnnn sözde çocuk bakıyolar...koca koca insanlar da çocukla çocuk oluyolar...ayy şimdi merak ettim biz nasıl babaanne anneanne olacaz aceba....böyle kıskançlıklarımız ,evlatlarımızı doldurmalar olacak mı?

kendi yaşlılığımdan korktum valla:...

"Eylül" ismi çok güzel bende çok beğenirim bi arkadaşım Ela Eylül koydu kızının ismini..
bende bekarken hep "elif" isterdim ama nedense şimdi bende soğudum
isim konusu çok zor :44:
hımm guzel bı kombınasyon olmus ben ela yı da dusunuyorum zaten bebısı olan bı arkadasım derdı de ınanmazdım ınsan ole aklındakı yıllardr hayal ettgı ısmı koymuyo dıe hakketen zor walla sole ıcımze sınen bı ısım denk gelsın ıns tez zamanda

aa cok guzel ısım bulmussun sattasımbende oglum olsaydı efe yda egemen koymayı dusunuyodum ne guzel ısmı hazrdı
ama cımcıme olunca kafalar karıstı ıste

mesaıler bttı herkes arazı olmus bende asımı oldum geldım hafıften yaktı
bu arada tesadufen gordum album yapmıssınız hıc solemıyosunuz ask olsunnnn
hıc haberım olmıcaktı benım yoksa sız benı begenmıyor musunuz hıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…