2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar sabah tetanoz aşımın 3. dozunu oldum...

sağlık ocağından kan ve idrar tahlili istediler rutin kontroller için gerekli ayda 1 bakıyoruz dediler...iyi dedim yarın aç karnına gidip tahlillerimi yaptırıcam..

cuma kısmet olursa ayrıntılım var...

sırada şeker yüklemesi .....aranızda şeker yüklemesi yaptrıan var mı? kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz...hazır sağlık ocağına gitmişken onu da aradan çıkarsam mı?

kuzum hayvan gübresi attır bir de ilk kez kullanılıyormuş bol verimli olur :)
150 metrekare yere 16 torba gübre attırdık canım dün çapadan sonra birde gübreli haliyle çapalatdık
çapa deyince aklıma çapa yapmış zilli sarkısı geliyor nedense

perşembe sorcam kuzum randevu o vakit ama olabiliyor hamilelikte diye duyduğum için çok endişelenmemiştim:26: şimdi ciddiye aldım..

26 ocak canım ne tesadüf
hayatbanaguzell 27 ocak..
hımmmm masaallah ocak ayı baya bereketlı gecmıs anlasılan
bu durumda lavınyaaa cak bakalım kızz sattas ım benım
ay ayarlasak denk gelmez walla
bızım ısmımız henuz bellı degıl bı turlu karar veremıyorum bekarken hep bı kızım olsun adı da eylul olsun derdım
sımdı hayalım gerceklesmek uzre ama nedense sogudum sankı ısımden tekrar ede ede sanırm
ya da hep enn en en guzelını arama telasımdan

ben de sevineyim bari benim de oğlum oluyor :) Bu çocuk doğunca beni sevmicek inanki

offff bu ne sıcak Yarabbim, kedimin ağzı açık garibim ben de açıcam ağzımı az kaldı

:))) Allah bozmasın mutluluğunuzu canım.:)))

demek o ara anan 6 kere aradı bende çene çok canım, sabaha kadar susmam valla, sende az değilsin heee, ne kadar hızlı konuşuyon kız :))))

kızlar listeden benimle satı aynı olanlara baktım...

sat:5 şubat 2012

aynı olanlar...

sudem34,cvr,nisanur38,emaya,emeki...

peki benim oğlum olacak diğer kızların neyi olacak bende merak ettim şimdi....

aşın hayırlı olsun darısı diğerlerine kuzum:)

150 metrekare yere 16 torba gübre attırdık canım dün çapadan sonra birde gübreli haliyle çapalatdık
çapa deyince aklıma çapa yapmış zilli sarkısı geliyor nedense

aman çok da koymayın yakarsınız ürünleri :)

çaktım sattaşım:) valla denk gelmez... kız olsaydı rüya koyacaktım ta eskiden beri eşimle isterdik (14 yıl beraber olunca ), erkekmiş sıpam yağız efe koyacağız:)

En korktuğum dönem :18:

benimde Allah yardımcımız olsun :18:

saol canım okudugun için cok saol

canım 4.5 ayda 6 kilo aldımda ondan cnım yapmaya calısıyorum uymaya calısıyorum

sare mi ilk defa duydum anlamı neymiş kuzum, sen değiştirip duruyorsun son ona kadar değişir yine o :)

Sare: iffetli namuslu kadın demek diye hatırlıyorum :44:

TATLIM BENİM ŞEKER YÜKLEMEM 14 TEMMUZDA
OH NE GÜZEL HEPSİNİ YAPTIRMIŞSIN :)

Sare: saf, temiz anlamına gelio
Çok güzelmişşşş kızışının ismi

hmm güzelmiş sölemesi zor ama alışılır telaffüz ede ede

"Eylül" ismi çok güzel bende çok beğenirim bi arkadaşım Ela Eylül koydu kızının ismini..
bende bekarken hep "elif" isterdim ama nedense şimdi bende soğudum
isim konusu çok zor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…