sare mi ilk defa duydum anlamı neymiş kuzum, sen değiştirip duruyorsun son ona kadar değişir yine o :)
150 metrekare yere 16 torba gübre attırdık canım dün çapadan sonra birde gübreli haliyle çapalatdıkkuzum hayvan gübresi attır bir de ilk kez kullanılıyormuş bol verimli olur :)
Sat : 25 ocak
hayatbanaguzell 27 ocak..perşembe sorcam kuzum randevu o vakit ama olabiliyor hamilelikte diye duyduğum için çok endişelenmemiştim:26: şimdi ciddiye aldım..
26 ocak canımne tesadüf
evet balım çok konustuk annem aramış 6 defa kimle konusurdun sen diyor bana
evet sanslıyım ben be kızsamda rabbimme çok şükür ediyorum eşimi bana verdiği içinhayatımda hep böyle oluyor benim ben umudumu kesiyorum arkamı dönüyorum bir bakmışım gerçekleşmiş istediğim sey
teşekkür ederim tatlımmmm
erkeklerrrr işte şekerimmm ne yaparsın
rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşşbizim hiç ağaç yok canım o avantajımız var birde toprakda daha önce hiç dikim yapılmamış
hea yamuk yapmadı benim kuzum anca beraber kanca beraber dedi
selam kızlar sabah tetanoz aşımın 3. dozunu oldum...
sağlık ocağından kan ve idrar tahlili istediler rutin kontroller için gerekli ayda 1 bakıyoruz dediler...iyi dedim yarın aç karnına gidip tahlillerimi yaptırıcam..
cuma kısmet olursa ayrıntılım var...
sırada şeker yüklemesi .....aranızda şeker yüklemesi yaptrıan var mı? kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz...hazır sağlık ocağına gitmişken onu da aradan çıkarsam mı?güle güle kullanın...bi arkadaş çift tarafa dönmüyo...küçük gibi çocuk sanki büyüyünce sığmayacak gibi dedi,,,bide altına faazla eşya koyamıyormussun küçükmüş....bide öunde tabla yokmuş yemek su vs koymak için.....dezavantajları bunlar sanırım.....bende chıcco lite way almaya karar vermiştim...bunları duyunca düşünme aşamasına geçtim...ama sen tecrübelisin ne lazım ne değil bilirsin...başka arkadaşla konuştum...çift yönlu aldık 1 kere de diğer yönü çevirip kullanmadık diyo...
bıde senle yasin için sözleşmiştik ya....dün 1 tane dinledim 1 tane okudum....öptum..
neden diyet yapıyorsun?
150 metrekare yere 16 torba gübre attırdık canım dün çapadan sonra birde gübreli haliyle çapalatdık
çapa deyince aklıma çapa yapmış zilli sarkısıgeliyor nedense
hayatbanaguzell 27 ocak..
hımmmm masaallah ocak ayı baya bereketlı gecmıs anlasılan
bu durumda lavınyaaa cak bakalım kızz sattas ım benım
ay ayarlasak denk gelmez walla
bızım ısmımız henuz bellı degıl bı turlu karar veremıyorum bekarken hep bı kızım olsun adı da eylul olsun derdım
sımdı hayalım gerceklesmek uzre ama nedense sogudum sankı ısımden tekrar ede ede sanırm
ya da hep enn en en guzelını arama telasımdan
En korktuğum dönem :18:
sağlık ocağından kan ve idrar tahlili istediler rutin kontroller için gerekli ayda 1 bakıyoruz dediler...iyi dedim yarın aç karnına gidip tahlillerimi yaptırıcam..
sırada şeker yüklemesi .....aranızda şeker yüklemesi yaptrıan var mı? kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz...hazır sağlık ocağına gitmişken onu da aradan çıkarsam mı?güle güle kullanın...bi arkadaş çift tarafa dönmüyo...küçük gibi çocuk sanki büyüyünce sığmayacak gibi dedi,,,bide altına faazla eşya koyamıyormussun küçükmüş....bide öunde tabla yokmuş yemek su vs koymak için.....dezavantajları bunlar sanırım.....bende chıcco lite way almaya karar vermiştim...bunları duyunca düşünme aşamasına geçtim...ama sen tecrübelisin ne lazım ne değil bilirsin...başka arkadaşla konuştum...çift yönlu aldık 1 kere de diğer yönü çevirip kullanmadık diyo...
bıde senle yasin için sözleşmiştik ya....dün 1 tane dinledim 1 tane okudum....öptum..
neden diyet yapıyorsun?
sare mi ilk defa duydum anlamı neymiş kuzum, sen değiştirip duruyorsun son ona kadar değişir yine o :)
kızlar listeden benimle satı aynı olanlara baktım...
sat:5 şubat 2012
aynı olanlar...
sudem34,cvr,nisanur38,emaya,emeki...
peki benim oğlum olacak diğer kızların neyi olacak bende merak ettim şimdi....
neden diyet yapıyorsun?
Sare: saf, temiz anlamına gelio
Çok güzelmişşşş kızışının ismi
benimde Allah yardımcımız olsun :18:
saol canım okudugun için cok saol
canım 4.5 ayda 6 kilo aldımda ondan cnımyapmaya calısıyorum uymaya calısıyorum
Sare: iffetli namuslu kadın demek diye hatırlıyorum :44:
hayatbanaguzell 27 ocak..
hımmmm masaallah ocak ayı baya bereketlı gecmıs anlasılan
bu durumda lavınyaaa cak bakalım kızz sattas ım benım
ay ayarlasak denk gelmez walla
bızım ısmımız henuz bellı degıl bı turlu karar veremıyorum bekarken hep bı kızım olsun adı da eylul olsun derdım
sımdı hayalım gerceklesmek uzre ama nedense sogudum sankı ısımden tekrar ede ede sanırm
ya da hep enn en en guzelını arama telasımdan
En korktuğum dönem :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...annelerinin-tatli-gobusleri.html#post25242951
dün çekildim şekerler bakıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?