2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben bu geceyada yarın okurum sana özel mesaj atarım .aklımdan çıktı tamamen sıcaklar mahvediyor beni.aklıma geldi bugün ...ya yeni yazı eski yazı farkedermi okurken

selam kızlar nasılsnız.ben bugün işe gitmiyorum.sıcaklar beni öldürüyor kızlar ya elim ayağım sişiyor .sizler bebişler nasıllar iyidir herkes inşallah

ağzım açık okudum bu yazıyı allahım ya nasıl kaynanalar nasıl insanlar var.huzursuzlukla adam nasıl mutlu olabiliyor anlamıyorum. üzüldüm

Çok şaşırdım , çokta üzüldüm!
Benim kayınvalidem bitanedir, her zaman yanımda her zaman destekçim her konuda
Hamile kaldığımdan beri ne ev işi yaptırdı bana ne de yemek ..
"aman kızım sen yorulma, aman kızım canın ne istio ne yapım ne pişirim" diye sürekli peşimde
benim annem biraz uzak bana , kayınvalidemle arabayla 5-10 dk mesafadeyiz
Allah onu başımdan, yanımdan eksik etmesin, annemden ayırmam..

valla benim kayınvalidem memlekette annemde öyle uzak ikiside bana ama allahı var severim kaynanamı oda sever beni.uzakta die süekli bişiler yollar arar sorar.yanına gittiğim zamanda öyl ayak üstü kalır.allah uzun ömürler versin severim şişkomu.eşimde annemi çok sever annemde eşimi.bunlar güzel şeyle huzursuzlukdan ne çıkar.allahım yardımcısı olsun arkadaşında .

Amin! Allah yardımcısı olsun, çok zor bi durum, üzüldüm
Kayınvalideler, anneler .. bizden yaşça büyük, bize örnek olacak, destek olacak büyüklerimiz
huzursuzluk yaratmak yerine sevgi-saygı içinde yürüse herşey olmaz mı ki...

Kızlar 1 haftalığına 4 yıldızlı bir otelde konaklayacağız...
Yemekler konusunda ne yapmamı önerirsiniz???
özellikle bu aralar tatile çıkıp otelde konuaklamış, yani restorant yemeği yemişlere soruyorum...

kızlar listeden benimle satı aynı olanlara baktım...

sat:5 şubat 2012

aynı olanlar...

sudem34,cvr,nisanur38,emaya,emeki...

peki benim oğlum olacak diğer kızların neyi olacak bende merak ettim şimdi....
selam canım benimde oğlum olacak, ayrıca cuma günü benimde ayrıntılı var ,ne tesadüf değilmi, hayırlı haberlerle gelelim inşallah.

canım merb forumu topiği gezerken yazına rastladım sanırım cok fazla klasik müzik dinletiyormuşsun bebişe. ben biyerde okumuştum aşıraya kaçmak çocucuğun içe kapanık olmasına neden olabilirmiş. hergün birkere özellikle beethoven ın 5. senfonisini dinletmen yeterli olur kanımca ama yine de sen bilirsin canım. iyi geceler.

Mrb canım;
Çok fazla derken ne zaman b.sayar başına geçsem o zaman dinletiyorum.Bende aldığım yoğun tavsiyeler üzerine dinletiyorum bana da psikolog bir tanıdığım önerdi,zaten bende severim..Evet o da güzeldir..
Teşekkür ederim iyi geceler sana da canım..

ben bide yurtdışındayım canım burası bugün serindi yağmurluydu, ama yarın hava güzel mi olacak ne bunaltıyor şu an resmen

Yurtdışında hangi ülkedesin canım?

İstanbul'da öyle,bizi nem mahfediyor..Yağmuru özledim valla,ben kış mevsimi hastasıyımdır,insan üşümeyi özler mi,ben özlüyorum :))

Yurtdışında hangi ülkedesin canım?

İstanbul'da öyle,bizi nem mahfediyor..Yağmuru özledim valla,ben kış mevsimi hastasıyımdır,insan üşümeyi özler mi,ben özlüyorum :))

Almanya'dayım ben, buranın havaları belli olmuyor, bir gün 26 derece iken 35 derece hissedersin, ertesi gün birden 15 derece düşebiliyor.
Alıştık gerçi biz artık ama hamileyken daha zor geçiyor onu anladım .
İstanbul'un nemi çok kötü gerçekten yazın tatile geldiğimizde bende çok bunalıyordum, ama yinede İstanbul gibisi yok

Doğumdan sonra bol bol üşüyeceğiz muhtemelen öyle diyorlar :18: ben üşümekten korkuyorum resmen bi soğuğu hissedeyim 3 kat çorabı giyerim psikolojik olarak

Benim de Almanya'da kuzenlerim var onlarda havanın dengesizliğini anlatırlar hep.

Kesinlikle İstanbul gibisi yok işte tek sıkıntısı nem,kalabalık ve trafik bunlar yolunda gitse İst.gerçekten harika bi yer,burda doğup büyüdüğüm için de bi farkı var hep benim için..

Üşüyelim yaa valla soğuğun çaresi var da sıcağın ki zor oluyo :)

Burda herkesin ortak derdi havadır zaten canım, ah bide baş ağrıtmazsa sorun değilde yinede şükürler olsun bunada.

Çok şanslısın gerçekten, evet trafiği çekilmez çok ta kalabalık ama bence dünyanın en güzel şehri, ben İstanbul'a aşığım her gittiğimde tekrar tekrar hayran kalıyorum
Yok kız benim için soğuğun çareside yok ısınamıyorum o zamanda

Alışkanlık mıdır bilemem ama yurtdışında yapamazdım gibime geliyor,tek istediğim yönü dil geliştirmek..

O zaman sen sık sık gel İstanbul'a..
Sen ablam gibisin kat kat giyiniyo,evi sıcacıktır kışın hala üşüyo

Bizim eve gelen de donar kombi en kısıkta yanar,en düşük faturayı biz öderiz.cimrilikten değil vallahi
eşim de bende sıcaktan nefret ediyoruz..

Şu an bi oda da klima,bi oda da da vantilatör çalışıyo

Eşimin ailesi İstanbul'da anca yazları gelebiliyoruz, bekarkende 1 hafta gelirdim her yaz ama doyamazdm bi türlü,
baktım İstanbul'a ben gidemiyorum istediğim her an eşimi ordan alıp buraya getirdim İstanbul hasretini azda olsa geçiştirmek için
Sorma canım ya bide bende kansızlık da vardı, Allahtan hamilelikten sonra geçti oda, ama kışları çok zor geçiririm , aslında kat kat giymekte işe yaramıyor da psikolojik işte.
Eşimde tam tersim yanıyor adam habire
Aman dikkat edin hasta olmayın sakın gerçi alışmışsınızdır ama olsun yinede.

Ya Nilcim sendede son günlerde sık sık tuvalete gitme sorunu var mı?
Ben geceleri hiç kalkmazdım deliksiz uyurdum son günlerde 3 5 defa kalkıyorum wcye gitmek için günüm orda geçecek nerdeyse

30 yıldır İstanbul'dayım ben bile hala doymadım..

Evet kansızlık fena üşütür ve de unutkanlık yapar
O kadar alışkınız ki hasta olmamak için korumaya alıyoruz kendimizi yoksa yaz bizim için eziyet gibi..

Sorma o wc sorunu bende de var canım yaa,aynen bende deliksiz uyuyan bi tipim,ama artık su içmeye korkar oldum zırt pırt kalkıyorum bende,hele dışardayken hiç içmiyorum hemen wc bulmam gerekiyor çünkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…