2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gönderiyorummmm istanbullllll................

tamam seni affediyorum :)
bence de verimli oluyor böyle takip etmek :)

sen diyetisyene gittin ya ondan demiyodure anacım... sahi nasıl gidiyor yemek listene uyuyormusun??

yok kız yapısında yok öncede böyle yapıyordu sorun değilde değişikler benciller uymaya gayret ediyorum canım

Sağlıklı olsundaaa hiç önemli değil ama bana sorarsan en başından beri kız hissediomm

inşAllah hayırlısı olur canım bizimde kızımız olacak teyzesi

LAVİNYAAA doktoru aradım bu şeker yüklemesi şart mı 3 hafta sonra hastanenizde yapmak daha sağlıklı gibi geldi dedim, oda o zamn şöyle yapalım dedi açlık şekerini ölçtür kan ver dedi eğer sonuç 92 nin üzerinde ise mutlaka şeker yüklemesi yaptır olmassa buraya gel burada yaptırırsın dedi

buda iyi fikir teşekkürler canım ben misafir gelince coook panik olurum :)))

evet balım çok konustuk annem aramış 6 defa kimle konusurdun sen diyor bana
evet sanslıyım ben be kızsamda rabbimme çok şükür ediyorum eşimi bana verdiği için hayatımda hep böyle oluyor benim ben umudumu kesiyorum arkamı dönüyorum bir bakmışım gerçekleşmiş istediğim sey
ay cok ucuz cok iyi olmus canım ne güzel güle güle buyut cocuklarını içinde
teşekkür ederim tatlımmmm

erkeklerrrr işte şekerimmm ne yaparsın

rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşş bizim hiç ağaç yok canım o avantajımız var birde toprakda daha önce hiç dikim yapılmamış

bulemsu, annesininbirtanesi,burcuxx ve ben

sat :30 ocak

hepimizin kızı oluyorrrrreeee
hea yamuk yapmadı benim kuzum anca beraber kanca beraber dedi

kuzum hayvan gübresi attır bir de ilk kez kullanılıyormuş bol verimli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…