gönderiyorummmm istanbullllll................
tamam seni affediyorum :)
bence de verimli oluyor böyle takip etmek :)
sen diyetisyene gittin ya ondan demiyodure anacım... sahi nasıl gidiyor yemek listene uyuyormusun??
gönderiyorummmm istanbullllll................
tamam seni affediyorum :)
bence de verimli oluyor böyle takip etmek :)
sen diyetisyene gittin ya ondan demiyodure anacım... sahi nasıl gidiyor yemek listene uyuyormusun??
Sağlıklı olsundaaa hiç önemli değil ama bana sorarsan en başından beri kız hissediomm
bulemsu, annesininbirtanesi,burcuxx ve ben
sat :30 ocak
hepimizin kızı oluyorrrrreeee
Bende İSTANBUL iş çıkışı ugruyorumm
Ne kadar çok kız bebiş varrr
İsim düşündünüz mü pekiii ...?
ne geliyor noluyor söyleeee
^
canım sana en yakın fırına ugra bı ekmek hamuru al borcama yay uzerıne Allah ne verdyse sucuk kasar mısır zeytın serpıstr bde sos yap ver fırına hıc ugrasma hamur yaplmakla felan bde mılfoy hamuru alıp borek de yapabılırsın basıt ıkı dakıkalık
aklıma gelırse yazarım daha acıktım walla sana yazayım derken
aaa nıltt de varmıs bızımle aynı gun hamıs kalanlardan baya coguz masaallah bakalım once hangımız dogurcak
bi de erkek senesi dediler
bi benim bebeğimin ismi kesin sanırım....
Sare.
bizde erkek sayısı daha fazla yazsanıza pipiloş anaları
applepay
ne çıkardın bundan Allah aşkınaaaaaaaaaaaaaa
evet balım çok konustuk annem aramış 6 defa kimle konusurdun sen diyor bana:))) iki canlıyım ya 2 kat çalışıyorum :)))) canım izne çıkanlar var, daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
o kadar uzun nasıl konuştuk ama, iki gönül bir olunca kimse engelleyemiyor işte
anam özledim şimdiden sizi :))) demir hapını verirken doktor 2 saat önce 2 saat önce hiçbişi yiyip içme dedi bana
alla alla bizimkide şiddetle tavsiye etti, neden gerek yok dedi doktor? sadece ameliyatta bulaşmaz ki.
ohhhh hepsinden yemiş kadar oldum. kız ne şanslısın maşallah diyim. üzülüyon bazen ama bak sevinecek ne çok şey oluyor hayatında. Allahın sevdiği kulsun. inşallah hepsini yemekte nasip olur.
teşekkür ederim tatlımmmmay cok ucuz cok iyi olmus canım ne güzel güle güle buyut cocuklarını içinde
erkeklerrrr işte şekerimmm ne yaparsınahh erkeklerrrr.. en başta dediğini yapsaydı ya
al tabii... benim de annemin evinde var 3 çekmeceli... kayınvalidemler bi sürü şeyler hazırlayacaklar köyde, ekmeğimizi bile yapıcak sağolsun., annem boşuna masraf etme benim dondurucuyu al ben kullanmıyorum dedi. onunkini alıcaz biz de...
keşke bizimkini de kayınvalidemler alsalar ama hiç sanmıyorum :26:
ayy been de bugün işe arabayla geldim ççoook rahat oluyomuşşş... 8 de çıktım evdennnakşam da rahat rahat gidicez bebişle
rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşşamin inşallah domateslerde minik minik döküntüler var kuzum biberlerde bu haftaya çıkardı ama babam her yere ağaç diktiğinden güneşi az geliyor bakalım ne zaman çıkacak? darısı sana hadi bakalım :)
kuzum hangisini beğendin krem mi mavi mi?
valla ben istedim kalabalık bir ortamda benden torun istiyordu sen yatak odasını yap ben hemen bebek yaparım dedim yaparım dedi. 2 aya kalmadı hamileydim eli mahkum kaldı...
hea yamuk yapmadı benim kuzum anca beraber kanca beraber dedibulemsu, annesininbirtanesi,burcuxx ve ben
sat :30 ocak
hepimizin kızı oluyorrrrreeee
sat:27 ocak
oğlluşum olacak lavinya+nitt+kaju+merve+sahinus bunlar erkek daha çok tabi kimlerindi unuttum :26:
applepay
ne çıkardın bundan Allah aşkınaaaaaaaaaaaaaa
bi de erkek senesi dediler
bi benim bebeğimin ismi kesin sanırım....
Sare.
evet balım çok konustuk annem aramış 6 defa kimle konusurdun sen diyor bana
evet sanslıyım ben be kızsamda rabbimme çok şükür ediyorum eşimi bana verdiği içinhayatımda hep böyle oluyor benim ben umudumu kesiyorum arkamı dönüyorum bir bakmışım gerçekleşmiş istediğim sey
teşekkür ederim tatlımmmm
erkeklerrrr işte şekerimmm ne yaparsın
rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşşbizim hiç ağaç yok canım o avantajımız var birde toprakda daha önce hiç dikim yapılmamış
hea yamuk yapmadı benim kuzum anca beraber kanca beraber dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?