idare ediyorum işte tatlım sen nasılsın kızçen nasıl
günaydınnn şekerciklerimmmmmm
canım yürüyüş vs yapıyormusun basladın mı diyetisyen bana yuruyus verdi ama ben haftasnları dışında yapamıyorum yaa akşamları ymek bulasık derken yoruluyorumm uzanıyorumbakarım canım sen ve ben acık ara öndeyiz sağlık olsun bebişim bizde kilo cok oldugund löp löp de veririz o çatlakları söyleme kırmızı kırmızı çatlıyorum ne kese ne kremler nede boll su içme işe yaramıyor bendee
günaydın tatlımmmkızlar günaydın..dün bulemsumun önerdiği üzere ya vedüd ismi şerifini söyledim eve gidene kadar..eşim eve pek bi süküt geldi...hatasını da bilir yaa...hiç ama hiç bebek ismi konusu açılmaıd...zaten bende bi süre açmayı düşünmüyorum çünkü allah korusun iş inada binecek en korktugum şey :26:
bugun daha iyiyiz kızçemle...dün eve gidince duşumu aldım yağlandım..hazır yağlanmışken bide bebeğimin kalp atışlarını dinleyim dedim...bulamadım...allahım delircektim..bide önceki gece kendime ve bebğime ettiğim eziyet geldi aklıma...aklım çıktı kuzumaa bişey olduysaa diye...sonraa bi baktım..bizim kız..sağ alt tarafa toplanmış...ordan nasılda geliyorr bebeğimin sesi...sanki yavrum korkmuş ve köşeye sinmiş kedi yavrusu gibi pıt pıt pıt dedi bana
rabbim sen evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eyle...bizlere bu güzel günleri görebilmeyi...:26:
seni çok seviyorum kızım..prensesim..sen iyi ol annemmmm....anne bi daha kendini ve seni hiç üzmeyecekkk
günaydın şekerim nasılsın sesin soluğun çok çıkmıyor senin fazla neden kiii:26:günaydın canlarım
günaydınnn balımmgünaydınnlar herkesciklereeeee
günaydın şekerim evet kambumbağaya döndük iyiceeCanlarım günaydın,
nasılsınız kızlarrr ve pipiloş, bıdışlarrrray kızlar yine işteyizzzzz hamd olsun ama zaman geçtikçe yükümüz artıyor ya yataktan kalkmak zor geliyor Allah yardımcımız olsun
canımm benim korktuğum şeylerde bunlar aslında benim kayınvalidemde kavga etme çıkarma potansiyeli yüksek oldugundan lohusalıkta gelmesini istemiyorum dün ablama dedimde kaynvalidem böyle dogumda gelecekmiş diye gelsin oglu diyor evet haklı oglu ama yukarıdaki gibi sorunlar yasanmasından korkuyorum en iyisi stresli dönem geçsin ondan sonra gelsinler
sen ismi bul hazır et hilalcim sonrada rüyamda gördüm annecim bu ismi ver dediler kızıma ben bu ismi vereceğim de ama isim eşinin bildiği bişey olmasın kumpas olduğunu anlamasınevet teyzesi...dün kızımı bulamadım yaaa...dehşete kapıldım resmen...minnacık kötü bi aletin yanılgısı bilee beni benden aldı..içim içimi kemirdi...o anda anladım o bu şu herşey boş...bi anne önce evladının sağlığını düşünüyor..onun iyi olmasını istiyorr:26: rabbim hepimizin mucizesini, Rabbimden bize emanet olanı korusun....
açmıycam inşallah...yoksa yine zararlı ben çıkıcam..kızım için hayırlı olan ne ise o olsun inşallah..Rabbim yanımızda hamdolsun..O bizi bi yol gösterir elbet:26:
sen nasılsınn esramm? kızçen nasıl? kıpır kıpırmı bu sabah yinee
günaydın bebeğim...yataktan kalkmaak banada zor geliyor...şu yasal izin zamanım gelseydi diyorumm yaaaCanlarım günaydın,
nasılsınız kızlarrr ve pipiloş, bıdışlarrrray kızlar yine işteyizzzzz hamd olsun ama zaman geçtikçe yükümüz artıyor ya yataktan kalkmak zor geliyor Allah yardımcımız olsun
canımm benim korktuğum şeylerde bunlar aslında benim kayınvalidemde kavga etme çıkarma potansiyeli yüksek oldugundan lohusalıkta gelmesini istemiyorum dün ablama dedimde kaynvalidem böyle dogumda gelecekmiş diye gelsin oglu diyor evet haklı oglu ama yukarıdaki gibi sorunlar yasanmasından korkuyorum en iyisi stresli dönem geçsin ondan sonra gelsinler
bol bol oku canım.. mübarek üç aylardayız, dualarımız geri çevrilmez inşallah...
ayy sorma canım sabah 6yı 5 geçe güm güm vuruyo bizimki içerde "kızım nolur biraz daha uyuyalım" dedim, 40 dakika dayanabildi sakin sakin durmayahiç annesine çekmicek hiçççççççç
dünkü yazı çok güzeldi bu arada... kendime uyarlayıp faceye yazdım, eşim çok beğenmiş :)
canımm günaydınn üüzlme bakim hersey yoluna girecek Allahın izniyleyerim ben onun pıt pıtlarını yağlanmışsın canım iyi yapıyorsun ben sabah yağve nemlendirici krem, akşam lierac kullanmama rağmen çatlıyorum hayırlısı vicdanım raaaaahaaattttt
günaydınnn şekerciklerimmmmmm
evet işe gelmek istemiyorm bende
kuzucum benim lekelenmeden dolayı aayakta kalmamam ve fazla yürürmemi söyledi doktorum malesef yürüyemiyorum o yüzdende şişiyorum zaten ne yapayım artık oğluşum doğduktan sonra vericez
canım yürüyüş vs yapıyormusun basladın mı diyetisyen bana yuruyus verdi ama ben haftasnları dışında yapamıyorum yaa akşamları ymek bulasık derken yoruluyorumm uzanıyorumbakarım canım sen ve ben acık ara öndeyiz sağlık olsun bebişim bizde kilo cok oldugund löp löp de veririz o çatlakları söyleme kırmızı kırmızı çatlıyorum ne kese ne kremler nede boll su içme işe yaramıyor bendee
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalımmmm
ben yorgunum ne iş yaptın derseniz dün okuyamadınız galiba sizin mesai saatinin bitiminde kaynanam geldi eşim babasıyla fidanları ekmeye gitti ya kayınbaba bunu sürümüş gelmiş bana allahım şook oldum istediğin kadar kaç kadın gelip buluyor beni
evin ortasına kadar girmiş mutfaktan geliyorum bana korkma diyor bide hasbam
zil var anne zili çalsana korkma dedim ya diyor tilki gibi gir eve sonra korkma
günaydın tatlımmmya vedüd ismini kardeşim önermişti bana canım işine yaramasına sevindim ayrıca aklıma geldi
51 kevser süresi eşler arasında olan muhabbeti artırıyor bunu ben çoookkk denedimmmm
tavsiye ederimmm
günaydın şekerim nasılsın sesin soluğun çok çıkmıyor senin fazla neden kiii:26:
günaydınnn balımm
günaydın şekerim evet kambumbağaya döndük iyiceeşimdiden bunlarla kafanı yorma aklına bile getirme rabbim ayarlasın işini inşşş
benim kaynana sorunum olmaz kadın yedi kapı el gibi gelir hiç yardım bile etmezeltim 5 ay önce doğum yaptı hastaneden çıktığı gün kayınbaba ile gitmişler eltime ne yemek yapacan diyormuş salak anneside dünür bizim karnımız tok oğlunuda kocanıda kendin doyur demiş neyse efendim yemekten sonra ise kaynım kahve içermisin baba demiş kaynanam ordan seymamı yapacak kahveyi demiş eltimden için
kaynımda he anne akşam doğum yaptı şimdi kahve yapacak demiş ve sen yapacaksın kahveyi seymayı ne karıstırıyon yatıyor o demiş
sen ismi bul hazır et hilalcim sonrada rüyamda gördüm annecim bu ismi ver dediler kızıma ben bu ismi vereceğim de ama isim eşinin bildiği bişey olmasın kumpas olduğunu anlamasın
değilse dediğin gibi inada biner bu iş sakin sakin emin adımlarla yürü yolundan
canım eltine söyle süt 3 günde ancak iner önce kremsi ve koyu olan bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli olan ilk süt olur ve üç günde veya 5 günde normal süte döner benim 3 . gün bittiği an şakır şakır sütler akmaya başlar göğsümdengünaydın bebeğim...yataktan kalkmaak banada zor geliyor...şu yasal izin zamanım gelseydi diyorumm yaaamugtemelen kardeşiminde düğünü olacak eylül sonun gibi 5 hafta önce ayrılcam izne allah izin verirsee
gelmesin yaaa eğer öyle canını sıkacaksa...benim eltimle olan durumları biliyorsunuz...çok aşırı sevmem ama iştee idare eder birbirimize karşı duydugumuz muhabbett...pazar günü ziyarete gittik...kayınvalidem kalıyor yanında...hani dedim yaa dün bebek ememiyor diye...kayınvalidem sürekli " sütü yok sütü yok" "bebe aç" " kurban olurum mama verdik de nasıl durdu usulu uslu" " sütü olmazsa bebe doyarmı" "süt olsa gelirdi şimdiye kadar" gibi laflar söylüyor kıza...eltimde moral sıfırrdedim ki " canım bak senin psikolojın çok önemli...önce inanmalısın sütünün olduguna ve bebegının doyabileceğine...baksana gögüslerin süt dolu"
"çok kötüyüm dedi...kayınvalidemi göstererek çaktırmadan..." haaaa bide dediki " anne bak öyle deyip durma ben kinci biriyimzaten lohusalık psikolojısiylee dahada alınırım dediklerinee ve unutmam haberin olsun"
hayırdır canım anlat bize açılırsın
hayırdır canım anlat bize açılırsınkuzucum benim lekelenmeden dolayı aayakta kalmamam ve fazla yürürmemi söyledi doktorum malesef yürüyemiyorum o yüzdende şişiyorum zaten ne yapayım artık oğluşum doğduktan sonra vericez
biraz sıkkınım bulemsum kayınbabamın hastalığı ile ilgili çok konuşasım yok o yüzden sizi okuyorum sadece arada da katılıyorum işte tatlım herkesin ayrı bir derdi var yani
günaydın bebeğim...yataktan kalkmaak banada zor geliyor...şu yasal izin zamanım gelseydi diyorumm yaaamugtemelen kardeşiminde düğünü olacak eylül sonun gibi 5 hafta önce ayrılcam izne allah izin verirsee
gelmesin yaaa eğer öyle canını sıkacaksa...benim eltimle olan durumları biliyorsunuz...çok aşırı sevmem ama iştee idare eder birbirimize karşı duydugumuz muhabbett...pazar günü ziyarete gittik...kayınvalidem kalıyor yanında...hani dedim yaa dün bebek ememiyor diye...kayınvalidem sürekli " sütü yok sütü yok" "bebe aç" " kurban olurum mama verdik de nasıl durdu usulu uslu" " sütü olmazsa bebe doyarmı" "süt olsa gelirdi şimdiye kadar" gibi laflar söylüyor kıza...eltimde moral sıfırrdedim ki " canım bak senin psikolojın çok önemli...önce inanmalısın sütünün olduguna ve bebegının doyabileceğine...baksana gögüslerin süt dolu"
"çok kötüyüm dedi...kayınvalidemi göstererek çaktırmadan..." haaaa bide dediki " anne bak öyle deyip durma ben kinci biriyimzaten lohusalık psikolojısiylee dahada alınırım dediklerinee ve unutmam haberin olsun"
aminn bitanem inşalah...rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallahh..
oyyy yerim ben o yaramaz kızçeyii yaaababası hareketli biri demekkii...babasına çekecek...dibine kadar babasının kızı olacak desene
yağnadıkteyzesi...güreşe çıkacak gibi oluyoruz..5 dakikaya gr yağ kalmıyor vucudumda..zeytinyağı muhteşem bişey yaa...doktor sabah akşam dedi banada ama sabahları nasıl olacakkii:44::44: ben yataktan zor kalkıyorum...yağlanacak zamanım olmuyor ne yazıkki...sadece haftasonları günde 2 kez yağlanıyoruz kızımlaaa
bende uyusam uyusam istiyorum..sabah uykusunu çok özlüyorum ben yaa
ben yorgunum ne iş yaptın derseniz dün okuyamadınız galiba sizin mesai saatinin bitiminde kaynanam geldi eşim babasıyla fidanları ekmeye gitti ya kayınbaba bunu sürümüş gelmiş bana allahım şook oldum istediğin kadar kaç kadın gelip buluyor beni
günaydın tatlımmmya vedüd ismini kardeşim önermişti bana canım işine yaramasına sevindim ayrıca aklıma geldi
51 kevser süresi eşler arasında olan muhabbeti artırıyor bunu ben çoookkk denedimmmm
tavsiye ederimmm
günaydınnn balımm
günaydın şekerim evet kambumbağaya döndük iyiceeşimdiden bunlarla kafanı yorma aklına bile getirme rabbim ayarlasın işini inşşş
benim kaynana sorunum olmaz kadın yedi kapı el gibi gelir hiç yardım bile etmezeltim 5 ay önce doğum yaptı hastaneden çıktığı gün kayınbaba ile gitmişler eltime ne yemek yapacan diyormuş salak anneside dünür bizim karnımız tok oğlunuda kocanıda kendin doyur demiş neyse efendim yemekten sonra ise kaynım kahve içermisin baba demiş kaynanam ordan seymamı yapacak kahveyi demiş eltimden için
kaynımda he anne akşam doğum yaptı şimdi kahve yapacak demiş ve sen yapacaksın kahveyi seymayı ne karıstırıyon yatıyor o demiş
sen ismi bul hazır et hilalcim sonrada rüyamda gördüm annecim bu ismi ver dediler kızıma ben bu ismi vereceğim de ama isim eşinin bildiği bişey olmasın kumpas olduğunu anlamasın
günaydın bebeğim...yataktan kalkmaak banada zor geliyor...şu yasal izin zamanım gelseydi diyorumm yaaamugtemelen kardeşiminde düğünü olacak eylül sonun gibi 5 hafta önce ayrılcam izne allah izin verirsee
aminn bitanem inşallah...rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallahh..
oyyy yerim ben o yaramaz kızçeyii yaaababası hareketli biri demekkii...babasına çekecek...dibine kadar babasının kızı olacak desene
yağnadıkteyzesi...güreşe çıkacak gibi oluyoruz..5 dakikaya gr yağ kalmıyor vucudumda..zeytinyağı muhteşem bişey yaa...doktor sabah akşam dedi banada ama sabahları nasıl olacakkii:44::44: ben yataktan zor kalkıyorum...yağlanacak zamanım olmuyor ne yazıkki...sadece haftasonları günde 2 kez yağlanıyoruz kızımlaaa
kuzucum benim lekelenmeden dolayı aayakta kalmamam ve fazla yürürmemi söyledi doktorum malesef yürüyemiyorum o yüzdende şişiyorum zaten ne yapayım artık oğluşum doğduktan sonra vericez
biraz sıkkınım bulemsum kayınbabamın hastalığı ile ilgili çok konuşasım yok o yüzden sizi okuyorum sadece arada da katılıyorum işte tatlım herkesin ayrı bir derdi var yani
iyi tatlım...oynayıp duruyor içerde :) dün araba kullanırken çok sancım oldu nedense... bugün arabayı evde bıraktım servsile geldim... hiç olmamıştı böyle...
napıyosun canımmm.. kahvaltını yaptın mı?? ben çaya dayanamıyorum yaaa bi kaç bardak içiyorum hergün
bi de bennnnama annem diyo ki hiç kilo almadın esra (denizde bikiniyle gördü ya ) bu bebek büyümicek, fındık kadar kalıcakkk halbuki 5 kilo aldım ve devam ediyorum almaya
canım benim yaa 5 hafta oncesinden çıkabilirsen al izin çık canımbende eylulde 15 gun rapor 15 gun yıllık iizin kullanıcam ekimdede dogum iznine cıkıyorum zaten 4 ay dan sonrada Allah nasip ederse tamamen izne çıkıcam hayırlısı bakalım bu raporu kendi doktorumuz verebiliyormu heyet raporu mu lazım
sabah akşam ben neler yapıyorumda fayda etmiyor kuzum hayırlısı haritaya dönmeyelimde azda olsa olur
eltine üzüldüm yinedee psikoloji çok önemli :2: neden böyle bu insanlar yaa
günaydın şekercim şuna bak sen eve giiriyor kapıyı çalamaz mı
yok anacım Allah bunlara benzetmesin inşAllahhhh
kızlarr dün işten çıktım tel çaldı birde baktımki " x abla" yazıyor alla alla buda kim dedimm hiç eltim olacagı aklıma gelmedi walla hiç aramazki beni merakından aramış hayırlı olsun kaç ayylık vs dedi bende kızımız olucak dedim isim düşündünüz mü dedi bende " kızımız o kadar değerliki hiç bir ismi yakıstıramıyorum sürekli arastırıyoruz dedim
ya canlarım annemle pazar gunu biraz atıştık abimin kısmetse memlekette 17 saat uzaklıkta nişanı olucak ramazan bayramında gibi ben o zaman 6.5 aylık olucam uçaklar çok pahalı o dönemde hemde radyasyon vs istemiyorum uzun yolada nasıl dayanıcam ben gelemem dedim anneme kızdı küstü abin senin herseyine geldi dedi tamamda dedim ben normal insan degılım ki okadar uzak yol ve yorucu gunlere ben nasıl dayanıcam dedim kırıldı iştee of yaa napıcam ben düğüne gelirim diyorum yok dyorr offf
canım eşim dün fidan dikmeye gitti ya yemek hazırla dedi kapı açıktı eşime veriyordum yaptığım hazırlıkları mutfaktan dönüyorum elimde ne bişey vardı eşime vereceğim korkma dedi önce başımı kaldırdım aklım çıktı hem karsıma çıkıyorsun hem korkma diyorsun dedim zile basssana zil var bak işte burda diye gösterdim o hala korkma dedim ya diyorrray canım eve nasıl giriyor ya kapıyı çalmadan? anahtarı mı var?
he he cevap eltiye kapak olmuşş
inşş canım ama onlarla yaşaya yaşaya bencillikleri bize bulaşacak diye çokk tırsıyorummm ben:18::18:
canım ya abinin nişanı annen haklı sayılır ama durumun belli :26:dur bakalım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler sıkma canını sen
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
Ben yorgunum hala, haftasonu o kadar yorulmama rağmen dün akşam dinlenmedim. anlamadığım bir hırsla iki dakika durmuyorum iş yapıyorum sürekli, dün zaten işte yorulmuştum eve gittim biraz durdum giriştim, çok yoruldum, sonra eşim kızdı ne biçim hamilesin otur dinlen artık, kim takar adamı 3 günlük yemek pişirdim bide üstüne, sabahta erkenden kalktım yine iş yaptım. hem yorgunum hem böyle durmuyorum. bana ne oluyor anlamadım((
annesininbirtanesi gecenin sakin geçmesine sevindim. hayırlısı olsun herşeyin, seninde bebeğininde sağlığına bişi olmasın. kayınvaliden ne fenaymış kız. yazık eltine. bu insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor benim aklım almıyor, Allah görsün yaptıklarını.
moonsun gördüm kayınvaliden gelebilirmiş valla sıkılmakta haklısın. annen var aynı şehirde tamam gelsin görsün bebeğide uzunca kalmaz inşallah. aman ya o dönem kimse kimseyi çekemez valla.
bulemsu ay canım senin o kaynananı bana versinler ben biraz onu yolayım, şu enerjim azalsın, boşu boşuna iş yapıyorum evde. ne kadın ya öyle sessiz sessiz ayıptır insanın evine girilmez. neyse canım sen akıllı kadınsın aşmışsın bişileri, sinirlerini yıpratma lütfen.
kızlar günaydın..dün bulemsumun önerdiği üzere ya vedüd ismi şerifini söyledim eve gidene kadar..eşim eve pek bi süküt geldi...hatasını da bilir yaa...hiç ama hiç bebek ismi konusu açılmaıd...zaten bende bi süre açmayı düşünmüyorum çünkü allah korusun iş inada binecek en korktugum şey :26:
bugun daha iyiyiz kızçemle...dün eve gidince duşumu aldım yağlandım..hazır yağlanmışken bide bebeğimin kalp atışlarını dinleyim dedim...bulamadım...allahım delircektim..bide önceki gece kendime ve bebğime ettiğim eziyet geldi aklıma...aklım çıktı kuzumaa bişey olduysaa diye...sonraa bi baktım..bizim kız..sağ alt tarafa toplanmış...ordan nasılda geliyorr bebeğimin sesi...sanki yavrum korkmuş ve köşeye sinmiş kedi yavrusu gibi pıt pıt pıt dedi bana
rabbim sen evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eyle...bizlere bu güzel günleri görebilmeyi...:26:
seni çok seviyorum kızım..prensesim..sen iyi ol annemmmm....anne bi daha kendini ve seni hiç üzmeyecekkk
günaydın canlarım
günaydınnlar herkesciklereeeee
Canlarım günaydın,
günaydınn şekerimm :)
valla biz iyi sayılırız
dün akşam kardeşimin mezuniyet balosu vardı, babamlarla beraber onu ve sözlüsünü otele bıraktık, ordan deniz kenarında çok güzel bi yere gittik annem babam küçük kız kardeşim ve ben.... çok güzel geçti, yürüdük, yemek yedik, çay içtik..vs... saat 11 oldu gidip kardeşimi alalım artık dedik, bi sürü mırın kırın etti, sinir etti bizi. uykusuzluktan öldük çünkü.. saat 12de aldık onu eve gelebildik.. sabah ta zor bela uyandım malesef
valla senin kayınvalidem benim kayınvalidem olsa ben de istemezdim, eşin güzel dille anlatsın bi iki ay sonra gelin diye...
tavsiye ederimmm
günaydınnn balımm
aminn bitanem inşallah...rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallahh..
canım benim yaa 5 hafta oncesinden çıkabilirsen al izin çık canımbende eylulde 15 gun rapor 15 gun yıllık iizin kullanıcam ekimdede dogum iznine cıkıyorum zaten 4 ay dan sonrada Allah nasip ederse tamamen izne çıkıcam hayırlısı bakalım bu raporu kendi doktorumuz verebiliyormu heyet raporu mu lazım
sabah akşam ben neler yapıyorumda fayda etmiyor kuzum hayırlısı haritaya dönmeyelimde azda olsa olur
eltine üzüldüm yinedee psikoloji çok önemli :2: neden böyle bu insanlar yaa
günaydın şekercim şuna bak sen eve giiriyor kapıyı çalamaz mı
yok anacım Allah bunlara benzetmesin inşAllahhhh
kızlarr dün işten çıktım tel çaldı birde baktımki " x abla" yazıyor alla alla buda kim dedimm hiç eltim olacagı aklıma gelmedi walla hiç aramazki beni merakından aramış hayırlı olsun kaç ayylık vs dedi bende kızımız olucak dedim isim düşündünüz mü dedi bende " kızımız o kadar değerliki hiç bir ismi yakıstıramıyorum sürekli arastırıyoruz dedim
ya canlarım annemle pazar gunu biraz atıştık abimin kısmetse memlekette 17 saat uzaklıkta nişanı olucak ramazan bayramında gibi ben o zaman 6.5 aylık olucam uçaklar çok pahalı o dönemde hemde radyasyon vs istemiyorum uzun yolada nasıl dayanıcam ben gelemem dedim anneme kızdı küstü abin senin herseyine geldi dedi tamamda dedim ben normal insan degılım ki okadar uzak yol ve yorucu gunlere ben nasıl dayanıcam dedim kırıldı iştee of yaa napıcam ben düğüne gelirim diyorum yok dyorr offf
merhaba kızlar annem gitti kayınvaldem kaldı bu gidişle 40ını çıkarıp gidicek bebeğin
ama bazı sorunarım var bazen wcden çıktğnda ellerini yıkamadğını görüyorum sonra hapşuruyor eline sonra bebeğin yüzünüğü müzünü elliyor öpüyor birde ben kokluyorum hep öpmeye kıyamıyorum o şapur şupur öpüyor yaa bişide diyemiyorum hemen ağlıyor suçlu çıkıyorum valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
şimdide pazara gittiler çok şükür ilk defa kızma baş başa kalabildim geçici bir süre de olsa..
bu sadece bir tanesi şunlara bak sen
1. t.u.a.n.a kullanıcısından alıntı
canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı
sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor
1. bnmge kullanıcısından alıntı
günaydın herkese bgun kızımla 13. günümüz sutum az 5 dakka emıo ıkı gogsumden sonra kıyaamet kopuo yetmıo dıe mama verııom rahatlıo soluksuz yıyıyo maşallah
sanırsam sutum kesıldı sınırden bazı tatsız olaylardan hastaneden geldıgımzn 3.gununden sonra sutum azaldı sınırlerım cok gerılıp agladıgım ıcın sanırsam
kısaca nedenı solım doktor sıgara ıcen vrsa ıctıkten sonra agzını yıkayıp ellerını yıkayıp ole kucagna alsın dedı bnde kaynvalıdeme anne ellerını yıkadınmı dedım sıgaryı ıctıktn sonra cunku ıctı geldı balkonda yıkamadn tuttu yıne cocugu bnde gordum gozumn ıcıne baka baka ıcmedım dedı bnde ıctın ya dedım oturma odasına gıtmiş aglıo ayılıp bayılıo esmle aramz bozldu kendı anneme afra tafra yaptı annemn hiç birşey yapmayıp sadece yardımcı olmasına ragmen yaranamadı kadın tabı anasına laf soledım ya sankı kotru bısey demsm gıbı
bastı gıttı kaynanamlar bıdaha gelmedıler bır haftadır eşimn abısne kadar hepsı ters ters bakıolr konsmuolr geldıler yarm saat oturp gttler bole işte her dakka gergınlık var çok morelm bozuk kendnden sogutuo esm bnı bole yaparak
iyiyiz canım hamd olsun çalışmak ağır geliyor artıkyaptım canımda yine mide bulaantım basladı ben hafta içi hiç çay içmiyorum hfta sonu gunde 2-3 çay bardağı içiyorum iç karnın genişse kilo aldıgın görunmez canım
sen neden iş yapıyorsun ben söyleyim sana sen beynindeki stresi iş yaparak unutuyorsun şekercim bazı insan uyur bazı insan bağırır çağırır bazı insan yemek yer bazı insansa işe verir kendini stresli olduğundaGünaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
Ben yorgunum hala, haftasonu o kadar yorulmama rağmen dün akşam dinlenmedim. anlamadığım bir hırsla iki dakika durmuyorum iş yapıyorum sürekli, dün zaten işte yorulmuştum eve gittim biraz durdum giriştim, çok yoruldum, sonra eşim kızdı ne biçim hamilesin otur dinlen artık, kim takar adamı 3 günlük yemek pişirdim bide üstüne, sabahta erkenden kalktım yine iş yaptım. hem yorgunum hem böyle durmuyorum. bana ne oluyor anlamadım((
annesininbirtanesi gecenin sakin geçmesine sevindim. hayırlısı olsun herşeyin, seninde bebeğininde sağlığına bişi olmasın. kayınvaliden ne fenaymış kız. yazık eltine. bu insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor benim aklım almıyor, Allah görsün yaptıklarını.
moonsun gördüm kayınvaliden gelebilirmiş valla sıkılmakta haklısın. annen var aynı şehirde tamam gelsin görsün bebeğide uzunca kalmaz inşallah. aman ya o dönem kimse kimseyi çekemez valla.
bulemsu ay canım senin o kaynananı bana versinler ben biraz onu yolayım, şu enerjim azalsın, boşu boşuna iş yapıyorum evde. ne kadın ya öyle sessiz sessiz ayıptır insanın evine girilmez. neyse canım sen akıllı kadınsın aşmışsın bişileri, sinirlerini yıpratma lütfen.
adı üzerinde kaynana...ağzım açık okudum bu yazıyı allahım ya nasıl kaynanalar nasıl insanlar var.huzursuzlukla adam nasıl mutlu olabiliyor anlamıyorum.üzüldüm
hadı bakalım ınşallah kuzularımız sağlıklı çıkar canım..selam canım benimde oğlum olacak, ayrıca cuma günü benimde ayrıntılı var ,ne tesadüf değilmi, hayırlı haberlerle gelelim inşallah.
ayy çok güldüm ya ya vedüd ağzını sıkı tut...kızlar günaydın..dün bulemsumun önerdiği üzere ya vedüd ismi şerifini söyledim eve gidene kadar..eşim eve pek bi süküt geldi...hatasını da bilir yaa...hiç ama hiç bebek ismi konusu açılmaıd...zaten bende bi süre açmayı düşünmüyorum çünkü allah korusun iş inada binecek en korktugum şey :26:
tavsiye ederimmm
günaydınnn balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?