2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
idare ediyorum işte tatlım sen nasılsın kızçen nasıl

iyi tatlım...oynayıp duruyor içerde :) dün araba kullanırken çok sancım oldu nedense... bugün arabayı evde bıraktım servsile geldim... hiç olmamıştı böyle...

günaydınnn şekerciklerimmmmmm

napıyosun canımmm.. kahvaltını yaptın mı?? ben çaya dayanamıyorum yaaa bi kaç bardak içiyorum hergün

bi de bennnn ama annem diyo ki hiç kilo almadın esra (denizde bikiniyle gördü ya ) bu bebek büyümicek, fındık kadar kalıcakkk halbuki 5 kilo aldım ve devam ediyorum almaya

günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalımmmm
ben yorgunum ne iş yaptın derseniz dün okuyamadınız galiba sizin mesai saatinin bitiminde kaynanam geldi eşim babasıyla fidanları ekmeye gitti ya kayınbaba bunu sürümüş gelmiş bana allahım şook oldum istediğin kadar kaç kadın gelip buluyor beni
evin ortasına kadar girmiş mutfaktan geliyorum bana korkma diyor bide hasbam
zil var anne zili çalsana korkma dedim ya diyor tilki gibi gir eve sonra korkma

günaydın tatlımmmya vedüd ismini kardeşim önermişti bana canım işine yaramasına sevindim ayrıca aklıma geldi
51 kevser süresi eşler arasında olan muhabbeti artırıyor bunu ben çoookkk denedimmmm
tavsiye ederimmm

günaydın canlarım
günaydın şekerim nasılsın sesin soluğun çok çıkmıyor senin fazla neden kiii:26:

günaydınnlar herkesciklereeeee
günaydınnn balımm

günaydın şekerim evet kambumbağaya döndük iyiceeşimdiden bunlarla kafanı yorma aklına bile getirme rabbim ayarlasın işini inşşş
benim kaynana sorunum olmaz kadın yedi kapı el gibi gelir hiç yardım bile etmezeltim 5 ay önce doğum yaptı hastaneden çıktığı gün kayınbaba ile gitmişler eltime ne yemek yapacan diyormuş salakanneside dünür bizim karnımız tok oğlunuda kocanıda kendin doyur demişneyse efendim yemekten sonra ise kaynım kahve içermisin baba demiş kaynanam ordan seymamı yapacak kahveyi demiş eltimden için
kaynımda he anne akşam doğum yaptı şimdi kahve yapacak demiş ve sen yapacaksın kahveyi seymayı ne karıstırıyon yatıyor o demiş

sen ismi bul hazır et hilalcim sonrada rüyamda gördüm annecim bu ismi ver dediler kızıma ben bu ismi vereceğim de ama isim eşinin bildiği bişey olmasın kumpas olduğunu anlamasın
değilse dediğin gibi inada biner bu iş sakin sakin emin adımlarla yürü yolundan

günaydın bebeğim...yataktan kalkmaak banada zor geliyor...şu yasal izin zamanım gelseydi diyorumm yaaa mugtemelen kardeşiminde düğünü olacak eylül sonun gibi 5 hafta önce ayrılcam izne allah izin verirsee

gelmesin yaaa eğer öyle canını sıkacaksa...benim eltimle olan durumları biliyorsunuz...çok aşırı sevmem ama iştee idare eder birbirimize karşı duydugumuz muhabbett...pazar günü ziyarete gittik...kayınvalidem kalıyor yanında...hani dedim yaa dün bebek ememiyor diye...kayınvalidem sürekli " sütü yok sütü yok" "bebe aç" " kurban olurum mama verdik de nasıl durdu usulu uslu" " sütü olmazsa bebe doyarmı" "süt olsa gelirdi şimdiye kadar" gibi laflar söylüyor kıza...eltimde moral sıfırr dedim ki " canım bak senin psikolojın çok önemli...önce inanmalısın sütünün olduguna ve bebegının doyabileceğine...baksana gögüslerin süt dolu"

"çok kötüyüm dedi...kayınvalidemi göstererek çaktırmadan..." haaaa bide dediki " anne bak öyle deyip durma ben kinci biriyimzaten lohusalık psikolojısiylee dahada alınırım dediklerinee ve unutmam haberin olsun"

aminn bitanem inşallah...rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallahh..

oyyy yerim ben o yaramaz kızçeyii yaaa babası hareketli biri demekkii...babasına çekecek...dibine kadar babasının kızı olacak desene

evet işe gelmek istemiyorm bende

yağnadıkteyzesi...güreşe çıkacak gibi oluyoruz..5 dakikaya gr yağ kalmıyor vucudumda..zeytinyağı muhteşem bişey yaa...doktor sabah akşam dedi banada ama sabahları nasıl olacakkii:44::44: ben yataktan zor kalkıyorum...yağlanacak zamanım olmuyor ne yazıkki...sadece haftasonları günde 2 kez yağlanıyoruz kızımlaaa

bende uyusam uyusam istiyorum..sabah uykusunu çok özlüyorum ben yaa

kuzucum benim lekelenmeden dolayı aayakta kalmamam ve fazla yürürmemi söyledi doktorum malesef yürüyemiyorum o yüzdende şişiyorum zaten ne yapayım artık oğluşum doğduktan sonra vericez

biraz sıkkınım bulemsum kayınbabamın hastalığı ile ilgili çok konuşasım yok o yüzden sizi okuyorum sadece arada da katılıyorum işte tatlım herkesin ayrı bir derdi var yani

canım eltine söyle süt 3 günde ancak iner önce kremsi ve koyu olan bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli olan ilk süt olur ve üç günde veya 5 günde normal süte döner benim 3 . gün bittiği an şakır şakır sütler akmaya başlar göğsümden
kaynanan hiç mi çocuk büyütmemiş sütün kaç günde indiğini bilmiyormu motor mu aniden beyaz süt akmaya başlasınn

hayırdır canım anlat bize açılırsın

canım benim yaa 5 hafta oncesinden çıkabilirsen al izin çık canım bende eylulde 15 gun rapor 15 gun yıllık iizin kullanıcam ekimdede dogum iznine cıkıyorum zaten 4 ay dan sonrada Allah nasip ederse tamamen izne çıkıcam hayırlısı bakalım bu raporu kendi doktorumuz verebiliyormu heyet raporu mu lazım

sabah akşam ben neler yapıyorumda fayda etmiyor kuzum hayırlısı haritaya dönmeyelimde azda olsa olur

eltine üzüldüm yinedee psikoloji çok önemli :2: neden böyle bu insanlar yaa

günaydın şekercim şuna bak sen eve giiriyor kapıyı çalamaz mı

yok anacım Allah bunlara benzetmesin inşAllahhhh

kızlarr dün işten çıktım tel çaldı birde baktımki " x abla" yazıyor alla alla buda kim dedimm hiç eltim olacagı aklıma gelmedi walla hiç aramazki beni merakından aramış hayırlı olsun kaç ayylık vs dedi bende kızımız olucak dedim isim düşündünüz mü dedi bende " kızımız o kadar değerliki hiç bir ismi yakıstıramıyorum sürekli arastırıyoruz dedim

ya canlarım annemle pazar gunu biraz atıştık abimin kısmetse memlekette 17 saat uzaklıkta nişanı olucak ramazan bayramında gibi ben o zaman 6.5 aylık olucam uçaklar çok pahalı o dönemde hemde radyasyon vs istemiyorum uzun yolada nasıl dayanıcam ben gelemem dedim anneme kızdı küstü abin senin herseyine geldi dedi tamamda dedim ben normal insan degılım ki okadar uzak yol ve yorucu gunlere ben nasıl dayanıcam dedim kırıldı iştee of yaa napıcam ben düğüne gelirim diyorum yok dyorr offf

ay canım eve nasıl giriyor ya kapıyı çalmadan? anahtarı mı var?

inşallah kayınvaliden eltine yaptıklarını sana yapmaz... benim teyzemin kayınvalidesine de dert olmuştu süt gelmiyor, çocuk aç diye... teyzemin çok morali bozuldu, doğum yaptığı gün nasıl ağladığını biliyorum ben... ama bi kaç gün sonra sütü güzelce geldi 6 ay sadece emzirdi teyzem...

evet kızımın babası hareketlidir... şimdi aradı sordu bebek nasıl iyi mi diye.. dedim sana çekicek benim gibi olmıcak... o da diyo ki "heralde babasına çekicek yaniii delüm

benim de badem ve kakao yapım bitmiş, dün sırf zeytin yağı sürdüm, salata gibi koktum resmennn

sabahları sürülmüyor bi de yaaa, giyiniyosun terliyosun yapış yapış olur rahatsız eder

cilt lekelenmesi mi yoksa kanama anlamında lekelenme mi canımmm dikkat et kendine yürüme o zaaman geçmiş olsunn

hayırıdr canın neden sıkkın kuzum uzulme ağlam ıcıne atma bizlerle paylas ve rahatla

iyiyiz canım hamd olsun çalışmak ağır geliyor artık yaptım canımda yine mide bulaantım basladı ben hafta içi hiç çay içmiyorum hfta sonu gunde 2-3 çay bardağı içiyorum iç karnın genişse kilo aldıgın görunmez canım

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

Ben yorgunum hala, haftasonu o kadar yorulmama rağmen dün akşam dinlenmedim. anlamadığım bir hırsla iki dakika durmuyorum iş yapıyorum sürekli, dün zaten işte yorulmuştum eve gittim biraz durdum giriştim, çok yoruldum, sonra eşim kızdı ne biçim hamilesin otur dinlen artık, kim takar adamı 3 günlük yemek pişirdim bide üstüne, sabahta erkenden kalktım yine iş yaptım. hem yorgunum hem böyle durmuyorum. bana ne oluyor anlamadım ((

annesininbirtanesi gecenin sakin geçmesine sevindim. hayırlısı olsun herşeyin, seninde bebeğininde sağlığına bişi olmasın. kayınvaliden ne fenaymış kız. yazık eltine. bu insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor benim aklım almıyor, Allah görsün yaptıklarını.

moonsun gördüm kayınvaliden gelebilirmiş valla sıkılmakta haklısın. annen var aynı şehirde tamam gelsin görsün bebeğide uzunca kalmaz inşallah. aman ya o dönem kimse kimseyi çekemez valla.

bulemsu ay canım senin o kaynananı bana versinler ben biraz onu yolayım, şu enerjim azalsın, boşu boşuna iş yapıyorum evde. ne kadın ya öyle sessiz sessiz ayıptır insanın evine girilmez. neyse canım sen akıllı kadınsın aşmışsın bişileri, sinirlerini yıpratma lütfen.

he he cevap eltiye kapak olmuşş
inşş canım ama onlarla yaşaya yaşaya bencillikleri bize bulaşacak diye çokk tırsıyorummm ben:18::18:
canım ya abinin nişanı annen haklı sayılır ama durumun belli :26:dur bakalım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler sıkma canını sen

ay canım eve nasıl giriyor ya kapıyı çalmadan? anahtarı mı var?
canım eşim dün fidan dikmeye gitti ya yemek hazırla dedi kapı açıktı eşime veriyordum yaptığım hazırlıkları mutfaktan dönüyorum elimde ne bişey vardı eşime vereceğim korkma dedi önce başımı kaldırdım aklım çıktı hem karsıma çıkıyorsun hem korkma diyorsun dedim zile basssana zil var bak işte burda diye gösterdim o hala korkma dedim ya diyorrr

bende canım ya Allah onlara benzetmesin inşAllh bakalım nasıl gideceksem yoksa çok istiyorum

canım günaydın çok yorulmuşsun ama yaa kıyamam dinlen eve gidince azcık evet canım ya biliyorsunuz kvalideyi o yüzden o donemde gelmesini istemiyorum hem bana senin çocugun olursa sevmem demişti ne yüzle gelmek istiyorsaa

günaydın canım iyi yapmışsın susmakla şimdilik sessiz kal bir anını yakalar konuşursun.. kızımızı da üzme annesi ya :)

günaydın canlarım

günaydın canım...

günaydınnlar herkesciklereeeee

günaydın balımmmmmm nasılsın daha iyi misin?

günaydın moosunım... kuzumşimdiden psikolojini etkileme zaten o dönemlerde mutlaka kayınvalidelerle ilgili durum oluyor bir de kendi kendine düşünüp bu ihtimali arttırma.. eşine de ki malum doğum yapacağım ve özel zamanım annem yanımda olsun istiyorum, kendimi iyi hissedince de annenler gelsin diye konuş..

hayırlı olsun kardeşinin mezuniyeti tez zamanda hayırlı işler nasip etsin rabbim..

ne ilginç kadın eve hırsız gibi girilir mi ya? ne kadar oğlunda olsa orda başka bireyler var ve en önemlisi bir HANE orası ya adamı çıldırtırlar...

canım sabahları normal krem kullan akşamları yağını sür ya da duştan duşa sür... ben sabah mustela kullanıyorum, akşamları bişey kullanmıyorum şimdilik ama bu ayın sonunda akşamları da süreceğim.. her banyo sonrasında da yağ karışımımı sürüyorum...

annen haklı kuzum, 6,5 ay daha çok zğır bir zamanın değil.. ben olsam abinin yerine de ben de alınırdım...

günaydın kızlarrrrr

sahinus bunlar ne böyle şoktayım yuhha artık
yaa hiç anneyi düşünmüyorlar mı sütü kesiliyor kadının hayret yaaa

ayy deli nası çarpmışsın lafı belki kayınvaliden sordurtmuştur, ne isim koyacağınızı merak etmiştir canım...

bir de canım 17 saat yolculuk çekilmez sakın gitmeye kalkma, doktor izin vermiyor de. ( zaten izin vermez ) annen niye inada bindi ki o kadar ? 17 saat az mı yaaa... Eminim abin de anlayışla karşılar senin durumunu... zevkinden değil sonuçta.

ya ben anlamıyorum ki bi kocaman çıkıyor göbeğim bi bakıyosun çok azıcık çıkıyor. anlamadım ben de...

sen neden iş yapıyorsun ben söyleyim sana sen beynindeki stresi iş yaparak unutuyorsun şekercim bazı insan uyur bazı insan bağırır çağırır bazı insan yemek yer bazı insansa işe verir kendini stresli olduğunda
al canım yol valla gece 00.00 kadar beraberdik deli ettiii beniiiiiiiiii
komsuma gittik çay içmeye eşide yardıma gitmişdi eşime allahım kadının her odasına bakmış temizsin sen diyor bide gezdim odaalrını diyor
doktora gidecekmişde götüreni yokmuş adam olaydında ben götürürken kıymetimi bileydin eltim haftada bir gidiyor ama bunu götürmüyor onumu dandinleyecem diye kıymetli gelini oluyor kendisi bu ara
eşimi çekiştiriyor dün bana birde bana bağırdı diye sende uğraşma benim çocuklarımla

günaydın anneler ve kuzuları

akşam 10 dan beri açım öldüm açlıktan sabah koşa koşa kan tahlili vermeye gittim...verdim şükür yarında idrar vericem...

gece sol kolum tetanoz aşısı olduğun dan üzerine yatamadım ağrıdı...ya sağa yattım ya düz...yorucuydu epey...bide sevgili sivrisinekler ısırıp duruyorlar...
ağzım açık okudum bu yazıyı allahım ya nasıl kaynanalar nasıl insanlar var.huzursuzlukla adam nasıl mutlu olabiliyor anlamıyorum. üzüldüm
adı üzerinde kaynana...

selam canım benimde oğlum olacak, ayrıca cuma günü benimde ayrıntılı var ,ne tesadüf değilmi, hayırlı haberlerle gelelim inşallah.
hadı bakalım ınşallah kuzularımız sağlıklı çıkar canım..

ayy çok güldüm ya ya vedüd ağzını sıkı tut...

ayyy senın kaynana pek bi matrakmış ya...şaka gibi...tiyatroda izlesem çok gülerdim...gerçek mi bu yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…