çok anormal bir kadın vallahi... hayatımda hiç böyle konyalı görmedim....
sağol canımm çok şükür uykum var biraz sadece ama gayet iyiyim zindeyim :)
amin canım, inşallah emeğinin karşılığını alır... ünv. okumak zor, hukuk okumak ayrı bir zor... inşallah istediği yere gelir.
yani şeker yüklemesi yapılmayacak mı canım? az önce ben de bu şeker yüklemesini araştırıyordum da bazı doktorlar zorunlu yaptırıyolar bazıları tahlile göre karar veriyolar..
demek ki senin tatlı krizin şekerden değilmiş, çok şükür :)
ayy canımm dikkat et yaaa... frna çarptı diyosun adam heralde pimpiriklenir...Allah korusun yaaa... boşver annen küserse küssün, eminim o da anlar zamanla ve sana hak verir canım. sen abine yine de açıklama yap mutlaka..
Anca sitem edince görün cadılar...
Öldüm öldüm dirildim dün....
Toksoplazma endişesiyle...
Sabah doktorla konuştum, bu bölgenin insanlarının %90 antikorlu artık test yapmıyoruz dedi...
Toksoplazma tavuktan da geçmiyormuş, o kadarcıktan korkmayın dedi, çıkardığım için....
yapılacakta 3 hafta sonra yapılması gerekiyor tatlı krizinden dolayı bir tanede önden yaptır demişti ama 92 yi geçerse yapalım dedi son aradığımda, benim 86 mış gerek yok yani, 3 hafta sonra mecbur yaptırıcam, çoğu zorunlu tutuyor artık, evet benim kriz saplıdan dolayımışşye tatlıyı çıkar saplıyı
tatlı krizine bende giriyorum kızzzz aranıyorum çikolata tatlı ne varsa bazen çay içerken toz şekeri yerken buluyorum kendimiyapılacakta 3 hafta sonra yapılması gerekiyor tatlı krizinden dolayı bir tanede önden yaptır demişti ama 92 yi geçerse yapalım dedi son aradığımda, benim 86 mış gerek yok yani, 3 hafta sonra mecbur yaptırıcam, çoğu zorunlu tutuyor artık, evet benim kriz saplıdan dolayımışşye tatlıyı çıkar saplıyı
canım çiğ olunca kırmızılık görunce bende yemiyorum tırsıyorum haklısın dogal olarak cıkarmıssın birşeycik olmaz utanması yok baya pişmşş iste pişmiş yoksa kibarca reddet canım bebeğin ve snein sağlıgın daha onemli
Canım zaten ızgaraydı ve derisi pişmekten hafif hafif kararmıştı opna güvendim ama hızlı pişirmişler dışı çok çok iyi pişmiş içine geçmemiş...
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalımmmm
ben yorgunum ne iş yaptın derseniz dün okuyamadınız galiba sizin mesai saatinin bitiminde kaynanam geldi eşim babasıyla fidanları ekmeye gitti ya kayınbaba bunu sürümüş gelmiş bana allahım şook oldum istediğin kadar kaç kadın gelip buluyor beni
evin ortasına kadar girmiş mutfaktan geliyorum bana korkma diyor bide hasbam
zil var anne zili çalsana korkma dedim ya diyor tilki gibi gir eve sonra korkma
günaydın tatlımmmya vedüd ismini kardeşim önermişti bana canım işine yaramasına sevindim ayrıca aklıma geldi
51 kevser süresi eşler arasında olan muhabbeti artırıyor bunu ben çoookkk denedimmmm
tavsiye ederimmm
sen ismi bul hazır et hilalcim sonrada rüyamda gördüm annecim bu ismi ver dediler kızıma ben bu ismi vereceğim de ama isim eşinin bildiği bişey olmasın kumpas olduğunu anlamasın
değilse dediğin gibi inada biner bu iş sakin sakin emin adımlarla yürü yolundan
canım eltine söyle süt 3 günde ancak iner önce kremsi ve koyu olan bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli olan ilk süt olur ve üç günde veya 5 günde normal süte döner benim 3 . gün bittiği an şakır şakır sütler akmaya başlar göğsümden
kaynanan hiç mi çocuk büyütmemiş sütün kaç günde indiğini bilmiyormu motor mu aniden beyaz süt akmaya başlasınn
ay canım eve nasıl giriyor ya kapıyı çalmadan? anahtarı mı var?
inşallah kayınvaliden eltine yaptıklarını sana yapmaz... benim teyzemin kayınvalidesine de dert olmuştu süt gelmiyor, çocuk aç diye... teyzemin çok morali bozuldu, doğum yaptığı gün nasıl ağladığını biliyorum ben... ama bi kaç gün sonra sütü güzelce geldi 6 ay sadece emzirdi teyzem...
evet kızımın babası hareketlidir... şimdi aradı sordu bebek nasıl iyi mi diye.. dedim sana çekicek benim gibi olmıcak... o da diyo ki "heralde babasına çekicek yaniiidelüm
benim de badem ve kakao yapım bitmiş, dün sırf zeytin yağı sürdüm, salata gibi koktum resmennn
sabahları sürülmüyor bi de yaaa, giyiniyosun terliyosun yapış yapış olur rahatsız eder
canım benim yaa 5 hafta oncesinden çıkabilirsen al izin çık canımbende eylulde 15 gun rapor 15 gun yıllık iizin kullanıcam ekimdede dogum iznine cıkıyorum zaten 4 ay dan sonrada Allah nasip ederse tamamen izne çıkıcam hayırlısı bakalım bu raporu kendi doktorumuz verebiliyormu heyet raporu mu lazım
sabah akşam ben neler yapıyorumda fayda etmiyor kuzum hayırlısı haritaya dönmeyelimde azda olsa olur
eltine üzüldüm yinedee psikoloji çok önemli :2: neden böyle bu insanlar yaa
günaydın şekercim şuna bak sen eve giiriyor kapıyı çalamaz mı
yok anacım Allah bunlara benzetmesin inşAllahhhh
kızlarr dün işten çıktım tel çaldı birde baktımki " x abla" yazıyor alla alla buda kim dedimm hiç eltim olacagı aklıma gelmedi walla hiç aramazki beni merakından aramış hayırlı olsun kaç ayylık vs dedi bende kızımız olucak dedim isim düşündünüz mü dedi bende " kızımız o kadar değerliki hiç bir ismi yakıstıramıyorum sürekli arastırıyoruz dedim
ya canlarım annemle pazar gunu biraz atıştık abimin kısmetse memlekette 17 saat uzaklıkta nişanı olucak ramazan bayramında gibi ben o zaman 6.5 aylık olucam uçaklar çok pahalı o dönemde hemde radyasyon vs istemiyorum uzun yolada nasıl dayanıcam ben gelemem dedim anneme kızdı küstü abin senin herseyine geldi dedi tamamda dedim ben normal insan degılım ki okadar uzak yol ve yorucu gunlere ben nasıl dayanıcam dedim kırıldı iştee of yaa napıcam ben düğüne gelirim diyorum yok dyorr offf
maşalahh enerjınee şekerimmm...ben eve gidincee o akşamlık yemegımı yaparsam allahıma şükrdiyorummGünaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
Ben yorgunum hala, haftasonu o kadar yorulmama rağmen dün akşam dinlenmedim. anlamadığım bir hırsla iki dakika durmuyorum iş yapıyorum sürekli, dün zaten işte yorulmuştum eve gittim biraz durdum giriştim, çok yoruldum, sonra eşim kızdı ne biçim hamilesin otur dinlen artık, kim takar adamı 3 günlük yemek pişirdim bide üstüne, sabahta erkenden kalktım yine iş yaptım. hem yorgunum hem böyle durmuyorum. bana ne oluyor anlamadım((
annesininbirtanesi gecenin sakin geçmesine sevindim. hayırlısı olsun herşeyin, seninde bebeğininde sağlığına bişi olmasın. kayınvaliden ne fenaymış kız. yazık eltine. bu insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor benim aklım almıyor, Allah görsün yaptıklarını.
moonsun gördüm kayınvaliden gelebilirmiş valla sıkılmakta haklısın. annen var aynı şehirde tamam gelsin görsün bebeğide uzunca kalmaz inşallah. aman ya o dönem kimse kimseyi çekemez valla.
bulemsu ay canım senin o kaynananı bana versinler ben biraz onu yolayım, şu enerjim azalsın, boşu boşuna iş yapıyorum evde. ne kadın ya öyle sessiz sessiz ayıptır insanın evine girilmez. neyse canım sen akıllı kadınsın aşmışsın bişileri, sinirlerini yıpratma lütfen.
senin çocugunu sevmem nasıl der yaaaa
bende canım ya Allah onlara benzetmesin inşAllhbakalım nasıl gideceksem yoksa çok istiyorum
canım günaydın çok yorulmuşsun ama yaa kıyamam dinlen eve gidince azcıkevet canım ya biliyorsunuz kvalideyi o yüzden o donemde gelmesini istemiyorum hem bana senin çocugun olursa sevmem demişti ne yüzle gelmek istiyorsaa
aman canım varsın bol bol tekmelesinler bizi merak ediyoruz değilse neden tekme atmıyor bu diyeyerim onun tekme atan ayaklarını.. benimki de öyle nasıl vuruyor valla canım yanıyor 2 gündür iyice güçlendi... sıpa tepiyor resmen.....
hoşbuldukk kuzum bu gün daha iyiyim açlık şekerim 86 çıktıaklım ona takıktı dün,
bu akşam arkadaşlarla iş çıkışı pikniğe gideceğizzz inş. güzel bir gün olur ?
sen nasılsın biraz stresli bir akşam olmuşş daha iyi olursun inş.
sağol balımiçime dert olmuştu biraz ferahladım
sen nasılsın neler yaptın ?
teşekkürler bi tanem, bende aynen, en azından bu otomatik bir cihaz, ay tırsmıştımya tatlı yemedim kaç gündürbiraz ii oldu benim için.
Anca sitem edince görün cadılar...
Öldüm öldüm dirildim dün....
Toksoplazma endişesiyle...
Sabah doktorla konuştum, bu bölgenin insanlarının %90 antikorlu artık test yapmıyoruz dedi...
Toksoplazma tavuktan da geçmiyormuş, o kadarcıktan korkmayın dedi, çıkardığım için....
Canım zaten ızgaraydı ve derisi pişmekten hafif hafif kararmıştı opna güvendim ama hızlı pişirmişler dışı çok çok iyi pişmiş içine geçmemiş...
ANAMM NE BU KAYNANALARIN ÇEKTİĞİMİZZnasıl girer senin evine sessizden...öylee sinsi adamdan korkucan zaten...ne amaçla giriyorsa öyle..laf duyacak aklıncaa
canım servisten indim eve gidene kadar...ya vedüd ya vedüd diyorum ama nasıl yüreğim ferahladı...51 kevserde okuyacagım inşallahh sağol kuzuucum...
evet biraz pusuda bekleyeyim...B planına geçicem ve daha önce eşime söylemedğim bi ismi ben bunu gördüm rüyamda diyeceğimm...bakalım o zamana kadar eşimden olumlu bi adımda gelebilir..hatun sen istediğini koy diyee:26::26::26::26:inşallahhh yaniii
aman bilmediğinden değil be güzelim...laf söylesinde nasıl olursa olsunnkaynımdada var suç...onun tavrıda aynen şu: " beceriksizler (eltimin anasıyla- eltim oluyor) bişeyi beceremediler..bebe aç...emziremediler bebeyi diyorr
yolda eşime dedimki: " annene çok canım sıkıldı...hatta ablan bile kızdı...anne sus dedi..bana böyle yapsa ben başlarım ağlamaya haberin olsun"
ayy inşallahh yapmaz kuzucum yaaa:26: eşim kaynıma göre daha merhametlidir...ve beni korur diye düşünüyorum öylee laflardan:26:
aboo bu kızlarr babaları için daha bi başkaa yaaa allah bozmasınn maşallahhh
yok bebeğim sabahları yağ sürmek imkansız...zaten alelacele hazırlanıyoruz...bide yağlanamayızki...
çıkıcam inşallahh bebeğim...son 3 hafta kalana kadar çalışırım diyordum ama olmuycak sanırım.bide zorlamaya gerek yok diye düşündüm..allah İZİN VERİRSE ücretsiz izin alıcam çünkü 1 sene en az
yaa tabiki bende üzüldüm eltime...empati yaptım...ben delirdim onun adına...suratında kötü bi ifade..." yok anamm yok sütü yok" diyee bi kadınntam dayaklıkk
allah alla eltinin başına taşmı düşmüşşş gıııııneyseee cevabın kapak gibi olmuşşş...deme sakın aklındaki ismi ondan sonrada ona bi kulp takarlar...
bebeğim nişan konusunda anneciğin haklı...uçak biletini şimdiden halletsende çıksan yola...yada arabaylla çıkacaksanız yavaş yavaş dinlene dinlene gitsenizz senin için sık sık mola verseniz...senin yanında bulunmanı istiyor napsınn dur bakalımm hayırlısı olsunn
maşalahh enerjınee şekerimmm...ben eve gidincee o akşamlık yemegımı yaparsam allahıma şükrdiyorummsen 3 günlük yemek yapıvermişinnn maşalahh sana..çokda yorma kendini...eşin haklıı hiç hamile gibi davranmıyorsun kızzz
kötüler iştee burcumm napıcann..insanlar bu kadaar kötüler ne yazıkki..kendi kızlarınaa gelinceee " el bebek gül bebek" sürekli överler..geline gelince yerecek yer ararlar malaseff
senin çocugunu sevmem nasıl der yaaaasevmesin o zaman gıcık kadın gelmesinde senide strese sokmasın
ANAMM NE BU KAYNANALARIN ÇEKTİĞİMİZZnasıl girer senin evine sessizden...öylee sinsi adamdan korkucan zaten...ne amaçla giriyorsa öyle..laf duyacak aklıncaa
canım servisten indim eve gidene kadar...ya vedüd ya vedüd diyorum ama nasıl yüreğim ferahladı...51 kevserde okuyacagım inşallahh sağol kuzuucum...
evet biraz pusuda bekleyeyim...B planına geçicem ve daha önce eşime söylemedğim bi ismi ben bunu gördüm rüyamda diyeceğimm...bakalım o zamana kadar eşimden olumlu bi adımda gelebilir..hatun sen istediğini koy diyee:26::26::26::26:inşallahhh yaniii
aman bilmediğinden değil be güzelim...laf söylesinde nasıl olursa olsunnkaynımdada var suç...onun tavrıda aynen şu: " beceriksizler (eltimin anasıyla- eltim oluyor) bişeyi beceremediler..bebe aç...emziremediler bebeyi diyorr
yolda eşime dedimki: " annene çok canım sıkıldı...hatta ablan bile kızdı...anne sus dedi..bana böyle yapsa ben başlarım ağlamaya haberin olsun"
ayy inşallahh yapmaz kuzucum yaaa:26: eşim kaynıma göre daha merhametlidir...ve beni korur diye düşünüyorum öylee laflardan:26:
aboo bu kızlarr babaları için daha bi başkaa yaaa allah bozmasınn maşallahhh
yok bebeğim sabahları yağ sürmek imkansız...zaten alelacele hazırlanıyoruz...bide yağlanamayızki...
çıkıcam inşallahh bebeğim...son 3 hafta kalana kadar çalışırım diyordum ama olmuycak sanırım.bide zorlamaya gerek yok diye düşündüm..allah İZİN VERİRSE ücretsiz izin alıcam çünkü 1 sene en az
yaa tabiki bende üzüldüm eltime...empati yaptım...ben delirdim onun adına...suratında kötü bi ifade..." yok anamm yok sütü yok" diyee bi kadınntam dayaklıkk
allah alla eltinin başına taşmı düşmüşşş gıııııneyseee cevabın kapak gibi olmuşşş...deme sakın aklındaki ismi ondan sonrada ona bi kulp takarlar...
bebeğim nişan konusunda anneciğin haklı...uçak biletini şimdiden halletsende çıksan yola...yada arabaylla çıkacaksanız yavaş yavaş dinlene dinlene gitsenizz senin için sık sık mola verseniz...senin yanında bulunmanı istiyor napsınn dur bakalımm hayırlısı olsunn
maşalahh enerjınee şekerimmm...ben eve gidincee o akşamlık yemegımı yaparsam allahıma şükrdiyorummsen 3 günlük yemek yapıvermişinnn maşalahh sana..çokda yorma kendini...eşin haklıı hiç hamile gibi davranmıyorsun kızzz
kötüler iştee burcumm napıcann..insanlar bu kadaar kötüler ne yazıkki..kendi kızlarınaa gelinceee " el bebek gül bebek" sürekli överler..geline gelince yerecek yer ararlar malaseff
senin çocugunu sevmem nasıl der yaaaasevmesin o zaman gıcık kadın gelmesinde senide strese sokmasın
günaydınnnnnnnnnn güzel annelerrrrrrrr ve bebişleriiiiiiiiiiii
Kızlar Günaydın..
Biz geldikk... Nasılsınız ?
şekerde sınır önceden 150 idi şimdi 100 oldu annemden dolayı biliyorum şeker hastası annem canım ve baya iyi çıkmış sonucun
ohhh sefan olsun eğlenin gezin ne güzelll
ben şimdi iyiyim canım ölüsü olan bir gün ağlarmış deliis olan her gün ağlarmış delim var ağlıyorum işte ara ara
ye tatlıyı çıkar saplıyı tuutttummmm oniiiiiiiigeçmiş olsun kuzum sınır değerleri geçmemişsin ben nerdeyse dondurma dısında hıç şeker yemiyorum o zaman benim baya dusuk cıkar degil mi
tatlı krizine bende giriyorum kızzzz aranıyorum çikolata tatlı ne varsa bazen çay içerken toz şekeri yerken buluyorum kendimi
Kızlar Günaydın..
iyiyim kuzum dün annemler teyzemler bizdeydi minişin cicilerine baktık ne çok şey var diye çıldırdılar hepsio kadar çok ki bunların yarısını giydiremeyeceksin dediler çok üzüldüm
kuzum çok takılma çok.. Allah korur minişleri bundan sonra içinde şüphe olmasın diye yeme.. no panicc
ismi daha önce söylediysen inanmayabilir...
evet canım inş. eğlenicezz
delisi olan Allah senii ne laflar bliyon gıı , aman boşvermeye çalışıcaz napalım benimde bir iki sıkıntım var bu yönden
bizim evimizde alaturka wc var, bu evimiz kayınpederleri evi kira vermedik 3 yıl çok şükür, ben zorlanıyorum çömelmekten hamile iken, birde sezeryan olursam naspıcamdaha evlenirken bana sözü vardı klozet yaptıracaktı olmuyormuş deyip beni avundurdu, nasıl olmaz yaa, sürekli torun torun muhabbeti yapıyorlar ama anneyi düşünen yok bu sinirimi bozuyor eşime dedim ya bir iki ay içinde yaptırırsınız yada bu evden gideriz alırız evimizi artık çarşıdan olmazsa yine bu taraftan rahatla orda doğururum dedim hem yatak odasınıda büyük alırız yayılırız dedim, yaptırcak dedi bana, geçen masadayız yemek yedik kalkıcaz eşim dedi daha klozette yapılacak dedi bir haftasonu gelde b,iizm ilçeye bakalım dedi olmaz oraya klozet diyor yaseminin zorlanmasını istemiyorum dedi murat olacak dedi, babasıda çıksın çatıda yapsın demez mi orada çatı katı var kayınvalidemlerin orada klozet varda ondan diyo bana birde güldü ok sinir oldum benim kaynatam kayınvalide gibidir uyuz oldum, benim sinirim zıpladı mıı eşime bakarak gayett sakin bir tonla '' hayatım o zaman şu çarşıdaki eve bakalım nette gördüğüm orayı alalım dedim bunların ikisininde gözü açıldı bir kızardılar bozardılarrr muratta bakarız dedi , bunlar hemen nerde uzak ama bize demeye başladılar ateş aldılar
hee iyi laf demiii bende duyduğumda çok komik gelmişti
geçmez inş. ama hormonlarla da alakalı normalde böyle bir sorunun yoktu demii
zaman zaman kırizlerimiz değişiyor işte bence normal
evet canım inş. eğlenicezz
delisi olan Allah senii ne laflar bliyon gıı , aman boşvermeye çalışıcaz napalım benimde bir iki sıkıntım var bu yönden
bizim evimizde alaturka wc var, bu evimiz kayınpederleri evi kira vermedik 3 yıl çok şükür, ben zorlanıyorum çömelmekten hamile iken, birde sezeryan olursam naspıcamdaha evlenirken bana sözü vardı klozet yaptıracaktı olmuyormuş deyip beni avundurdu, nasıl olmaz yaa, sürekli torun torun muhabbeti yapıyorlar ama anneyi düşünen yok bu sinirimi bozuyor eşime dedim ya bir iki ay içinde yaptırırsınız yada bu evden gideriz alırız evimizi artık çarşıdan olmazsa yine bu taraftan rahatla orda doğururum dedim hem yatak odasınıda büyük alırız yayılırız dedim, yaptırcak dedi bana, geçen masadayız yemek yedik kalkıcaz eşim dedi daha klozette yapılacak dedi bir haftasonu gelde b,iizm ilçeye bakalım dedi olmaz oraya klozet diyor yaseminin zorlanmasını istemiyorum dedi murat olacak dedi, babasıda çıksın çatıda yapsın demez mi orada çatı katı var kayınvalidemlerin orada klozet varda ondan diyo bana birde güldü ok sinir oldum benim kaynatam kayınvalide gibidir uyuz oldum, benim sinirim zıpladı mıı eşime bakarak gayett sakin bir tonla '' hayatım o zaman şu çarşıdaki eve bakalım nette gördüğüm orayı alalım dedim bunların ikisininde gözü açıldı bir kızardılar bozardılarrr muratta bakarız dedi , bunlar hemen nerde uzak ama bize demeye başladılar ateş aldılar
hee iyi laf demiii bende duyduğumda çok komik gelmişti
geçmez inş. ama hormonlarla da alakalı normalde böyle bir sorunun yoktu demii
zaman zaman kırizlerimiz değişiyor işte bence normal
Kızlar Günaydın..
günaydınn tatlım hoşgeldinn pipiloşş annesi
günaydınnn hoş geldin cnm :2:
çıldırırlar tabi meraklıyız alıyoruz napalım ama haklılar haftasonu arkadaşıma gittik bebişe giydiremediği şeyler varmış bir sürü, özellikle tulum almayın dedi hemen küçük geliyor dedi, 2 parça alın diyor, ve 2-2 buçuk aylıkken 3 aylık ve üstü kıyafetler giydiriyor kilolu bebekte değil, sonra alın diyor
Kızlar Günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?