2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yapılacakta 3 hafta sonra yapılması gerekiyor tatlı krizinden dolayı bir tanede önden yaptır demişti ama 92 yi geçerse yapalım dedi son aradığımda, benim 86 mış gerek yok yani, 3 hafta sonra mecbur yaptırıcam, çoğu zorunlu tutuyor artık, evet benim kriz saplıdan dolayımışş ye tatlıyı çıkar saplıyı

canım çiğ olunca kırmızılık görunce bende yemiyorum tırsıyorum haklısın dogal olarak cıkarmıssın birşeycik olmaz utanması yok baya pişmşş iste pişmiş yoksa kibarca reddet canım bebeğin ve snein sağlıgın daha onemli

ye tatlıyı çıkar saplıyı tuutttummmm oniiiiiiii geçmiş olsun kuzum sınır değerleri geçmemişsin ben nerdeyse dondurma dısında hıç şeker yemiyorum o zaman benim baya dusuk cıkar degil mi

tatlı krizine bende giriyorum kızzzz aranıyorum çikolata tatlı ne varsa bazen çay içerken toz şekeri yerken buluyorum kendimi

Canım zaten ızgaraydı ve derisi pişmekten hafif hafif kararmıştı opna güvendim ama hızlı pişirmişler dışı çok çok iyi pişmiş içine geçmemiş...

ANAMM NE BU KAYNANALARIN ÇEKTİĞİMİZZ nasıl girer senin evine sessizden...öylee sinsi adamdan korkucan zaten...ne amaçla giriyorsa öyle..laf duyacak aklıncaa

canım servisten indim eve gidene kadar...ya vedüd ya vedüd diyorum ama nasıl yüreğim ferahladı... 51 kevserde okuyacagım inşallahh sağol kuzuucum...

evet biraz pusuda bekleyeyim...B planına geçicem ve daha önce eşime söylemedğim bi ismi ben bunu gördüm rüyamda diyeceğimm...bakalım o zamana kadar eşimden olumlu bi adımda gelebilir..hatun sen istediğini koy diyee:26::26::26::26:inşallahhh yaniii

aman bilmediğinden değil be güzelim...laf söylesinde nasıl olursa olsunn kaynımdada var suç...onun tavrıda aynen şu: " beceriksizler (eltimin anasıyla- eltim oluyor) bişeyi beceremediler..bebe aç...emziremediler bebeyi diyorr

yolda eşime dedimki: " annene çok canım sıkıldı...hatta ablan bile kızdı...anne sus dedi..bana böyle yapsa ben başlarım ağlamaya haberin olsun"

ayy inşallahh yapmaz kuzucum yaaa:26: eşim kaynıma göre daha merhametlidir...ve beni korur diye düşünüyorum öylee laflardan:26:

aboo bu kızlarr babaları için daha bi başkaa yaaa allah bozmasınn maşallahhh

yok bebeğim sabahları yağ sürmek imkansız...zaten alelacele hazırlanıyoruz...bide yağlanamayızki...

çıkıcam inşallahh bebeğim...son 3 hafta kalana kadar çalışırım diyordum ama olmuycak sanırım.bide zorlamaya gerek yok diye düşündüm..allah İZİN VERİRSE ücretsiz izin alıcam çünkü 1 sene en az

yaa tabiki bende üzüldüm eltime...empati yaptım...ben delirdim onun adına...suratında kötü bi ifade..." yok anamm yok sütü yok" diyee bi kadınn tam dayaklıkk

allah alla eltinin başına taşmı düşmüşşş gııııı neyseee cevabın kapak gibi olmuşşş...deme sakın aklındaki ismi ondan sonrada ona bi kulp takarlar...

bebeğim nişan konusunda anneciğin haklı...uçak biletini şimdiden halletsende çıksan yola...yada arabaylla çıkacaksanız yavaş yavaş dinlene dinlene gitsenizz senin için sık sık mola verseniz... senin yanında bulunmanı istiyor napsınn dur bakalımm hayırlısı olsunn

maşalahh enerjınee şekerimmm...ben eve gidincee o akşamlık yemegımı yaparsam allahıma şükrdiyorumm sen 3 günlük yemek yapıvermişinnn maşalahh sana..çokda yorma kendini...eşin haklıı hiç hamile gibi davranmıyorsun kızzz

kötüler iştee burcumm napıcann..insanlar bu kadaar kötüler ne yazıkki..kendi kızlarınaa gelinceee " el bebek gül bebek" sürekli överler..geline gelince yerecek yer ararlar malaseff
senin çocugunu sevmem nasıl der yaaaa sevmesin o zaman gıcık kadın gelmesinde senide strese sokmasın

yerim onun tekme atan ayaklarını.. benimki de öyle nasıl vuruyor valla canım yanıyor 2 gündür iyice güçlendi... sıpa tepiyor resmen.....
aman canım varsın bol bol tekmelesinler bizi merak ediyoruz değilse neden tekme atmıyor bu diye

iyiyim kuzum dün annemler teyzemler bizdeydi minişin cicilerine baktık ne çok şey var diye çıldırdılar hepsi o kadar çok ki bunların yarısını giydiremeyeceksin dediler çok üzüldüm

Canım zaten ızgaraydı ve derisi pişmekten hafif hafif kararmıştı opna güvendim ama hızlı pişirmişler dışı çok çok iyi pişmiş içine geçmemiş...

kuzum çok takılma çok.. Allah korur minişleri bundan sonra içinde şüphe olmasın diye yeme.. no panicc

ismi daha önce söylediysen inanmayabilir...

canımm oku dunya dua üzerine kurulu Allahın izniyle istediğin isim olucak bu arada aklındaki isim ne bakayım korkma ben esra gibi değilim çalmam

eşime dün dedim de kesin annemle konusmustur havadisleri almak için arıyordur dedi bilerek söylemedim ismi onları ilgilendirmez söylucem sonra oda öbur tarafa yumurtlucak karısacaklar avuclarını yalarlar

annemde iyi niyetli ama eşim çok pimpirikli canım ucak biletlerine baktım çok ucuk fiyatlarr hayırlısı bakalım nasıl olucaksa...

evet canım inş. eğlenicezz
delisi olan Allah senii ne laflar bliyon gıı , aman boşvermeye çalışıcaz napalım benimde bir iki sıkıntım var bu yönden

bizim evimizde alaturka wc var, bu evimiz kayınpederleri evi kira vermedik 3 yıl çok şükür, ben zorlanıyorum çömelmekten hamile iken, birde sezeryan olursam naspıcam daha evlenirken bana sözü vardı klozet yaptıracaktı olmuyormuş deyip beni avundurdu, nasıl olmaz yaa, sürekli torun torun muhabbeti yapıyorlar ama anneyi düşünen yok bu sinirimi bozuyor eşime dedim ya bir iki ay içinde yaptırırsınız yada bu evden gideriz alırız evimizi artık çarşıdan olmazsa yine bu taraftan rahatla orda doğururum dedim hem yatak odasınıda büyük alırız yayılırız dedim, yaptırcak dedi bana, geçen masadayız yemek yedik kalkıcaz eşim dedi daha klozette yapılacak dedi bir haftasonu gelde b,iizm ilçeye bakalım dedi olmaz oraya klozet diyor yaseminin zorlanmasını istemiyorum dedi murat olacak dedi, babasıda çıksın çatıda yapsın demez mi orada çatı katı var kayınvalidemlerin orada klozet varda ondan diyo bana birde güldü ok sinir oldum benim kaynatam kayınvalide gibidir uyuz oldum, benim sinirim zıpladı mıı eşime bakarak gayett sakin bir tonla '' hayatım o zaman şu çarşıdaki eve bakalım nette gördüğüm orayı alalım dedim bunların ikisininde gözü açıldı bir kızardılar bozardılarrr muratta bakarız dedi , bunlar hemen nerde uzak ama bize demeye başladılar ateş aldılar

ye tatlıyı çıkar saplıyı tuutttummmm oniiiiiiii geçmiş olsun kuzum sınır değerleri geçmemişsin ben nerdeyse dondurma dısında hıç şeker yemiyorum o zaman benim baya dusuk cıkar degil mi

hee iyi laf demiii bende duyduğumda çok komik gelmişti
geçmez inş. ama hormonlarla da alakalı normalde böyle bir sorunun yoktu demii
tatlı krizine bende giriyorum kızzzz aranıyorum çikolata tatlı ne varsa bazen çay içerken toz şekeri yerken buluyorum kendimi

zaman zaman kırizlerimiz değişiyor işte bence normal

Kızlar Günaydın..
Biz geldikk... Nasılsınız ?

günaydınn tatlım hoşgeldinn pipiloşş annesi
günaydınnnnnnnnnn güzel annelerrrrrrrr ve bebişleriiiiiiiiiiii

günaydınnn hoş geldin cnm :2:

çıldırırlar tabi meraklıyız alıyoruz napalım ama haklılar haftasonu arkadaşıma gittik bebişe giydiremediği şeyler varmış bir sürü, özellikle tulum almayın dedi hemen küçük geliyor dedi, 2 parça alın diyor, ve 2-2 buçuk aylıkken 3 aylık ve üstü kıyafetler giydiriyor kilolu bebekte değil, sonra alın diyor

bir kayınpedere çok yakışmış bu laflar.. dengesiz ya.. bak yine sinirlendim...:

hay Allahım ya altı üstü klozet karnın buyudukce nasıl oturacakksın o tuvalete Allahım yaa illa pürüz çıkaracaklar ya nasıl yapsak diye avunuyorlar

çok sinir oluyorum ya bu ara kvalidelerin eltilerin kpederlerin yaptıkları bana batıyor

benim babam dedem acarlar tlfnu canın ne istyor derler teeee anteplerden paket ettirrir gönderirler canım ne cekse ama bunlar 10 saatlik yoldann hiçbirşey gönderemiyorlar bir badi almıyor bebeğime bu kadarda gözu darlık cimrilik olmaz ki yazıklar olsun ne diyeyim benim babacgımın durumu olsa gecen diyor ki " Allah bana bol iş versin de hepinize destek olucam" ah canım babam biri gelir destek olur biride gelir tum emeklerini yer bitirirrr

ben annemlerle aldım kıyafetleri de ya... üzüldüm kalmasınlar hepsini giydirmek istiyorum

günaydınnnnnnnnnn güzel annelerrrrrrrr ve bebişleriiiiiiiiiiii

günaydın şekercim nasılsın bebişinlee seninkinin cinsiyeti neydi tatlım

Kızlar Günaydın..
Biz geldikk... Nasılsınız ?

hoşgeldin canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini :26:

bulemsum o cinsiyetleri yazdıgımız topik adresini yazarmısın orayabilgileri yazalımda sormayalım cinsiyetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…