2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

iyi demişsin kuzum ağzına sağlık

kıyamazlar harcamaya kuzum bazı tipler, bu da onlardan snırım

benim kayınpederde param size sizin oglum der hep ama eşimin parasıyla baana hava atar kendi parasıymış gibi çok basit yaa gideriz oturuurz onun evi kendi evi arabası parası kalkarız para inan içim kalkıyor artık amin cnm inşAllah

havaya girme tamam anladık güzelsin fitsin boylusun

hoşgeldin canım....
canım doktora mutlaka git, ihmal etme rahatsızlığını sakın.
ne güzel sen de tatil yapıcaksın canım, bol bol eğlen dinlen... keyfini çıkar :)

ahh canım kıyamam geçmiş olsun...
ya vedüd ya vedüd ağzını bağla dilini tut..süper demiii

hadi gözün aydın hayatımm

eşinle sorun olacaksaa sen bilirsin bebeğim...annene bunu güzel bir dille izah et...

aslında ben en baştan aybüke istiyorum...hayalim bu:) ama eşim onaaa cıkkkkkkkkkk diyor...reyyan'da olabilir...diğer buldugum isimler şöylee: aramaya devam edicemm..tevekkel olucam..rabbim kızım için hayırlı ismi çıkaracak karşıma inşallahh...

İKRANUR
REYYAN
ESLEM
FEYZA
ERVA
GÖKÇE
NEVAL
TUĞÇE
YAREN
AHSEN
AYBÜKE

höhhhhhhh yaniii.... kayınpederin böyleside kaynanadan kötü olur güzelim yaaaa sinir oldumm

hoşgeldin minik kuşşş ayy hadi bakammm iyi haberlerle gelesinn...bebeğinin fotosunu getiresinn...girmeden çikolata yemeyesinkii pipiloşşş zıp zıp zıplamasın

güzel benzetme sevdim bunu.. güzel haberlerle gelirsin inşallah resim getir bebişten :)

bende ya 1 haftadır bu saatlerde feci acıkıyorum:S

Şu acıkma olayı bende de var ama ben çok abur cubur'u ve sık sık yemek yemeyi sevmem şimdilik incir ceviz kayısı kurusu hallediyorum iişimi ama oda yakın zamanda kesmeyecek gibi geliyor
Bu sabah eşim küçük kanlıca yoğurdu almış yanıma verdi bakalım bugün onu götürücem.. Stok ta yetişmiyor annem yaa

hepsi birbirininden güzel canımmm inşAllah gönlunce olur

kızlar ablamın tüp bebek için 500 lira yardımda bulunmak istiyorum eşimi razı ederek bunu nasıl yapabilirim :44: onunda kırılmasını istemiyorum birsey vermek istediğimde sen bizi bebegımızı dusunmuyorsun diyor

hoşgeldin canım....
canım doktora mutlaka git, ihmal etme rahatsızlığını sakın.
ne güzel sen de tatil yapıcaksın canım, bol bol eğlen dinlen... keyfini çıkar :)

valla gitmeye korkuyorum artık canım ya kolum delik deşik oldu kaç aydır git serumu ye ertesi gün nereye sevk ettiyse bide oraya git tahlil serum gına geldi bi toparlanamadım ya inşallah güzel çekerde sıkıntılarımı unuturum

hoşgeldin canım
tatlım senin kaynana ve eltiler tam seyirlik heralde rabbim yardımcın olsun şeker güle güle ekip biçin
he he he evett efenim öylelerdir

buna şükür bildiğini belli ediyor bir de etmeseydi ne olacaktı

bulemsu canım sen konyalıymışsın bende konyadayım merkezdemisin şekercimmm
evet canım merkezdeyim ben sen merkezdemisin

canım durumun müsaitse eşine kendi bebeiğiniz adına yardımda bulunmak istediğini öyle niyet aldığını bigünde onun ailesinden birinin ihtiyacı olduğunda onun yardım yapabileceğini söylersen belki olayın güzel tarafından bakmasını sağlayabilirsin :13:

TAZMANYA CANAVARI
iyi demişsin kuzum ağzına sağlık

kıyamazlar harcamaya kuzum bazı tipler, bu da onlardan snırım

aynen

aynen

daha beter canım evet uyuz kişilikkk zaten eşimin baba-oğul ilişkilerinide zayıf buluyorum

canım isimler güzel ama bazı isimlerin telafızu zor reyyan gibi ikranur da zor geldi ahsen derken de ah sen yok musun gibi bişey çıktı dudaklarımdan feyza ve feza isimlerini çok severim gemerekte çok feza koyan var isimleri ama sen ay lı bişey istiyordun ne oldu

aysunnnnn sen niye resim koymadın son zamanda bakıyım????? resim istiyoruzzzz....

esraamm güzel giyindiğim birgün çeker koyarım şişko göbeğimi

canım denicem kavga edip aglamak istemiyorum umarım hemencecik tamam der

Son düzenleme:

Ben o tarz şeylerim için gizli bir havuzum var (genelde anneme çalışır bu havuz) Arttırdığım parayı havuza atarım belli bir süre sonra bir kısmını çıkarıp gram altın yaparım eşime gösteririm.. Kalanını yardım, acil ve gizli delikleri kapada kullanırım.. Malesef erkekler bu konuda pek ince düşünemiyorlar tatlım..Onun için ben eşime duyurmam pek.

TAZMANYA CANAVARI

aynen

aynen

daha beter canım evet uyuz kişilikkk zaten eşimin baba-oğul ilişkilerinide zayıf buluyorum
o kişilikte olan insanlar evlatlarına gereken özveriyi vermezler evlatda bunun farkında olur gerektiği gibi davranır canım

tazmanya canavarı yaaa
kız normalde benim eve geldiklerinde lazım olur olmaz izin almadan dolapda ne varsa yerler içerler birde bahçeye girdiklerini hayal ediyorumdaaatazmanya canavarı döne döne gider ya bunlarda döne döne bir domates bir biber bir salatalık bahçenin altını üstüne getirirler alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…