kızlar eşim dün bahçeye o kadar fidanı ekti ya aklıma hemen eltiler ve kaynana geldi gözleri benim bahçemde olacak çünkü ve akşam eşime dedim kiiiii ;
aşkım bahçeyi annemle ortak ektiğimizi söyle millete değilse bu tazmanya canavarları bize fırsat bırakmaz eleyiverirler bahçeyi dedimiyi demişmiyimmm
eşimde kabul etti bu arada
yok kız allaha şükür ev alacak paramızda varallah muhtaç etmesin çok doğru,
birde benim kayınpeder zengin ç.kalede güzel bir yerde evleri var, denize sıfır sayılır, burada 3 daireleri var, bankadaki parasını allah biliyor, emekli maaşı var, tarlası var, allah daha çok versin canım, hayır sanki ölünce eşime ve kız kardeşine kalmıcak ? buu normal hayatta eli açık olsanda insanlar seni sevse demi ama nerde eski kafalı allahtan muhtaç değilizzzz
bende onu sinr oluyorum kuzum
en güzeli ama o zaman benden yüz surat beklemesin, zaten kendi evime çıkarsam çok bekler :)
hadi yaa kurabiye canavarı seniii :)
aynen luzumsuz konuşuyor hiç dikkat etmez uyuz bir kişilikk
yok kız allaha şükür ev alacak paramızda varallah muhtaç etmesin çok doğru,
birde benim kayınpeder zengin ç.kalede güzel bir yerde evleri var, denize sıfır sayılır, burada 3 daireleri var, bankadaki parasını allah biliyor, emekli maaşı var, tarlası var, allah daha çok versin canım, hayır sanki ölünce eşime ve kız kardeşine kalmıcak ? buu normal hayatta eli açık olsanda insanlar seni sevse demi ama nerde eski kafalı allahtan muhtaç değilizzzz
bende onu sinr oluyorum kuzum
en güzeli ama o zaman benden yüz surat beklemesin, zaten kendi evime çıkarsam çok bekler :)
hadi yaa kurabiye canavarı seniii :)
aynen luzumsuz konuşuyor hiç dikkat etmez uyuz bir kişilikk
halbuki kilo alımını durdurmam gerekiyordu
hihohooaz önce bi memurla konuşuyoruz kadın 35 yaşlarında... havuza beraber gidiyoruz onunla... esra bikinili çok daha zayıf görünüyosun maşallah hiç bi yerin çıkmamış gayet fit görünüyosun dedi, amannnnnn dedimmmmmm gel öpeyimm alnındann seninnnn (demedim tabi ki)
biliyo anasını danasını bahçeyi yağmalarlar, kabul eder tabii. adam bi sürü uğraş verdi sonuçta.
tatlım senin kaynana ve eltiler tam seyirlik heralderabbim yardımcın olsun şeker güle güle ekip biçin
selam şekerler nasılsınız bakalım yazamadıgım zamanlarda cepten takip ediyorum sizi dün iyi kaynattınız bende bişeyler yazmak isterdim artık nasip.
bugun saglık ocagına gittim perşembe aşım var şükür bi tane olucam yine hastayım kendime bu topiğin en çok hastalanan kişisi ilan ediyorum daha baş dönmem geçmeden bu seferde şişti kulagım duymuyo doktora gitsem kesin yatırır 5 günde geçmezse gel demişti hala başım dönüyo bu arada tatile gitmek banada nasip oldu doktor teyzemiz gidebilirsiniz dedi Didim altınkuma gidicez nasipse gitmeyenlere tavsiye sahili ve denizi incecik kumdan ve su boyunuzu uzun süre çekmiyo ve sıcacık oluyo haftaya ordayız nasipse...
günaydın anneler ve kuzuları
akşam 10 dan beri açım öldüm açlıktan sabah koşa koşa kan tahlili vermeye gittim...verdim şükür yarında idrar vericem...
gece sol kolum tetanoz aşısı olduğun dan üzerine yatamadım ağrıdı...ya sağa yattım ya düz...yorucuydu epey...bide sevgili sivrisinekler ısırıp duruyorlar...adı üzerinde kaynana...
hadı bakalım ınşallah kuzularımız sağlıklı çıkar canım..
ayy çok güldüm ya ya vedüd ağzını sıkı tut...
ayyy senın kaynana pek bi matrakmış ya...şaka gibi...tiyatroda izlesem çok gülerdim...gerçek mi bu yaaa...
bu arada dün doktorumu aradım sağlık ocağında şeker yüklemesini parmaktan kan alıp yapıyorlarmış dedim, doktor o çok sağlıklı olmuyor koldan alınması gerekiyor dedi, sonra sen sadece açlık şekerini ölçtür dedi, 92 nin üzerinde ise şüphelenebiliriz, gelir buraya şeker yüklemesi yaparız dedi :18:, bende bu sabah aç gittim bayılacaktımm artık ölçtürdüm 86 çıktı hemşire normal dedi, doktoru arayıp söyleyeceğim sanırım şüphelenmeye gerek yok ?
umarım anlarlar beni napayım bursada olsa sanki gitmicem hayırlısı cnım eşim çok titiz bu bebek konusunda izin vereceğini de sanmıyorum aşağıda yazdım..
günaydın şekercim haklısın daha cok zaman var günü gelirse konusuruz eşimle beni kıracağını sanmıyorum
canım evet ama uçakta o cihazlardan geçmek istemiyorum hem bilet fiyatlarına baktım 200 lira civarinda ben nasıl vericem okadar arabayla gitsek 17 saat en çokta eşim istemez bana burdan izmire götürmüyor araba sarsar diye..
pazar gunu annemlerle piknikteydik birden fırtına çıktı şiddetli rüzgarın etkisiyle bir cocugun yüzme simidi belime öyle bir carptı ki anlatamam agladım resmen eve gittim eşime dedim böyle oldu basladı söylenmeye ben sana gitme dedim ya bebeğimize birşey olduysa vs vs...
Allah korusun birşey olsa basımın etini yiyor etrafımda 5 aylıkken düşük yapanları gördugumden korkuyorum Allah basa vermesin riske atmak istemiyorum canım...
canımm oku dunya dua üzerine kuruluAllahın izniyle istediğin isim olucak bu arada aklındaki isim ne bakayım korkma ben esra gibi değilim çalmam
eşime dün dedim de kesin annemle konusmustur havadisleri almak için arıyordur dedi bilerek söylemedim ismi onları ilgilendirmez söylucem sonra oda öbur tarafa yumurtlucak karısacaklar avuclarını yalarlar
annemde iyi niyetli ama eşim çok pimpirikli canım ucak biletlerine baktım çok ucuk fiyatlarrhayırlısı bakalım nasıl olucaksa...
evet canım inş. eğlenicezz
delisi olan Allah senii ne laflar bliyon gıı , aman boşvermeye çalışıcaz napalım benimde bir iki sıkıntım var bu yönden
bizim evimizde alaturka wc var, bu evimiz kayınpederleri evi kira vermedik 3 yıl çok şükür, ben zorlanıyorum çömelmekten hamile iken, birde sezeryan olursam naspıcamdaha evlenirken bana sözü vardı klozet yaptıracaktı olmuyormuş deyip beni avundurdu, nasıl olmaz yaa, sürekli torun torun muhabbeti yapıyorlar ama anneyi düşünen yok bu sinirimi bozuyor eşime dedim ya bir iki ay içinde yaptırırsınız yada bu evden gideriz alırız evimizi artık çarşıdan olmazsa yine bu taraftan rahatla orda doğururum dedim hem yatak odasınıda büyük alırız yayılırız dedim, yaptırcak dedi bana, geçen masadayız yemek yedik kalkıcaz eşim dedi daha klozette yapılacak dedi bir haftasonu gelde b,iizm ilçeye bakalım dedi olmaz oraya klozet diyor yaseminin zorlanmasını istemiyorum dedi murat olacak dedi, babasıda çıksın çatıda yapsın demez mi orada çatı katı var kayınvalidemlerin orada klozet varda ondan diyo bana birde güldü ok sinir oldum benim kaynatam kayınvalide gibidir uyuz oldum, benim sinirim zıpladı mıı eşime bakarak gayett sakin bir tonla '' hayatım o zaman şu çarşıdaki eve bakalım nette gördüğüm orayı alalım dedim bunların ikisininde gözü açıldı bir kızardılar bozardılarrr muratta bakarız dedi , bunlar hemen nerde uzak ama bize demeye başladılar ateş aldılar
hee iyi laf demiii bende duyduğumda çok komik gelmişti
geçmez inş. ama hormonlarla da alakalı normalde böyle bir sorunun yoktu demii
zaman zaman kırizlerimiz değişiyor işte bence normal
selam fıstıklar ben çok hızlı okuyamayaçalıştım ama son sayfalarda kaytardım geneliniz iyi şükür ben de iyiyim bugün kendimi zerrin özere benzettim üsttte tşört uzunca altta da tayt tıpkı minik kuş gibiyim susam sokağındaki dr a bugün gideceğim bakalım ne diyecek bize
güzel benzetme sevdim bunu.. güzel haberlerle gelirsin inşallah resim getir bebişten :)
bende ya 1 haftadır bu saatlerde feci acıkıyorum:S
ahh canım kıyamam geçmiş olsun...
ya vedüd ya vedüd ağzını bağla dilini tut..süper demiii
hadi gözün aydın hayatımm
eşinle sorun olacaksaa sen bilirsin bebeğim...annene bunu güzel bir dille izah et...
aslında ben en baştan aybüke istiyorum...hayalim bu:) ama eşim onaaa cıkkkkkkkkkk diyor...reyyan'da olabilir...diğer buldugum isimler şöylee: aramaya devam edicemm..tevekkel olucam..rabbim kızım için hayırlı ismi çıkaracak karşıma inşallahh...
İKRANUR
REYYAN
ESLEM
FEYZA
ERVA
GÖKÇE
NEVAL
TUĞÇE
YAREN
AHSEN
AYBÜKE
höhhhhhhh yaniii....kayınpederin böyleside kaynanadan kötü olur güzelim yaaaa sinir oldumm
hoşgeldin minik kuşşşayy hadi bakammm iyi haberlerle gelesinn...bebeğinin fotosunu getiresinn...girmeden çikolata yemeyesinkii pipiloşşş zıp zıp zıplamasın
havaya girme tamam anladık güzelsin fitsin boylusun
hoşgeldin canım....
canım doktora mutlaka git, ihmal etme rahatsızlığını sakın.
ne güzel sen de tatil yapıcaksın canım, bol bol eğlen dinlen... keyfini çıkar :)
hoşgeldin canımselam şekerler nasılsınız bakalım yazamadıgım zamanlarda cepten takip ediyorum sizi dün iyi kaynattınız bende bişeyler yazmak isterdim artık nasip.
bugun saglık ocagına gittim perşembe aşım var şükür bi tane olucam yine hastayım kendime bu topiğin en çok hastalanan kişisi ilan ediyorum daha baş dönmem geçmeden bu seferde şişti kulagım duymuyo doktora gitsem kesin yatırır 5 günde geçmezse gel demişti hala başım dönüyo bu arada tatile gitmek banada nasip oldu doktor teyzemiz gidebilirsiniz dedi Didim altınkuma gidicez nasipse gitmeyenlere tavsiye sahili ve denizi incecik kumdan ve su boyunuzu uzun süre çekmiyo ve sıcacık oluyo haftaya ordayız nasipse...
he he he evett efenim öylelerdirtatlım senin kaynana ve eltiler tam seyirlik heralderabbim yardımcın olsun şeker güle güle ekip biçin
buna şükür bildiğini belli ediyor bir de etmeseydi ne olacaktıhalbuki kilo alımını durdurmam gerekiyordu
hihohooaz önce bi memurla konuşuyoruz kadın 35 yaşlarında... havuza beraber gidiyoruz onunla... esra bikinili çok daha zayıf görünüyosun maşallah hiç bi yerin çıkmamış gayet fit görünüyosun dedi, amannnnnn dedimmmmmm gel öpeyimm alnındann seninnnn (demedim tabi ki)
biliyo anasını danasını bahçeyi yağmalarlar, kabul eder tabii. adam bi sürü uğraş verdi sonuçta.
evet canım merkezdeyim ben sen merkezdemisinbulemsu canım sen konyalıymışsın bende konyadayım merkezdemisin şekercimmm
hepsi birbirininden güzel canımmminşAllah gönlunce olur
kızlar ablamın tüp bebek için 500 lira yardımda bulunmak istiyorum eşimi razı ederek bunu nasıl yapabilirim :44: onunda kırılmasını istemiyorum birsey vermek istediğimde sen bizi bebegımızı dusunmuyorsun diyor
kızlar eşim dün bahçeye o kadar fidanı ekti ya aklıma hemen eltiler ve kaynana geldi gözleri benim bahçemde olacak çünkü ve akşam eşime dedim kiiiii ;
aşkım bahçeyi annemle ortak ektiğimizi söyle millete değilse bu tazmanya canavarları bize fırsat bırakmaz eleyiverirler bahçeyi dedimiyi demişmiyimmm
eşimde kabul etti bu arada
iyi demişsin kuzum ağzına sağlık
kıyamazlar harcamaya kuzum bazı tipler, bu da onlardan snırım
benim kayınpederde param size sizin oglum der hep ama eşimin parasıyla baana hava atar kendi parasıymış gibiçok basit yaa gideriz oturuurz onun evi kendi evi arabası parası kalkarız para inan içim kalkıyor artık amin cnm inşAllah
eşinle sorun olacaksaa sen bilirsin bebeğim...annene bunu güzel bir dille izah et...
aslında ben en baştan aybüke istiyorum...hayalim bu:) ama eşim onaaa cıkkkkkkkkkk diyor...reyyan'da olabilir...diğer buldugum isimler şöylee: aramaya devam edicemm..tevekkel olucam..rabbim kızım için hayırlı ismi çıkaracak karşıma inşallahh...
İKRANUR
REYYAN
ESLEM
FEYZA
ERVA
GÖKÇE
NEVAL
TUĞÇE
YAREN
AHSEN
AYBÜKE
höhhhhhhh yaniii....kayınpederin böyleside kaynanadan kötü olur güzelim yaaaa sinir oldumm
hoşgeldin minik kuşşşayy hadi bakammm iyi haberlerle gelesinn...bebeğinin fotosunu getiresinn...girmeden çikolata yemeyesinkii pipiloşşş zıp zıp zıplamasın
Eki Görüntüle 452395 Eki Görüntüle 452396 Eki Görüntüle 452397
kızlar kızlar bakın bizim ikizler büyümüşlerrrrr
hoşgeldin canım
he he he evett efenim öylelerdir
buna şükür bildiğini belli ediyor bir de etmeseydi ne olacaktı
evet canım merkezdeyim ben sen merkezdemisin
İKRANUR
REYYAN
ESLEM
FEYZA
ERVA
GÖKÇE
NEVAL
TUĞÇE
YAREN
AHSEN
AYBÜKE
aysunnnnn sen niye resim koymadın son zamanda bakıyım????? resim istiyoruzzzz....
canım durumun müsaitse eşine kendi bebeiğiniz adına yardımda bulunmak istediğini öyle niyet aldığını bigünde onun ailesinden birinin ihtiyacı olduğunda onun yardım yapabileceğini söylersen belki olayın güzel tarafından bakmasını sağlayabilirsin :13:
hepsi birbirininden güzel canımmminşAllah gönlunce olur
kızlar ablamın tüp bebek için 500 lira yardımda bulunmak istiyorum eşimi razı ederek bunu nasıl yapabilirim :44: onunda kırılmasını istemiyorum birsey vermek istediğimde sen bizi bebegımızı dusunmuyorsun diyor
o kişilikte olan insanlar evlatlarına gereken özveriyi vermezler evlatda bunun farkında olur gerektiği gibi davranır canımTAZMANYA CANAVARI
aynen
aynen
daha beter canım evet uyuz kişilikkk zaten eşimin baba-oğul ilişkilerinide zayıf buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?