2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canım hoşgeldin...

kuzum merak ettik seni nasıl oldun? bebişin nasıl?

günaydın şekerimmm...

günaydın fıstığımm.. iyiyiz biz sen nasılsın?? iyi oldun mu ?

Sağolun kızlar bugün daha iyiyim gözümü açabiliyorum en azından.. Ayrıca PC ekranına da bakabiliyorum Normale dönüyorum yani.. Sizler nasılsınız ? neler yaptınız ?

Dünden iyiyim tatlım, Hatta düne ve haftasonuna göre bomba gibiyim bile diyebilrim

ayy ne ayıp yaaa terbiyesizzzzzzzlerrr

canım sen seninkilerden bişey bekleme zaten.. seninkiler cimrilikte nam salmışlar artık.

günaydınn şekercimmmmmmmm şükür iyizzzz benimdeee prensesimmm gelecek inşallahhhhh kuzum

Sağolun kızlar bugün daha iyiyim gözümü açabiliyorum en azından.. Ayrıca PC ekranına da bakabiliyorum Normale dönüyorum yani.. Sizler nasılsınız ? neler yaptınız ?

sağol canım biz iyiyiz de seni merak ettik. çok yorma kendini bebeğim.. bol bol dinlen.

günaydınn şekercimmmmmmmm şükür iyizzzz benimdeee prensesimmm gelecek inşallahhhhh kuzum

canım sen seninkilerden bişey bekleme zaten.. seninkiler cimrilikte nam salmışlar artık.

haklısın kuzum cimrilikte nam salmışlar dimiii

töbe yaa onlar böyle yapa yapa bni kendilerine benzeteceklerrr

sağol canım biz iyiyiz de seni merak ettik. çok yorma kendini bebeğim.. bol bol dinlen.

Ağır çekime aldım hayatı..Şükür Oğluşumun hareketleri iyi pıt pıt vuruyor.. İlk gün çok korkuttu top geldiğinde, kıpırdamadı korktu sanırım... Doppler'le baktım kalbi atıyor sonra normale döndü ama benim tansiyon gitti.. Neyse iyiyiz şimdilik
Haftayada detaylı ultrasona giricez, İnşallah iyi çıkacak oğluşum

bir kayınpedere çok yakışmış bu laflar.. dengesiz ya.. bak yine sinirlendim...:

Tam dengesiz bende altında kalmıyorum gerçiii yaa nolcak sankiii değil mi ben istiyorum ki düşünüldüğümü bileyim ama yok anacım, kayınvalidem öle değil kayınpederim çok sinir bir kişilikkk

işte ağlarsa anam ağlar kuzucuğum, el işte seni düşünen yok torundan ötürü ölecekler ama .. heyy ben doğurucam bana iyi bakın demek geliyor içimden yaa beşik alacaklarmış ama kendine alacakmışş
ç.kaleye haftasonları orada gittiğimizde yatması için, sizede alayım yok bakalım alacaklar mı lafı pek yok ama eşim alırlar daha erken diyo bekliycez.

zaten dün akşam annem ile babama dert olmuş babam kayınpederime sölücekmiş eğer sen yaptıramıcaksak ben kızımın zorlanmasını istemiyorum ben yaptırırım dicekmiş utanmıcakksa daha bunun üstüneee ben yatıramam mı sanki, ama inada bindirdim o söz verdi bikere tutsun.

ben annemlerle aldım kıyafetleri de ya... üzüldüm kalmasınlar hepsini giydirmek istiyorum

her gün bir tane giydirisin kuzum hepsini farklı ay al :)

cins işte kayınpederim böyle benimde. hiç sevmiyorum Allah var.
kayınvalidem öyle değil ama iiyidir.

kajufıstıgım Allah korumuş sizi benimde sırtıma yuzme simiti öyle bir çarptı ki kafam döndü resmen Allah esirgesin sonra eve geldik bir suru laf yedim eşimden canım çok saol okuduugn için umarım olacak Allahın izniyle saol fıstığım yerim seni ben

yuhh yaaa arabada çocuk ne unutulur ne bırakılır sonuçta...
bi kere kardeşim tatil dönüşü vapurdayken gitmiş arabanın içinde yatmış 8-9 yaşlarındayken.. (biz onu babamın yanında babamsa bizim yanımızda biliyomuş) bi baktık çocuk yok, arabanın camları buğu olmuş artık, uyuyup kalmış orda.çok korkutmuştu bizi

haklısın kuzum cimrilikte nam salmışlar dimiii

töbe yaa onlar böyle yapa yapa bni kendilerine benzeteceklerrr

Allah korusunnnn ...

çok şükür canım ikiniz de iyisiniz ya gerisini boşver... haftasonu mu senindeee?? ayy benim daha çok var yaaa

Aman dikkat etmek lazım aman diyorlardı, abartmayın allah aşkına diyordum ama Cıks!! öyle değilmiş kazın ayağı... Hakikaten dışardan gelen beklenmedik darbeler çok etkiliyormuş..
Umarım Dualarımız kabul olur da ablan da yavrucuğuna kavuşur tatlım.. Lafı bile olmaz böyle şeylerin

ay canım geçmiş olsun dikkatli olun

tatlım dikkat edin, allah korusun

zaten farklı aylardı bebeğim ama bebek çabuk büyür üstünde 3-6 ay yazana hiç bakma 9 aylık çocuğa 1 yaş grubu ancak olur dediler şaşırdım

sizinki normal kuzum bu anormal...

Ben 3 temmuz gibi gidicem tatlım hem bebiş daha bir gösterir kendini diyorum. bakalım hayırlısı sen ne zaman gidiceksin ? (varya 2-3 gün girmedim yıllardır uzak kalmış gibiyim hiç bişeyden haberim yok )

aynen canım ceplerinden bir kuruş çıkmasın biz kimin torununu taşıyorsak artık Allah bizleri onlara onları bize ailelerimizi bizlere bizi onlara maddi manevi muhtaç etmesin

hala yaptırmazsa ne diyeyim ki aman yaa paraları olmasa yaptırmasalar ok ama olunca yapmıyorlar ya sinir oluyorum

Ben 3 temmuz gibi gidicem tatlım hem bebiş daha bir gösterir kendini diyorum. bakalım hayırlısı sen ne zaman gidiceksin ? (varya 2-3 gün girmedim yıllardır uzak kalmış gibiyim hiç bişeyden haberim yok )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…