günaydın canım hoşgeldin...
kuzum merak ettik seni nasıl oldun? bebişin nasıl?
günaydınn tatlım hoşgeldinn pipiloşş annesi
günaydınnn hoş geldin cnm :2:
çıldırırlar tabi meraklıyız alıyoruz napalım ama haklılar haftasonu arkadaşıma gittik bebişe giydiremediği şeyler varmış bir sürü, özellikle tulum almayın dedi hemen küçük geliyor dedi, 2 parça alın diyor, ve 2-2 buçuk aylıkken 3 aylık ve üstü kıyafetler giydiriyor kilolu bebekte değil, sonra alın diyor
günaydın şekerimmm...
günaydın fıstığımm.. iyiyiz biz sen nasılsın?? iyi oldun mu ?
günaydın şekercim nasılsın bebişinlee seninkinin cinsiyeti neydi tatlım
hoşgeldin canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini :26:
bulemsum o cinsiyetleri yazdıgımız topik adresini yazarmısın orayabilgileri yazalımda sormayalım cinsiyetleri
Sağolun kızlar bugün daha iyiyim gözümü açabiliyorum en azından.. Ayrıca PC ekranına da bakabiliyorumNormale dönüyorum yani.. Sizler nasılsınız ? neler yaptınız ?
evet canım inş. eğlenicezz
delisi olan Allah senii ne laflar bliyon gıı , aman boşvermeye çalışıcaz napalım benimde bir iki sıkıntım var bu yönden
bizim evimizde alaturka wc var, bu evimiz kayınpederleri evi kira vermedik 3 yıl çok şükür, ben zorlanıyorum çömelmekten hamile iken, birde sezeryan olursam naspıcamdaha evlenirken bana sözü vardı klozet yaptıracaktı olmuyormuş deyip beni avundurdu, nasıl olmaz yaa, sürekli torun torun muhabbeti yapıyorlar ama anneyi düşünen yok bu sinirimi bozuyor eşime dedim ya bir iki ay içinde yaptırırsınız yada bu evden gideriz alırız evimizi artık çarşıdan olmazsa yine bu taraftan rahatla orda doğururum dedim hem yatak odasınıda büyük alırız yayılırız dedim, yaptırcak dedi bana, geçen masadayız yemek yedik kalkıcaz eşim dedi daha klozette yapılacak dedi bir haftasonu gelde b,iizm ilçeye bakalım dedi olmaz oraya klozet diyor yaseminin zorlanmasını istemiyorum dedi murat olacak dedi, babasıda çıksın çatıda yapsın demez mi orada çatı katı var kayınvalidemlerin orada klozet varda ondan diyo bana birde güldü ok sinir oldum benim kaynatam kayınvalide gibidir uyuz oldum, benim sinirim zıpladı mıı eşime bakarak gayett sakin bir tonla '' hayatım o zaman şu çarşıdaki eve bakalım nette gördüğüm orayı alalım dedim bunların ikisininde gözü açıldı bir kızardılar bozardılarrr muratta bakarız dedi , bunlar hemen nerde uzak ama bize demeye başladılar ateş aldılar
hee iyi laf demiii bende duyduğumda çok komik gelmişti
geçmez inş. ama hormonlarla da alakalı normalde böyle bir sorunun yoktu demii
zaman zaman kırizlerimiz değişiyor işte bence normal
hay Allahım ya altı üstü klozet karnın buyudukce nasıl oturacakksın o tuvalete Allahım yaa illa pürüz çıkaracaklar ya nasıl yapsak diye avunuyorlar
çok sinir oluyorum ya bu ara kvalidelerin eltilerin kpederlerin yaptıkları bana batıyor
benim babam dedem acarlar tlfnu canın ne istyor derler teeee anteplerden paket ettirrir gönderirler canım ne cekse ama bunlar 10 saatlik yoldann hiçbirşey gönderemiyorlar bir badi almıyor bebeğime bu kadarda gözu darlık cimrilik olmaz ki yazıklar olsun ne diyeyimbenim babacgımın durumu olsa gecen diyor ki " Allah bana bol iş versin de hepinize destek olucam" ah canım babam biri gelir destek olur biride gelir tum emeklerini yer bitirirrr
günaydın şekercim nasılsın bebişinlee seninkinin cinsiyeti neydi tatlım
hoşgeldin canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini :26:
bulemsum o cinsiyetleri yazdıgımız topik adresini yazarmısın orayabilgileri yazalımda sormayalım cinsiyetleri
Sağolun kızlar bugün daha iyiyim gözümü açabiliyorum en azından.. Ayrıca PC ekranına da bakabiliyorumNormale dönüyorum yani.. Sizler nasılsınız ? neler yaptınız ?
günaydınn şekercimmmmmmmm şükür iyizzzzbenimdeee prensesimmm gelecek inşallahhhhh kuzum
ayy ne ayıp yaaa terbiyesizzzzzzzlerrr
canım sen seninkilerden bişey bekleme zaten.. seninkiler cimrilikte nam salmışlar artık.
sağol canım biz iyiyiz de seni merak ettik. çok yorma kendini bebeğim.. bol bol dinlen.
bir kayınpedere çok yakışmış bu laflar.. dengesiz ya.. bak yine sinirlendim...:
hay Allahım ya altı üstü klozet karnın buyudukce nasıl oturacakksın o tuvalete Allahım yaa illa pürüz çıkaracaklar ya nasıl yapsak diye avunuyorlar
çok sinir oluyorum ya bu ara kvalidelerin eltilerin kpederlerin yaptıkları bana batıyor
benim babam dedem acarlar tlfnu canın ne istyor derler teeee anteplerden paket ettirrir gönderirler canım ne cekse ama bunlar 10 saatlik yoldann hiçbirşey gönderemiyorlar bir badi almıyor bebeğime bu kadarda gözu darlık cimrilik olmaz ki yazıklar olsun ne diyeyimbenim babacgımın durumu olsa gecen diyor ki " Allah bana bol iş versin de hepinize destek olucam" ah canım babam biri gelir destek olur biride gelir tum emeklerini yer bitirirrr
ben annemlerle aldım kıyafetleri de ya... üzüldüm kalmasınlar hepsini giydirmek istiyorum
ayy ne ayıp yaaa terbiyesizzzzzzzlerrr
canım sen seninkilerden bişey bekleme zaten.. seninkiler cimrilikte nam salmışlar artık.
haklısın kuzum cimrilikte nam salmışlar dimiii
töbe yaa onlar böyle yapa yapa bni kendilerine benzeteceklerrr
Ağır çekime aldım hayatı..Şükür Oğluşumun hareketleri iyi pıt pıt vuruyor.. İlk gün çok korkuttu top geldiğinde, kıpırdamadı korktu sanırım... Doppler'le baktım kalbi atıyor sonra normale döndü ama benim tansiyon gitti.. Neyse iyiyiz şimdilik
Haftayada detaylı ultrasona giricez, İnşallah iyi çıkacak oğluşum
canımm sanmıyorum o unutmamıştır bilerek arabada bırakmıştır
kestaneşekeri prensesin hayırlı olsun kuzumadını ne koyacKsınız hiç öylesine soruyorum çalmam korkma
kajufıstıgım Allah korumuş sizibenimde sırtıma yuzme simiti öyle bir çarptı ki kafam döndü resmen Allah esirgesin sonra eve geldik bir suru laf yedim eşimden canım çok saol okuduugn için umarım olacak Allahın izniyle saol fıstığım yerim seni ben
Ağır çekime aldım hayatı..Şükür Oğluşumun hareketleri iyi pıt pıt vuruyor.. İlk gün çok korkuttu top geldiğinde, kıpırdamadı korktu sanırım... Doppler'le baktım kalbi atıyor sonra normale döndü ama benim tansiyon gitti.. Neyse iyiyiz şimdilik
Haftayada detaylı ultrasona giricez, İnşallah iyi çıkacak oğluşum
kajufıstıgım Allah korumuş sizibenimde sırtıma yuzme simiti öyle bir çarptı ki kafam döndü resmen Allah esirgesin sonra eve geldik bir suru laf yedim eşimden canım çok saol okuduugn için umarım olacak Allahın izniyle saol fıstığım yerim seni ben
Tam dengesiz bende altında kalmıyorum gerçiii yaa nolcak sankiii değil mi ben istiyorum ki düşünüldüğümü bileyim ama yok anacım, kayınvalidem öle değil kayınpederim çok sinir bir kişilikkk
işte ağlarsa anam ağlar kuzucuğum, el işte seni düşünen yok torundan ötürü ölecekler ama .. heyyben doğurucam bana iyi bakın demek geliyor içimden yaa beşik alacaklarmış ama kendine alacakmışş ç.kaleye haftasonları orada gittiğimizde yatması için, sizede alayım yok bakalım alacaklar mı lafı pek yok ama eşim alırlar daha erken diyo bekliycez.
zaten dün akşam annem ile babama dert olmuş babam kayınpederime sölücekmiş eğer sen yaptıramıcaksak ben kızımın zorlanmasını istemiyorum ben yaptırırım dicekmiş utanmıcakksa daha bunun üstüneeeben yatıramam mı sanki, ama inada bindirdim o söz verdi bikere tutsun.
her gün bir tane giydirisin kuzum hepsini farklı ay al :)
cins işte kayınpederim böyle benimde. hiç sevmiyorum Allah var.
kayınvalidem öyle değil ama iiyidir.
yuhh yaaa arabada çocuk ne unutulur ne bırakılır sonuçta...
bi kere kardeşim tatil dönüşü vapurdayken gitmiş arabanın içinde yatmış 8-9 yaşlarındayken.. (biz onu babamın yanında babamsa bizim yanımızda biliyomuş) bi baktık çocuk yok, arabanın camları buğu olmuş artık, uyuyup kalmış orda.çok korkutmuştu bizi
Allah korusunnnn...
çok şükür canım ikiniz de iyisiniz ya gerisini boşver... haftasonu mu senindeee?? ayy benim daha çok var yaaa
bi kere kardeşim tatil dönüşü vapurdayken gitmiş arabanın içinde yatmış 8-9 yaşlarındayken.. (biz onu babamın yanında babamsa bizim yanımızda biliyomuş) bi baktık çocuk yok, arabanın camları buğu olmuş artık, uyuyup kalmış orda.çok korkutmuştu bizi
Allah korusunnnn...
çok şükür canım ikiniz de iyisiniz ya gerisini boşver... haftasonu mu senindeee?? ayy benim daha çok var yaaa
Tam dengesiz bende altında kalmıyorum gerçiii yaa nolcak sankiii değil mi ben istiyorum ki düşünüldüğümü bileyim ama yok anacım, kayınvalidem öle değil kayınpederim çok sinir bir kişilikkk
işte ağlarsa anam ağlar kuzucuğum, el işte seni düşünen yok torundan ötürü ölecekler ama .. heyyben doğurucam bana iyi bakın demek geliyor içimden yaa beşik alacaklarmış ama kendine alacakmışş ç.kaleye haftasonları orada gittiğimizde yatması için, sizede alayım yok bakalım alacaklar mı lafı pek yok ama eşim alırlar daha erken diyo bekliycez.
zaten dün akşam annem ile babama dert olmuş babam kayınpederime sölücekmiş eğer sen yaptıramıcaksak ben kızımın zorlanmasını istemiyorum ben yaptırırım dicekmiş utanmıcakksa daha bunun üstüneeeben yatıramam mı sanki, ama inada bindirdim o söz verdi bikere tutsun.
her gün bir tane giydirisin kuzum hepsini farklı ay al :)
cins işte kayınpederim böyle benimde. hiç sevmiyorum Allah var.
kayınvalidem öyle değil ama iiyidir.
Allah korusunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?