2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ben 3 temmuz gibi gidicem tatlım hem bebiş daha bir gösterir kendini diyorum. bakalım hayırlısı sen ne zaman gidiceksin ? (varya 2-3 gün girmedim yıllardır uzak kalmış gibiyim hiç bişeyden haberim yok )

taaaa 12 temmuzda bizim yaaa 2 haftadan çok var ben de çok özledim bebişimi görmek istiyorum artık.

Belkide böylesi daha iyidir... düşünsene cimri insan yaptığı en ufak şeyi insanın kafasına kakmaya bayılır.. Yapıpta millet içinde senin kafana kakmalarındansa yapmamaları daha hayırlı tatlım.. Ben karşı taraftan hiç bir şey istemiyorum, herşeyini ben yaparım diyorum.. allah kötünün, kötü lafına fırsat vermesin. Şükür vermiyorda..

ben ona kafadan kırık gözüyle bakıyorum denge problemi var sanırım annesi kafa üstü düşürmüş küçükken:))
inşallah hersey gönlünce olur canım rabbim yardımcın olsun
51 kevseri oku hatta şekerede üfle
ben esra doğdu sene o kadar çok okudum ki bunları kaynanam boşatacaktı beni dualarla kurtuldum

Kızlar Günaydın..
Biz geldikk... Nasılsınız ?
hoşgeldin tatlım nasılsınnn

yok bacım baştan beri tatlı yiyorum ben hamile kaldığım ay test bile yapmamıştım 1 kilo balı kaşıklayarak bitirmiştimmm:78: bazen nutella yiyorum geceleri kaşık kaşık eşim gülüyor içeri girdiğimde gene nutellamı yedin sen diyeevimin kurabiye canavarı diyor bana
kayınpederde tam dangalakmış benim kayınpederle aynı kafadanmış böylesine vazvazladı artık derler herseye karısır herseye maydonoz olur lüzümsüz konusur
ohhh çok iyi etmişsin ev alalım demekle

taaaa 12 temmuzda bizim yaaa 2 haftadan çok var ben de çok özledim bebişimi görmek istiyorum artık.

Detaylı utrason için geç değilmi tatlım ?
Benim doktorum 28 hazirandan sonra yaptır gel dedi.. 3 Temmuza ben attım, hem paralı bir anne olarak giderim hastaneye dedim Malum maaş zamanı

canımm sanmıyorum o unutmamıştır bilerek arabada bırakmıştır

kestaneşekeri prensesin hayırlı olsun kuzum adını ne koyacKsınız hiç öylesine soruyorum çalmam korkma

saol canım benimmm tatlım ben bebiş gelmeden önce hep isim arar bulurdum hamiş olunca hiç düşünemedim ama önceki isimlerden şuanda aklımda kalan eylül ece, zeynep zümra şimdilik ama benim işim belli olmaz karar veremedim

selam fıstıklar ben çok hızlı okuyamayaçalıştım ama son sayfalarda kaytardım geneliniz iyi şükür ben de iyiyim bugün kendimi zerrin özere benzettim üsttte tşört uzunca altta da tayt tıpkı minik kuş gibiyim susam sokağındaki dr a bugün gideceğim bakalım ne diyecek bize

ay canım geçmiş olsun dikkatli olun

tatlım dikkat edin, allah korusun

Detaylı utrason için geç değilmi tatlım ?
Benim doktorum 28 hazirandan sonra yaptır gel dedi.. 3 Temmuza ben attım, hem paralı bir anne olarak giderim hastaneye dedim Malum maaş zamanı

valla bana da geç gibi geldi ama doktor o tarihlerde gelmemi söyledi.23+3 olmuş olucak bebiş.Ahh ahh son maaşları almaya başladık artık

kızlar ben acıktım yaaaa nedenkineee, 8.30da bi kepekli sandvic yedim, saat 11 ben açım.. Allahtan yanımda meyve getirmiştim

doğru söyluyorsun canım haklısın inşAllah Rabbim fırsat vermesin

canımm ben 14 temmuzda gidicem inşAllah daha var teyzoş bize sen ne zaaman gdiyrdun

İyiyim canım... Hayata döndüm Sende ne var ne yok ? bir alıntıdan bahçe lafı okudum sanki aldınızmı çok istediğin bahçeyi yokssaaa

hoşgeldin canım... aman iyi ol dikkat et kendine..

Kendini minik kuşa mı benzettin

Kaçta randevun??

hoşgeldin canımmdemek dr gideceksin bebişide görecekmiisin
İyiyim canım... Hayata döndüm Sende ne var ne yok ? bir alıntıdan bahçe lafı okudum sanki aldınızmı çok istediğin bahçeyi yokssaaa
bende idare ediyorum şükür canımm
evet bahçemiiz aldık hatta dün eşin 500 yakın fidan dikti bile rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşşş

güzel benzetme sevdim bunu.. güzel haberlerle gelirsin inşallah resim getir bebişten :)

bende ya 1 haftadır bu saatlerde feci acıkıyorum:S

kızlar eşim dün bahçeye o kadar fidanı ekti ya aklıma hemen eltiler ve kaynana geldi gözleri benim bahçemde olacak çünkü ve akşam eşime dedim kiiiii ;
aşkım bahçeyi annemle ortak ektiğimizi söyle millete değilse bu tazmanya canavarları bize fırsat bırakmaz eleyiverirler bahçeyi dedimiyi demişmiyimmm
eşimde kabul etti bu arada

yok kız allaha şükür ev alacak paramızda var allah muhtaç etmesin çok doğru,
birde benim kayınpeder zengin ç.kalede güzel bir yerde evleri var, denize sıfır sayılır, burada 3 daireleri var, bankadaki parasını allah biliyor, emekli maaşı var, tarlası var, allah daha çok versin canım, hayır sanki ölünce eşime ve kız kardeşine kalmıcak ? buu normal hayatta eli açık olsanda insanlar seni sevse demi ama nerde eski kafalı allahtan muhtaç değilizzzz

bende onu sinr oluyorum kuzum

en güzeli ama o zaman benden yüz surat beklemesin, zaten kendi evime çıkarsam çok bekler :)

hadi yaa kurabiye canavarı seniii :)

aynen luzumsuz konuşuyor hiç dikkat etmez uyuz bir kişilikk

hoşgeldin canım... aman iyi ol dikkat et kendine..

Kendini minik kuşa mı benzettin

Kaçta randevun??

Ewet ya tam minik kuş zerrin özer arası bir yapya sahip oldum randevum 5 te şu ayrıntılı sonuçlarını gösterelim bakalım midesi dolmuşmu bebişin dr senin dr unda bakabilir demişti anlık olabilir demişti bir de şu şeker yüklemesii olayı var herkese yapılıyor mu acaba

selam şekerler nasılsınız bakalım yazamadıgım zamanlarda cepten takip ediyorum sizi dün iyi kaynattınız bende bişeyler yazmak isterdim artık nasip.
bugun saglık ocagına gittim perşembe aşım var şükür bi tane olucam yine hastayım kendime bu topiğin en çok hastalanan kişisi ilan ediyorum daha baş dönmem geçmeden bu seferde şişti kulagım duymuyo doktora gitsem kesin yatırır 5 günde geçmezse gel demişti hala başım dönüyo bu arada tatile gitmek banada nasip oldu doktor teyzemiz gidebilirsiniz dedi Didim altınkuma gidicez nasipse gitmeyenlere tavsiye sahili ve denizi incecik kumdan ve su boyunuzu uzun süre çekmiyo ve sıcacık oluyo haftaya ordayız nasipse...

tatlım senin kaynana ve eltiler tam seyirlik heralde rabbim yardımcın olsun şeker güle güle ekip biçin

güzel benzetme sevdim bunu.. güzel haberlerle gelirsin inşallah resim getir bebişten :)

bende ya 1 haftadır bu saatlerde feci acıkıyorum:S

halbuki kilo alımını durdurmam gerekiyordu

hihohoo az önce bi memurla konuşuyoruz kadın 35 yaşlarında... havuza beraber gidiyoruz onunla... esra bikinili çok daha zayıf görünüyosun maşallah hiç bi yerin çıkmamış gayet fit görünüyosun dedi, amannnnnn dedimmmmmm gel öpeyimm alnındann seninnnn (demedim tabi ki)

biliyo anasını danasını bahçeyi yağmalarlar, kabul eder tabii. adam bi sürü uğraş verdi sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…