Ben 3 temmuz gibi gidicem tatlım hem bebiş daha bir gösterir kendini diyorum. bakalım hayırlısı sen ne zaman gidiceksin ? (varya 2-3 gün girmedim yıllardır uzak kalmış gibiyim hiç bişeyden haberim yok)
aynen canım ceplerinden bir kuruş çıkmasın biz kimin torununu taşıyorsak artık Allah bizleri onlara onları bize ailelerimizi bizlere bizi onlara maddi manevi muhtaç etmesin
hala yaptırmazsa ne diyeyim kiaman yaa paraları olmasa yaptırmasalar ok ama olunca yapmıyorlar ya sinir oluyorum
ben ona kafadan kırık gözüyle bakıyorum denge problemi var sanırım annesi kafa üstü düşürmüş küçükken:))ANAMM NE BU KAYNANALARIN ÇEKTİĞİMİZZnasıl girer senin evine sessizden...öylee sinsi adamdan korkucan zaten...ne amaçla giriyorsa öyle..laf duyacak aklıncaa
canım servisten indim eve gidene kadar...ya vedüd ya vedüd diyorum ama nasıl yüreğim ferahladı...51 kevserde okuyacagım inşallahh sağol kuzuucum...
evet biraz pusuda bekleyeyim...B planına geçicem ve daha önce eşime söylemedğim bi ismi ben bunu gördüm rüyamda diyeceğimm...bakalım o zamana kadar eşimden olumlu bi adımda gelebilir..hatun sen istediğini koy diyee:26::26::26::26:inşallahhh yaniii
hoşgeldin tatlım nasılsınnnKızlar Günaydın..
Biz geldikk... Nasılsınız ?
yok bacım baştan beri tatlı yiyorum ben hamile kaldığım ay test bile yapmamıştım 1 kilo balı kaşıklayarak bitirmiştimmm:78: bazen nutella yiyorum geceleri kaşık kaşık eşim gülüyor içeri girdiğimde gene nutellamı yedin sen diyeevet canım inş. eğlenicezz
delisi olan Allah senii ne laflar bliyon gıı , aman boşvermeye çalışıcaz napalım benimde bir iki sıkıntım var bu yönden
bizim evimizde alaturka wc var, bu evimiz kayınpederleri evi kira vermedik 3 yıl çok şükür, ben zorlanıyorum çömelmekten hamile iken, birde sezeryan olursam naspıcamdaha evlenirken bana sözü vardı klozet yaptıracaktı olmuyormuş deyip beni avundurdu, nasıl olmaz yaa, sürekli torun torun muhabbeti yapıyorlar ama anneyi düşünen yok bu sinirimi bozuyor eşime dedim ya bir iki ay içinde yaptırırsınız yada bu evden gideriz alırız evimizi artık çarşıdan olmazsa yine bu taraftan rahatla orda doğururum dedim hem yatak odasınıda büyük alırız yayılırız dedim, yaptırcak dedi bana, geçen masadayız yemek yedik kalkıcaz eşim dedi daha klozette yapılacak dedi bir haftasonu gelde b,iizm ilçeye bakalım dedi olmaz oraya klozet diyor yaseminin zorlanmasını istemiyorum dedi murat olacak dedi, babasıda çıksın çatıda yapsın demez mi orada çatı katı var kayınvalidemlerin orada klozet varda ondan diyo bana birde güldü ok sinir oldum benim kaynatam kayınvalide gibidir uyuz oldum, benim sinirim zıpladı mıı eşime bakarak gayett sakin bir tonla '' hayatım o zaman şu çarşıdaki eve bakalım nette gördüğüm orayı alalım dedim bunların ikisininde gözü açıldı bir kızardılar bozardılarrr muratta bakarız dedi , bunlar hemen nerde uzak ama bize demeye başladılar ateş aldılar
hee iyi laf demiii bende duyduğumda çok komik gelmişti
geçmez inş. ama hormonlarla da alakalı normalde böyle bir sorunun yoktu demii
zaman zaman kırizlerimiz değişiyor işte bence normal
taaaa 12 temmuzda bizim yaaa 2 haftadan çok varben de çok özledim bebişimi görmek istiyorum artık.
canımm sanmıyorum o unutmamıştır bilerek arabada bırakmıştır
kestaneşekeri prensesin hayırlı olsun kuzumadını ne koyacKsınız hiç öylesine soruyorum çalmam korkma
Ağır çekime aldım hayatı..Şükür Oğluşumun hareketleri iyi pıt pıt vuruyor.. İlk gün çok korkuttu top geldiğinde, kıpırdamadı korktu sanırım... Doppler'le baktım kalbi atıyor sonra normale döndü ama benim tansiyon gitti.. Neyse iyiyiz şimdilik
Haftayada detaylı ultrasona giricez, İnşallah iyi çıkacak oğluşum
kajufıstıgım Allah korumuş sizibenimde sırtıma yuzme simiti öyle bir çarptı ki kafam döndü resmen Allah esirgesin sonra eve geldik bir suru laf yedim eşimden canım çok saol okuduugn için umarım olacak Allahın izniyle saol fıstığım yerim seni ben
Detaylı utrason için geç değilmi tatlım ?
Benim doktorum 28 hazirandan sonra yaptır gel dedi.. 3 Temmuza ben attım, hem paralı bir anne olarak giderim hastaneye dedimMalum maaş zamanı
Belkide böylesi daha iyidir... düşünsene cimri insan yaptığı en ufak şeyi insanın kafasına kakmaya bayılır.. Yapıpta millet içinde senin kafana kakmalarındansa yapmamaları daha hayırlı tatlım.. Ben karşı taraftan hiç bir şey istemiyorum, herşeyini ben yaparım diyorum.. allah kötünün, kötü lafına fırsat vermesin. Şükür vermiyorda..
ben ona kafadan kırık gözüyle bakıyorum denge problemi var sanırım annesi kafa üstü düşürmüş küçükken:))
inşallah hersey gönlünce olur canım rabbim yardımcın olsun
51 kevseri oku hatta şekerede üfle
ben esra doğdu sene o kadar çok okudum ki bunları kaynanam boşatacaktı beni dualarla kurtuldum
hoşgeldin tatlım nasılsınnn
yok bacım baştan beri tatlı yiyorum ben hamile kaldığım ay test bile yapmamıştım 1 kilo balı kaşıklayarak bitirmiştimmm:78: bazen nutella yiyorum geceleri kaşık kaşık eşim gülüyor içeri girdiğimde gene nutellamı yedin sen diyeevimin kurabiye canavarı diyor bana
kayınpederde tam dangalakmış benim kayınpederle aynı kafadanmış böylesine vazvazladı artık derler herseye karısır herseye maydonoz olur lüzümsüz konusur
ohhh çok iyi etmişsin ev alalım demekle
doğru söyluyorsun canım haklısın inşAllah Rabbim fırsat vermesin
canımm ben 14 temmuzda gidicem inşAllah daha var teyzoş bizesen ne zaaman gdiyrdun
selam fıstıklar ben çok hızlı okuyamayaçalıştım ama son sayfalarda kaytardım geneliniz iyi şükür ben de iyiyim bugün kendimi zerrin özere benzettim üsttte tşört uzunca altta da tayt tıpkı minik kuş gibiyim susam sokağındaki dr a bugün gideceğim bakalım ne diyecek bize
hoşgeldin canımmselam fıstıklar ben çok hızlı okuyamayaçalıştım ama son sayfalarda kaytardım geneliniz iyi şükür ben de iyiyim bugün kendimi zerrin özere benzettim üsttte tşört uzunca altta da tayt tıpkı minik kuş gibiyim susam sokağındaki dr a bugün gideceğim bakalım ne diyecek bize
bende idare ediyorum şükür canımmİyiyim canım... Hayata döndümSende ne var ne yok ? bir alıntıdan bahçe lafı okudum sanki aldınızmı çok istediğin bahçeyi yokssaaa
selam fıstıklar ben çok hızlı okuyamayaçalıştım ama son sayfalarda kaytardım geneliniz iyi şükür ben de iyiyim bugün kendimi zerrin özere benzettim üsttte tşört uzunca altta da tayt tıpkı minik kuş gibiyim susam sokağındaki dr a bugün gideceğim bakalım ne diyecek bize
valla bana da geç gibi geldi ama doktor o tarihlerde gelmemi söyledi.23+3 olmuş olucak bebiş.Ahh ahh son maaşları almaya başladık artık
kızlar ben acıktım yaaaa nedenkineee, 8.30da bi kepekli sandvic yedim, saat 11 ben açım.. Allahtan yanımda meyve getirmiştim
aynen canım ceplerinden bir kuruş çıkmasın biz kimin torununu taşıyorsak artık Allah bizleri onlara onları bize ailelerimizi bizlere bizi onlara maddi manevi muhtaç etmesin
hala yaptırmazsa ne diyeyim kiaman yaa paraları olmasa yaptırmasalar ok ama olunca yapmıyorlar ya sinir oluyorum
Belkide böylesi daha iyidir... düşünsene cimri insan yaptığı en ufak şeyi insanın kafasına kakmaya bayılır.. Yapıpta millet içinde senin kafana kakmalarındansa yapmamaları daha hayırlı tatlım.. Ben karşı taraftan hiç bir şey istemiyorum, herşeyini ben yaparım diyorum.. allah kötünün, kötü lafına fırsat vermesin. Şükür vermiyorda..
ben ona kafadan kırık gözüyle bakıyorum denge problemi var sanırım annesi kafa üstü düşürmüş küçükken:))
inşallah hersey gönlünce olur canım rabbim yardımcın olsun
51 kevseri oku hatta şekerede üfle
ben esra doğdu sene o kadar çok okudum ki bunları kaynanam boşatacaktı beni dualarla kurtuldum
hoşgeldin tatlım nasılsınnn
yok bacım baştan beri tatlı yiyorum ben hamile kaldığım ay test bile yapmamıştım 1 kilo balı kaşıklayarak bitirmiştimmm:78: bazen nutella yiyorum geceleri kaşık kaşık eşim gülüyor içeri girdiğimde gene nutellamı yedin sen diyeevimin kurabiye canavarı diyor bana
kayınpederde tam dangalakmış benim kayınpederle aynı kafadanmış böylesine vazvazladı artık derler herseye karısır herseye maydonoz olur lüzümsüz konusur
ohhh çok iyi etmişsin ev alalım demekle
hoşgeldin canım... aman iyi ol dikkat et kendine..
Kendini minik kuşa mı benzettin
Kaçta randevun??
hoşgeldin canımmdemek dr gideceksin bebişide görecekmiisin
bende idare ediyorum şükür canımm
evet bahçemiiz aldık hatta dün eşin 500 yakın fidan dikti bile rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşşş
kızlar eşim dün bahçeye o kadar fidanı ekti ya aklıma hemen eltiler ve kaynana geldi gözleri benim bahçemde olacak çünkü ve akşam eşime dedim kiiiii ;
aşkım bahçeyi annemle ortak ektiğimizi söyle millete değilse bu tazmanya canavarları bize fırsat bırakmaz eleyiverirler bahçeyi dedimiyi demişmiyimmm
eşimde kabul etti bu arada
güzel benzetme sevdim bunu.. güzel haberlerle gelirsin inşallah resim getir bebişten :)
bende ya 1 haftadır bu saatlerde feci acıkıyorum:S
kızlar eşim dün bahçeye o kadar fidanı ekti ya aklıma hemen eltiler ve kaynana geldi gözleri benim bahçemde olacak çünkü ve akşam eşime dedim kiiiii ;
aşkım bahçeyi annemle ortak ektiğimizi söyle millete değilse bu tazmanya canavarları bize fırsat bırakmaz eleyiverirler bahçeyi dedimiyi demişmiyimmm
eşimde kabul etti bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?