2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kız sahi yasin okuayacağım ben daha bu akşam son dimi ?

maşallah kuzum pek tatlılar kocaman olmuşlar...

ben de süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum kuzum abartmamaya çalııyorum ama dayanılmaz bir açlık oluyor...

off çok zor bir durum((( ne denir ki?:26:

ay yerim ben bunları yaaa maşallah barekallahhh.

ben de acıktıkça kuruyemiş ve meyve yiyorum... ha bi de susamlı çubuk aldım tuzlu olarak o kadar...

canım şu dönemde biraz serzenişte bulunabilir, bebeğimiz doğucak çok ihtiyacımız var diye...
benim kardeşim de nişanlanıcak ya 29 ekimde ben her ay belli bir miktar para koymayı düşünüyorum kenara. ama eşime söylemek istemiyorum bunu. her ay 100-150 lira koysam bile görünmez. bi iki künyem de var onları da bozarım belki.
senin acil mi vermen gerekiyor yoksa hissettirmeden biriktirebilir misin?

olsun canım yaa yine de ihmal etme bence... çok iyi anlıyorum seni, zor bir dönem geçiriyosun. inşallah geçicek bunların hepsi tatlım, dua et, içini ferah tut.

esraamm güzel giyindiğim birgün çeker koyarım şişko göbeğimi

canım denicem kavga edip aglamak istemiyorum umarım hemencecik tamam der

eşinin rızasını almaya çalış tatlım yoksa hayrı olmaz yapmak istediğinin..sonuçta çok hayırlı bir işte kullanılmak üzere vermek istiyorsun farkında olmadan onuda engelleyebilirsin güzelim rızası olmazsa çok üsteleme aile huzuru herşeydende öte gelir şeker

en güzel atıştırmalık yogurt canım hemde tok tutuyo iyi yapmış eşin

kız sahi yasin okuayacağım ben daha bu akşam son dimi ?

evet canım bu akşam okuyabilirse herkes bu akşam son genelde okumuslar hep saolsunlar

maşallah kuzum pek tatlılar kocaman olmuşlar...

ben de süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum kuzum abartmamaya çalııyorum ama dayanılmaz bir açlık oluyor...

off çok zor bir durum((( ne denir ki?:26:

bilemiyorum canım napsam :26:

canım ben maaşımdan harclıgımı alır eşime veririm onun hesapta doviz altın vs seklinde biriktiririz o yüzden para saklama gibi bir lüksüm yok hem ben istiyorum ki bu benim alın terimse saygı duysun ben dısarda yemiyorum ki ihtiyacı olan ablama destek olmak istiyorum

Bende öyle yapıyorum ama insan bir süre sonra bıkıyor.. neyse 4.5 ay kaldı bugünlerde geçecek inşallah

empati yapmasını sağla bizim çocuğumuz olamasaydı biz de tüp bebek yapmak zorunda kalacaktık 3-4 milyar bayacaktık şükürler olsunki bebiş bizi üzmedi zamanında geldi. biz çok şanslıyız ki bze o stresi yaşatmadı deve çocuğumuz sağlıklı olsun diye bir yardımda bulunmak istiyorum onun başı gözü uğruna de ona iyi bir oyun arkadaşı olurlar hem de yavaş yavaş işle sevap mevap de ya bizim maddi sıkıntımız olsaydı da tüp bebek paramız olmasaydı yanlız yaşasaydık cıvıltıdan uzak bir ev ne kötü olur değil mi de ama bunu yavaş yavaş yap

hangi ilçedesin canım dr için merkezmi geliyorsun benim doktorum beyhekimde tatlım mustafa bey 4 seneye yaklaşıyor doktorum güzel ilgileniyor aydınlatıyor

evet canım merkeze geliyorum selçukta güler hanıma....bende çok memnun kaldım ilk hamişliğim yaklaşımı bana güven verdi inş. bebeğim ve benim için hayırlı olur

haftaya maaş alıcam inşAllah o zaman vericem.. Dün annemle konustuk bizde 500 vericez sende haklısın filan dedi bana bende vermek istiyorum ama işte dedim. Ne bıleyim canım aileme destekte olmak istiyorum eşim desen hiç para vermez ailesine dısarda yemez içmez bensiz evimiz olsun diye didinir durur iki arada bir deredeyim o yüzden hep dua ediyorum Allah ailemi maddi manevi bizleride ydınlıgına cıkarsın diye :50
:

Hımm... o zaman uygun bir dille anlat tatlım.. Bugün ona yarın bize de... Anlayacaktır sonuçta

valla bunları yapanları duyunca tebrik ediyorum ve çok imreniyorum.. benim eşimle ortak param ikimizde maaşlarımızı kuruşu kuruşuna biliriz.. ondan gizli bişey yapmam mümkün değil

esraamm güzel giyindiğim birgün çeker koyarım şişko göbeğimi

canım denicem kavga edip aglamak istemiyorum umarım hemencecik tamam der

canım her halinle güzelsin yani giyinmene gerek bile yok

ben senin gibi düşünmüyorum canım.. erkekler bu konuda her zaman duyarlı olmayabiliyorlar... haaa keşke duyarlı olsalar da rahat rahat ailemize istediğimiz yardımı yapabilsek... ama onun rızası olmayacak diye de benim anneme-babama kendi kazandığımdan -aile geçimimi engellemeyecek kadar- vermemde ben bir sakınca olduğunu sanmıyorum.

evet canım merkeze geliyorum selçukta güler hanıma....bende çok memnun kaldım ilk hamişliğim yaklaşımı bana güven verdi inş. bebeğim ve benim için hayırlı olur
biliyorum canım onu güzel ilgilenir evet yengem doğuma kadar kontrol için ona gitti ama doğuma gitmedi 9 ay boyunca takip ettim hastaların çoğunu sezeryanla doğum yaptırıyor dedi gece olan normal doğuma girmiyorum demiş
yaşından dolayı yengemede sezeryan demiş yengem normal doğum yaptı

mrb kızlar nasılsınız bakalım biz şuan iyiz ama dün kötüydük can sıkıntısından burnum kanadıı oluk oluk hemde tansiyon fırlamış

ay saol esram güldürdün beni inan dünden beri bu konuyu düşünüyorum cesaret edipte konuyu acamadım eşime tartışma çıkar diye çekindim

kızlar deminden beri ağlıyorum moralim çokk bozulduuu

noldu bitanem kim ne dedi

mrb kızlar nasılsınız bakalım biz şuan iyiz ama dün kötüydük can sıkıntısından burnum kanadıı oluk oluk hemde tansiyon fırlamış

mrb cnm hamd olsun sen nasılsun noldu neden canın sıkıldı

moonsun allah yardım etsin canım eşini anlattığın kadarıyla hayır diyecek bana öyle geliyor ama sende ya vedüd oku 51 kevser oku teklifini yapmadan önce inşş zorluk çıkarmaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…