canım isimler güzel ama bazı isimlerin telafızu zor reyyan gibi ikranur da zor geldi ahsen derken de ah sen yok musun gibi bişey çıktı dudaklarımdan feyza ve feza isimlerini çok severim gemerekte çok feza koyan var isimleri ama sen ay lı bişey istiyordun ne oldu
haftaya maaş alıcam inşAllah o zaman vericem.. Dün annemle konustuk bizde 500 vericez sende haklısın filan dedi bana bende vermek istiyorum ama işte dedim. Ne bıleyim canım aileme destekte olmak istiyorum eşim desen hiç para vermez ailesine dısarda yemez içmez bensiz evimiz olsun diye didinir durur iki arada bir deredeyim o yüzden hep dua ediyorum Allah ailemi maddi manevi bizleride ydınlıgına cıkarsın diye :50:
valla bunları yapanları duyunca tebrik ediyorum ve çok imreniyorum.. benim eşimle ortak param ikimizde maaşlarımızı kuruşu kuruşuna biliriz.. ondan gizli bişey yapmam mümkün değil
kızlar deminden beri ağlıyorum moralim çokk bozulduuu
haklısın canım ince düşünemedikleri çok oluyor..Tabi ki sende çalışıyorsun bi kazancın var ve ailene destek olmak istiyorsun bu en doğal hakkın inş. bu doğal hakkının farkına eşinde varır ve sana hak verir şekercanım her halinle güzelsin yani giyinmene gerek bile yok
ben senin gibi düşünmüyorum canım.. erkekler bu konuda her zaman duyarlı olmayabiliyorlar... haaa keşke duyarlı olsalar da rahat rahat ailemize istediğimiz yardımı yapabilsek... ama onun rızası olmayacak diye de benim anneme-babama kendi kazandığımdan -aile geçimimi engellemeyecek kadar- vermemde ben bir sakınca olduğunu sanmıyorum.
Ne oldu işe mi sıkıyorsun yoksa canını
ay saol esram güldürdün beni inan dünden beri bu konuyu düşünüyorum cesaret edipte konuyu acamadım eşimetartışma çıkar diye çekindim
noldu bitanem kim ne dedi
mrb cnm hamd olsun sen nasılsun noldu neden canın sıkıldı
ay saol esram güldürdün beni inan dünden beri bu konuyu düşünüyorum cesaret edipte konuyu acamadım eşimetartışma çıkar diye çekindim
noldu bitanem kim ne dedi
mrb cnm hamd olsun sen nasılsun noldu neden canın sıkıldı
ahhh yavrummm yaaaa...benim en büyük istediğim aybüke...ayça...içinde ay geçen HİLAL'le anlamı yakın isim koymak kızımaa..ama kocamm en baştan kesti attı..içinde ay geçmeyecek......kulaga hoş gelmiyormuş... bende bambaşka alternatifler çıkardım karşısınaa...du bakam nolcak... :44:
kız bi adam kendisiyle bu kadarmı çelişirr...benim bulduum isimleri anlamsız, anlamı kötü...siyasi falan filan gibi saçma bahanelerle reddediyor...anlamı esmer olan (semra) annesinin adını koymak istiyor...bu ne yaman çelişkiiiiiiiii
ben kızımı arada aybüke'm diye seviyordum...isim mevzusunu bana bıraktıgını sandıgım günlerdee...ama nerdee yalan olduu
noldu bebeğimm yaaaaakızlar deminden beri ağlıyorum moralim çokk bozulduuu
mrb kızlar nasılsınız bakalım biz şuan iyiz ama dün kötüydük can sıkıntısından burnum kanadıı oluk oluk hemde tansiyon fırlamış
moonsun allah yardım etsin canım eşini anlattığın kadarıyla hayır diyecek bana öyle geliyor ama sende ya vedüd oku 51 kevser oku teklifini yapmadan önce inşş zorluk çıkarmaz sana
benim bir tanecik erkek kardeşim var, eşimin kardeşide yurtdışında
kardeşim gelmişti üniversite yaz tatiline girince daha 2 kez görüştük, iş başvurusu yapmış fotoğrafçılık, hobi olarak yapıyordu, adamda bunu çağırmış bu gün izmire dönüyomuş çok moralim bozuldu hem okuduğu bölümden uzaklaşır fotoğrafçı olur diye korkuyorum hemde daha 2 kez görüştük kimsem yok ayy bir ağlamak geldi yazarken bile ağlıyorumm hıçkıra hıçkıra(((((((((((
kızlarrr selamlar dün ayrıntılıya girdik :)
Kızımız olduğu kesinleşti yani her ne kadar biz bıdışını göremesekte öyle dediler :) sağlığımız yerinde imiş bir sorunumuş yokmuş.
Sabah da tetenoz olduk :) çok ödem varmış bende yürümen lazım dedi hem doktorum hemde ebe hemşire...
haklısın canım ince düşünemedikleri çok oluyor..Tabi ki sende çalışıyorsun bi kazancın var ve ailene destek olmak istiyorsun bu en doğal hakkın inş. bu doğal hakkının farkına eşinde varır ve sana hak verir şeker
benim bir tanecik erkek kardeşim var, eşimin kardeşide yurtdışında
kardeşim gelmişti üniversite yaz tatiline girince daha 2 kez görüştük, iş başvurusu yapmış fotoğrafçılık, hobi olarak yapıyordu, adamda bunu çağırmış bu gün izmire dönüyomuş çok moralim bozuldu hem okuduğu bölümden uzaklaşır fotoğrafçı olur diye korkuyorum hemde daha 2 kez görüştük kimsem yok ayy bir ağlamak geldi yazarken bile ağlıyorumm hıçkıra hıçkıra(((((((((((
kız allah iyiliğini versin bende daha kötü bişey oldu sandım canım kardeşin kendi geleceğini çizmeye başlamış şimdi her yer yakın telefon sayesinde sesi hep kulağında zaten neden üzülüyorsun
ayyy yaaa tühh...daha yeni geldiydii canım yahemen gider gelir belki kuzumm..üzme sen tatlı canını...vardır herşeyde bi hayır allahın izniyleee:26:
Kızımız olduğu kesinleşti yani her ne kadar biz bıdışını göremesekte öyle dediler :) sağlığımız yerinde imiş bir sorunumuş yokmuş.
Sabah da tetenoz olduk :) çok ödem varmış bende yürümen lazım dedi hem doktorum hemde ebe hemşire...
anlıyorum seni canım inşallah sorun çıkarmadan evet der duygu sömürüsü yap bakalım azcık biz darda olan kula yardım edelim allahda bize yardım eder yokdan kısmetler gelir elimize deya canım Allah razı olsun eşim zamanında destek oldu baya maddi manevi oda haklı kendi açısından bizim nasıl evimiz olucak diyor o dısarda yese gezse eglense bensiz yada ailesine verse ama yok işte okucam canım inşAllah anlayısla karsılar ben vermek istiyorum çunku ıhtıycı var..
ben onun kardeşine aldıgı 160 liralık kitabı anlaysla karsılamıstım.. evliliğimiizn ilk yılıydı maas tukenıyordu bende calısmıyorum kvalidem aradı " oglum kardeşin kıtap istiyor sen alırmısın " dedi
eşim " tamam ne kıtabı web adresini göndersin " dedi
tam 2 tane 160 liralık kitap istiyormıs hanımefendi hayır maddi sorunları yok bunların yemıyorlar kii cimriliklerinden eşime attılar sorun şu ki bizim bankada 200 lira var 160 lirası kitaba gitti 40 lirayla biz 3 hafta idare ettik düşün çok sinirlendimmm açtım siteye baktım kapıda ödeme de var bize yıkmışlar iştee ben ona sustuysamm eşim neden şimdi ihtiyacı olan ve zor durumda olan ablama yardımdan kaçınsın????? aklıma geldikçe sinirleniyorum ben haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?