2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ahhh yavrummm yaaaa...benim en büyük istediğim aybüke...ayça...içinde ay geçen HİLAL'le anlamı yakın isim koymak kızımaa..ama kocamm en baştan kesti attı..içinde ay geçmeyecek...... kulaga hoş gelmiyormuş... bende bambaşka alternatifler çıkardım karşısınaa...du bakam nolcak...:44:

kız bi adam kendisiyle bu kadarmı çelişirr...benim bulduum isimleri anlamsız, anlamı kötü...siyasi falan filan gibi saçma bahanelerle reddediyor...anlamı esmer olan (semra) annesinin adını koymak istiyor...bu ne yaman çelişkiiiiiiiii

ben kızımı arada aybüke'm diye seviyordum...isim mevzusunu bana bıraktıgını sandıgım günlerdee...ama nerdee yalan olduu

zor durum canım. Allah yardımcınız olsun.

valla bunları yapanları duyunca tebrik ediyorum ve çok imreniyorum.. benim eşimle ortak param ikimizde maaşlarımızı kuruşu kuruşuna biliriz.. ondan gizli bişey yapmam mümkün değil

ben de çok imreniyorum böyle yapanlara ama artık mecbur kenara atmam lazım. şimdiye kadar 1 kuruş bile koymadım kenara. aileme yararım olması lazım az da olsa...

kızlar deminden beri ağlıyorum moralim çokk bozulduuu

canım nolduuu anlatttt

haklısın canım ince düşünemedikleri çok oluyor..Tabi ki sende çalışıyorsun bi kazancın var ve ailene destek olmak istiyorsun bu en doğal hakkın inş. bu doğal hakkının farkına eşinde varır ve sana hak verir şeker

Ne oldu işe mi sıkıyorsun yoksa canını

benim bir tanecik erkek kardeşim var, eşimin kardeşide yurtdışında

kardeşim gelmişti üniversite yaz tatiline girince daha 2 kez görüştük, iş başvurusu yapmış fotoğrafçılık, hobi olarak yapıyordu, adamda bunu çağırmış bu gün izmire dönüyomuş çok moralim bozuldu hem okuduğu bölümden uzaklaşır fotoğrafçı olur diye korkuyorum hemde daha 2 kez görüştük kimsem yok ayy bir ağlamak geldi yazarken bile ağlıyorumm hıçkıra hıçkıra (((((((((((

gül tabisiii

canım senin yerinde olsam eğer kenarda da param da yoksa ya bi iki altın vs bişey bozdururdum çaktırmadan... ya da eşime söylerdim kararlı bir şekilde... onun ailesinden biri olsa o nasıl vermek isterse sen de verebilirsin sonuçta dimi.

selam kızlar.uzun zaman sonra gene buralardayım.malum yaz dönemi yıllık izinler arttı öyle oluncada işler yoğun oluyor. dün anneannesi kızıma 2 takım hastane çıkışı almış ben onları çok beğenmiştim bana süpriz yapmış.bide saç fırçasıyla,tarağı almış ayy minicik tarakları falan bayıldım.haftasonuda gezerken oda takımını beğendim bu hafta sonu eşimle bakıcaz önümüzdeki ay siparişini vericez kısmetse.

alya koy anlamını bilmiyorum ama çok koyan var:)buldum buldum Alya - 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema., İsim Arşivi, dini isimler, isimler sözlüğü, isim sözlüğü, bebek isimleri, erkek isimleri, kız isimleri, isimlerin
hil kısmını at al kısmı olur

Son düzenleme:
moonsun allah yardım etsin canım eşini anlattığın kadarıyla hayır diyecek bana öyle geliyor ama sende ya vedüd oku 51 kevser oku teklifini yapmadan önce inşş zorluk çıkarmaz sana

ya canım Allah razı olsun eşim zamanında destek oldu baya maddi manevi oda haklı kendi açısından bizim nasıl evimiz olucak diyor o dısarda yese gezse eglense bensiz yada ailesine verse ama yok işte okucam canım inşAllah anlayısla karsılar ben vermek istiyorum çunku ıhtıycı var..

ben onun kardeşine aldıgı 160 liralık kitabı anlaysla karsılamıstım.. evliliğimiizn ilk yılıydı maas tukenıyordu bende calısmıyorum kvalidem aradı " oglum kardeşin kıtap istiyor sen alırmısın " dedi
eşim " tamam ne kıtabı web adresini göndersin " dedi

tam 2 tane 160 liralık kitap istiyormıs hanımefendi hayır maddi sorunları yok bunların yemıyorlar kii cimriliklerinden eşime attılar sorun şu ki bizim bankada 200 lira var 160 lirası kitaba gitti 40 lirayla biz 3 hafta idare ettik düşün çok sinirlendimmm açtım siteye baktım kapıda ödeme de var bize yıkmışlar iştee ben ona sustuysamm eşim neden şimdi ihtiyacı olan ve zor durumda olan ablama yardımdan kaçınsın????? aklıma geldikçe sinirleniyorum ben haksızmıyım

kız allah iyiliğini versin bende daha kötü bişey oldu sandım canım kardeşin kendi geleceğini çizmeye başlamış şimdi her yer yakın telefon sayesinde sesi hep kulağında zaten neden üzülüyorsun

hoşgeldin şekerim geçmiş olsun gözün aydın bıdışın fotosu yokmu kankileri teyzoşları görsün

valla canım ben sıkışsam ve aileme yardım etmem gerekse eşime katiyyen söylemem. çok iyidir, çok yumuşaktır ama söylemem yine de... bi kaç altın bozarım, maaşımdan ayırır kenara koyarım ama yine de söylemem...

babamı o konuda çok takdir ederim, düşün annemin kardeşinin yatak odasını babam aldı (yani enişte almış oldu) bir kere de ne laf etti, ne konusunu açtı. o kadar duyarlıdır. 2000lira çeyizi için para vermiş, anneme de demiş ne gerekiyosa yap diye... canım babam. biz bunları daha yeni duyuyoruz.

kızlarrr selamlar dün ayrıntılıya girdik :)

Kızımız olduğu kesinleşti yani her ne kadar biz bıdışını göremesekte öyle dediler :) sağlığımız yerinde imiş bir sorunumuş yokmuş.

Sabah da tetenoz olduk :) çok ödem varmış bende yürümen lazım dedi hem doktorum hemde ebe hemşire...

ayyy yaaa tühh...daha yeni geldiydii canım ya hemen gider gelir belki kuzumm..üzme sen tatlı canını...vardır herşeyde bi hayır allahın izniyleee:26:

ayyy yaaa tühh...daha yeni geldiydii canım ya hemen gider gelir belki kuzumm..üzme sen tatlı canını...vardır herşeyde bi hayır allahın izniyleee:26:

ya bende telefonda çıkıştım işte ne fotoğrafçılığı dedim (( biz seni fotoğrafçı ol diye mi okutuyoz dedim çocuğunda morali kaçtıı öyle dedim diyede üzüldüm off ( başıma ağrı girdi ,
abla ama yeri bile görmeden neden öyle diyon dedi ( ay neden bu kadar taktım hiç bilmiyom özlemiştim onu ( hmen gidiyo annelik şeysim mi bastı noldu hiç bilmiyorum kızlar yaa

gözün aydın canım canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.bizimde haftaya bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz heyecanla bekliyoruz.

anlıyorum seni canım inşallah sorun çıkarmadan evet der duygu sömürüsü yap bakalım azcık biz darda olan kula yardım edelim allahda bize yardım eder yokdan kısmetler gelir elimize de

gözün aydın canım canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.bizimde haftaya bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz heyecanla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…