valla canım ben sıkışsam ve aileme yardım etmem gerekse eşime katiyyen söylemem. çok iyidir, çok yumuşaktır ama söylemem yine de... bi kaç altın bozarım, maaşımdan ayırır kenara koyarım ama yine de söylemem...
babamı o konuda çok takdir ederim, düşün annemin kardeşinin yatak odasını babam aldı (yani enişte almış oldu) bir kere de ne laf etti, ne konusunu açtı. o kadar duyarlıdır. 2000lira çeyizi için para vermiş, anneme de demiş ne gerekiyosa yap diye... canım babam. biz bunları daha yeni duyuyoruz.
benim bir tanecik erkek kardeşim var, eşimin kardeşide yurtdışında
kardeşim gelmişti üniversite yaz tatiline girince daha 2 kez görüştük, iş başvurusu yapmış fotoğrafçılık, hobi olarak yapıyordu, adamda bunu çağırmış bu gün izmire dönüyomuş çok moralim bozuldu hem okuduğu bölümden uzaklaşır fotoğrafçı olur diye korkuyorum hemde daha 2 kez görüştük kimsem yok ayy bir ağlamak geldi yazarken bile ağlıyorumm hıçkıra hıçkıra(((((((((((
kızlarrr selamlar dün ayrıntılıya girdik :)
Kızımız olduğu kesinleşti yani her ne kadar biz bıdışını göremesekte öyle dediler :) sağlığımız yerinde imiş bir sorunumuş yokmuş.
Sabah da tetenoz olduk :) çok ödem varmış bende yürümen lazım dedi hem doktorum hemde ebe hemşire...
ya canım Allah razı olsun eşim zamanında destek oldu baya maddi manevi oda haklı kendi açısından bizim nasıl evimiz olucak diyor o dısarda yese gezse eglense bensiz yada ailesine verse ama yok işte okucam canım inşAllah anlayısla karsılar ben vermek istiyorum çunku ıhtıycı var..
ben onun kardeşine aldıgı 160 liralık kitabı anlaysla karsılamıstım.. evliliğimiizn ilk yılıydı maas tukenıyordu bende calısmıyorum kvalidem aradı " oglum kardeşin kıtap istiyor sen alırmısın " dedi
eşim " tamam ne kıtabı web adresini göndersin " dedi
tam 2 tane 160 liralık kitap istiyormıs hanımefendi hayır maddi sorunları yok bunların yemıyorlar kii cimriliklerinden eşime attılar sorun şu ki bizim bankada 200 lira var 160 lirası kitaba gitti 40 lirayla biz 3 hafta idare ettik düşün çok sinirlendimmm açtım siteye baktım kapıda ödeme de var bize yıkmışlar iştee ben ona sustuysamm eşim neden şimdi ihtiyacı olan ve zor durumda olan ablama yardımdan kaçınsın????? aklıma geldikçe sinirleniyorum ben haksızmıyım
selam kızlar.uzun zaman sonra gene buralardayım.malum yaz dönemi yıllık izinler arttı öyle oluncada işler yoğun oluyor. dün anneannesi kızıma 2 takım hastane çıkışı almış ben onları çok beğenmiştim bana süpriz yapmış.bide saç fırçasıyla,tarağı almış ayy minicik tarakları falan bayıldım.haftasonuda gezerken oda takımını beğendim bu hafta sonu eşimle bakıcaz önümüzdeki ay siparişini vericez kısmetse.
benim bir tanecik erkek kardeşim var, eşimin kardeşide yurtdışında
kardeşim gelmişti üniversite yaz tatiline girince daha 2 kez görüştük, iş başvurusu yapmış fotoğrafçılık, hobi olarak yapıyordu, adamda bunu çağırmış bu gün izmire dönüyomuş çok moralim bozuldu hem okuduğu bölümden uzaklaşır fotoğrafçı olur diye korkuyorum hemde daha 2 kez görüştük kimsem yok ayy bir ağlamak geldi yazarken bile ağlıyorumm hıçkıra hıçkıra(((((((((((
Kızımız olduğu kesinleşti yani her ne kadar biz bıdışını göremesekte öyle dediler :) sağlığımız yerinde imiş bir sorunumuş yokmuş.
Sabah da tetenoz olduk :) çok ödem varmış bende yürümen lazım dedi hem doktorum hemde ebe hemşire...
ben yazdım ya para saklama altın bozdurma gibi bir lüksüm yok ayrıca bugun ben yaparsam yarın oda gizli yapar ben saklı gzli olsun istemiyorum
valla canım ben sıkışsam ve aileme yardım etmem gerekse eşime katiyyen söylemem. çok iyidir, çok yumuşaktır ama söylemem yine de... bi kaç altın bozarım, maaşımdan ayırır kenara koyarım ama yine de söylemem...
babamı o konuda çok takdir ederim, düşün annemin kardeşinin yatak odasını babam aldı (yani enişte almış oldu) bir kere de ne laf etti, ne konusunu açtı. o kadar duyarlıdır. 2000lira çeyizi için para vermiş, anneme de demiş ne gerekiyosa yap diye... canım babam. biz bunları daha yeni duyuyoruz.
hoşgeldin canım... ben daha hiç hastane çıkışı almadımbi tane 5 li organik set aldım sadece.... eşim bi gelsin de herşeyi bi iki günde alırız inşallahh....
ayy canım sakin ol bi. canım hobi diye yapıyor diyosun, hem profesyonel olmasında bi sakınca yok ki.. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.
keşke biraz daha görüşebilseydiniz o kötü olmuş...
hoş geldin canımmmmm. yerim ben o prensesiiiii :):):)
canım yağlı-tuzlu-hamurludan uzak dur... ayaklarını bol bol havaya kaldırarak dinlen.
ah bu erkek milleti kendi ailelerine geldi mi bonkor kesilirler bizim ailelerimize geldimi 5 kuruşun lafını ederler yardım etmek istemezse kardeşinin kitabına o sıkışıklıgınızda verdiğiniz parayı söle ihtiyaçları yokken senin ablanın durumunu anlat bence ikna olur sonuçta hayırlı bir iş çünkü
ayyy yesinler onun saç fırçasını...anneannesinin ellerine sağlıkkkselam kızlar.uzun zaman sonra gene buralardayım.malum yaz dönemi yıllık izinler arttı öyle oluncada işler yoğun oluyor. dün anneannesi kızıma 2 takım hastane çıkışı almış ben onları çok beğenmiştim bana süpriz yapmış.bide saç fırçasıyla,tarağı almış ayy minicik tarakları falan bayıldım.haftasonuda gezerken oda takımını beğendim bu hafta sonu eşimle bakıcaz önümüzdeki ay siparişini vericez kısmetse.
ayy kız görümcemin adı aylaalya koy anlamını bilmiyorum ama çok koyan var:)buldum buldum Alya - 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema., İsim Arşivi, dini isimler, isimler sözlüğü, isim sözlüğü, bebek isimleri, erkek isimleri, kız isimleri, isimlerin
hil kısmını at al kısmı olur
ya bende telefonda çıkıştım işte ne fotoğrafçılığı dedim(( biz seni fotoğrafçı ol diye mi okutuyoz dedim çocuğunda morali kaçtıı öyle dedim diyede üzüldüm off ( başıma ağrı girdi ,
abla ama yeri bile görmeden neden öyle diyon dedi( ay neden bu kadar taktım hiç bilmiyom özlemiştim onu ( hmen gidiyo annelik şeysim mi bastı noldu hiç bilmiyorum kızlar yaa
Hakkında hayırlısı olsun tatlım.. Üzme kendini... Belki çok ünlü bir fotografçı olur nerden bilicezki ? belkide işin içine girince soğuyacak... Fotograf için Üniversiteyi bırakmaz bence.. Sen üzme kendini.. Bebişin de çatmasın sonra kaşlarını (malum kaşları çıktı artık çatabilir)
hoşgeldin canım... ben daha hiç hastane çıkışı almadımbi tane 5 li organik set aldım sadece.... eşim bi gelsin de herşeyi bi iki günde alırız inşallahh....
ayy canım sakin ol bi. canım hobi diye yapıyor diyosun, hem profesyonel olmasında bi sakınca yok ki.. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.
keşke biraz daha görüşebilseydiniz o kötü olmuş...
hoş geldin canımmmmm. yerim ben o prensesiiiii :):):)
canım yağlı-tuzlu-hamurludan uzak dur... ayaklarını bol bol havaya kaldırarak dinlen.
ayyy yesinler onun saç fırçasını...anneannesinin ellerine sağlıkkk
ayy kız görümcemin adı ayla
alya demezde millet ayla anlar...halasının adını koyduk sanarlarrr
aman gözün aydın canım..hayırlı olsun bıdışınızz
kıyamam senden küçük oldugu için anelik içgüdüsüylee yaklaşıyorsun..bende küçük kardeşimee öyleyimm kuzum...hakkında hayırlısı bakalım..çokda göz yaşı dökme...üzme kendini bebeğinin ve pipiloşun dayısınıı
canım sakin sakin güzelce anlat o zaman, yapabileceğin başka bişey yok görünürde... inşallah anlayışla karşılar.
kıyamam senden küçük oldugu için anelik içgüdüsüylee yaklaşıyorsun..bende küçük kardeşimee öyleyimm kuzum...hakkında hayırlısı bakalım..çokda göz yaşı dökme...üzme kendini bebeğinin ve pipiloşun dayısınıı
düşün ne mantık dimi 200 lira kalmış 160 ını oraya harcıyorsun gözün kapalı bir laf olduugnda kayınvalidem senin karın çalısıyor sen claısıyorsun bebegınız yok dıyıp ssömurmeye calısırdı bizi gorumcem otekini aramaz benımkını ararr abiii beni kursa gönderrr eşime kızdım sonra onu yap bunu yap güçleri mi yok aşkım 300 lia keyfi ingilizce kursuna gidecekmiş hatun babasının gucu var wallahi geçen konusma geçti aramızda dedimki hayatım cok zor Allah basa vermesin bir umutla insanlar milyarları dökuyorlar senin kız kardesnın basına da gelebilir dedim sesi çıkmadı zor tabi Allah ablamında yuvasını doldursun...
inşallah ablanında bebişi olur canım ya çok zor benim eşimde kendi tarafına düşkün oldugu için anlayabiliyorum onlar ne isterse düşünmeden tamam der yapar benim taraf oldumu mırın kırın eder söleyincede kavga çıkar olan yine bana olur ondan kendini fazla üzme bebişe zarar kendi bilir dediğin gibi aynı durumda kendi kız kardeşide olabilirdi sonuçta zevkleri için yardım etmiyosunuz hayırlı bişey için istiyosun dilerim Allah ablana kolaylıkla bebiş nasip eder kiminin tedavi olmadan bile kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?