2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben yazdım ya para saklama altın bozdurma gibi bir lüksüm yok ayrıca bugun ben yaparsam yarın oda gizli yapar ben saklı gzli olsun istemiyorum

Hakkında hayırlısı olsun tatlım.. Üzme kendini... Belki çok ünlü bir fotografçı olur nerden bilicezki ? belkide işin içine girince soğuyacak... Fotograf için Üniversiteyi bırakmaz bence.. Sen üzme kendini.. Bebişin de çatmasın sonra kaşlarını (malum kaşları çıktı artık çatabilir)

gözün aydın canım canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.bizimde haftaya bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz heyecanla bekliyoruz.

ah bu erkek milleti kendi ailelerine geldi mi bonkor kesilirler bizim ailelerimize geldimi 5 kuruşun lafını ederler yardım etmek istemezse kardeşinin kitabına o sıkışıklıgınızda verdiğiniz parayı söle ihtiyaçları yokken senin ablanın durumunu anlat bence ikna olur sonuçta hayırlı bir iş çünkü

hoşgeldin canım... ben daha hiç hastane çıkışı almadım bi tane 5 li organik set aldım sadece.... eşim bi gelsin de herşeyi bi iki günde alırız inşallahh....

ayy canım sakin ol bi. canım hobi diye yapıyor diyosun, hem profesyonel olmasında bi sakınca yok ki.. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.
keşke biraz daha görüşebilseydiniz o kötü olmuş...

hoş geldin canımmmmm. yerim ben o prensesiiiii :):):)

canım yağlı-tuzlu-hamurludan uzak dur... ayaklarını bol bol havaya kaldırarak dinlen.

ben yazdım ya para saklama altın bozdurma gibi bir lüksüm yok ayrıca bugun ben yaparsam yarın oda gizli yapar ben saklı gzli olsun istemiyorum

canım sakin sakin güzelce anlat o zaman, yapabileceğin başka bişey yok görünürde... inşallah anlayışla karşılar.

kızlar bende kuzucugumun adını gökçenaz yada ekin düşünüyorum nasıl ya eşim pek bişey demedi bakalım o durup durup doguracagım zaman dediği için daha sesi çıkmıyo nasıl isimler ya kızken hep eylül olsun istiyodum soy adımızda dumanoglu

biriktirebilmen çok güzel canım ben bunu henüz yapamıyorum hep özenmişimdir kenara köşeye para atanlara :13:

bende henüz pek birşey almadım kışlıklar çıksın diye bekliyorum.annem almış banada ben onları çok beğenmiştim sonra alırım demiştim içine sinmemiş almış sağolsun

düşün ne mantık dimi 200 lira kalmış 160 ını oraya harcıyorsun gözün kapalı bir laf olduugnda kayınvalidem senin karın çalısıyor sen claısıyorsun bebegınız yok dıyıp ssömurmeye calısırdı bizi gorumcem otekini aramaz benımkını ararr abiii beni kursa gönderrr eşime kızdım sonra onu yap bunu yap güçleri mi yok aşkım 300 lia keyfi ingilizce kursuna gidecekmiş hatun babasının gucu var wallahi geçen konusma geçti aramızda dedimki hayatım cok zor Allah basa vermesin bir umutla insanlar milyarları dökuyorlar senin kız kardesnın basına da gelebilir dedim sesi çıkmadı zor tabi Allah ablamında yuvasını doldursun...

ayyy yesinler onun saç fırçasını...anneannesinin ellerine sağlıkkk
ayy kız görümcemin adı ayla

alya demezde millet ayla anlar...halasının adını koyduk sanarlarrr

aman gözün aydın canım..hayırlı olsun bıdışınızz

kıyamam senden küçük oldugu için anelik içgüdüsüylee yaklaşıyorsun..bende küçük kardeşimee öyleyimm kuzum...hakkında hayırlısı bakalım..çokda göz yaşı dökme...üzme kendini bebeğinin ve pipiloşun dayısınıı

ya zaten çok seviyor, hemde sevdiğim işten harçlık kazanayım demiş seneye son sınıf ama daha görüşememiştikk, evet yaa oğluşumda kızacakk kızlar anne olunca böyle mi olacağızz ((

çok duygusallaştım esramm sakin olunca arıycam daha düzgün konuşmak için ağlarsam tlfda iyice üzülür

teşekkürler canım.ayy ya biran önce sağlıkla kucağımıza alalım.

canım sakin sakin güzelce anlat o zaman, yapabileceğin başka bişey yok görünürde... inşallah anlayışla karşılar.

ah canım bugun konusucam iizin vermezse yine vericem o eşim ama o da ablam

Allah yardımcımız olsn sonucta eşinde yabancıydı ve içine girdi eşin oldu eskiden versem bile karısan olmazdı şimdi çekiniyorum bazen beni çok kzıdırıyor Allah aileni muhtaç etsin diyorum sonra töbeeee cekıyorum

sağol canım benim , kızlar sizinle konuştum iyi geldii daha iyiyimm

üzmiyim ikiside benim oğlum

inşallah ablanında bebişi olur canım ya çok zor benim eşimde kendi tarafına düşkün oldugu için anlayabiliyorum onlar ne isterse düşünmeden tamam der yapar benim taraf oldumu mırın kırın eder söleyincede kavga çıkar olan yine bana olur ondan kendini fazla üzme bebişe zarar kendi bilir dediğin gibi aynı durumda kendi kız kardeşide olabilirdi sonuçta zevkleri için yardım etmiyosunuz hayırlı bişey için istiyosun dilerim Allah ablana kolaylıkla bebiş nasip eder kiminin tedavi olmadan bile kalıyo

bak de işte kocana anan koymuş de aylı bişey sen ananın zevkine değil de anneannenin zevkini mi seviyorsun de kız ben de hilal in al kısmını ayın da tersi diye demiştim ama de görümcene senin ismini kardeşin sevmiyormuş de kaynanam ne güzel isim bulmuş oysa de bu kaynana gider

ay canım Allah yardımcımız olsun aslında anlayıslıdır ama bazen tanıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…