sağol canım benim , kızlar sizinle konuştum iyi geldii daha iyiyimm
üzmiyim ikiside benim oğlum
Bazı aile meseleleri yüzünden sıkıntılı birgün geçirdim için burnum kanadı şuan iyim ama tşkler kızlar belkide sıcaklardan kanadı
ya zaten çok seviyor, hemde sevdiğim işten harçlık kazanayım demiş seneye son sınıf ama daha görüşememiştikk, evet yaa oğluşumda kızacakk kızlar anne olunca böyle mi olacağızz((
çok duygusallaştım esramm sakin olunca arıycam daha düzgün konuşmak için ağlarsam tlfda iyice üzülür
ah canım bugun konusucam iizin vermezse yine vericem o eşim ama o da ablam
Allah yardımcımız olsn sonucta eşinde yabancıydı ve içine girdi eşin oldu eskiden versem bile karısan olmazdı şimdi çekiniyorum bazen beni çok kzıdırıyor Allah aileni muhtaç etsin diyorum sonra töbeeee cekıyorum
ay canım Allah yardımcımız olsun aslında anlayıslıdır ama bazen tanıyamıyorum
Bazı aile meseleleri yüzünden sıkıntılı birgün geçirdim için burnum kanadı şuan iyim ama tşkler kızlar belkide sıcaklardan kanadı
Ne gariptir ne keyifle geçireceğimiz günleri, kayınvalide-kayınpeder stresi, ismini kim koyacak karmaşası, o ne demiş bu ne beklemiş safsatasıyla geçiriyoruz...
Hamilelik böyle doğumdan sonra da bir bu kadar tantana dinleyeceğiz....
Allah'ım sen şerri belayı hanelerimizden uzak tut, şer getirecek kişilerin yollarını ırak eyle....
Eki Görüntüle 452395 Eki Görüntüle 452396 Eki Görüntüle 452397
kızlar kızlar bakın bizim ikizler büyümüşlerrrrr
ahhh yavrummm yaaaa...benim en büyük istediğim aybüke...ayça...içinde ay geçen HİLAL'le anlamı yakın isim koymak kızımaa..ama kocamm en baştan kesti attı..içinde ay geçmeyecek......kulaga hoş gelmiyormuş... bende bambaşka alternatifler çıkardım karşısınaa...du bakam nolcak... :44:
kız bi adam kendisiyle bu kadarmı çelişirr...benim bulduum isimleri anlamsız, anlamı kötü...siyasi falan filan gibi saçma bahanelerle reddediyor...anlamı esmer olan (semra) annesinin adını koymak istiyor...bu ne yaman çelişkiiiiiiiii
ben kızımı arada aybüke'm diye seviyordum...isim mevzusunu bana bıraktıgını sandıgım günlerdee...ama nerdee yalan olduu
benim bir tanecik erkek kardeşim var, eşimin kardeşide yurtdışında
kardeşim gelmişti üniversite yaz tatiline girince daha 2 kez görüştük, iş başvurusu yapmış fotoğrafçılık, hobi olarak yapıyordu, adamda bunu çağırmış bu gün izmire dönüyomuş çok moralim bozuldu hem okuduğu bölümden uzaklaşır fotoğrafçı olur diye korkuyorum hemde daha 2 kez görüştük kimsem yok ayy bir ağlamak geldi yazarken bile ağlıyorumm hıçkıra hıçkıra(((((((((((
selam kızlar.uzun zaman sonra gene buralardayım.malum yaz dönemi yıllık izinler arttı öyle oluncada işler yoğun oluyor. dün anneannesi kızıma 2 takım hastane çıkışı almış ben onları çok beğenmiştim bana süpriz yapmış.bide saç fırçasıyla,tarağı almış ayy minicik tarakları falan bayıldım.haftasonuda gezerken oda takımını beğendim bu hafta sonu eşimle bakıcaz önümüzdeki ay siparişini vericez kısmetse.
kızlarrr selamlar dün ayrıntılıya girdik :)
Kızımız olduğu kesinleşti yani her ne kadar biz bıdışını göremesekte öyle dediler :) sağlığımız yerinde imiş bir sorunumuş yokmuş.
Sabah da tetenoz olduk :) çok ödem varmış bende yürümen lazım dedi hem doktorum hemde ebe hemşire...
buarada burcu nerdeee kızlarr? ben gidiyorum, işim falan var dedide benmi kaçırdım acepp?:44:
Geveze kasım anneleri olaraktan 3000 sayfayı geçmiş bulunmaktayız kasım bebelerine armağan olsunnnnn:118::118::119::119:
FAYDALI BİLGİİİİİ
Sevgili hanımlar triplerinizi BOL KESEDEN atmayın, sonra erkekler bunlara BAĞIŞIKLIK kazanıyor ve esas lazım olduğu zaman bir işe yaramıyor.)
tamda bu haftalarda burun kanaması cok olurmuş normaldir canım gebelikten
Sen şimdi git yüzünü yıka... Varsa yanında 1-2 parça çikolata at ağzına bebişinde mutlu olsun... Sana da iyi gelir.. Hadi tatlım kalk
Deme kız öyle ucu sana dokunur
bak de işte kocana anan koymuş de aylı bişey sen ananın zevkine değil de anneannenin zevkini mi seviyorsun de kız ben de hilal in al kısmını ayın da tersi diye demiştim ama de görümcene senin ismini kardeşin sevmiyormuş de kaynanam ne güzel isim bulmuş oysa de bu kaynana gider
canım hoşgeldin..bakıyorum yoksundaa merak ettim...tabikii biizm hatun yineee çalışmaya gitmiş...bağlıycamm seni koltugaa ciddi ciddiii..oturr kız azıcık totonun üstündeeesenin eşin önyargılı diyor biliyorum ama benim eşimde isim içinde gül, ay, can, naz gibi kelimelerin olmasını istemiyor. kendi koysun ben karışmıcam.
burdayım canımıniçi. yoğunum biraz, birazda kaşınıyorum, dinlenmek istemiyorum. biri beni koltuğa bağlasın lütfen yaaaaaaaaaaaa
mesajların yarısını aysun yazdığı için onu ayrı bir tebrik ediyorum
Ne gariptir ne keyifle geçireceğimiz günleri, kayınvalide-kayınpeder stresi, ismini kim koyacak karmaşası, o ne demiş bu ne beklemiş safsatasıyla geçiriyoruz...
Hamilelik böyle doğumdan sonra da bir bu kadar tantana dinleyeceğiz....
Allah'ım sen şerri belayı hanelerimizden uzak tut, şer getirecek kişilerin yollarını ırak eyle....
Alıntılar
Asel arapçada bal demek,lakin özel isim olarak kullanılmıyor araplarda.
Tanem,türkçe zaten.Biricik/tek.
Ceylin .Ceyl arapçada insanlık/soy/asalet manalarına geliyor.Ceyla ismi gibi düşünürsek soylu manasına geliyor.
Osmanlıcada 4 tane anlamı var Ceyl - kökünün ,bütün isimleri tüm manalarına göre açıklamak mantıksız.
Beğeniliyor ki bu isimler sıkça tercih ediliyor bunda bir sıkıntı olmamalı.
Nette gezen kötü veya anlamı yanlış bilinen isimler diye açılan başlıklardaki çoğu isim yanlış yaftalanmış,seçici ve bilgili olmak gerekiyor bu konuda.
Alya farsçada gökyüzü demek.
Mira ise mitolojik bir isim / ayrıca bir yıldız ve eski bir kent olduğu biliniyor yine de manaları hususunda derin ve kesin bir malumatım yok.
fakat aslının Mirah olabileceğini düşünüyorum,osmanlıcada manası:Sürur,neşat,sevinç olur o takdirde.
Lena" ismi seçeneklerde yo ama bende onu öneririm.
Kuranı Kerimde "bizim,bize ait olan" anlamında
alya: 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema. arapça kökenli bir isimmiş.Erkekte ve kızdada kullanılabılıyormuş.
Mira :Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır. Latınce kokenlı kız ısmıymıs
FAYDALI BİLGİİİİİ
Sevgili hanımlar triplerinizi BOL KESEDEN atmayın, sonra erkekler bunlara BAĞIŞIKLIK kazanıyor ve esas lazım olduğu zaman bir işe yaramıyor.)
LEna lina ile aynı canım türkçesi lena ama biz lina kullanıyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?