2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Geveze kasım anneleri olaraktan 3000 sayfayı geçmiş bulunmaktayız kasım bebelerine armağan olsunnnnn:118::118::119::119:

sağol canım benim , kızlar sizinle konuştum iyi geldii daha iyiyimm

üzmiyim ikiside benim oğlum

üzme kendini canım ağlayıp açılman iyi olmuş canım ben ailem kısa süreliğine gelip gittiğinde onlar üzülmesin diye ağlamayıp sıkmıştım kendimi sonra eşim zor toplarladı beni farkında olmadan depresyona sokmuşum ilaçlar falan derken ara ara yaşıyorum hala şimcikte kardeşim gelecek dedim öyle 1 hafta durup kaçacaksan gelme sonrasında ben fenalaşıyorum geldimi enaz 1 ay benimlesin

Bazı aile meseleleri yüzünden sıkıntılı birgün geçirdim için burnum kanadı şuan iyim ama tşkler kızlar belkide sıcaklardan kanadı

Sen şimdi git yüzünü yıka... Varsa yanında 1-2 parça çikolata at ağzına bebişinde mutlu olsun... Sana da iyi gelir.. Hadi tatlım kalk

Deme kız öyle ucu sana dokunur

Alıntılar

Asel arapçada bal demek,lakin özel isim olarak kullanılmıyor araplarda.
Tanem,türkçe zaten.Biricik/tek.
Ceylin .Ceyl arapçada insanlık/soy/asalet manalarına geliyor.Ceyla ismi gibi düşünürsek soylu manasına geliyor.
Osmanlıcada 4 tane anlamı var Ceyl - kökünün ,bütün isimleri tüm manalarına göre açıklamak mantıksız.
Beğeniliyor ki bu isimler sıkça tercih ediliyor bunda bir sıkıntı olmamalı.
Nette gezen kötü veya anlamı yanlış bilinen isimler diye açılan başlıklardaki çoğu isim yanlış yaftalanmış,seçici ve bilgili olmak gerekiyor bu konuda.
Alya farsçada gökyüzü demek.
Mira ise mitolojik bir isim / ayrıca bir yıldız ve eski bir kent olduğu biliniyor yine de manaları hususunda derin ve kesin bir malumatım yok.
fakat aslının Mirah olabileceğini düşünüyorum,osmanlıcada manası:Sürur,neşat,sevinç olur o takdirde.

Lena" ismi seçeneklerde yo ama bende onu öneririm.
Kuranı Kerimde "bizim,bize ait olan" anlamında
alya: 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema. arapça kökenli bir isimmiş.Erkekte ve kızdada kullanılabılıyormuş.
Mira :Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır. Latınce kokenlı kız ısmıymıs

ay canım Allah yardımcımız olsun aslında anlayıslıdır ama bazen tanıyamıyorum

canım zekat vermiyormuyuz eşine öyle de zekatımı ablama verecegim de onunda gönlü kırılmasın cok kayserilice düşündüm ama kardeşe zekat düşer die biliorum hatta eminim ablan yaa varmı ötesi aynı karında büyümüşsünüz:)))

FAYDALI BİLGİİİİİ

Sevgili hanımlar triplerinizi BOL KESEDEN atmayın, sonra erkekler bunlara BAĞIŞIKLIK kazanıyor ve esas lazım olduğu zaman bir işe yaramıyor.)

Ne gariptir ne keyifle geçireceğimiz günleri, kayınvalide-kayınpeder stresi, ismini kim koyacak karmaşası, o ne demiş bu ne beklemiş safsatasıyla geçiriyoruz...
Hamilelik böyle doğumdan sonra da bir bu kadar tantana dinleyeceğiz....
Allah'ım sen şerri belayı hanelerimizden uzak tut, şer getirecek kişilerin yollarını ırak eyle....

Son düzenleme:

aminn cnm allah bizle ugraşanlara vijdan merhamet versinn ...

ayyy çok tatlı bunlar ya, ikisini üst üste koyup sandviç gibi yemek istiyorum. anammmm kızım kıskandı tepiyor beni :)))))))))

senin eşin önyargılı diyor biliyorum ama benim eşimde isim içinde gül, ay, can, naz gibi kelimelerin olmasını istemiyor. kendi koysun ben karışmıcam.

üfff ya doktorla konuştun ters bişi dedi sandım. hayırlısı be canım, ne güzel hevesli çalışıp para kazanmak istiyor, çok tebrik ettim.

güle güle kullanırsın inşallah. bende yavaştan başlıcam bişiler almaya, bir fırsat bulursam bakalım.

canım gözün aydın. foto varsa koyda görelim kızımızı. ödem başa bela valla, sabahtan şişiyor ayaklarım. akşam bacaklarımı tanıyamadım, davul gibi olmuşlar.

buarada burcu nerdeee kızlarr? ben gidiyorum, işim falan var dedide benmi kaçırdım acepp?:44:

burdayım canımıniçi. yoğunum biraz, birazda kaşınıyorum, dinlenmek istemiyorum. biri beni koltuğa bağlasın lütfen yaaaaaaaaaaaa

Geveze kasım anneleri olaraktan 3000 sayfayı geçmiş bulunmaktayız kasım bebelerine armağan olsunnnnn:118::118::119::119:

dün bekliyordum bugüne kısmet oldu. maşallah bize.

mesajların yarısını aysun yazdığı için onu ayrı bir tebrik ediyorum

FAYDALI BİLGİİİİİ

Sevgili hanımlar triplerinizi BOL KESEDEN atmayın, sonra erkekler bunlara BAĞIŞIKLIK kazanıyor ve esas lazım olduğu zaman bir işe yaramıyor.)

yapma ya, ilerde sökmeyecek diyorsun, oysaki pek bir zevkli oluyor, bunun başka bir yolu yok mu? yani sürekli nazımızı nasıl çektiririz? tecrübeli hatun öğret bize

tamda bu haftalarda burun kanaması cok olurmuş normaldir canım gebelikten

canım haklısın öyle denicem bu akşam bakalım

Sen şimdi git yüzünü yıka... Varsa yanında 1-2 parça çikolata at ağzına bebişinde mutlu olsun... Sana da iyi gelir.. Hadi tatlım kalk
Deme kız öyle ucu sana dokunur

biliyorum Allah mutaç etmesin kimseyi kimseye

hahahaaaa desemmi acabaa şok etkisi yaratırr ailedeee
canım hoşgeldin..bakıyorum yoksundaa merak ettim...tabikii biizm hatun yineee çalışmaya gitmiş...bağlıycamm seni koltugaa ciddi ciddiii..oturr kız azıcık totonun üstündeee

bak iştee bizimkide aynı..yada bahane ediyor bilmiyorum... içinde ay geçmeyecekmiş...beyimiz öylee istior...ben bilmem beyim bilir deyip köşeme çekileceğimi sanıyorr ama çok yanılıyorrrrrrrrrrrrr

bizde yemeğimizi yedik geldik teyzoşlar...bugun uyumadık...yine uyuyakalırızz diyeeealarm kurcammm artık öğlen aralarında uyurkennn

canı gönülden aminn canımm okadar haklısınkii maalesef en mutlu olacağımız günleri tam olarak huzurla yaşayamıyoruz

LEna lina ile aynı canım türkçesi lena ama biz lina kullanıyormusuz

FAYDALI BİLGİİİİİ

tripçi leyla der bana eşim

LEna lina ile aynı canım türkçesi lena ama biz lina kullanıyormusuz

lama

lena da güzelmiş ama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…