2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Geveze kasım anneleri olaraktan 3000 sayfayı geçmiş bulunmaktayız kasım bebelerine armağan olsunnnnn:118::118::119::119:

aaa evetttttttt amma çenesi düşüğüz biz doğurana kadar kaç sayfa olacak acaba

sağol cnm evet ağladım sıkıldım geçti şuan baya iyiyim hamilelikte biraz daha duygusallaştırıyoor
aa sende benim gbisinn
dimi ama iyi demişin
Bazı aile meseleleri yüzünden sıkıntılı birgün geçirdim için burnum kanadı şuan iyim ama tşkler kızlar belkide sıcaklardan kanadı

canım geçmiş olsnn belkide sıcaktandır

Sen şimdi git yüzünü yıka... Varsa yanında 1-2 parça çikolata at ağzına bebişinde mutlu olsun... Sana da iyi gelir.. Hadi tatlım kalk

Deme kız öyle ucu sana dokunur

tavsiyene uydum canım , öğle yemeğine çıktık eşimle eşimde dedi böyle yapma aaa çok duygusalaştın diye bir sürü dil döktü, yemeği yiyip bir parça çikolata attım ağzıma daha iiyiym dışarıda açıldım havada çok sıcakkk,

eşime dedim ki ben 3 çocuk olayını ciddi düşünüyorum dedim şaşırdı, biri uzağa giderse diğeri destek olur dedim tamam aşkım sen ağlama yeterki iste yaparız diyor delüü

doğru diyosun kuzum

Son düzenleme:
kızlar benim karnımda ritmik atışlar oluyor bunlar hıçkırıklarımı ogluşumun bu arada catlaklar 8 veya 9.ayda olusurmuş şimdiden sevinmeyin diyorlar forumsdakiler hatta dogumdan sonra karın birden inince catlayıveriyormuş :))

kuzum sen de konuşursun bişey derse de bunu anımsatırsın tek o çalışmıyor sonuçta, sen de çalışıyorsun..

hayırlı olsun kuzum bıdışın , fotosu nerde?

yani bence de doğru söyledin kuzum...

amin canım amin..

ayyy evet ya insanın içi kalkıyor....

canım öyle oluyrmuş ama ben şimdiden basladım çatlamaya o zamanları düşünmek istemiyorummm Allah yardımcımız olsn:18: doğumdn sonra göbek sarkmasın diye kum torbası koyuyorlarmış doğru mu :26:

tatlım bende hissediyorum onları benimde oğlan, hıçkırıkmışş ritmik atıyor dimi çok tuhaf :)

evet bende duydum kum torbasını ama ne kadar saglıklı bilemem bulemsuuuuuuu varmı bunun aslı astarı ayrıca catlaklar için haftada bir kakao yagı degiriyorum cok üşengecim bu konuda valla

kızlarrrrr, kızımın halası, odası için iki tane puzzle almış. minnie li olan bu :

diğeride üzerinde banyo yapan çocukların bulunduğu bir saat. haftasonu yapmaya başladık.

canım ya pembe almış. ben ona dedim ki pembe olsun ne istersen al hiç bana göstermene gerek yok. 4 tane battaniye almış biri kremmiş çekine çekine söyledi. canım benim.

o kum torbasını bir hastenede görmüştüm yeni doğum yapan birine koymuşlardı fakat karnımdaki kirli kan akıntısını sağlamak için demişti göbişten hafif baskı yapınca pislikler daha iyi çıksın diye ? demişlerdi ?
:44:

akrep burcu olacak kızlarımız baskasını sevilmesine dayanamıyorlar nedense
evet aysuncummm
sürekli nazı çekmiyorlar anacım bunlar arada dozunda yapacaksın kural bu birde biri kızgınken öbürü susacak iki kişi aynı anda patlamayacak
iyi olmana sevindim demek sende 3 . bebeği düşünmeye başladın 2. gelmedennn
ayda 1000 sayfa deviriyoruz canım 7000 veya 8000 oluruz doğum zamanında

benim bir arkadaşım evi süpürürken karnım şıp şıp bacagıma degiyor diyordu hemde coook kilo da almamıştı(((korkuyorum valla göğüsleri karnı yerden toplamayalım:))))

ilk kez duyuyorum canım hiç duymadım şimdiye kadar ben de merak ettim bilen varsa aydınlatsın:26::26:

ay ne güzel halaymış o ne düşünceli maşallah....

evet bende duydum kum torbasını ama ne kadar saglıklı bilemem bulemsuuuuuuu varmı bunun aslı astarı ayrıca catlaklar için haftada bir kakao yagı degiriyorum cok üşengecim bu konuda valla

canım sen kilo toipiğimize adını bilgilerini yazdın mı ben sabah akşam duzenli sürüyorum ama çatlıyorum güzel göbüşüm çatlıcakk

benim bir arkadaşım evi süpürürken karnım şıp şıp bacagıma degiyor diyordu hemde coook kilo da almamıştı(((korkuyorum valla göğüsleri karnı yerden toplamayalım:))))

gögüslerim okadar büyüdüki canım aynada baktıgımda sütyensiz ineklerin süt dolu memelerine benzetiyorummm

çok şekermiş kuzum, battaniyeleride güle güle kullansınn halasının gülüü o almaz mı :)

ben duymadım hiç canım öyle bişey arada gelir ebe elleriyle karnına bastırır kan pıhtısı kalmasın diye
karnını sıkıca sararsan sarkma markma olmaz tasalanma

ahh ahha bir halamız olmadı ki böyle seyler alsın bize
benim halam yok kızlarımında halası yok benim kızlar hala olamayacaklar ne yaman çelişkidir bu

diğerinide buldum :))) çok tatlı bunlar ya

Eki Görüntüle 452449
bayıldımmm

bizim komsuya koymuslardı canım eger sarkmayı önluyorsa olabilir mantıken karnımız baya cıkıkken 1 saat sonra fosalıyoruz ve bırden bosalıyor :44:

ayy imrendim görümcenizle ilşkinize masallah benimkilerde iyidir ama nerdeyse annem yaşındalar aekadaş olamıyorum hep resmiyet söz konusu puzzle çok güzelmiş bu arada

annem de diyor hiç olmayanda bile olur şimdiden sevinme diye... ne kadar dikkat etsekte olma ihtimali bir hayli fazla...

esraaa kızıma lama deme çok fena yaaparız bakk sen sarellene bak

hihohoo :) ben demedim kiii eşim dediii

böyle sarelle dedikçe annesi gibi esmer bi kız hayal ediyorum, kocaman gözlü, uzun saçlı, pembe yanaklı

enemm o ne yaaa ciddi mi? zaten o kan vücuttan atılıyor . ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…