Geveze kasım anneleri olaraktan 3000 sayfayı geçmiş bulunmaktayız kasım bebelerine armağan olsunnnnn:118::118::119::119:
üzme kendini canım ağlayıp açılman iyi olmuş canım ben ailem kısa süreliğine gelip gittiğinde onlar üzülmesin diye ağlamayıp sıkmıştım kendimi sonra eşim zor toplarladı beni farkında olmadan depresyona sokmuşum ilaçlar falan derken ara ara yaşıyorum halaşimcikte kardeşim gelecek dedim öyle 1 hafta durup kaçacaksan gelme sonrasında ben fenalaşıyorum geldimi enaz 1 ay benimlesin
Bazı aile meseleleri yüzünden sıkıntılı birgün geçirdim için burnum kanadı şuan iyim ama tşkler kızlar belkide sıcaklardan kanadı
Sen şimdi git yüzünü yıka... Varsa yanında 1-2 parça çikolata at ağzına bebişinde mutlu olsun... Sana da iyi gelir.. Hadi tatlım kalk
Deme kız öyle ucu sana dokunur
ayyy çok tatlı bunlar ya, ikisini üst üste koyup sandviç gibi yemek istiyorum. anammmm kızım kıskandı tepiyor beni :)))))))))
senin eşin önyargılı diyor biliyorum ama benim eşimde isim içinde gül, ay, can, naz gibi kelimelerin olmasını istemiyor. kendi koysun ben karışmıcam.
üfff ya doktorla konuştun ters bişi dedi sandım. hayırlısı be canım, ne güzel hevesli çalışıp para kazanmak istiyor, çok tebrik ettim.
güle güle kullanırsın inşallah. bende yavaştan başlıcam bişiler almaya, bir fırsat bulursam bakalım.
canım gözün aydın. foto varsa koyda görelim kızımızı. ödem başa bela valla, sabahtan şişiyor ayaklarım. akşam bacaklarımı tanıyamadım, davul gibi olmuşlar.
burdayım canımıniçi. yoğunum biraz, birazda kaşınıyorum, dinlenmek istemiyorum. biri beni koltuğa bağlasın lütfen yaaaaaaaaaaaa
dün bekliyordum bugüne kısmet oldu. maşallah bize.
mesajların yarısını aysun yazdığı için onu ayrı bir tebrik ediyorum
yapma ya, ilerde sökmeyecek diyorsun, oysaki pek bir zevkli oluyor, bunun başka bir yolu yok mu? yani sürekli nazımızı nasıl çektiririz? tecrübeli hatun öğret bize
ya canım Allah razı olsun eşim zamanında destek oldu baya maddi manevi oda haklı kendi açısından bizim nasıl evimiz olucak diyor o dısarda yese gezse eglense bensiz yada ailesine verse ama yok işte okucam canım inşAllah anlayısla karsılar ben vermek istiyorum çunku ıhtıycı var..
ben onun kardeşine aldıgı 160 liralık kitabı anlaysla karsılamıstım.. evliliğimiizn ilk yılıydı maas tukenıyordu bende calısmıyorum kvalidem aradı " oglum kardeşin kıtap istiyor sen alırmısın " dedi
eşim " tamam ne kıtabı web adresini göndersin " dedi
tam 2 tane 160 liralık kitap istiyormıs hanımefendi hayır maddi sorunları yok bunların yemıyorlar kii cimriliklerinden eşime attılar sorun şu ki bizim bankada 200 lira var 160 lirası kitaba gitti 40 lirayla biz 3 hafta idare ettik düşün çok sinirlendimmm açtım siteye baktım kapıda ödeme de var bize yıkmışlar iştee ben ona sustuysamm eşim neden şimdi ihtiyacı olan ve zor durumda olan ablama yardımdan kaçınsın????? aklıma geldikçe sinirleniyorum ben haksızmıyım
kızlarrr selamlar dün ayrıntılıya girdik :)
Kızımız olduğu kesinleşti yani her ne kadar biz bıdışını göremesekte öyle dediler :) sağlığımız yerinde imiş bir sorunumuş yokmuş.
Sabah da tetenoz olduk :) çok ödem varmış bende yürümen lazım dedi hem doktorum hemde ebe hemşire...
ah bu erkek milleti kendi ailelerine geldi mi bonkor kesilirler bizim ailelerimize geldimi 5 kuruşun lafını ederler yardım etmek istemezse kardeşinin kitabına o sıkışıklıgınızda verdiğiniz parayı söle ihtiyaçları yokken senin ablanın durumunu anlat bence ikna olur sonuçta hayırlı bir iş çünkü
düşün ne mantık dimi 200 lira kalmış 160 ını oraya harcıyorsun gözün kapalı bir laf olduugnda kayınvalidem senin karın çalısıyor sen claısıyorsun bebegınız yok dıyıp ssömurmeye calısırdı bizi gorumcem otekini aramaz benımkını ararr abiii beni kursa gönderrr eşime kızdım sonra onu yap bunu yap güçleri mi yok aşkım 300 lia keyfi ingilizce kursuna gidecekmiş hatun babasının gucu var wallahi geçen konusma geçti aramızda dedimki hayatım cok zor Allah basa vermesin bir umutla insanlar milyarları dökuyorlar senin kız kardesnın basına da gelebilir dedim sesi çıkmadı zor tabi Allah ablamında yuvasını doldursun...
Ne gariptir ne keyifle geçireceğimiz günleri, kayınvalide-kayınpeder stresi, ismini kim koyacak karmaşası, o ne demiş bu ne beklemiş safsatasıyla geçiriyoruz...
Hamilelik böyle doğumdan sonra da bir bu kadar tantana dinleyeceğiz....
Allah'ım sen şerri belayı hanelerimizden uzak tut, şer getirecek kişilerin yollarını ırak eyle....
kızlar benim karnımda ritmik atışlar oluyor bunlar hıçkırıklarımı ogluşumun bu arada catlaklar 8 veya 9.ayda olusurmuş şimdiden sevinmeyin diyorlar forumsdakiler hatta dogumdan sonra karın birden inince catlayıveriyormuş :))
tripçi leyla der bana eşim
lama
lena da güzelmiş ama canım
kızlar benim karnımda ritmik atışlar oluyor bunlar hıçkırıklarımı ogluşumun bu arada catlaklar 8 veya 9.ayda olusurmuş şimdiden sevinmeyin diyorlar forumsdakiler hatta dogumdan sonra karın birden inince catlayıveriyormuş :))
canım öyle oluyrmuş ama ben şimdiden basladım çatlamaya o zamanları düşünmek istemiyorummm Allah yardımcımız olsn:18: doğumdn sonra göbek sarkmasın diye kum torbası koyuyorlarmış doğru mu :26:
canım öyle oluyrmuş ama ben şimdiden basladım çatlamaya o zamanları düşünmek istemiyorummm Allah yardımcımız olsn:18: doğumdn sonra göbek sarkmasın diye kum torbası koyuyorlarmış doğru mu :26:
akrep burcu olacak kızlarımız baskasını sevilmesine dayanamıyorlar nedenseayyy çok tatlı bunlar ya, ikisini üst üste koyup sandviç gibi yemek istiyorum. anammmm kızım kıskandı tepiyor beni :)))))))))
burdayım canımıniçi. yoğunum biraz, birazda kaşınıyorum, dinlenmek istemiyorum. biri beni koltuğa bağlasın lütfen yaaaaaaaaaaaa
dün bekliyordum bugüne kısmet oldu. maşallah bize.
mesajların yarısını aysun yazdığı için onu ayrı bir tebrik ediyorum
yapma ya, ilerde sökmeyecek diyorsun, oysaki pek bir zevkli oluyor, bunun başka bir yolu yok mu? yani sürekli nazımızı nasıl çektiririz? tecrübeli hatun öğret bize
iyi olmana sevindim demek sende 3 . bebeği düşünmeye başladın 2. gelmedennnaaa evetttttttt amma çenesi düşüğüz biz doğurana kadar kaç sayfa olacak acaba
sağol cnm evet ağladım sıkıldım geçti şuan baya iyiyim hamilelikte biraz daha duygusallaştırıyoor
aa sende benim gbisinn
dimi ama iyi demişin
canım geçmiş olsnn belkide sıcaktandır
tavsiyene uydum canım, öğle yemeğine çıktık eşimle eşimde dedi böyle yapma aaa çok duygusalaştın diye bir sürü dil döktü, yemeği yiyip bir parça çikolata attım ağzıma daha iiyiym dışarıda açıldım havada çok sıcakkk,
eşime dedim ki ben 3 çocuk olayını ciddi düşünüyorum dedim şaşırdı, biri uzağa giderse diğeri destek olur dedimtamam aşkım sen ağlama yeterki iste yaparız diyor delüü
doğru diyosun kuzum
kızlarrrrr, kızımın halası, odası için iki tane puzzle almış. minnie li olan bu :
Eki Görüntüle 452445
diğeride üzerinde banyo yapan çocukların bulunduğu bir saat. haftasonu yapmaya başladık.
canım ya pembe almış. ben ona dedim ki pembe olsun ne istersen al hiç bana göstermene gerek yok. 4 tane battaniye almış biri kremmiş çekine çekine söyledi. canım benim.
evet bende duydum kum torbasını ama ne kadar saglıklı bilemem bulemsuuuuuuu varmı bunun aslı astarı ayrıca catlaklar için haftada bir kakao yagı degiriyorum cok üşengecim bu konuda valla
benim bir arkadaşım evi süpürürken karnım şıp şıp bacagıma degiyor diyordu hemde coook kilo da almamıştı(((korkuyorum valla göğüsleri karnı yerden toplamayalım:))))
kızlarrrrr, kızımın halası, odası için iki tane puzzle almış. minnie li olan bu :
Eki Görüntüle 452445
diğeride üzerinde banyo yapan çocukların bulunduğu bir saat. haftasonu yapmaya başladık.
canım ya pembe almış. ben ona dedim ki pembe olsun ne istersen al hiç bana göstermene gerek yok. 4 tane battaniye almış biri kremmiş çekine çekine söyledi. canım benim.
ben duymadım hiç canım öyle bişey arada gelir ebe elleriyle karnına bastırır kan pıhtısı kalmasın diyeevet bende duydum kum torbasını ama ne kadar saglıklı bilemem bulemsuuuuuuu varmı bunun aslı astarı ayrıca catlaklar için haftada bir kakao yagı degiriyorum cok üşengecim bu konuda valla
ahh ahha bir halamız olmadı ki böyle seyler alsın bizekızlarrrrr, kızımın halası, odası için iki tane puzzle almış. minnie li olan bu :
Eki Görüntüle 452445
bayıldımmm
o kum torbasını bir hastenede görmüştüm yeni doğum yapan birine koymuşlardı fakat karnımdaki kirli kan akıntısını sağlamak için demişti göbişten hafif baskı yapınca pislikler daha iyi çıksın diye ? demişlerdi ? :44:
Eki Görüntüle 452445
esraaa kızıma lama deme çok fena yaaparız bakk sen sarellene bak
o kum torbasını bir hastenede görmüştüm yeni doğum yapan birine koymuşlardı fakat karnımdaki kirli kan akıntısını sağlamak için demişti göbişten hafif baskı yapınca pislikler daha iyi çıksın diye ? demişlerdi ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?