2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bebeklerin duyu gelişimiyle ilgili bi makale okuyorumda..ilginç geldi sizinlede paylaşmak istedim..

diyorki: koku alma duyusu fetüste en erken gelişen duyulardan biridir. hamileliğin ilk 3 ayının sonunda bebek annesinin yediği yemeklerin kokusunu alabilir. çünkü kokular amniyotik sıvıdan geçebilir. ve bir bebeğin burnu hayattaki ilk haftasının sonunda o kadar güçlenmiş olurki, annesinin sütünün kokusuylaa bir başka annenin sütünün kokusunu ayırt edebilir..

doğmamış bir bebek sigara kokusualdıgında rahatsız olup korkup bi kenara siner

saol inekcim ama ben biliyorum bunları hihhooooo inekk

üniversiteye hazırlanırken de ineklerin yanında geçtiğimde selam arkadaşım mööööö diye el sallardım, şimdi de göğüslerimi sallarım artık

benim yengemin hamilelikte oldu varis ve kız o kadar zayıfkiiii çok çıtı pıtıdır, bacakları harita gibi olmuş çok kötü.. ve kaç yıl oldu geçmedi... zaten geçmez de varis. anca tedaviyle...

ayy ben de işten sıkılıyorum... bir an önce izne çıksammmm, istanbula taşınsammm, yerleşsemmm, bebişin odasını kıyafetlerini hazırlasammm ahh ahh.

benimki cahil cesreti canım valla:))zorluklarını bilmiyorum ya eşim sen cok nazlısın kaldıramazsın diyooo:)))ona inat yaparım vala

Oyyyyy HAyatım boyunca hiç sigara kullanmadım!
Aşkım içio ama hamile kaldığımdan beri çok çok azalttı ve asla yanımda içmioo

dur ben bu makaleyi benim kocişe okutayımda kurtulayım şu sigara denilen illetten yawsss

bende cook sıkıldım işten o yüzden ikide bir doguracam birazda izin almak için:))))))

çok şükür canım öğretmen olmanın artılarını bol bol yaşıyorum...ama iş bitince tek başına tatil olmuyo....2-3 hafta gidip geliyoruz....burdaki arkadaşlarımda tatilde oluyo genelde....gezmeye alışmışım yada evden çıkmaya duramıyorum...

hafta sonu bile bi yere gitmesem markete gider rafları gezer yeni gelen yeni çıkan ürünlere bakar gelirim...

benı de bı o yemek kısmı cezbediyo zaten...ama ankaradalar yaa...yiyip yatmaya gelmeye şansım yok...

4-4,5 ay arası da tat alabiliyor annenin yediklerinden damak zevki oluşuyormuş..

peki canlar ya bu varis oluşumunu neyle önleyebiliriz yaaa benim annemde de en küçüğümüze hamiş kaldığında oluşmuştu..öyle kaldı hatta ilerledi bile :18:

Tabi canım seviniyorlar

benim eşim de şok olacağını zannediyordu ama hehhheee kaçın kurrasıyım lan ben derim hep ona
valla annemin yemeklerini bile geçiyorsun bazen der hep..

ben de severim yemek yapmayı,çünkü yemeyi severim herşeyden önce

ben bundan bir iki ay önce bi sigara çekiyim dedim ilk nefeste öğüresim geldi zor tuttum

eşin ögretmen degil herhalde canım evet oyle daha zor biriniz evde biriniz işte.bende evde bnalıma girerim ama sıcaklarda calışmak çok zor gercekten

inşallah yapabiliriz kuzum bebeişlere koşturmaktan halimiz kalmayabilir :26:....

yaparız yaparız 10 parmağında 10 marifet anneler olucaz biz

güzel bir yazıymış... parfüm de kullanmamak lazım :)

mehmet öz de diyor ki çok baharatlı yiyen kadınların plasentenası ağır kokar

işte vakit geçiyo muhabbet oluyo...evde bütün gün tek başına...sıcakta..

kuzu istanbula mı tayın olacanız nasıl olacak?

hımmmm anladım o zaman gel bu buralara doğru

eşin ögretmen degil herhalde canım evet oyle daha zor biriniz evde biriniz işte.bende evde bnalıma girerim ama sıcaklarda calışmak çok zor gercekten

evet canım değil akşamları oda çok sıkılıyo....her yer yanıyo....diyorum kuzumuz olaydı onunla oyalanırdık....belkı sıkılacak vaktimiz bile kalmayacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…