içim bayıldı yaaaa olamazzzzz çatlak sarkma varisssss offfff
saol inekcim ama ben biliyorum bunları hihhooooo inekk
ay sorma varisde allah muhafaza cok kotu oluyor gecen bir kadında gördüm eşimin bile dikkatini çekmiş catlak bile yanında daha sevimli::))))esra bu arada ben ikinciyi düşünüyorum iki yıl sonra inşallah :)))fosalmışken gene doldurmak lazım
muhabbetler koyulaşmış yine...
ya ben çok sıkılıyorum....seminerlerde bitiyo aylarca evde napıcam tek başıma ....aşırı sıcak istanbul yanıyo....vantilatörün önünden ayrılamıyorum...
yemek yapmaya aşırı üşeniyorum....gitsemde kayınvalide de mi kalsam napsam....
inşallah yapabiliriz kuzum bebeişlere koşturmaktan halimiz kalmayabilir :26:
maşallah iyi cesaret
aman kuzum ne işin var azıcık aşım ağrısız başım de evinde dur diyecem ama miniği beslemek gerek... sadece yemek yemeye git....
kızlar bebeklerin duyu gelişimiyle ilgili bi makale okuyorumda..ilginç geldi sizinlede paylaşmak istedim..
diyorki: koku alma duyusu fetüste en erken gelişen duyulardan biridir. hamileliğin ilk 3 ayının sonunda bebek annesinin yediği yemeklerin kokusunu alabilir. çünkü kokular amniyotik sıvıdan geçebilir. ve bir bebeğin burnu hayattaki ilk haftasının sonunda o kadar güçlenmiş olurki, annesinin sütünün kokusuylaa bir başka annenin sütünün kokusunu ayırt edebilir..
doğmamış bir bebek sigara kokusualdıgında rahatsız olup korkup bi kenara siner
kızlar bebeklerin duyu gelişimiyle ilgili bi makale okuyorumda..ilginç geldi sizinlede paylaşmak istedim..
diyorki: koku alma duyusu fetüste en erken gelişen duyulardan biridir. hamileliğin ilk 3 ayının sonunda bebek annesinin yediği yemeklerin kokusunu alabilir. çünkü kokular amniyotik sıvıdan geçebilir. ve bir bebeğin burnu hayattaki ilk haftasının sonunda o kadar güçlenmiş olurki, annesinin sütünün kokusuylaa bir başka annenin sütünün kokusunu ayırt edebilir..
üniversiteye hazırlanırken de ineklerin yanında geçtiğimde selam arkadaşım mööööö diye el sallardım, şimdi de göğüslerimi sallarım artık
benim yengemin hamilelikte oldu varis ve kız o kadar zayıfkiiii çok çıtı pıtıdır, bacakları harita gibi olmuş çok kötü.. ve kaç yıl oldu geçmedi... zaten geçmez de varis. anca tedaviyle...
ayy ben de işten sıkılıyorum... bir an önce izne çıksammmm, istanbula taşınsammm, yerleşsemmm, bebişin odasını kıyafetlerini hazırlasammm ahh ahh.
çok şükür canım öğretmen olmanın artılarını bol bol yaşıyorum...ama iş bitince tek başına tatil olmuyo....2-3 hafta gidip geliyoruz....burdaki arkadaşlarımda tatilde oluyo genelde....gezmeye alışmışım yada evden çıkmaya duramıyorum...ögretmensn herhalde kıymetini bil şekerim aylarca evde olmak isteyen o kadar cok memur varkiii .....yemek yapmayaben hep üşeniyordum zaten tek yaşasaydım aclıktan nakalt olmuştum coktn eşimin hatrına yapıyorum bende:)))
inşallah yapabiliriz kuzum bebeişlere koşturmaktan halimiz kalmayabilir :26:
maşallah iyi cesaret
aman kuzum ne işin var azıcık aşım ağrısız başım de evinde dur diyecem ama miniği beslemek gerek... sadece yemek yemeye git....
üniversiteye hazırlanırken de ineklerin yanında geçtiğimde selam arkadaşım mööööö diye el sallardım, şimdi de göğüslerimi sallarım artık
benim yengemin hamilelikte oldu varis ve kız o kadar zayıfkiiii çok çıtı pıtıdır, bacakları harita gibi olmuş çok kötü.. ve kaç yıl oldu geçmedi... zaten geçmez de varis. anca tedaviyle...
ayy ben de işten sıkılıyorum... bir an önce izne çıksammmm, istanbula taşınsammm, yerleşsemmm, bebişin odasını kıyafetlerini hazırlasammm ahh ahh.
yok kız benden bişey beklemiyor ama yaparsam da sevinir... şimdiye kadar hiç yapmadım tabii onlardayken... onun evinde misafirim benbenim evimde de mutfağa girmesine izin vermem tabii.
normalde annemin yemekleri derler ya benim kocam karımın yemekleri diyo hihohoo benim de işime geliyo tabiii
çok şükür canım öğretmen olmanın artılarını bol bol yaşıyorum...ama iş bitince tek başına tatil olmuyo....2-3 hafta gidip geliyoruz....burdaki arkadaşlarımda tatilde oluyo genelde....gezmeye alışmışım yada evden çıkmaya duramıyorum...
hafta sonu bile bi yere gitmesem markete gider rafları gezer yeni gelen yeni çıkan ürünlere bakar gelirim...
benı de bı o yemek kısmı cezbediyo zaten...ama ankaradalar yaa...yiyip yatmaya gelmeye şansım yok...
inşallah yapabiliriz kuzum bebeişlere koşturmaktan halimiz kalmayabilir :26:....
ben bundan bir iki ay önce bi sigara çekiyim dedim ilk nefeste öğüresim geldi zor tuttum
çok şükür canım öğretmen olmanın artılarını bol bol yaşıyorum...ama iş bitince tek başına tatil olmuyo....2-3 hafta gidip geliyoruz....burdaki arkadaşlarımda tatilde oluyo genelde....gezmeye alışmışım yada evden çıkmaya duramıyorum...
hafta sonu bile bi yere gitmesem markete gider rafları gezer yeni gelen yeni çıkan ürünlere bakar gelirim...
benı de bı o yemek kısmı cezbediyo zaten...ama ankaradalar yaa...yiyip yatmaya gelmeye şansım yok...
ben bundan bir iki ay önce bi sigara çekiyim dedim ilk nefeste öğüresim geldi zor tuttum
eşin ögretmen degil herhalde canım evet oyle daha zor biriniz evde biriniz işte.bende evde bnalıma girerim ama sıcaklarda calışmak çok zor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?