2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ben hamile kaldığımdan beri hiiiç parfüm kullanamıyorummm
ilk zamanlar eşime de kullandırmıodum o şimdi başladı kullanmaya garibimm
Baharatlı yediğim anda mide fesatı geçiriom o yüzden aslaa

bende cook sıkıldım işten o yüzden ikide bir doguracam birazda izin almak için:))))))

peki canlar ya bu varis oluşumunu neyle önleyebiliriz yaaa benim annemde de en küçüğümüze hamiş kaldığında oluşmuştu..öyle kaldı hatta ilerledi bile :18:

varis çorabı -bol su- bol spor canım... genetikse yapabileceğin pek bişey yok... en kötü ihtimal lazer tedavisi var.

ben de yemek yapmayı çok seviyorum... ama evlendikten sonra daha diyet yemeklere tatlılara yöneldim :)

işte vakit geçiyo muhabbet oluyo...evde bütün gün tek başına...sıcakta..

kuzu istanbula mı tayın olacanız nasıl olacak?

kısaca şöyle anlatıyım:

ben istanbuldayım eşim konyada... evim de konyada... ben gidemiyorum eşim geliyor istanbula yakında :)

inşallah öyle oluruz kuzum... ay ben de baharatlı yiyorum :26::26::26: bırakayım azaltmıştım ama benim azım bile bir çok kişinin baharat eşiğinin üzerinden sıfırlamak gerek galiba:26::26:

peki canlar ya bu varis oluşumunu neyle önleyebiliriz yaaa benim annemde de en küçüğümüze hamiş kaldığında oluşmuştu..öyle kaldı hatta ilerledi bile :18:
canım aykta sabit durmayacaksın....çok fazla aykta kalmayacaksın..

eve gelince ayaklarını havaya dikip bi müddet yatacaksın....ama ırsi olmanın etkisi daha fazla...ben lisedeyken bile vardı...utanıyorum kendımden 27 yaşındayımayak bileklerime kadar inmiş durumda ince ince damarlar şimdiden...okulda 40 ında kadınlar 1 tane desen yok...15 senelik öğretmen benden daha fazla yakta kaldığı kesin...

birde ben doktora felan da gittim...geriye dönük lazer dışında bişey yok....ama ilerlemesini durdurmak için varis çorabı giymek lazım...tedavi etmiyo...sadece durduruyo...

ayy baharatı azaltırımda soğan sarmısağa bayılıyorum ya...

hımmmm anladım o zaman gel bu buralara doğru
geleyim hemen neresi orası?

aaaaaa çok ayıp iyiki ögüresin gelmiş yasık kuzuya canım neyse bidaha olmasın ben carsıda bile yanımdan gecerken içenlere nasıl kızıyorum

Aman haaa sakın deneme bile..

Bende şu an camın önünde oturuyorum dışardan bi sigara kokusu geliyo ki öğürdüm resmen nefret ediyorum yaaa..

bebiş zaten babası kılıklı hiç sevmedi o içirtmedi tek nefes bile. balıkta sevmiyor bu bebek tam babası oysa ben ne çok severdim balığı

Oyyyyy HAyatım boyunca hiç sigara kullanmadım!
Aşkım içio ama hamile kaldığımdan beri çok çok azalttı ve asla yanımda içmioo

azaltsınnn azaltsın maşallahh baksana korkup siniyormuş kuzucuklar bi köşeye...

4-4,5 ay arası da tat alabiliyor annenin yediklerinden damak zevki oluşuyormuş..

ayyy ne güzel yaa...bebeğim benimm

ben bundan bir iki ay önce bi sigara çekiyim dedim ilk nefeste öğüresim geldi zor tuttum

amann allah korusun annesiii yazık ona...o daha mini minnacık bi can neyseki öğürtü gelmişti devam etmemişin...

ankaraya geliyorum dedin ya, ben de ankaradayım ona sebep dedim kuzummm

akılı bebiş içirtmez tabi benim en kötü alışkanlıghım cay ondanda tiksindim akıllı oglusum sayesinde :))

Çaydan bende çooook tiksindim bi de kahveden! Ben ki günde bi orta şekerli türk kahvemi içmeden günü bitiremezdimm:44:

EE Anne olmak zorsa, baba olmakta kolay deil azaltıcak hatta bırakıcakkkk

Ben hamile kaldığımdan beri hiiiç parfüm kullanamıyorummm
ilk zamanlar eşime de kullandırmıodum o şimdi başladı kullanmaya garibimm
Baharatlı yediğim anda mide fesatı geçiriom o yüzden aslaa

ben de parfüm kullanmıyorum zaten acayip tıkatıyo beni...

inşallah öyle oluruz kuzum... ay ben de baharatlı yiyorum :26::26::26: bırakayım azaltmıştım ama benim azım bile bir çok kişinin baharat eşiğinin üzerinden sıfırlamak gerek galiba:26::26:

ben de baharatlı çok seviyorum yaaa

Kıyamam sana yaa hasretlik mi çekiosun sennn...

aslında hamilelikten önce çok sıkı spor yapardım ama şimdi kolumu dahi kıpırdatamıyorum okadar güçsüz ve içe dönük biri oldum tek temennim nasipse doğumdan sonra eski enerjime kavuşmak ozamn spora devam edebilirim belki bi tık önlemiş olur çünkü benimde bacaklarımda çok ince den damarlar belli ediyor ilerlemesinin önüne geçmek gerek :26:

O aynadan bende de var

ne kadan kötü bir ayna o süper gögüslerimi ineklere benzetiyor

benim derim ince açık tenliyim tüm damarlar mormor, yeşil, yeşil çıktı ortaya

ay cnım Allah yardımcımız olsun daha biz 5 aylardayız bunlar oluyor 9.ay da ne olur kimbilir :18::18::18:

ay maşAllah koku alıyorlar ha süper yaaa ben yerim onun burnunu

eşimle konustum biraz once ablamdan biraz bahsettim önce tepki gösterdi sonra dedimki Allah korusun kız kardeşinin başına abinin basına gelseydi ihtiyacları olsaydı hayır mı diyecektik dedi sesi gitti evet haklısın akşam konusuruz dedi :26::26::26: umarım yan çizmez :26:

ettiğini bulacaksın esraa ineklerde sana el sallayacaklarrr

bende sıkılıyorum napcaz kızzz eylul 6 gelllllll aslında ekim 6 ama işteee rapor filan ayarlamaya çalısıcaz

atmaya çalışıyorum sizlere takılarak ama acayip canım sıkkın... bu işverenleri mübarek üç aylar hürmetine Rabbime havale ediyorum... aşçımız ne zaman olmasa yemek işi bizlere kalıyor... saçmalığa bakın dışardan söyleyeceklerine bize söylüyorlar.. geçen hafta 2 gün ve bugün yoktu.. geçen hafta kadın gelip demez mi bana işi en az olan sensin yemeklere bak, alış verişe gitt... ben mi hazırlayacam bu halimle dedim.. ay yanında fatma da olsun alış veriş yapın hazırlayın dedi.. ben bu halimde alış veriş yapamam dedim.. sonra demesin mi fatma, hatice senin gitmeni söyledi alışverişe diye... şoklarda Allahtan millet huyunu biliyorda sadece ya sabır çektik.. bugünde geldi yine bana yıktı.. ben de benim hazırladığımı yiyenin içi raat ediyorsa buyursun dedi... 1 kız bir de erkek geldi yardıma gerisi oturdu.. harram zıkkım olsun hepsine hakkımmm... valla canıma tak etti sabrediyorum şu iş olayı netleşsin diyee. ah ev ve öğrenim kredisi borcum olmasa bi saniye durmazdım ya.....

gözün aydın bacım çok sevindim...ay bizde 1,5 yıl ayrı kaldık ya...ben istanbulda o ankarada...3 sene oldu buluşalı...

bazen pişman oluyom....hemen aynı yere taşınıp çocuk yapaydık şimdiye 4 yaşına girerdi diyorum...evleneli 5 sene olacak çocuk olunca inşallah..

bi arkadaşım var...bebk olamdan önce erteliyosun gezetyım tozayım dıye dedı...olunca keşke daha önce doğursaydım diyo...o kadar müthiş bi duyguymuş..

esra bıde sen bebğin karnımdan hiç çıkmasa diyosun ya....çok tesemmümle okuyorum yazını...herkes hamilelikten şikayet eder....senın bakış açın maşş. ne kadar güzel....ben eskiden hamileliğe çok negatif bakardım şimdi banada çok sempatik geliyo...hele ansızın o tekmeler...

valla ya onları görünce ne kadar çirkin olacağım diyorum... offffffffffffffffffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…