yaparız yaparız 10 parmağında 10 marifet anneler olucaz biz
güzel bir yazıymış... parfüm de kullanmamak lazım :)
mehmet öz de diyor ki çok baharatlı yiyen kadınların plasentenası ağır kokar
bende cook sıkıldım işten o yüzden ikide bir doguracam birazda izin almak için:))))))
peki canlar ya bu varis oluşumunu neyle önleyebiliriz yaaa benim annemde de en küçüğümüze hamiş kaldığında oluşmuştu..öyle kaldı hatta ilerledi bile :18:
Tabi canım seviniyorlar
benim eşim de şok olacağını zannediyordu ama hehhheee kaçın kurrasıyım lan ben derim hep ona
valla annemin yemeklerini bile geçiyorsun bazen der hep..
ben de severim yemek yapmayı,çünkü yemeyi severim herşeyden önce
işte vakit geçiyo muhabbet oluyo...evde bütün gün tek başına...sıcakta..
kuzu istanbula mı tayın olacanız nasıl olacak?
yaparız yaparız 10 parmağında 10 marifet anneler olucaz biz
ben bundan bir iki ay önce bi sigara çekiyim dedim ilk nefeste öğüresim geldi zor tuttum
canım aykta sabit durmayacaksın....çok fazla aykta kalmayacaksın..peki canlar ya bu varis oluşumunu neyle önleyebiliriz yaaa benim annemde de en küçüğümüze hamiş kaldığında oluşmuştu..öyle kaldı hatta ilerledi bile :18:
ayy baharatı azaltırımda soğan sarmısağa bayılıyorum ya...yaparız yaparız 10 parmağında 10 marifet anneler olucaz biz
geleyim hemen neresi orası?hımmmm anladım o zaman gel bu buralara doğru
inşallah öyle oluruz kuzum... ay ben de baharatlı yiyorum :26::26::26: bırakayım azaltmıştım ama benim azım bile bir çok kişinin baharat eşiğinin üzerinden sıfırlamak gerek galiba:26::26:
aaaaaa çok ayıp iyiki ögüresin gelmiş yasık kuzuya canım neyse bidaha olmasın ben carsıda bile yanımdan gecerken içenlere nasıl kızıyorum
Aman haaa sakın deneme bile..
Bende şu an camın önünde oturuyorum dışardan bi sigara kokusu geliyo ki öğürdüm resmen nefret ediyorum yaaa..
Aman haaa sakın deneme bile..
Bende şu an camın önünde oturuyorum dışardan bi sigara kokusu geliyo ki öğürdüm resmen nefret ediyorum yaaa..
bebiş zaten babası kılıklı hiç sevmedi o içirtmedi tek nefes bile. balıkta sevmiyor bu bebek tam babası oysa ben ne çok severdim balığı
OyyyyyHAyatım boyunca hiç sigara kullanmadım!
Aşkım içio ama hamile kaldığımdan beri çok çok azalttı ve asla yanımda içmioo
4-4,5 ay arası da tat alabiliyor annenin yediklerinden damak zevki oluşuyormuş..
ben bundan bir iki ay önce bi sigara çekiyim dedim ilk nefeste öğüresim geldi zor tuttum
canım aykta sabit durmayacaksın....çok fazla aykta kalmayacaksın..
eve gelince ayaklarını havaya dikip bi müddet yatacaksın....ama ırsi olmanın etkisi daha fazla...ben lisedeyken bile vardı...utanıyorum kendımden 27 yaşındayımayak bileklerime kadar inmiş durumda ince ince damarlar şimdiden...okulda 40 ında kadınlar 1 tane desen yok...15 senelik öğretmen benden daha fazla yakta kaldığı kesin...
birde ben doktora felan da gittim...geriye dönük lazer dışında bişey yok....ama ilerlemesini durdurmak için varis çorabı giymek lazım...tedavi etmiyo...sadece durduruyo...
ayy baharatı azaltırımda soğan sarmısağa bayılıyorum ya...
geleyim hemen neresi orası?
akılı bebiş içirtmez tabi benim en kötü alışkanlıghım cay ondanda tiksindim akıllı oglusum sayesinde :))
azaltsınnn azaltsın maşallahhbaksana korkup siniyormuş kuzucuklar bi köşeye...
ayyy ne güzel yaa...bebeğim benimm
amann allah korusun annesiii yazık ona...o daha mini minnacık bi canneyseki öğürtü gelmişti devam etmemişin...
Ben hamile kaldığımdan beri hiiiç parfüm kullanamıyorummm
ilk zamanlar eşime de kullandırmıodum o şimdi başladı kullanmaya garibimm
Baharatlı yediğim anda mide fesatı geçiriom o yüzden aslaa
inşallah öyle oluruz kuzum... ay ben de baharatlı yiyorum :26::26::26: bırakayım azaltmıştım ama benim azım bile bir çok kişinin baharat eşiğinin üzerinden sıfırlamak gerek galiba:26::26:
varis çorabı -bol su- bol spor canım... genetikse yapabileceğin pek bişey yok... en kötü ihtimal lazer tedavisi var.
ben de yemek yapmayı çok seviyorum... ama evlendikten sonra daha diyet yemeklere tatlılara yöneldim :)
kısaca şöyle anlatıyım:
ben istanbuldayım eşim konyada... evim de konyada... ben gidemiyorum eşim geliyor istanbula yakında :)
Çaydan bende çooook tiksindim bi de kahveden! Ben ki günde bi orta şekerli türk kahvemi içmeden günü bitiremezdimm:44:
EE Anne olmak zorsa, baba olmakta kolay deil azaltıcak hatta bırakıcakkkk
canım aykta sabit durmayacaksın....çok fazla aykta kalmayacaksın..
eve gelince ayaklarını havaya dikip bi müddet yatacaksın....ama ırsi olmanın etkisi daha fazla...ben lisedeyken bile vardı...utanıyorum kendımden 27 yaşındayımayak bileklerime kadar inmiş durumda ince ince damarlar şimdiden...okulda 40 ında kadınlar 1 tane desen yok...15 senelik öğretmen benden daha fazla yakta kaldığı kesin...
birde ben doktora felan da gittim...geriye dönük lazer dışında bişey yok....ama ilerlemesini durdurmak için varis çorabı giymek lazım...tedavi etmiyo...sadece durduruyo...
O aynadan bende de var
benim derim ince açık tenliyim tüm damarlar mormor, yeşil, yeşil çıktı ortaya
kızlar bebeklerin duyu gelişimiyle ilgili bi makale okuyorumda..ilginç geldi sizinlede paylaşmak istedim..
diyorki: koku alma duyusu fetüste en erken gelişen duyulardan biridir. hamileliğin ilk 3 ayının sonunda bebek annesinin yediği yemeklerin kokusunu alabilir. çünkü kokular amniyotik sıvıdan geçebilir. ve bir bebeğin burnu hayattaki ilk haftasının sonunda o kadar güçlenmiş olurki, annesinin sütünün kokusuylaa bir başka annenin sütünün kokusunu ayırt edebilir..
doğmamış bir bebek sigara kokusualdıgında rahatsız olup korkup bi kenara siner
üniversiteye hazırlanırken de ineklerin yanında geçtiğimde selam arkadaşım mööööö diye el sallardım, şimdi de göğüslerimi sallarım artık
benim yengemin hamilelikte oldu varis ve kız o kadar zayıfkiiii çok çıtı pıtıdır, bacakları harita gibi olmuş çok kötü.. ve kaç yıl oldu geçmedi... zaten geçmez de varis. anca tedaviyle..
ay ben de işten sıkılıyorum... bir an önce izne çıksammmm, istanbula taşınsammm, yerleşsemmm, bebişin odasını kıyafetlerini hazırlasammm ahh ahh.
varis çorabı -bol su- bol spor canım... genetikse yapabileceğin pek bişey yok... en kötü ihtimal lazer tedavisi var.
ben de yemek yapmayı çok seviyorum... ama evlendikten sonra daha diyet yemeklere tatlılara yöneldim :)
kısaca şöyle anlatıyım:
ben istanbuldayım eşim konyada... evim de konyada... ben gidemiyorum eşim geliyor istanbula yakında :)
ne kadan kötü bir ayna o süper gögüslerimi ineklere benzetiyor
ay cnım Allah yardımcımız olsun daha biz 5 aylardayız bunlar oluyor 9.ay da ne olur kimbilir :18::18::18:
ay maşAllah koku alıyorlar ha süper yaaa ben yerim onun burnunu
eşimle konustum biraz once ablamdan biraz bahsettim önce tepki gösterdi sonra dedimki Allah korusun kız kardeşinin başına abinin basına gelseydi ihtiyacları olsaydı hayır mı diyecektik dedi sesi gitti evet haklısın akşam konusuruz dedi :26::26::26: umarım yan çizmez :26:
ettiğini bulacaksın esraa ineklerde sana el sallayacaklarrr
bende sıkılıyorum napcaz kızzz eylul 6 gelllllllaslında ekim 6 ama işteee rapor filan ayarlamaya çalısıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?