2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebiş zaten babası kılıklı hiç sevmedi o içirtmedi tek nefes bile. balıkta sevmiyor bu bebek tam babası oysa ben ne çok severdim balığı

Oh oh iyi olmuş aferin bebişe :)))

bende çok severim balığı ama bu mevsimde de pek yenmiyor sanki yaaa,yiyemiyorum haftada 1 zorla...

Neyse annem ve yeğenim gelecek ben kaçayım,öpüyorum sizlere bol muhabbetler...

ay canım sana kıyamam ben yaa sizde sekreter yok mu böyle işlerde sekretere bırakırlar yemekhaneyi saçmalıkk resmen sen bir byologsun aşçı değil haram olsunnn ne kadar ciddiyetsiz bir yermiş yaa

ayy maşalahh caım inş. 4 çocuğun olur :)

4-4,5 ay arası da tat alabiliyor annenin yediklerinden damak zevki oluşuyormuş..

hadi yaaa bilmiyordum

yuhhh yapma kuzum yaa karnı acıkan varsa yapsın aaa olur mu öyle şey yada bu sefer yaptın bir dahaki sefere kımıldama uyuzlara bakk işyerindeki böyle olaylara çok sinr oluyorum kuzum

Çaydan bende çooook tiksindim bi de kahveden! Ben ki günde bi orta şekerli türk kahvemi içmeden günü bitiremezdimm:44:

EE Anne olmak zorsa, baba olmakta kolay deil azaltıcak hatta bırakıcakkkk
ayy ben türk kahvesiniçok özlüyorum....doğumdan sonra içecem inşallah...

canım Allah kolaylık versin...halime şükredeyim bari....boşluktan sıokılmak ayrı dert başkalarının seni sıkması ayrı dert...sabrını koru sabrın sonu selamet..

Kıyamam sana yaa hasretlik mi çekiosun sennn...

ahh ahh çok ağladım çok zırladım burda ama artık bitiyo hasretlik ağlamak yok :)

biz de 15 aydır ayrıyız

biz evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoduk.. eşim de ben de çok severiz çocukları... keşke ilk günden olsaymış ta bu kadar ayrı kalmasaymışız... tabii kısmet herşeyin başı. vardır bunda da bir hayır.

canım bu bebek benim yüzümü güldürdü, eşime hasretken, çok çok zor günler yaşarken bebeğim geldi ve "bak annecim, babamdan bir parçayım ben sana, artık ben de varım" diye güç kaynağım oldu... nasıl şikayet ederim ki ben ondan. nasıl beni mutlu etmesin ki... e bi de şimdi babasını da yanımıza getiriyor... bebeğimin uğuru diyorum, olmayacak bir şeydi çünkü bizim kavuşmamız, mucizeydi. onun sayesinde benimde bir yuvam, benim de her gece sarılarak uyuduğum bir eşim, sabahları öpüp koklayarak uyandırdığım evlatlarım olacak... daha ne ister ki bir kadın... Rabbime şükürler olsun.

applepay seninle cay ne iyi giderdi tabiii hamilelik öncesinde ama senin nickin cok tehlikeli canım yaaa:)))

İçeriz hayatımmm inşallah allah o günleri gösterir bizeee

Ne kadar anlayışsız insanlar var okuyunca sinir oldumm!
Bizim şirketimizde yemek yapan bir aşçımız var bana da hiç kıyamaz sabahları bazen ufak tefek kahvaltı bile hazırlıo istediğimde..
İnsanlara iyilikle yaklaşınca olmuo işte bu iş hayatı böyle bişey malesef hemen suistimal ediliosun!
Sen hamilesin, iki canlısın bu sıcaklarda hem çalış hemde yemek hizmeti yapacaksın olur mu hiç öyle şey !

Allah hep güldürsün yüzümüzü inşallah, çok sevindim

ay canım sana kıyamam ben yaa sizde sekreter yok mu böyle işlerde sekretere bırakırlar yemekhaneyi saçmalıkk resmen sen bir byologsun aşçı değil haram olsunnn ne kadar ciddiyetsiz bir yermiş yaa

geçen hafta o da yoktu... ben işimi hızlı yaparım kuzum bana sorduklarına ben bitirdim demeliyim huyum bu... bundan istifade ediyorlar, bitirmesen ne çok oyalanıyor olur valla Allaha havale bunlar....

yok ya kıpırdamadılar bile hele biri var kapıya bile kıpırdamaz aynı odadayız hamile halimde ben kalkarımm.. sofra kurulu gelmez, toplamak derdine ilk o kalkar... ona da gelecek bugünler az kaldı...

evet kuzum ya işim bitince sıkılıyorum o ayrı dert bunlar ayrı dert...

kuzum ya çok şükür kavuşacaksınız inşallah, çok seviniyorum senin adına:)

kızlarr merhaba kaynanamlardaydım yemek hazırladım aksam ıcın kocişin dgunusu ya orda yemek yıcez.ev bastı benı kendı evıme geldım aksama gıderım yenıden.

dunku babaya mektup vardı ya ben onu degıstırdım oğlumuzun adına da face actım tabı dondurulmak uzere:)) babasına yolladım actı bu faceı mesaja baktı emır demıral görunce yuzunde bı gulumseme oldu cok hosuna gıttı.o oyuncak ayı muhabbetı felan vardı lan dıo oğlan sıparıs vermıs oyuncak ayı almamız lazım dıo:)) hoşuna gıttı:))

ruyamda cok kalabalık bı mısafır gelmıs bana kendı akrabalrım öglen onlara yemek yapmaya basladım gecenın 12sıne kadar anca yemek yapabıldım kı normalde cok pratıgımdır ruya tabırlerıne bı bakcam hee bıde oğlumu gördum ama nasıll

ben tekmelerını hıssedemıyorum ya daha ama cok hıssetmek ıstıyorum ruyamda da böle karnıma ayagını dayamıs mınıcık bı ayak dısardan ızını görebılıyorum cok hoştu yaaaa

işte böle ben bıraz bugunku dedıkodulara bakayım emii

eşin çok tepki vermemiş canım... inşallah razı edersin de için rahatlar...

ben de 6 ekim de izin alıcammmm beraber çıkıyoruz izne

ayy canım benim yaaaa ama sen yemek yapmak zorunda değilsin ki... senin işin belli. ne kadar ayıp etmişler yaaaa yapmasaydın yemiyorum ben yemek kokusundan da midem bulanıyo deseydin canım yaaaaa. ufff sinir oldum bak şimdi.

hoşgeldin canım...

yapacakları da kahvaltılıkları tabaklara koymak, çay demelemek bu kadar.. hepsi bişeyi koysa olur biter... Allahtan 2 kişi çıktı da.. asla gocunmam yaparım ben oturmaktan nefret ediyorum zaten ama şu halimde böyle emrivaki, düşüncesizlik yapılınca sinir oluyorummmm....

bahcenız nazara gelmez ınsallah da afıyetle agız tadıyla yersınız cnm bence de o canavarlara bırakmayınn:))

ayy hadi yaa ayı oyuncak alsın tabi :))) bende uyarlıycamm

bu ay zam ayımız kuzum ve herkese her laftan gıcık olabilecek durumlar ve ben bebek için 1 yıl evden idare edeyim diye konuşacağım bunun için alttan alıyorum... yoksa çok konuşurum da susuyorum işte her şey bebeğim için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…