bebiş zaten babası kılıklı hiç sevmedi o içirtmedi tek nefes bile. balıkta sevmiyor bu bebek tam babası oysa ben ne çok severdim balığı
atmaya çalışıyorum sizlere takılarak ama acayip canım sıkkın... bu işverenleri mübarek üç aylar hürmetine Rabbime havale ediyorum... aşçımız ne zaman olmasa yemek işi bizlere kalıyor... saçmalığa bakın dışardan söyleyeceklerine bize söylüyorlar.. geçen hafta 2 gün ve bugün yoktu.. geçen hafta kadın gelip demez mi bana işi en az olan sensin yemeklere bak, alış verişe gitt... ben mi hazırlayacam bu halimle dedim.. ay yanında fatma da olsun alış veriş yapın hazırlayın dedi.. ben bu halimde alış veriş yapamam dedim.. sonra demesin mi fatma, hatice senin gitmeni söyledi alışverişe diye... şoklarda Allahtan millet huyunu biliyorda sadece ya sabır çektik.. bugünde geldi yine bana yıktı.. ben de benim hazırladığımı yiyenin içi raat ediyorsa buyursun dedi... 1 kız bir de erkek geldi yardıma gerisi oturdu.. harram zıkkım olsun hepsine hakkımmm... valla canıma tak etti sabrediyorum şu iş olayı netleşsin diyee. ah ev ve öğrenim kredisi borcum olmasa bi saniye durmazdım ya.....
bende çok fazla varis var...ırsi zaten bide müthiş arttı...ilerde lazer yaptırcam...hem daha düzgün teknikler olur belki varis tedavisi adına....varis çorabım var onu da giymiyorum....gıcık bişey...
ya ben varya 4 çocuk istiyorum....ama 1 tanesini doğurup büyütüp görmem lazım önce nasıl büyütmesi...kimi anne kolay diyo kimisi kolay diyo...her çocuk her ortam bir olmuyo....pedagog dinlemeye başladım şimdiden donanımlı bi anne olmalıyım....
4-4,5 ay arası da tat alabiliyor annenin yediklerinden damak zevki oluşuyormuş..
atmaya çalışıyorum sizlere takılarak ama acayip canım sıkkın... bu işverenleri mübarek üç aylar hürmetine Rabbime havale ediyorum... aşçımız ne zaman olmasa yemek işi bizlere kalıyor... saçmalığa bakın dışardan söyleyeceklerine bize söylüyorlar.. geçen hafta 2 gün ve bugün yoktu.. geçen hafta kadın gelip demez mi bana işi en az olan sensin yemeklere bak, alış verişe gitt... ben mi hazırlayacam bu halimle dedim.. ay yanında fatma da olsun alış veriş yapın hazırlayın dedi.. ben bu halimde alış veriş yapamam dedim.. sonra demesin mi fatma, hatice senin gitmeni söyledi alışverişe diye... şoklarda Allahtan millet huyunu biliyorda sadece ya sabır çektik.. bugünde geldi yine bana yıktı.. ben de benim hazırladığımı yiyenin içi raat ediyorsa buyursun dedi... 1 kız bir de erkek geldi yardıma gerisi oturdu.. harram zıkkım olsun hepsine hakkımmm... valla canıma tak etti sabrediyorum şu iş olayı netleşsin diyee. ah ev ve öğrenim kredisi borcum olmasa bi saniye durmazdım ya.....
ayy ben türk kahvesiniçok özlüyorum....doğumdan sonra içecem inşallah...Çaydan bende çooook tiksindim bi de kahveden! Ben ki günde bi orta şekerli türk kahvemi içmeden günü bitiremezdimm:44:
EE Anne olmak zorsa, baba olmakta kolay deil azaltıcak hatta bırakıcakkkk
canım Allah kolaylık versin...halime şükredeyim bari....boşluktan sıokılmak ayrı dert başkalarının seni sıkması ayrı dert...sabrını koru sabrın sonu selamet..atmaya çalışıyorum sizlere takılarak ama acayip canım sıkkın... bu işverenleri mübarek üç aylar hürmetine Rabbime havale ediyorum... aşçımız ne zaman olmasa yemek işi bizlere kalıyor... saçmalığa bakın dışardan söyleyeceklerine bize söylüyorlar.. geçen hafta 2 gün ve bugün yoktu.. geçen hafta kadın gelip demez mi bana işi en az olan sensin yemeklere bak, alış verişe gitt... ben mi hazırlayacam bu halimle dedim.. ay yanında fatma da olsun alış veriş yapın hazırlayın dedi.. ben bu halimde alış veriş yapamam dedim.. sonra demesin mi fatma, hatice senin gitmeni söyledi alışverişe diye... şoklarda Allahtan millet huyunu biliyorda sadece ya sabır çektik.. bugünde geldi yine bana yıktı.. ben de benim hazırladığımı yiyenin içi raat ediyorsa buyursun dedi... 1 kız bir de erkek geldi yardıma gerisi oturdu.. harram zıkkım olsun hepsine hakkımmm... valla canıma tak etti sabrediyorum şu iş olayı netleşsin diyee. ah ev ve öğrenim kredisi borcum olmasa bi saniye durmazdım ya.....
Kıyamam sana yaa hasretlik mi çekiosun sennn...
gözün aydın bacım çok sevindim...ay bizde 1,5 yıl ayrı kaldık ya...ben istanbulda o ankarada...3 sene oldu buluşalı...
bazen pişman oluyom....hemen aynı yere taşınıp çocuk yapaydık şimdiye 4 yaşına girerdi diyorum...evleneli 5 sene olacak çocuk olunca inşallah..
bi arkadaşım var...bebk olamdan önce erteliyosun gezetyım tozayım dıye dedı...olunca keşke daha önce doğursaydım diyo...o kadar müthiş bi duyguymuş..
esra bıde sen bebğin karnımdan hiç çıkmasa diyosun ya....çok tesemmümle okuyorum yazını...herkes hamilelikten şikayet eder....senın bakış açın maşş. ne kadar güzel....ben eskiden hamileliğe çok negatif bakardım şimdi banada çok sempatik geliyo...hele ansızın o tekmeler...
applepay seninle cay ne iyi giderdi tabiii hamilelik öncesinde ama senin nickin cok tehlikeli canım yaaa:)))
ahh ahh çok ağladım çok zırladım burda ama artık bitiyo hasretlik ağlamak yok :)
biz de 15 aydır ayrıyız
biz evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoduk.. eşim de ben de çok severiz çocukları... keşke ilk günden olsaymış ta bu kadar ayrı kalmasaymışız... tabii kısmet herşeyin başı. vardır bunda da bir hayır.
canım bu bebek benim yüzümü güldürdü, eşime hasretken, çok çok zor günler yaşarken bebeğim geldi ve "bak annecim, babamdan bir parçayım ben sana, artık ben de varım" diye güç kaynağım oldu... nasıl şikayet ederim ki ben ondan. nasıl beni mutlu etmesin ki... e bi de şimdi babasını da yanımıza getiriyor... bebeğimin uğuru diyorum, olmayacak bir şeydi çünkü bizim kavuşmamız, mucizeydi. onun sayesinde benimde bir yuvam, benim de her gece sarılarak uyuduğum bir eşim, sabahları öpüp koklayarak uyandırdığım evlatlarım olacak... daha ne ister ki bir kadın... Rabbime şükürler olsun.
Herkese merhaba
Allah hep güldürsün yüzümüzü inşallah, çok sevindim
ay canım sana kıyamam ben yaa sizde sekreter yok mu böyle işlerde sekretere bırakırlar yemekhaneyi saçmalıkk resmen sen bir byologsun aşçı değil haram olsunnnne kadar ciddiyetsiz bir yermiş yaa
ayy maşalahh caım inş. 4 çocuğun olur :)
hadi yaaa bilmiyordum
yuhhh yapma kuzum yaa karnı acıkan varsa yapsın aaa olur mu öyle şey yada bu sefer yaptın bir dahaki sefere kımıldama uyuzlara bakk işyerindeki böyle olaylara çok sinr oluyorum kuzum
ayy ben türk kahvesiniçok özlüyorum....doğumdan sonra içecem inşallah...
canım Allah kolaylık versin...halime şükredeyim bari....boşluktan sıokılmak ayrı dert başkalarının seni sıkması ayrı dert...sabrını koru sabrın sonu selamet..
ahh ahh çok ağladım çok zırladım burda ama artık bitiyo hasretlik ağlamak yok :)
biz de 15 aydır ayrıyız
biz evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoduk.. eşim de ben de çok severiz çocukları... keşke ilk günden olsaymış ta bu kadar ayrı kalmasaymışız... tabii kısmet herşeyin başı. vardır bunda da bir hayır.
canım bu bebek benim yüzümü güldürdü, eşime hasretken, çok çok zor günler yaşarken bebeğim geldi ve "bak annecim, babamdan bir parçayım ben sana, artık ben de varım" diye güç kaynağım oldu... nasıl şikayet ederim ki ben ondan. nasıl beni mutlu etmesin ki... e bi de şimdi babasını da yanımıza getiriyor... bebeğimin uğuru diyorum, olmayacak bir şeydi çünkü bizim kavuşmamız, mucizeydi. onun sayesinde benimde bir yuvam, benim de her gece sarılarak uyuduğum bir eşim, sabahları öpüp koklayarak uyandırdığım evlatlarım olacak... daha ne ister ki bir kadın... Rabbime şükürler olsun.
ne kadan kötü bir ayna o süper gögüslerimi ineklere benzetiyor
ay cnım Allah yardımcımız olsun daha biz 5 aylardayız bunlar oluyor 9.ay da ne olur kimbilir :18::18::18:
ay maşAllah koku alıyorlar ha süper yaaa ben yerim onun burnunu
eşimle konustum biraz once ablamdan biraz bahsettim önce tepki gösterdi sonra dedimki Allah korusun kız kardeşinin başına abinin basına gelseydi ihtiyacları olsaydı hayır mı diyecektik dedi sesi gitti evet haklısın akşam konusuruz dedi :26::26::26: umarım yan çizmez :26:
ettiğini bulacaksın esraa ineklerde sana el sallayacaklarrr
bende sıkılıyorum napcaz kızzz eylul 6 gelllllllaslında ekim 6 ama işteee rapor filan ayarlamaya çalısıcaz
mrb kuzum hoşgeldinnn
applepay göbiş fotosu koymuşsunnnn haber versene gıııı :)
Herkese merhaba
İçeriz hayatımmm inşallah allah o günleri gösterir bizeee
Ne kadar anlayışsız insanlar var okuyunca sinir oldumm!
Bizim şirketimizde yemek yapan bir aşçımız var bana da hiç kıyamaz sabahları bazen ufak tefek kahvaltı bile hazırlıo istediğimde..
İnsanlara iyilikle yaklaşınca olmuo işte bu iş hayatı böyle bişey malesef hemen suistimal ediliosun!
Sen hamilesin, iki canlısın bu sıcaklarda hem çalış hemde yemek hizmeti yapacaksın olur mu hiç öyle şey !
mrb kuzum hoşgeldinnn
Hoşbulduk canım
Ayyy ben çok dertliyim yaaa daha şimdiden çatlamaya başladım ben :18:
kızlar eşim dün bahçeye o kadar fidanı ekti ya aklıma hemen eltiler ve kaynana geldi gözleri benim bahçemde olacak çünkü ve akşam eşime dedim kiiiii ;
aşkım bahçeyi annemle ortak ektiğimizi söyle millete değilse bu tazmanya canavarları bize fırsat bırakmaz eleyiverirler bahçeyi dedimiyi demişmiyimmm
eşimde kabul etti bu arada
kızlarr merhaba kaynanamlardaydım yemek hazırladım aksam ıcın kocişin dgunusu ya orda yemek yıcez.ev bastı benı kendı evıme geldım aksama gıderım yenıden.
dunku babaya mektup vardı ya ben onu degıstırdım oğlumuzun adına da face actım tabı dondurulmak uzere:)) babasına yolladım actı bu faceı mesaja baktı emır demıral görunce yuzunde bı gulumseme oldu cok hosuna gıttı.o oyuncak ayı muhabbetı felan vardı lan dıo oğlan sıparıs vermıs oyuncak ayı almamız lazım dıo:)) hoşuna gıttı:))
ruyamda cok kalabalık bı mısafır gelmıs bana kendı akrabalrım öglen onlara yemek yapmaya basladım gecenın 12sıne kadar anca yemek yapabıldım kı normalde cok pratıgımdır ruya tabırlerıne bı bakcam hee bıde oğlumu gördum ama nasıll
ben tekmelerını hıssedemıyorum ya daha ama cok hıssetmek ıstıyorum ruyamda da böle karnıma ayagını dayamıs mınıcık bı ayak dısardan ızını görebılıyorum cok hoştu yaaaa
işte böle ben bıraz bugunku dedıkodulara bakayım emii
eşin çok tepki vermemiş canım... inşallah razı edersin de için rahatlar...
ben de 6 ekim de izin alıcammmm beraber çıkıyoruz izne
ayy canım benim yaaaa ama sen yemek yapmak zorunda değilsin ki... senin işin belli. ne kadar ayıp etmişler yaaaa yapmasaydın yemiyorum ben yemek kokusundan da midem bulanıyo deseydin canım yaaaaa. ufff sinir oldum bak şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?