benim bir arkadaşım evi süpürürken karnım şıp şıp bacagıma degiyor diyordu hemde coook kilo da almamıştı(((korkuyorum valla göğüsleri karnı yerden toplamayalım:))))
gögüslerim okadar büyüdüki canım aynada baktıgımda sütyensiz ineklerin süt dolu memelerine benzetiyorummm
annem de diyor hiç olmayanda bile olur şimdiden sevinme diye... ne kadar dikkat etsekte olma ihtimali bir hayli fazla...
hihohoo :) ben demedim kiii eşim dediii
böyle sarelle dedikçe annesi gibi esmer bi kız hayal ediyorum, kocaman gözlü, uzun saçlı, pembe yanaklı
enemm o ne yaaa ciddi mi? zaten o kan vücuttan atılıyor . ne gerek var.
canım sen kilo toipiğimize adını bilgilerini yazdın mıben sabah akşam duzenli sürüyorum ama çatlıyorum güzel göbüşüm çatlıcakk
eyvahhhhhhhhhhhhhhhh o kadar mı kötü ya
benimkiler çok küçüktü şimdi tam kıvamında oldular ama yeşil yeşil damarlarım çok çıktı ve geceleri inanılmaz sızlıyor....
gögüslerim okadar büyüdüki canım aynada baktıgımda sütyensiz ineklerin süt dolu memelerine benzetiyorummm
yazdım canım sonlarda adım:)))amaan boşver kocalar bizi oylede sever beyaz tenlilerde pek belli olmazmış ben süt gibiyim:)))şimdilik yok ama herseye hazır olmalıyım
benim çok büyümedi ama dolgunlaştı, sütyensiz de gayet toplu duruyolarönceden altına kalem koyarak deneme yapardım duruyo mu diye, hala durmuyo
ama özellikle yan taraflarda damarlar çok belirginleşti.
hoşgeldin şekerim geçmiş olsun gözün aydınbıdışın fotosu yokmu kankileri teyzoşları görsün
gözün aydın canım canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.bizimde haftaya bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz heyecanla bekliyoruz.
gözün aydın canım canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.bizimde haftaya bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz heyecanla bekliyoruz.
hoş geldin canımmmmm. yerim ben o prensesiiiii :):):)
canım yağlı-tuzlu-hamurludan uzak dur... ayaklarını bol bol havaya kaldırarak dinlen.
ayyy yesinler onun saç fırçasını...anneannesinin ellerine sağlıkkk
ayy kız görümcemin adı ayla
alya demezde millet ayla anlar...halasının adını koyduk sanarlarrr
aman gözün aydın canım..hayırlı olsun bıdışınızz
kıyamam senden küçük oldugu için anelik içgüdüsüylee yaklaşıyorsun..bende küçük kardeşimee öyleyimm kuzum...hakkında hayırlısı bakalım..çokda göz yaşı dökme...üzme kendini bebeğinin ve pipiloşun dayısınıı
eşine selam söylee esraamkızıma lama demesin sarelle dedik canım çekti yaaaa
kan basıncımız yukseldiğinden damarlarımız çıkıyor canım ineğiz bizzzbizi sağacak buzağımızı bekliyoruzz
Selam güzel annişlerrr
Bugün hergün hergün kahvaltıdan sıkıldım bugün 2 dilim kek ve 1 bardak sütle geçiştirdim ama bizim beyefendiye yetmiyor babası kılıklı
Dün akşam eşimin arkadaşı,eşi ve eşimle ben k.validemlere yemeğe davetliydik..
Allahım kaynanacığım döktürmüştü yine bir sofra donatmıştı ki hem sıcak,hem işten gelmiş kadın "dedim anne bu enerjiyi nerden buluyorsun sen yaa"
Bu arada esra'cım benim eşim de bana"tribal enfeksiyon"der tripli anlarımda
Aysun'cum kum torbasını sezaryen doğum yapanlara koyuyorlardı eskiden,ablama koymuşlardı şimdi pek yokmuş diye duydum..
benim çok büyümedi ama dolgunlaştı, sütyensiz de gayet toplu duruyolarönceden altına kalem koyarak deneme yapardım duruyo mu diye, hala durmuyo
ama özellikle yan taraflarda damarlar çok belirginleşti.
kan basıncımız yukseldiğinden damarlarımız çıkıyor canım ineğiz bizzzbizi sağacak buzağımızı bekliyoruzz
Selam güzel annişlerrr
Bugün hergün hergün kahvaltıdan sıkıldım bugün 2 dilim kek ve 1 bardak sütle geçiştirdim ama bizim beyefendiye yetmiyor babası kılıklı
Dün akşam eşimin arkadaşı,eşi ve eşimle ben k.validemlere yemeğe davetliydik..
Allahım kaynanacığım döktürmüştü yine bir sofra donatmıştı ki hem sıcak,hem işten gelmiş kadın "dedim anne bu enerjiyi nerden buluyorsun sen yaa"
Bu arada esra'cım benim eşim de bana"tribal enfeksiyon"der tripli anlarımda
Aysun'cum kum torbasını sezaryen doğum yapanlara koyuyorlardı eskiden,ablama koymuşlardı şimdi pek yokmuş diye duydum..
Selammmm dünyanın en tatlı anneleri neler kaynatıosunuz bakimmm
Selammmm dünyanın en tatlı anneleri neler kaynatıosunuz bakimmm
dur sen bebiş emdikten sonra bırak kalemi altında cep telefonu duracak hahahahhahihıoohohoohoho
Hoşbulduk canımmm :) hamurlu-tuzlu-yağlı hiçbirşey yemiyorum kiyürüyüş yüzme ve bol su başka çaresi yok dedi.Bu arada 1 kilo almışım yazabilirsin canım.
aman çekmesinnn konuyu kapatıyorussssssssssssssss
möööööööööööööööööööö
günaydın canımm....
bazen ben de düzenli kahvaltıdan sıkılyorum ama yine de yapıyorum.
maşallah kayınvalidene yaaa ne güzel... benim kayınvalidem hiç anlamaz yemek yapmaktan, hatta bize geldiklerinde eşim kayınpederim kaynım falan da der esranın sayesinde doyduk diye
tribal enfeksiyonsüpermişşşş
Soğol canım koymaya çalışacağım canım ama bıdışın resmi yok görmedik kız dediler okdar :)
Sağol canım, çok tatlı gözüküyorlar heyecanlanman normal :)
Hoşbulduk canımmm :) hamurlu-tuzlu-yağlı hiçbirşey yemiyorum kiyürüyüş yüzme ve bol su başka çaresi yok dedi.Bu arada 1 kilo almışım yazabilirsin canım.
Sağol canım :))
dur sen bebiş emdikten sonra bırak kalemi altında cep telefonu duracak hahahahhahihıoohohoohoho
gel canım senle de kaynatalım:
o çocukları filminde demet akbağ "gençken göğüslerimin altında kalem durmazdı şimdi milli eğitim bakanlığını koysan yerinden kıpırdamaz vallahi " diyodubiz de öyle olcaz bu gidişleeeeeee demicem tabisiiiiiiiii, bebişler doğsun elimize alıcaz 500ml pet şişeleri bol bol hareket edicezzzzz dimii aysuncummm... bi de spor topici yapalım bence biz
tamam tatlım ekliyorum.
günaydın canımm....
bazen ben de düzenli kahvaltıdan sıkılyorum ama yine de yapıyorum.
maşallah kayınvalidene yaaa ne güzel... benim kayınvalidem hiç anlamaz yemek yapmaktan, hatta bize geldiklerinde eşim kayınpederim kaynım falan da der esranın sayesinde doyduk diye
tribal enfeksiyonsüpermişşşş
ilahi esraaaa alem kızsın haaaa:))))kalem demek ben o kalemi dogumdn sonra karnımn altına koyarım artık bakalım duracakmı:))))
möööööööööööööööööööööö emince ne kadar mutlu olucaz kimbilir zzırlıcazzzama sarkıcaz gbi ben her dustan sonra soguk su tutuyorum gögüslerime 20-30 saniye
kız bıdış diyoruz ya kızlarakızımızın fotosunu koy bosver bıdısını göstermemiş aferiim ona terbiyeli bebişşş
iyi yapmışsın kuzum afiyet bal şeker olsun, yarasın kuzuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?