2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim bir arkadaşım evi süpürürken karnım şıp şıp bacagıma degiyor diyordu hemde coook kilo da almamıştı(((korkuyorum valla göğüsleri karnı yerden toplamayalım:))))

eyvahhhhhhhhhhhhhhhh o kadar mı kötü ya

gögüslerim okadar büyüdüki canım aynada baktıgımda sütyensiz ineklerin süt dolu memelerine benzetiyorummm

benimkiler çok küçüktü şimdi tam kıvamında oldular ama yeşil yeşil damarlarım çok çıktı ve geceleri inanılmaz sızlıyor....

eşine selam söylee esraam kızıma lama demesin sarelle dedik canım çekti yaaaa

canım sen kilo toipiğimize adını bilgilerini yazdın mı ben sabah akşam duzenli sürüyorum ama çatlıyorum güzel göbüşüm çatlıcakk

yazdım canım sonlarda adım:)))amaan boşver kocalar bizi oylede sever beyaz tenlilerde pek belli olmazmış ben süt gibiyim:)))şimdilik yok ama herseye hazır olmalıyım

eyvahhhhhhhhhhhhhhhh o kadar mı kötü ya

benimkiler çok küçüktü şimdi tam kıvamında oldular ama yeşil yeşil damarlarım çok çıktı ve geceleri inanılmaz sızlıyor....

kan basıncımız yukseldiğinden damarlarımız çıkıyor canım ineğiz bizzz bizi sağacak buzağımızı bekliyoruzz

gögüslerim okadar büyüdüki canım aynada baktıgımda sütyensiz ineklerin süt dolu memelerine benzetiyorummm

benim çok büyümedi ama dolgunlaştı, sütyensiz de gayet toplu duruyolar önceden altına kalem koyarak deneme yapardım duruyo mu diye, hala durmuyo
ama özellikle yan taraflarda damarlar çok belirginleşti.

yazdım canım sonlarda adım:)))amaan boşver kocalar bizi oylede sever beyaz tenlilerde pek belli olmazmış ben süt gibiyim:)))şimdilik yok ama herseye hazır olmalıyım

bende bugday tenliyim çok belli olmuyor hamd olsun cok esmer bir kankim vardı onun catlaklarını görmustum de ben çok fenaydı bembeyazz

Selam güzel annişlerrr

Bugün hergün hergün kahvaltıdan sıkıldım bugün 2 dilim kek ve 1 bardak sütle geçiştirdim ama bizim beyefendiye yetmiyor babası kılıklı
Dün akşam eşimin arkadaşı,eşi ve eşimle ben k.validemlere yemeğe davetliydik..

Allahım kaynanacığım döktürmüştü yine bir sofra donatmıştı ki hem sıcak,hem işten gelmiş kadın "dedim anne bu enerjiyi nerden buluyorsun sen yaa"

Bu arada esra'cım benim eşim de bana"tribal enfeksiyon"der tripli anlarımda

Aysun'cum kum torbasını sezaryen doğum yapanlara koyuyorlardı eskiden,ablama koymuşlardı şimdi pek yokmuş diye duydum..

benim çok büyümedi ama dolgunlaştı, sütyensiz de gayet toplu duruyolar önceden altına kalem koyarak deneme yapardım duruyo mu diye, hala durmuyo

dur sen bebiş emdikten sonra bırak kalemi altında cep telefonu duracak hahahahhahihıoohohoohoho

hoşgeldin şekerim geçmiş olsun gözün aydın bıdışın fotosu yokmu kankileri teyzoşları görsün

Soğol canım koymaya çalışacağım canım ama bıdışın resmi yok görmedik kız dediler okdar :)

gözün aydın canım canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.bizimde haftaya bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz heyecanla bekliyoruz.

Sağol canım, çok tatlı gözüküyorlar heyecanlanman normal :)

gözün aydın canım canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.bizimde haftaya bugün kısmetse ayrıntılı ultrasonumuz heyecanla bekliyoruz.

hoş geldin canımmmmm. yerim ben o prensesiiiii :):):)

canım yağlı-tuzlu-hamurludan uzak dur... ayaklarını bol bol havaya kaldırarak dinlen.

Hoşbulduk canımmm :) hamurlu-tuzlu-yağlı hiçbirşey yemiyorum ki yürüyüş yüzme ve bol su başka çaresi yok dedi.Bu arada 1 kilo almışım yazabilirsin canım.

Sağol canım :))

eşine selam söylee esraam kızıma lama demesin sarelle dedik canım çekti yaaaa

aman çekmesinnn konuyu kapatıyorussssssssssssssss

kan basıncımız yukseldiğinden damarlarımız çıkıyor canım ineğiz bizzz bizi sağacak buzağımızı bekliyoruzz

möööööööööööööööööööö

günaydın canımm....
bazen ben de düzenli kahvaltıdan sıkılyorum ama yine de yapıyorum.
maşallah kayınvalidene yaaa ne güzel... benim kayınvalidem hiç anlamaz yemek yapmaktan, hatta bize geldiklerinde eşim kayınpederim kaynım falan da der esranın sayesinde doyduk diye

tribal enfeksiyon süpermişşşş

ilahi esraaaa alem kızsın haaaa:))))kalem demek ben o kalemi dogumdn sonra karnımn altına koyarım artık bakalım duracakmı:))))

allah seni ya alemsin

iyi yapmışsın kuzum afiyet bal şeker olsun, yarasın kuzuna...

Selammmm dünyanın en tatlı anneleri neler kaynatıosunuz bakimmm

hoşgeldin canım:)

Selammmm dünyanın en tatlı anneleri neler kaynatıosunuz bakimmm

gel canım senle de kaynatalım :

dur sen bebiş emdikten sonra bırak kalemi altında cep telefonu duracak hahahahhahihıoohohoohoho

o çocukları filminde demet akbağ "gençken göğüslerimin altında kalem durmazdı şimdi milli eğitim bakanlığını koysan yerinden kıpırdamaz vallahi " diyodu biz de öyle olcaz bu gidişleeeeeee demicem tabisiiiiiiiii, bebişler doğsun elimize alıcaz 500ml pet şişeleri bol bol hareket edicezzzzz dimii aysuncummm... bi de spor topici yapalım bence biz

Hoşbulduk canımmm :) hamurlu-tuzlu-yağlı hiçbirşey yemiyorum ki yürüyüş yüzme ve bol su başka çaresi yok dedi.Bu arada 1 kilo almışım yazabilirsin canım.

:)
tamam tatlım ekliyorum.

möööööööööööööööööööööö emince ne kadar mutlu olucaz kimbilir zzırlıcazzz ama sarkıcaz gbi ben her dustan sonra soguk su tutuyorum gögüslerime 20-30 saniye

kız bıdış diyoruz ya kızlara kızımızın fotosunu koy bosver bıdısını göstermemiş aferiim ona terbiyeli bebişşş

bilemiyorum artık seninkilerin altında ne durur

evet ama o topiğe zayıfları almayalımmm

ya evet bi de her gün kahvaltıda yumurta yiyorum,sıcaklarda hiç çekilmiyor napıcam bilmiyorum.
sorma hamarattır beceriklidir.

Anam hiç anlamayan kaynana da zor olur bee,hep gelinden bekler o zaman herşeyi di mi..

ilahi esraaaa alem kızsın haaaa:))))kalem demek ben o kalemi dogumdn sonra karnımn altına koyarım artık bakalım duracakmı:))))

ayy bi de o var dimiiiii.... karın için de acil bişeyler yapmak lazım... yada hiç bişey yapmadan ikinciyi doğurmak hazır derimiz iyice esnemişken bari boşa gitmesin

ben soğuk suyla duş alıyorum hamileliğin başından beri... eskiden de hep soğuk su tutardım arka bacakla göğüslerime... kan dolaşımını hızlandırır selüliti engeller, aklında bulunsun kuzum ay pardon inekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…