2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bizim komsuya koymuslardı canım eger sarkmayı önluyorsa olabilir mantıken karnımız baya cıkıkken 1 saat sonra fosalıyoruz ve bırden bosalıyor :44:

BİLMİYORUM Kİİ BİLEN BİRİ AYDINLATSIN :)

Ayyy yoktur bazı hasteneler yapıyormuş diyordu kızlar, bwenim gittiğim hastanede yapılmıyormuşşş

eyvahhhhhhhhhhhhhhhh o kadar mı kötü ya

benimkiler çok küçüktü şimdi tam kıvamında oldular ama yeşil yeşil damarlarım çok çıktı ve geceleri inanılmaz sızlıyor....

benimkilerde kğçğk sayılırdı şimdi topikto olduuu
babası yanaşıyor vıncıklamaya kalktığında eline vuruyorrum onlar oğluşum için rezerve diyorummm delüü diyor

kan basıncımız yukseldiğinden damarlarımız çıkıyor canım ineğiz bizzz bizi sağacak buzağımızı bekliyoruzz

kahverengi kısmı büyüyor benim sizin ?

kız biz bu oğlanları doyuramıycaz aynen benimkide böyle midem kazınıyoor.

Selammmm dünyanın en tatlı anneleri neler kaynatıosunuz bakimmm

a.s. canım hoş gedinn

aynen canım kahverengi kısmıda büyüyor diğer kısımdaa

evet ben de aynı tepkiyi veriyorum koçişe ben bunun hayalini kuruyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyip gidiyor garibim

evet yaa bakıyorum aynaya ineklerin memesi gibi duruyor şişmişşş

ay ya çatlak, sarkma, varis, minik damar çatlamaları, kiloları ne çok çeşitmiş arkadaş ya..... offffffffffffffffffffffffff:26::26::26:

bilemiyorum artık seninkilerin altında ne durur

evet ama o topiğe zayıfları almayalımmm

ama bakkk terbiyemi bozma benimmmmmmm, kocamı özlemeye başladım zatennnnnn

tabi canım zayıfların ne işi var topicimizde işimize gelenleri alırız şekerim

doğum sonrası program yapalım kendimize hergün şu kadar mekik şu kadar kol şu kadar şu falan diye valla bak gaza geliriz hep birlikte

ya evet bi de her gün kahvaltıda yumurta yiyorum,sıcaklarda hiç çekilmiyor napıcam bilmiyorum.
sorma hamarattır beceriklidir.

Anam hiç anlamayan kaynana da zor olur bee,hep gelinden bekler o zaman herşeyi di mi..

yok kız benden bişey beklemiyor ama yaparsam da sevinir... şimdiye kadar hiç yapmadım tabii onlardayken... onun evinde misafirim ben benim evimde de mutfağa girmesine izin vermem tabii.

normalde annemin yemekleri derler ya benim kocam karımın yemekleri diyo hihohoo benim de işime geliyo tabiii

saol inekcim ama ben biliyorum bunları hihhooooo inekk

ay sorma varisde allah muhafaza cok kotu oluyor gecen bir kadında gördüm eşimin bile dikkatini çekmiş catlak bile yanında daha sevimli::))))esra bu arada ben ikinciyi düşünüyorum iki yıl sonra inşallah :)))fosalmışken gene doldurmak lazım

onun için kuzuna dedim ya :)

di mi ya pardon canım farketmemişim
:

kahverengi kısmı büyüyor benim sizin ?

kız biz bu oğlanları doyuramıycaz aynen benimkide böyle midem kazınıyoor.

Aman sütümüz bol olsun da doyuralım danalarımızı:))
Bu arada benim de kahverengi kısımlar büyüdü,genişledi diyeyim
eşim diyor ki tam anne memesi oldu,sen dur bi süt vereyim o zaman gör dedim

muhabbetler koyulaşmış yine...

ya ben çok sıkılıyorum....seminerlerde bitiyo aylarca evde napıcam tek başıma ....aşırı sıcak istanbul yanıyo....vantilatörün önünden ayrılamıyorum...

yemek yapmaya aşırı üşeniyorum....gitsemde kayınvalide de mi kalsam napsam....

ögretmensn herhalde kıymetini bil şekerim aylarca evde olmak isteyen o kadar cok memur varkiii .....yemek yapmayaben hep üşeniyordum zaten tek yaşasaydım aclıktan nakalt olmuştum coktn eşimin hatrına yapıyorum bende:)))

inşallah kuzularımız emer ya...ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum....çamaşır bulamıyorum ya bende artık sinir oluyorum...3-4 tane model beğendim denedim küçük geliyo....bide emzirince neye döner kim bilir....

içim bayıldı yaaaa olamazzzzz çatlak sarkma varisssss offfff

inşallah yapabiliriz kuzum bebeişlere koşturmaktan halimiz kalmayabilir :26:

maşallah iyi cesaret

aman kuzum ne işin var azıcık aşım ağrısız başım de evinde dur diyecem ama miniği beslemek gerek... sadece yemek yemeye git....

bende çok fazla varis var...ırsi zaten bide müthiş arttı...ilerde lazer yaptırcam...hem daha düzgün teknikler olur belki varis tedavisi adına....varis çorabım var onu da giymiyorum....gıcık bişey...

ya ben varya 4 çocuk istiyorum....ama 1 tanesini doğurup büyütüp görmem lazım önce nasıl büyütmesi...kimi anne kolay diyo kimisi kolay diyo...her çocuk her ortam bir olmuyo....pedagog dinlemeye başladım şimdiden donanımlı bi anne olmalıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…