Sağol canım beniimm,ona yarasın da bana yaramasın yaa :))
bizim komsuya koymuslardı canım eger sarkmayı önluyorsa olabilir mantıken karnımız baya cıkıkken 1 saat sonra fosalıyoruz ve bırden bosalıyor :44:
annem de diyor hiç olmayanda bile olur şimdiden sevinme diye... ne kadar dikkat etsekte olma ihtimali bir hayli fazla...
hihohoo :) ben demedim kiii eşim dediii
böyle sarelle dedikçe annesi gibi esmer bi kız hayal ediyorum, kocaman gözlü, uzun saçlı, pembe yanaklı
enemm o ne yaaa ciddi mi? zaten o kan vücuttan atılıyor . ne gerek var.
eyvahhhhhhhhhhhhhhhh o kadar mı kötü ya
benimkiler çok küçüktü şimdi tam kıvamında oldular ama yeşil yeşil damarlarım çok çıktı ve geceleri inanılmaz sızlıyor....
kan basıncımız yukseldiğinden damarlarımız çıkıyor canım ineğiz bizzzbizi sağacak buzağımızı bekliyoruzz
Selam güzel annişlerrr
Bugün hergün hergün kahvaltıdan sıkıldım bugün 2 dilim kek ve 1 bardak sütle geçiştirdim ama bizim beyefendiye yetmiyor babası kılıklı
Dün akşam eşimin arkadaşı,eşi ve eşimle ben k.validemlere yemeğe davetliydik..
Allahım kaynanacığım döktürmüştü yine bir sofra donatmıştı ki hem sıcak,hem işten gelmiş kadın "dedim anne bu enerjiyi nerden buluyorsun sen yaa"
Bu arada esra'cım benim eşim de bana"tribal enfeksiyon"der tripli anlarımda
Aysun'cum kum torbasını sezaryen doğum yapanlara koyuyorlardı eskiden,ablama koymuşlardı şimdi pek yokmuş diye duydum..
Selammmm dünyanın en tatlı anneleri neler kaynatıosunuz bakimmm
evet sağılmış inekler olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
BİLMİYORUM Kİİ BİLEN BİRİ AYDINLATSIN :)
Ayyy yoktur bazı hasteneler yapıyormuş diyordu kızlar, bwenim gittiğim hastanede yapılmıyormuşşş
benimkilerde kğçğk sayılırdı şimdi topikto olduuu
babası yanaşıyor vıncıklamaya kalktığında eline vuruyorrum onlar oğluşum için rezerve diyorummmdelüü diyor
kahverengi kısmı büyüyor benim sizin ?
kız biz bu oğlanları doyuramıycaz aynen benimkide böyle midem kazınıyoor.
a.s. canım hoş gedinn
BİLMİYORUM Kİİ BİLEN BİRİ AYDINLATSIN :)
Ayyy yoktur bazı hasteneler yapıyormuş diyordu kızlar, bwenim gittiğim hastanede yapılmıyormuşşş
benimkilerde kğçğk sayılırdı şimdi topikto olduuu
babası yanaşıyor vıncıklamaya kalktığında eline vuruyorrum onlar oğluşum için rezerve diyorummmdelüü diyor
a.s. canım hoş gedinn
evet yaa bakıyorum aynaya ineklerin memesi gibi duruyor şişmişşş
bilemiyorum artık seninkilerin altında ne durur
evet ama o topiğe zayıfları almayalımmm
ya evet bi de her gün kahvaltıda yumurta yiyorum,sıcaklarda hiç çekilmiyor napıcam bilmiyorum.
sorma hamarattır beceriklidir.
Anam hiç anlamayan kaynana da zor olur bee,hep gelinden bekler o zaman herşeyi di mi..
ayy bi de o var dimiiiii.... karın için de acil bişeyler yapmak lazım... yada hiç bişey yapmadan ikinciyi doğurmak hazır derimiz iyice esnemişken bari boşa gitmesin
ben soğuk suyla duş alıyorum hamileliğin başından beri... eskiden de hep soğuk su tutardım arka bacakla göğüslerime... kan dolaşımını hızlandırır selüliti engeller, aklında bulunsun kuzum ay pardon inekim
evet ben de aynı tepkiyi veriyorum koçişeben bunun hayalini kuruyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyip gidiyor garibim
ay ya çatlak, sarkma, varis, minik damar çatlamaları, kiloları ne çok çeşitmiş arkadaş ya..... offffffffffffffffffffffffff:26::26::26:
onun için kuzuna dedim ya :)
:
muhabbetler koyulaşmış yine...
ya ben çok sıkılıyorum....seminerlerde bitiyo aylarca evde napıcam tek başıma ....aşırı sıcak istanbul yanıyo....vantilatörün önünden ayrılamıyorum...
yemek yapmaya aşırı üşeniyorum....gitsemde kayınvalide de mi kalsam napsam....
di mi ya pardon canım farketmemişim
Aman sütümüz bol olsun da doyuralım danalarımızı:))
Bu arada benim de kahverengi kısımlar büyüdü,genişledi diyeyim
eşim diyor ki tam anne memesi oldu,sen dur bi süt vereyim o zaman gör dedim
evet ben de aynı tepkiyi veriyorum koçişeben bunun hayalini kuruyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa deyip gidiyor garibim
ay ya çatlak, sarkma, varis, minik damar çatlamaları, kiloları ne çok çeşitmiş arkadaş ya..... offffffffffffffffffffffffff:26::26::26:
ama bakkk terbiyemi bozma benimmmmmmm, kocamı özlemeye başladım zatennnnnn
tabi canım zayıfların ne işi var topicimizdeişimize gelenleri alırız şekerim
doğum sonrası program yapalım kendimize hergün şu kadar mekik şu kadar kol şu kadar şu falan diye valla bak gaza geliriz hep birlikte
yok kız benden bişey beklemiyor ama yaparsam da sevinir... şimdiye kadar hiç yapmadım tabii onlardayken... onun evinde misafirim benbenim evimde de mutfağa girmesine izin vermem tabii.
normalde annemin yemekleri derler ya benim kocam karımın yemekleri diyo hihohoo benim de işime geliyo tabiii
ay sorma varisde allah muhafaza cok kotu oluyor gecen bir kadında gördüm eşimin bile dikkatini çekmiş catlak bile yanında daha sevimli::))))esra bu arada ben ikinciyi düşünüyorum iki yıl sonra inşallah :)))fosalmışken gene doldurmak lazım
muhabbetler koyulaşmış yine...
ya ben çok sıkılıyorum....seminerlerde bitiyo aylarca evde napıcam tek başıma ....aşırı sıcak istanbul yanıyo....vantilatörün önünden ayrılamıyorum...
yemek yapmaya aşırı üşeniyorum....gitsemde kayınvalide de mi kalsam napsam....
içim bayıldı yaaaa olamazzzzz çatlak sarkma varisssss offfff
ay sorma varisde allah muhafaza cok kotu oluyor gecen bir kadında gördüm eşimin bile dikkatini çekmiş catlak bile yanında daha sevimli::))))esra bu arada ben ikinciyi düşünüyorum iki yıl sonra inşallah :)))fosalmışken gene doldurmak lazım
içim bayıldı yaaaa olamazzzzz çatlak sarkma varisssss offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?