sezeryan doğum yaptığım için canım 4 çocuk sahibi olmak için 5 sezeryan olmam lazım...bu da çok güç...hayrılısı artık...mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....ayy maşalahh caım inş. 4 çocuğun olur :)
hadi yaaa bilmiyordum
yuhhh yapma kuzum yaa karnı acıkan varsa yapsın aaa olur mu öyle şey yada bu sefer yaptın bir dahaki sefere kımıldama uyuzlara bakk işyerindeki böyle olaylara çok sinr oluyorum kuzum
ahh ahh çok ağladım çok zırladım burda ama artık bitiyo hasretlik ağlamak yok :)
biz de 15 aydır ayrıyız
biz evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoduk.. eşim de ben de çok severiz çocukları... keşke ilk günden olsaymış ta bu kadar ayrı kalmasaymışız... tabii kısmet herşeyin başı. vardır bunda da bir hayır.
canım bu bebek benim yüzümü güldürdü, eşime hasretken, çok çok zor günler yaşarken bebeğim geldi ve "bak annecim, babamdan bir parçayım ben sana, artık ben de varım" diye güç kaynağım oldu... nasıl şikayet ederim ki ben ondan. nasıl beni mutlu etmesin ki... e bi de şimdi babasını da yanımıza getiriyor... bebeğimin uğuru diyorum, olmayacak bir şeydi çünkü bizim kavuşmamız, mucizeydi. onun sayesinde benimde bir yuvam, benim de her gece sarılarak uyuduğum bir eşim, sabahları öpüp koklayarak uyandırdığım evlatlarım olacak... daha ne ister ki bir kadın... Rabbime şükürler olsun.
eşin çok tepki vermemiş canım... inşallah razı edersin de için rahatlar...
ben de 6 ekim de izin alıcammmm beraber çıkıyoruz izne
ayy canım benim yaaaa ama sen yemek yapmak zorunda değilsin ki... senin işin belli. ne kadar ayıp etmişler yaaaa yapmasaydın yemiyorum ben yemek kokusundan da midem bulanıyo deseydin canım yaaaaa. ufff sinir oldum bak şimdi.
güzel anneler ben bugün aranızdan ayrılıyorum hoşcakalın........
bu ay zam ayımız kuzum ve herkese her laftan gıcık olabilecek durumlar ve ben bebek için 1 yıl evden idare edeyim diye konuşacağım bunun için alttan alıyorum... yoksa çok konuşurum da susuyorum işte her şey bebeğim için....
ay canım benim sabret o zaman bebişinin hatrıan üzülme gamsız olucan bu hayatta kıyamam sana, elleri kırılsın onların
hepsi birbirininden güzel canımmminşAllah gönlunce olur
kızlar ablamın tüp bebek için 500 lira yardımda bulunmak istiyorum eşimi razı ederek bunu nasıl yapabilirim :44: onunda kırılmasını istemiyorum birsey vermek istediğimde sen bizi bebegımızı dusunmuyorsun diyor
geçen hafta o da yoktu... ben işimi hızlı yaparım kuzum bana sorduklarına ben bitirdim demeliyim huyum bu... bundan istifade ediyorlar, bitirmesen ne çok oyalanıyor olur valla Allaha havale bunlar....
yok ya kıpırdamadılar bile hele biri var kapıya bile kıpırdamaz aynı odadayız hamile halimde ben kalkarımm.. sofra kurulu gelmez, toplamak derdine ilk o kalkar... ona da gelecek bugünler az kaldı...
evet kuzum ya işim bitince sıkılıyorum o ayrı dert bunlar ayrı dert...
kuzum ya çok şükür kavuşacaksınız inşallah, çok seviniyorum senin adına:)
neden canım? bişey mi oldu?
eger sızı etkılemıcekse cnm 500 tl onun rızasıyla yap senın kardesın olsa kayıtsız kalabılır mıydın felan de bak allaha sukur bızım bebegımız saglıklı bu parayı onun ıcın verelım böle dusun de adak gıbı dusun de gercektende cocugunuzun sadakası olur bılıyomusun ınsallah ızın verır esın
bende de var o salaklık herkes 2 parça işi saatlerce masanın üzerinde tutuyo burda tüm amelilği 3 kişi yapıyoruz bende bir huy var illa masamda iş kalmayacak ama neyse bize sadece kendi işimizi önümüze yığıyorlar yremek fln değil hamile olduğumu bilmeden bir hafta önce fln masamda dolu işim var ve ayın son günü yetiştirmem şart ben onları nasıl yetiştireceğim derken biri kendi işlerini de masama yığdı ağzı öyle ballıki tüm yöneticileri etkisine almış kimse onun işlerinin çoğunu benim yaptığımım farkında bile değil. neyse beni bir ağlama krizi tuttu bir odaya kendimi kapattım sekreterimizi aradım bizdeki sekreter sizdeki gibi değil su getir bana dedim çıkamıyorum neyse dertleştik. ben gittim masama oturdum müdürüm gördü iyi misin dedi iyiyim ama ben bu işleri yetiştiremiyorum dedim bir de x hanımda işlerini verdi bana dedim. o da baş uzmanıma demiş o da burcu git hava al yetiştirsin dedi. neyse onlar arasında konuşmuş mu ne artık o kadından bana iş gelmiyorama baş uzmanım biliyordu ve sesi çıkmıyordu çünkü onlar yaşları yakın arkadaş ben küçük kalıyorum ya illa ağlamak mı gerekiyordu
yok güzelim yanlış yazmışım bugünlük yazacaktım canım sabret biraz daha sende hamile insana bunu yaptılar ya muhakkak çıkar onlardan birbirimize dua edelim insani şeytanlardanda korusun bizi Allah yarın görüşürüz inşllah:))
canım kilodan dedi geçen 4 çocuklu bi arkadaşım...ben öceki hamileliğimde kiloluyken hamile kalmıştım...hareketlerini geç hissettim...bide fazla hissetmezdim...bunda daha az kıloyla hamile kaldım sankı daha erken hıssettım daha fazla hıssedılıyo sanırım....iç karın,dış karın meseleside olabilir...doktoruma sorduğumda erken daha hareket etmesi için derdi hep.....sen kontrole gıdınce sor için rahatlasın...kızlarr merhaba kaynanamlardaydım yemek hazırladım aksam ıcın kocişin dgunusu ya orda yemek yıcez.ev bastı benı kendı evıme geldım aksama gıderım yenıden.
dunku babaya mektup vardı ya ben onu degıstırdım oğlumuzun adına da face actım tabı dondurulmak uzere:)) babasına yolladım actı bu faceı mesaja baktı emır demıral görunce yuzunde bı gulumseme oldu cok hosuna gıttı.o oyuncak ayı muhabbetı felan vardı lan dıo oğlan sıparıs vermıs oyuncak ayı almamız lazım dıo:)) hoşuna gıttı:))
ruyamda cok kalabalık bı mısafır gelmıs bana kendı akrabalrım öglen onlara yemek yapmaya basladım gecenın 12sıne kadar anca yemek yapabıldım kı normalde cok pratıgımdır ruya tabırlerıne bı bakcam hee bıde oğlumu gördum ama nasıll
ben tekmelerını hıssedemıyorum ya daha ama cok hıssetmek ıstıyorum ruyamda da böle karnıma ayagını dayamıs mınıcık bı ayak dısardan ızını görebılıyorum cok hoştu yaaaa
işte böle ben bıraz bugunku dedıkodulara bakayım emii
korktum ya hayırdır inş. olumsuz bişey yok demi...güzel anneler ben bugün aranızdan ayrılıyorum hoşcakalın........
Herkese merhaba
Allah hep güldürsün yüzümüzü inşallah, çok sevindim
kuzum ya çok şükür kavuşacaksınız inşallah, çok seviniyorum senin adına:)
kızlarr merhaba kaynanamlardaydım yemek hazırladım aksam ıcın kocişin dgunusu ya orda yemek yıcez.ev bastı benı kendı evıme geldım aksama gıderım yenıden.
dunku babaya mektup vardı ya ben onu degıstırdım oğlumuzun adına da face actım tabı dondurulmak uzere:)) babasına yolladım actı bu faceı mesaja baktı emır demıral görunce yuzunde bı gulumseme oldu cok hosuna gıttı.o oyuncak ayı muhabbetı felan vardı lan dıo oğlan sıparıs vermıs oyuncak ayı almamız lazım dıo:)) hoşuna gıttı:))
ruyamda cok kalabalık bı mısafır gelmıs bana kendı akrabalrım öglen onlara yemek yapmaya basladım gecenın 12sıne kadar anca yemek yapabıldım kı normalde cok pratıgımdır ruya tabırlerıne bı bakcam hee bıde oğlumu gördum ama nasıll
ben tekmelerını hıssedemıyorum ya daha ama cok hıssetmek ıstıyorum ruyamda da böle karnıma ayagını dayamıs mınıcık bı ayak dısardan ızını görebılıyorum cok hoştu yaaaa
işte böle ben bıraz bugunku dedıkodulara bakayım emii
aayyy okurken gözlerim doldu ya..ne kadar duygusalsın sen...maş.. diyorum 41 bin kere...rabbim gönlüne göre versin inşallah...evliyken ayrı kalmakta çok zor...ben şimdi bile sıkıntıdan aynı evin içinde eşimi özlüyorum....1,5 yıl nasıl ayrı kalmışım diyorum....inşallah sağlıkla kuzularımıza kavuşuruz...daha önceden kötü yaşantılarım olduğu için bebeğime kavuşma korkusu taşıyorum...Şu duayı ediyorum...Rabbim bizleri bu dünyada da anne baba eyle....
diyortum Allaha havale ediyorum böyle düşüncesi, bencil insanları...
anladım canım edelim elbette...
neden 6 ekim senin yavrum doğumdan sonraya mı atıcaksın :26: 6 ekimde ben 32. haftamda olucam inşAllahsen 35. haftada olursun
inşallah canım hepimiz sağlıklakucağıma alalım...akıl ruh beden sağığı yerınde evlatlarımız olsun...hoşgeldin canımmm :)
amin canımmm hepimizin inşallahh.
lavinya bunu her dediğinde çok içtenlikle söylediğini o kadar iyi hissediyorum ki.. sağol arkadaşım. çok sağol. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın.
canım hoşgeldin... mesaj atmıştın cevap yazmayı unuttum, hemen yazıyorum :)
inşallah yakında sen de hissedersin canım... acele etme.
evet yaa ben çok duygusalım çok nazlıyım alınganım... annem bazen "evin en büyük çocuğu sen misin yoksa en küçük nazlı kızı mı karıştırıyorum" der
evliyken ayrı olmak cidden çok zor. sevgiliyken ona sarılmayı, öpmeyi, elini tutmayı özlüyosun sadece. gözlerini görsem baksam doya doya diyosun bazen... evliyken tek istediğimse son nefesime kadar kokusunu içime çeke çeke göğsüne yatmak. evlilik aşkı yüceltiyor başka bir boyuta taşıyor bence.
inşallahhh kavuşuruz beblerimize canım.. benim eşim de çok çocuk istiyor.. bi de çok rahat hamilelik geçirdiğimi görünce daha da çok çocuk istiyor :) hayırlısı diyorum ben de... yaşımız, sağlığımız sıhhatimiz izin verirse neden olmasın ki...
inşallah hiç bir problem yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip olur bitanem. her zaman güçlü ol, mutlu ol ve olumlu düşün...
hoşgeldin canımmm :)
hoşbuldum canımgeç olucak ama çok geçmiş olsun biraz rahatsızlık yaşamışsın sanırım uzun zamandır giremedim bazı sıkıntılardan dolayı ancak ancak kafam yerine geldi bu arada beni silmemişsindir umarım bende 69 oldum artık
son 1 ay izne çıkıcam canım öyle karar verdim Allahtan bi mani çıkmazsa tabii. bebiş doğunca da 3 ay ücretli izin kullanmış olucam.
yani bilmyiorum aslında ama şimdilik öyle düşünüyorum.
bu ay zam ayımız kuzum ve herkese her laftan gıcık olabilecek durumlar ve ben bebek için 1 yıl evden idare edeyim diye konuşacağım bunun için alttan alıyorum... yoksa çok konuşurum da susuyorum işte her şey bebeğim için....
"aşkım sanmaki ben sana hak vermiyorumm ben ne sıkıntılarla kazanıyorum o parayı ama inan zorda olmasalar bu kadar düşünmezdim o kadar üzülüyorum ki biz bebeğimizin her heyecanını yasarken onlar bir umut ugruna bu kadar zorluk içerisinde para toplamaya calısıyorlar..
çok zor aşkım çok zor "Allah korusun ya bizim bebegimiz olmasaydı ya bizde tüp bebek yaptırmak zorunda kalsaydık ne olucaktı o zaman bizim ihtiyacımız oldugunda onlar bize yardım etmeyeceklermiydi??
yada Allah koruusun abiinin kardeşinin böyle bir durumda olsa hayır mı dicektik hayır asla demezdik çünkü kardeş nede olsa candır.. Darda olana yardım edersek Rabbimde bizi darda bırakmaz aşkım Rabbim bu buyuk hayrımızı karsılıksız bırakmaz evladımızın zekatı olsun Rabbim evladımıızı sağlıklı hayırlı eylesin amin...
sen iyi bir eşsin iyi bir insansın anlayışla yanımda olacağını umuyorum.. Allah razı olsun senden seni seviyorum aşkım.."
kızlar eşime bunu yazdım evde hepsini söyleyemeyebilirim unnuturum iyi yazmışmıyım içimden geçeni yazdım umarım Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşAllah
inşallah canım hepimiz sağlıklakucağıma alalım...akıl ruh beden sağığı yerınde evlatlarımız olsun...
hoşgeldin canımmm :)
amin canımmm hepimizin inşallahh.
lavinya bunu her dediğinde çok içtenlikle söylediğini o kadar iyi hissediyorum ki.. sağol arkadaşım. çok sağol. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın.
canım hoşgeldin... mesaj atmıştın cevap yazmayı unuttum, hemen yazıyorum :)
inşallah yakında sen de hissedersin canım... acele etme.
evet yaa ben çok duygusalım çok nazlıyım alınganım... annem bazen "evin en büyük çocuğu sen misin yoksa en küçük nazlı kızı mı karıştırıyorum" der
evliyken ayrı olmak cidden çok zor. sevgiliyken ona sarılmayı, öpmeyi, elini tutmayı özlüyosun sadece. gözlerini görsem baksam doya doya diyosun bazen... evliyken tek istediğimse son nefesime kadar kokusunu içime çeke çeke göğsüne yatmak. evlilik aşkı yüceltiyor başka bir boyuta taşıyor bence.
inşallahhh kavuşuruz beblerimize canım.. benim eşim de çok çocuk istiyor.. bi de çok rahat hamilelik geçirdiğimi görünce daha da çok çocuk istiyor :) hayırlısı diyorum ben de... yaşımız, sağlığımız sıhhatimiz izin verirse neden olmasın ki...
inşallah hiç bir problem yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip olur bitanem. her zaman güçlü ol, mutlu ol ve olumlu düşün...
"aşkım sanmaki ben sana hak vermiyorumm ben ne sıkıntılarla kazanıyorum o parayı ama inan zorda olmasalar bu kadar düşünmezdim o kadar üzülüyorum ki biz bebeğimizin her heyecanını yasarken onlar bir umut ugruna bu kadar zorluk içerisinde para toplamaya calısıyorlar..
çok zor aşkım çok zor "Allah korusun ya bizim bebegimiz olmasaydı ya bizde tüp bebek yaptırmak zorunda kalsaydık ne olucaktı o zaman bizim ihtiyacımız oldugunda onlar bize yardım etmeyeceklermiydi??
yada Allah koruusun abiinin kardeşinin böyle bir durumda olsa hayır mı dicektik hayır asla demezdik çünkü kardeş nede olsa candır.. Darda olana yardım edersek Rabbimde bizi darda bırakmaz aşkım Rabbim bu buyuk hayrımızı karsılıksız bırakmaz evladımızın zekatı olsun Rabbim evladımıızı sağlıklı hayırlı eylesin amin...
sen iyi bir eşsin iyi bir insansın anlayışla yanımda olacağını umuyorum.. Allah razı olsun senden seni seviyorum aşkım.."
kızlar eşime bunu yazdım evde hepsini söyleyemeyebilirim unnuturum iyi yazmışmıyım içimden geçeni yazdım umarım Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşAllah
Allahın da ne çok işi var yahu gereksiz insanlar yüzünden onca muhtaç insan varken tövbe tövbe kuzu sen de kötü yemek yap yiyemesinlereğer yapamam diyemiyorsan ya da çok acı veya hep makarna yap ne biçim şirketmiş o veya en iyisi sana yemek yap denilince pizzacıya tel aç sipariş ver
son 1 ay izne çıkıcam canım öyle karar verdim Allahtan bi mani çıkmazsa tabii. bebiş doğunca da 3 ay ücretli izin kullanmış olucam.
yani bilmyiorum aslında ama şimdilik öyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?