2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sezeryan doğum yaptığım için canım 4 çocuk sahibi olmak için 5 sezeryan olmam lazım...bu da çok güç...hayrılısı artık...mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....

aayyy okurken gözlerim doldu ya..ne kadar duygusalsın sen...maş.. diyorum 41 bin kere...rabbim gönlüne göre versin inşallah...evliyken ayrı kalmakta çok zor...ben şimdi bile sıkıntıdan aynı evin içinde eşimi özlüyorum....1,5 yıl nasıl ayrı kalmışım diyorum....inşallah sağlıkla kuzularımıza kavuşuruz...daha önceden kötü yaşantılarım olduğu için bebeğime kavuşma korkusu taşıyorum...Şu duayı ediyorum...Rabbim bizleri bu dünyada da anne baba eyle....

neden 6 ekim senin yavrum doğumdan sonraya mı atıcaksın :26: 6 ekimde ben 32. haftamda olucam inşAllah sen 35. haftada olursun

ay canım benim sabret o zaman bebişinin hatrıan üzülme gamsız olucan bu hayatta kıyamam sana , elleri kırılsın onların

ay canım benim sabret o zaman bebişinin hatrıan üzülme gamsız olucan bu hayatta kıyamam sana , elleri kırılsın onların

Allaha havale ediyorum canım hepsini çok canım sıkıldı.. daha da ilginci bunlar sigara içiyor ben yemekten kalkınca ben de çok rahatsız etmeyeyim diye yemeği hızlı yiyorum meyve sonraya kalıyor tembihledim karpuz yerken beni de çağırında bir kaç tane alayım dedim.. ben hazırladım sofrayı ona rağmen bi geldim ki hepsi yemişler dolapta kesilmemişi var demezler mi sinir harbi yaşadımmmm...........

eger sızı etkılemıcekse cnm 500 tl onun rızasıyla yap senın kardesın olsa kayıtsız kalabılır mıydın felan de bak allaha sukur bızım bebegımız saglıklı bu parayı onun ıcın verelım böle dusun de adak gıbı dusun de gercektende cocugunuzun sadakası olur bılıyomusun ınsallah ızın verır esın

bende de var o salaklık herkes 2 parça işi saatlerce masanın üzerinde tutuyo burda tüm amelilği 3 kişi yapıyoruz bende bir huy var illa masamda iş kalmayacak ama neyse bize sadece kendi işimizi önümüze yığıyorlar yremek fln değil hamile olduğumu bilmeden bir hafta önce fln masamda dolu işim var ve ayın son günü yetiştirmem şart ben onları nasıl yetiştireceğim derken biri kendi işlerini de masama yığdı ağzı öyle ballıki tüm yöneticileri etkisine almış kimse onun işlerinin çoğunu benim yaptığımım farkında bile değil. neyse beni bir ağlama krizi tuttu bir odaya kendimi kapattım sekreterimizi aradım bizdeki sekreter sizdeki gibi değil su getir bana dedim çıkamıyorum neyse dertleştik. ben gittim masama oturdum müdürüm gördü iyi misin dedi iyiyim ama ben bu işleri yetiştiremiyorum dedim bir de x hanımda işlerini verdi bana dedim. o da baş uzmanıma demiş o da burcu git hava al yetiştirsin dedi. neyse onlar arasında konuşmuş mu ne artık o kadından bana iş gelmiyor ama baş uzmanım biliyordu ve sesi çıkmıyordu çünkü onlar yaşları yakın arkadaş ben küçük kalıyorum ya illa ağlamak mı gerekiyordu

aynen öyle dedim canım yumuşadı gibi bazen bir şeytanı var onun katır inadı gibi yok dediğinde ne yaparsan yap vazgeççiremiyorsun dediğin gibi olur canım Allahım emeklerini boşa çıkarmasın..

diyortum Allaha havale ediyorum böyle düşüncesi, bencil insanları...

anladım canım edelim elbette...

canım kilodan dedi geçen 4 çocuklu bi arkadaşım...ben öceki hamileliğimde kiloluyken hamile kalmıştım...hareketlerini geç hissettim...bide fazla hissetmezdim...bunda daha az kıloyla hamile kaldım sankı daha erken hıssettım daha fazla hıssedılıyo sanırım....iç karın,dış karın meseleside olabilir...doktoruma sorduğumda erken daha hareket etmesi için derdi hep.....sen kontrole gıdınce sor için rahatlasın...

güzel anneler ben bugün aranızdan ayrılıyorum hoşcakalın........
korktum ya hayırdır inş. olumsuz bişey yok demi...

hoşgeldin canımmm :)

Allah hep güldürsün yüzümüzü inşallah, çok sevindim

amin canımmm hepimizin inşallahh.

kuzum ya çok şükür kavuşacaksınız inşallah, çok seviniyorum senin adına:)

lavinya bunu her dediğinde çok içtenlikle söylediğini o kadar iyi hissediyorum ki.. sağol arkadaşım. çok sağol. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın.

canım hoşgeldin... mesaj atmıştın cevap yazmayı unuttum, hemen yazıyorum :)
inşallah yakında sen de hissedersin canım... acele etme.

evet yaa ben çok duygusalım çok nazlıyım alınganım... annem bazen "evin en büyük çocuğu sen misin yoksa en küçük nazlı kızı mı karıştırıyorum" der

evliyken ayrı olmak cidden çok zor. sevgiliyken ona sarılmayı, öpmeyi, elini tutmayı özlüyosun sadece. gözlerini görsem baksam doya doya diyosun bazen... evliyken tek istediğimse son nefesime kadar kokusunu içime çeke çeke göğsüne yatmak. evlilik aşkı yüceltiyor başka bir boyuta taşıyor bence.

inşallahhh kavuşuruz beblerimize canım.. benim eşim de çok çocuk istiyor.. bi de çok rahat hamilelik geçirdiğimi görünce daha da çok çocuk istiyor :) hayırlısı diyorum ben de... yaşımız, sağlığımız sıhhatimiz izin verirse neden olmasın ki...

inşallah hiç bir problem yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip olur bitanem. her zaman güçlü ol, mutlu ol ve olumlu düşün...

"aşkım sanmaki ben sana hak vermiyorumm ben ne sıkıntılarla kazanıyorum o parayı ama inan zorda olmasalar bu kadar düşünmezdim o kadar üzülüyorum ki biz bebeğimizin her heyecanını yasarken onlar bir umut ugruna bu kadar zorluk içerisinde para toplamaya calısıyorlar..

çok zor aşkım çok zor "Allah korusun ya bizim bebegimiz olmasaydı ya bizde tüp bebek yaptırmak zorunda kalsaydık ne olucaktı o zaman bizim ihtiyacımız oldugunda onlar bize yardım etmeyeceklermiydi??

yada Allah koruusun abiinin kardeşinin böyle bir durumda olsa hayır mı dicektik hayır asla demezdik çünkü kardeş nede olsa candır.. Darda olana yardım edersek Rabbimde bizi darda bırakmaz aşkım Rabbim bu buyuk hayrımızı karsılıksız bırakmaz evladımızın zekatı olsun Rabbim evladımıızı sağlıklı hayırlı eylesin amin...

sen iyi bir eşsin iyi bir insansın anlayışla yanımda olacağını umuyorum.. Allah razı olsun senden seni seviyorum aşkım.."

kızlar eşime bunu yazdım evde hepsini söyleyemeyebilirim unnuturum iyi yazmışmıyım içimden geçeni yazdım umarım Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşAllah

diyortum Allaha havale ediyorum böyle düşüncesi, bencil insanları...

anladım canım edelim elbette...

Allahın da ne çok işi var yahu gereksiz insanlar yüzünden onca muhtaç insan varken tövbe tövbe kuzu sen de kötü yemek yap yiyemesinler eğer yapamam diyemiyorsan ya da çok acı veya hep makarna yap ne biçim şirketmiş o veya en iyisi sana yemek yap denilince pizzacıya tel aç sipariş ver

neden 6 ekim senin yavrum doğumdan sonraya mı atıcaksın :26: 6 ekimde ben 32. haftamda olucam inşAllah sen 35. haftada olursun

son 1 ay izne çıkıcam canım öyle karar verdim Allahtan bi mani çıkmazsa tabii. bebiş doğunca da 3 ay ücretli izin kullanmış olucam.
yani bilmyiorum aslında ama şimdilik öyle düşünüyorum.

inşallah canım hepimiz sağlıklakucağıma alalım...akıl ruh beden sağığı yerınde evlatlarımız olsun...

son 1 ay izne çıkıcam canım öyle karar verdim Allahtan bi mani çıkmazsa tabii. bebiş doğunca da 3 ay ücretli izin kullanmış olucam.

canım emin değilim ama nette okumustum normalda 8 hafta once 8 hafta sonra ıznımız var ya yasal olrak eger 1 aylık izni sonraya atarsaymısım o izin parasını devlet ödemiyormuş ne kadar dgru bilemiyorum canım :26:

hmm anladım canım... işin çok zor vallahi (yazarkennn derin biii offf çektimmmm senin durumuna)

gayet güzel yazmışsın canımmmm maşallahhh ne dil var sen de

inşallah canım hepimiz sağlıklakucağıma alalım...akıl ruh beden sağığı yerınde evlatlarımız olsun...

amin canımm inşallahh.

insanın sevdiğinden uzak olması ne demek iyi bilirim onsuz olduğum zamanlarda o yastığımın ıslanmadığı tek bir günüm olmadı... onun için hep dua ediyorum Allah kimseye yaşatmasın kuzum....

çok güzel yazmışsın kuzum benim... inşallah iyi olur sonu...

kahvaltılık alınıyor onlar sofraya konuluyor yemek de bu kuzum.. diğerine ölsem girmem...

ben de Allah izin verirse böyle düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…