2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

esracım ben bilmem gir adamın aklına nasıl girersin bilemem

istanbula gelince gönderme fitnessa sahi noldu tayin işi ne zaman belli olacak canımm

fatmam yaa bazı yerlerde inşirahta yazıyor...ve inşikak ilk 5 ayeti yada ilk ayeti diyor...hadi hep birlikte kadar verelim...hangi dualar olsun günümüzde

ben varım canım ama bugün aranızda olamıycam masam iş yığılmış bilginize
tamam bebeğim yazdım adını listeye zaten..kolay gelsin işlerinde
hoşgeldin milonam..dua günümüze katılırsın demi bacım?

ahh kıyamam sanaa ben...geçmiş olsun canım..halen kramplar devam ediyormu...?

Burcumm 1 ayetül kürsi olucakta allahın izniyle..diğer dua için karar veremedik..bazı kaynaklarda inşirah suresininde doğumu kolaylaştırdgı yazıyor bazılarında ise inşikak süresi ilk 3 ayeti/ilk 5 ayeti diyor...her ikisindende 1 er tane olsun isterseniz...yada okuyabilecek anneler, gönlünden geçtiği kadar okusun...hani iş yerindeyiz yaa zor olmasın diyee 1 tane ayetel kürsi 1 tane inşirah demiştim...istişare edelim hep birlikte karar verelim inşallah...

beysalım? Hayatbanagüzelim? Emekim? Milonam?

Arcak81? Rose86? Ensarnaz? Hevin? Cvr? Güzelkızms? Merveömer? A_d? Tarcın10? Er_ca? Kaju 80?

ve adlarını şuanda hatırlayamadıgım diğer anneler...siz katılmıyormusunuz dua günümüzee?

canım hoşgeldin kıyamamm sana yaa bugun ögleden sonra iizin alsanda eve gidip uyusan ne guzel olur

canım sağol, zorla kaçtım evden eşim göndermiyordu, hamilelik beni fazlasıylaetkilemeye başladı, ama burda ciddi işlerim var, bırakamam eve gitsem aklım burda kalır zaten dinlenemem. yormadan kendimi idare edecem.

canım benim haklısın . yorgunluk sıcak, herşey üst üste geldi. ben bu kadar sıcaktan etkilenmezdim hamilelikte bir başkaymış, dün mideme bişi beğendiremedim, nerdeyse çıkaracaktım bişi yiyemedim (( idare edecez başka yolu yok.

emaya ne oldu sana kuzum? baktım biraz huzursuzmuşsun. canım panik olma olur böyle, hamilelik bambaşka bir boyutmuş, rahat ol biz yanındayız. hepimiz okuruz sana. germe kendini herşey yolunda. ne güzel bebişlerimiz olacak.

ay canım çok saol Rabbim senin evladınıda sana bagıslasın inşAllah aminnn sağlıcakla kucağımıza alalım pıtırcıklarımızı inşAllah

kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum

hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım
canım mürşit diye bi cd alıp pc ye yülküyorun program şeklinde...hem kuran dınlersın bebğpine hemde ordan öğrenirsin diye düşünüyorum içinde ilmihal vs. herşey var..

bıde pc den sesli anlatımlar cüzler çok bilgiye ulaşırsın...kursa gitmedende öğrenirsin merak etme...aşağıdaki linkten mürşiti incelersin....
ben mürşitten kuran dinletiyom oğluşuma...
TURAN Mürşit 5

bende nasıl yaparım bilemedim eylul sonu gıbı kurs acılıyor ama cok kalabalık 7.5 aylık olucam nasıl gıdeceksem evıme cok uzak

bılmıyorumkı canım nasıl olur bende bılgı alayım dıe yazmıstım

bende bilemedim....

ESRAAAAAAA koca bı meyve daha yedim nasıl kemirdiysem ön düşümdeki dolgu bile düştü...........hahaha......

kızlar ben bahçenin resmini çekmemiştim ama eşim çekmiş faceye koymuş işte bizim bahçee çitleri eşim kendisi yaptı boyasınıda haftaya yapacak orda olan taşlı kısmada külübe yapacak

canım yokmu altında eleman vs bu kadar yuklenme ama işte bir yere once sağlık bebegımız dinlen bol bol uyuyabilecegın bir yer varsa 1 saat kestir

canım hiç öyle ne biçim anneyim filan diye düşünme.herşey yoluna girecek inan , çok ta iyi bir anne olacaksın :) belki hassas bir yapın var hamilelik tetiklemiş olabilir ,hormonlarımız tamamen degişiyor ,bebegin için endişeleniyor olabilirsin.bu konuda uzman olmadıgım için tahmin yürütebiliyorum sadece.hiç üzme kendini.istersen tabiki yardım alabilirsin..

ayy canımm ne güzel almışsın bebeğini kucağına yaa bize de nasip olur inşallah onun cennet kokusunu içimize çekmek...
alacağımız çok meşakkatli bir yol var.. inşallahhh halimizden anlayan bize destek olan eşlerimiz annelerimiz kayınvalidelerimiz olur etrafımızda.

aaaa bana şişko demiiişşş aaaaa

hoşgeldin bulemsu biz iyiyiz sen nasılsın

annesinin birtanesi benide ekle dua olayınaa

ya ben şişko demedim kii.. alınganlık had safha!!!!

esracım ben bilmem gir adamın aklına nasıl girersin bilemem

istanbula gelince gönderme fitnessa sahi noldu tayin işi ne zaman belli olacak canımm

ay yok kız zaten adamın tek hobisi şuaralar spor yapmak.. kafasını bi onda dağıtıyo.
tayin işi bekliyo. bu cumaya kadar dilekçe vericek, önce benim istanbuldan gidemeyeceğime dair yazı almam lazım onu bekliyoruz. bugün yazı çıkarsa eşim bugün başvurucak inşallah.

canım arcak katılırdı ama nerde daha tatilden izinden dönmedi mi aceba...ahberi olan var mı?

canım sağol hamilelikten evvel olmuştu magnezyumla halletmiştim. demek bebiş magnezyum ihtiyacını görürken benden eksildi. bir daha olursa soracam doktora zararsız bişi versin.

valla canım oturup ağlıcam şimdi, iyi hissetmiyorum kendimi. dün yemek yerken ağladım. bıktım ya bişiyide istekle yiyim, herşeyden iğreniyorum.

1 tane ayetel kürsi bide inşikak süresinin ilk 5 ayteini okucaz anladım. lavinya ve emaya için ayrı ayrı okucaz değil mi? kusura bakma kavrayamıyorum. ((

kızlar herkese günaydınnn biz geldikkk,

çok güzel bir gün sabah yağmur sesine uyandım heryer ne güzel sernn

günaydınn canım,
tatlım krampların nedeni magnezyum eksikliği doktoruna söyledin mi ? kramp girdiğini sana magnezyum takviyesi yazacaktır bana da giriyor

kuzum çok çalışıyorsun, özledikk nerdesin, kpss ye mi giriyorsun kuzum, Allah kolaylık versin stres yapma

günaydın bi tanemm
dua gününe varım tatlım bu 2 dua okunacak değil mi ezberlediğim zaman her yerde okurum zaten güzel olur :)

kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum

hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım

başarabilirsin tabi ki, bilen bir arkadaşından da yardım alabilirsin ? burada olsan ben öğretirdim sana :)

günaydın canımm ah cok saol canımmm Allah yardım eder şüphesiz baslayayım bakalım

ketenhelva gunaydın canım hoşgeldin meleklerinleee

hadi hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh :)

kız çocuğu günü eksik tamamlar canım ne güzel emeklemeye başlamış zor günleri atlatmışsınnn sağlıklı sekilde büyüüsn kız hiç sıkıntı görmesin hayatı boyunca inşşş

kuşum inşirah süresi iç ferahlığı için okunan bir suredir
inşigag ise kolay doğum için okunur ve doğum yapacak kişinin kendisinin okuması lazım ben kızlarda okudum bu sureyi resullah efendimize sormuşlar ne okunmalı diye doğum yapacak kadın doğuma yakın inşigag suresini okusun demiş
bu hikayeyi netten bulabilirsem paylaşırım sizlerle ben bunu babamın eski kitaplarında okumuştum
hani bir zamnlar yasak olan kitaplar var ya babam yakmamış çok iyi saklamışmış bende ondan okumuştum bu bilgiyi

idare edemezsin burcu hanım azcık ağırdan alacaksın işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…