ben deli olurum zatennn.. tamam o da hoş görünsün ama ben de kötü görünmeyeyim onun yanında anacım
sevgilim bak güzel yemek ye, spor yapıyosun sonuçta sağlıklı beslen diyorum ama evde hiç bişey yemiyor ki ben yokum diye. hem de 15 aydır. neyse ki az kaldı gelsin ona ben güzel mamalar yaparım birlikte yeriz o da kilo alır
fatmam yaa bazı yerlerde inşirahta yazıyor...ve inşikak ilk 5 ayeti yada ilk ayeti diyor...hadi hep birlikte kadar verelim...hangi dualar olsun günümüzdehoşbuldum şekerimm akşam çekecektimde az biraz yeşillensin çekeceğim canım resmini
çatlasın değil mi valla kız nazarıda çok geçer gözü benim bahçede olacak kesinnn
biizm bahçe şansımıza büyük çıktı eşime soruyor kaynanam neden bizim bahçe küçük dedi eşim de benim gönlüm zengin ya ondan benim bahçem büyük dedi
şekercim inşigag süresini okuyanın doğumu kolay olur sure isimleri benziyor bu yüzden yanlışlık olmasın
tamam bebeğim yazdım adını listeye zaten..kolay gelsin işlerindeben varım canım ama bugün aranızda olamıycam masam iş yığılmış bilginize
hoşgeldin milonam..dua günümüze katılırsın demi bacım?günaydınnnn
Yine yoğunluktan koptum sizlerden ama inanın hep aklımdasınız, şimdi bir de iki hafta sonraki sınav heyecanı eklendi , iyice strese girdikBunlar dışında bizde her şey yolunda canlarımmm umarım sizler de çook iyisinizdir
günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
Ben güzel uyuyamadım, hem sıcaktan hem eşim tv yi açık unutmuş gürültüden. Kabusta gördüm iyice gerildim. Sabaha karşı bacağıma kramp girdi hala ağrıyor((
berbat haldeyim, okuduğumu anlamakta güçlük çekiyorum.
Dün acil işim çıktı, diğer fabrikaya girdim baya bişi kaçırdım sanırım yalnız dua okumakla ilgili bişiler gördüm.
annesininbirtanesi canım bende okurum. Ama ne zaman başlıcaz nasıl olacak yazar mısın ? üstteki mesajını anladım. En yakın doğuracaklara başlıcaz. Kaç tane okucaz?
canım hoşgeldin kıyamamm sana yaabugun ögleden sonra iizin alsanda eve gidip uyusan ne guzel olur
sen iste yeter ki canım uzaklar yakın olur
hoşgeldin balımmm yorgunluktan uyuyamıyorsun paralıyorsun kendi çalışacağım diye canım hamilesin sen ya en güzel günler bunlar kendine az biraz önem ver ve bırak işleri artık
Selamlar herekse,
Ben az önce şöyle bi topikleri gezerken bu topikle karşılaştım bende 2011 kasım annesi olacaktımki kızım yaramazlık yaptı 10 ekimde dünyaya geldi, başlığı görmem yatti ağladım resmen geçen sene bu zamanlar aynı duyguları bende yaşıyodum o kadar güzel bi duyguki rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Benim kızım kocanman oldu 9 aylık artık emekliyo kenardan tutunup ayağa kalkıyo oturuyo ve herşeyi yiyebiliyo,ama 9 ay gerçekten çok emek harcayan zor bir süreçten geçtim,demem o ki zor bir yol sizleri bekliyo tecrübeli anneler bilirçok güzel, çok muhteşem ama çok zor bir yol,uykusuzluk yorgunluk tek ilacı evlat kokusu onun gülümsemesi dünyanın en meşakatli işi annelik maratonunda sizlerede kolaylıklar dilerim rabbim kuzularınızı sağlıklı bir biçimde kucağınıza almayı nasip etsin hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anneler
canım mürşit diye bi cd alıp pc ye yülküyorun program şeklinde...hem kuran dınlersın bebğpine hemde ordan öğrenirsin diye düşünüyorum içinde ilmihal vs. herşey var..kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum
hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım
bende nasıl yaparım bilemedimeylul sonu gıbı kurs acılıyor ama cok kalabalık 7.5 aylık olucam nasıl gıdeceksem evıme cok uzak
bılmıyorumkı canım nasıl olur bende bılgı alayım dıe yazmıstım
canım sağol, zorla kaçtım evden eşim göndermiyordu, hamilelik beni fazlasıylaetkilemeye başladı, ama burda ciddi işlerim var, bırakamam eve gitsem aklım burda kalır zaten dinlenemem. yormadan kendimi idare edecem.
canım benim haklısın . yorgunluk sıcak, herşey üst üste geldi. ben bu kadar sıcaktan etkilenmezdim hamilelikte bir başkaymış, dün mideme bişi beğendiremedim, nerdeyse çıkaracaktım bişi yiyemedim(( idare edecez başka yolu yok.
emaya ne oldu sana kuzum? baktım biraz huzursuzmuşsun. canım panik olma olur böyle, hamilelik bambaşka bir boyutmuş, rahat ol biz yanındayız. hepimiz okuruz sana. germe kendini herşey yolunda. ne güzel bebişlerimiz olacak.
Aslinda bi kac kere boyle endiselenince carpinti falan olmustu ama sakinlestirmistim kendimi o zaman.simdi olmuyo surekli dua ediyorum bende belki nazardir falan die ama gecmio.kizlar walla akliniza gelirse benim icinde dua edin nolurO kadar zor bi durum ki dusunsenize bebegimi bile onemseyemiyorum.ona uzuluyorum sonra ben ne bicim bi anneyim die Allah kimsesnin basina vermesin
Selamlar herekse,
Ben az önce şöyle bi topikleri gezerken bu topikle karşılaştım bende 2011 kasım annesi olacaktımki kızım yaramazlık yaptı 10 ekimde dünyaya geldi, başlığı görmem yatti ağladım resmen geçen sene bu zamanlar aynı duyguları bende yaşıyodum o kadar güzel bi duyguki rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Benim kızım kocanman oldu 9 aylık artık emekliyo kenardan tutunup ayağa kalkıyo oturuyo ve herşeyi yiyebiliyo,ama 9 ay gerçekten çok emek harcayan zor bir süreçten geçtim,demem o ki zor bir yol sizleri bekliyo tecrübeli anneler bilirçok güzel, çok muhteşem ama çok zor bir yol,uykusuzluk yorgunluk tek ilacı evlat kokusu onun gülümsemesi dünyanın en meşakatli işi annelik maratonunda sizlerede kolaylıklar dilerim rabbim kuzularınızı sağlıklı bir biçimde kucağınıza almayı nasip etsin hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anneler
aaaa bana şişko demiiişşş aaaaa
hoşgeldin bulemsu biz iyiyiz sen nasılsın
annesinin birtanesi benide ekle dua olayınaa
esracım ben bilmem gir adamın aklına nasıl girersin bilemem
istanbula gelince gönderme fitnessasahi noldu tayin işi ne zaman belli olacak canımm
fatmam yaa bazı yerlerde inşirahta yazıyor...ve inşikak ilk 5 ayeti yada ilk ayeti diyor...hadi hep birlikte kadar verelim...hangi dualar olsun günümüzde
tamam bebeğim yazdım adını listeye zaten..kolay gelsin işlerinde
hoşgeldin milonam..dua günümüze katılırsın demi bacım?
ahh kıyamam sanaa ben...geçmiş olsun canım..halen kramplar devam ediyormu...?
Burcumm 1 ayetül kürsi olucakta allahın izniyle..diğer dua için karar veremedik..bazı kaynaklarda inşirah suresininde doğumu kolaylaştırdgı yazıyor bazılarında ise inşikak süresi ilk 3 ayeti/ilk 5 ayeti diyor...her ikisindende 1 er tane olsun isterseniz...yada okuyabilecek anneler, gönlünden geçtiği kadar okusun...hani iş yerindeyiz yaa zor olmasın diyee 1 tane ayetel kürsi 1 tane inşirah demiştim...istişare edelim hep birlikte karar verelim inşallah...
beysalım? Hayatbanagüzelim? Emekim? Milonam?
Arcak81? Rose86? Ensarnaz? Hevin? Cvr? Güzelkızms? Merveömer? A_d? Tarcın10? Er_ca? Kaju 80?
ve adlarını şuanda hatırlayamadıgım diğer anneler...siz katılmıyormusunuz dua günümüzee?
fatmam yaa bazı yerlerde inşirahta yazıyor...ve inşikak ilk 5 ayeti yada ilk ayeti diyor...hadi hep birlikte kadar verelim...hangi dualar olsun günümüzde
Burcumm 1 ayetül kürsi olucakta allahın izniyle..diğer dua için karar veremedik..bazı kaynaklarda inşirah suresininde doğumu kolaylaştırdgı yazıyor bazılarında ise inşikak süresi ilk 3 ayeti/ilk 5 ayeti diyor...her ikisindende 1 er tane olsun isterseniz...yada okuyabilecek anneler, gönlünden geçtiği kadar okusun...hani iş yerindeyiz yaa zor olmasın diyee 1 tane ayetel kürsi 1 tane inşirah demiştim...istişare edelim hep birlikte karar verelim inşallah...
Arcak81? Rose86? Ensarnaz? Hevin? Cvr? Güzelkızms? Merveömer? A_d? Tarcın10? Er_ca? Kaju 80?
ve adlarını şuanda hatırlayamadıgım diğer anneler...siz katılmıyormusunuz dua günümüzee?
canım arcak katılırdı ama nerde daha tatilden izinden dönmedi mi aceba...ahberi olan var mı?
günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
ben güzel uyuyamadım, hem sıcaktan hem eşim tv yi açık unutmuş gürültüden. kabusta gördüm iyice gerildim. sabaha karşı bacağıma kramp girdi hala ağrıyor((
berbat haldeyim, okuduğumu anlamakta güçlük çekiyorum.
dün acil işim çıktı, diğer fabrikaya girdim baya bişi kaçırdım sanırım yalnız dua okumakla ilgili bişiler gördüm.
annesininbirtanesi canım bende okurum. ama ne zaman başlıcaz nasıl olacak yazar mısın ? üstteki mesajını anladım. en yakın doğuracaklara başlıcaz. kaç tane okucaz?
Günaydınnnn
Yine yoğunluktan koptum sizlerden ama inanın hep aklımdasınız, şimdi bir de iki hafta sonraki sınav heyecanı eklendi , iyice strese girdikbunlar dışında bizde her şey yolunda canlarımmm umarım sizler de çook iyisinizdir
canlarım şimdi şöyle yapalım diyorum:
Yarın akşama kadar hangi annişler düzenli olarakk dua günümüze katılabilecekse haber etsin bana...liste kesinleşşsin.12 ekime kadar bu cuma dahil 15 cuma günü var önümüzde...(12 ekimi son gün olarak seçmemin sebebi, hepimiz halen buralardayken her anne için duamız bitsin ve amin diyelim diye...olur yaa 19 ekimden itibaren doğumlar başlayabilir...veya bizler ağırlaşırız iyice topike gelemeyiz)
şuanda 13 kişi var listede (bu hafta lavinyam ve emaya kardeşimi öne çekiyoruz) daha sonraki haftalardada "beklenen doğum tarihine göre sıraladıgımız listemiz devam etsin inşallah...ben her cuma allahtan bi mani çıkmazsa listeyi yeniden eklerim...o gün kimin veya kalabalık olursak kimlerin dua günü oldugunu yeniden hatırlatırım...ismen ettiğimiz duamızı ( 1 tane ayetel kürsi 1 tanede inşirah suresini) gönderelim...sağlıklıhayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim dualarımız yüzü suyu hürmetine...
Hemde inşirah suresi doğumu kolaylaştıran bi sure allahın izniyle...bizlerde her hafta okudugumuz için ezbere alırız ve doğum sancısı çekerken, doğum anında sürekli okuruz inşallahh...
Aklınıza gelen başka bi yöntem varsa söyleyin canım...isme özel olmadan tüm topiğe okunsun denmiş ama bence isme okunması daha iyi olur...okuduktan sonra duamızı ederken tüm herkesi kalbimizden geçiririzz zatennn
kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum
hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119:
kızlar herkese günaydınnnbiz geldikkk,
çok güzel bir gün sabah yağmur sesine uyandım heryer ne güzel sernn
günaydınn canım,
tatlım krampların nedeni magnezyum eksikliği doktoruna söyledin mi ? kramp girdiğini sana magnezyum takviyesi yazacaktır bana da giriyor
kuzum çok çalışıyorsun, özledikk nerdesin, kpss ye mi giriyorsun kuzum, Allah kolaylık versin stres yapma
günaydın bi tanemm
dua gününe varım tatlım bu 2 dua okunacak değil mi ezberlediğim zaman her yerde okurum zaten güzel olur :)
başarabilirsin tabi ki, bilen bir arkadaşından da yardım alabilirsin ? burada olsan ben öğretirdim sana :)
ayy canımm ne güzel almışsın bebeğini kucağına yaa bize de nasip olur inşallah onun cennet kokusunu içimize çekmek...
Alacağımız çok meşakkatli bir yol var.. Inşallahhh halimizden anlayan bize destek olan eşlerimiz annelerimiz kayınvalidelerimiz olur etrafımızda.
Ya ben şişko demedim kii.. Alınganlık had safha!!!!
Ay yok kız zaten adamın tek hobisi şuaralar spor yapmak.. Kafasını bi onda dağıtıyo.
Tayin işi bekliyo. Bu cumaya kadar dilekçe vericek, önce benim istanbuldan gidemeyeceğime dair yazı almam lazım onu bekliyoruz. Bugün yazı çıkarsa eşim bugün başvurucak inşallah.
kız çocuğu günü eksik tamamlar canım ne güzel emeklemeye başlamış zor günleri atlatmışsınnn sağlıklı sekilde büyüüsn kız hiç sıkıntı görmesin hayatı boyunca inşşşSelamlar herekse,
kuşum inşirah süresi iç ferahlığı için okunan bir suredirfatmam yaa bazı yerlerde inşirahta yazıyor...ve inşikak ilk 5 ayeti yada ilk ayeti diyor...hadi hep birlikte kadar verelim...hangi dualar olsun günümüzde
tamam bebeğim yazdım adını listeye zaten..kolay gelsin işlerinde
hoşgeldin milonam..dua günümüze katılırsın demi bacım?
idare edemezsin burcu hanım azcık ağırdan alacaksın işlericanım sağol, zorla kaçtım evden eşim göndermiyordu, hamilelik beni fazlasıylaetkilemeye başladı, ama burda ciddi işlerim var, bırakamam eve gitsem aklım burda kalır zaten dinlenemem. yormadan kendimi idare edecem.
canım benim haklısın . yorgunluk sıcak, herşey üst üste geldi. ben bu kadar sıcaktan etkilenmezdim hamilelikte bir başkaymış, dün mideme bişi beğendiremedim, nerdeyse çıkaracaktım bişi yiyemedim(( idare edecez başka yolu yok.
emaya ne oldu sana kuzum? baktım biraz huzursuzmuşsun. canım panik olma olur böyle, hamilelik bambaşka bir boyutmuş, rahat ol biz yanındayız. hepimiz okuruz sana. germe kendini herşey yolunda. ne güzel bebişlerimiz olacak.
günaydın canımm.
Eki Görüntüle 452852 Eki Görüntüle 452854 Eki Görüntüle 452855 Eki Görüntüle 452856
kızlar ben bahçenin resmini çekmemiştim ama eşim çekmiş faceye koymuş işte bizim bahçee çitleri eşim kendisi yaptı boyasınıda haftaya yapacak orda olan taşlı kısmada külübe yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?