2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlar....

Ben hiç uyuyamadım, kolumun üstüne yatınca kolum ağrıdı bende hep sola yatarım bütün gece uyandım, boğazlarım şişti ve başım aşırı ağrıyor

Burcuxx canım geçmiş olsun çok..

Annesininbirtanesi duaya beni de yaz

Son düzenleme:

günaydınn canım geçmiş olsun tetenoz yuzunden mi 2 hafta sonrada ben vurunucam sanırım bakalım doktorum ne diyecek

aaa ne güzelll inş. bizde o günleri göreceğizz Allahım sağlık sıhhat versin yeterkii

çok sağol canım aminnnn

aaa ne güzelmiş bahçenizz bayıldım, gayet düzenli, çitler harika, birde kulube yapacakmısınız ne güzel olur zaman geçermik Allah ektiğini yemeyi nasip etsin kuzum, bol bol mahsul versin inşallahhh bu tarla :)

ayyy canım içim açıldı, çok güzel, çok şanslısın. Allah mutluluk huzurla ekmeyi biçmeyi yemeği nasip etsin.

canım yokmu altında eleman vs bu kadar yuklenme ama işte bir yere once sağlık bebegımız dinlen bol bol uyuyabilecegın bir yer varsa 1 saat kestir

herkes izinde bide ben teslim edemem işleri, riskli konular var, ben karar veriyorum. ben olmasam patron karar verebilir ancak. ee adamın gözüne batıyorum zaten koca göbekle dolanıyorum, idare edebileceğim kadar etmem lazım.

günaydın canım, evet daha öncede yaşamıştım takviye ile halletmiştim. hamileliktede ihtiyacım oldu demek ki bir daha ki randevuda görüşeceğim.

hee ağırdan alabilirim sanırım

dedin dediiiin ben anladım ühüüüü :) (alınganlık diil naz anlasana yav naaz )

günaydınn canım geçmiş olsun tetenoz yuzunden mi 2 hafta sonrada ben vurunucam sanırım bakalım doktorum ne diyecek

Evet tetenoz yüzünden böyle dururken hiç ağrım yok ama üstüne yatamıyorum bir yere çarpsa ağrıdan gözümden yaş geliyor.

oo canım süper olmuş maşallahh...
eşinin eli yatkın ve çok severek yapmış bahçeyi, belli. bi kaç hafta sonra kim bilir ne kadar güzel olur....

nasılsınız bakalım..canım sendemi konyada yaşıyorsun

iyiyiz tatlım sen nasılsın.. hayır ben istanbuldayım canım. eşim konyada ama bi kaç haftaya istanbula geliyor o da tayinini alıp.

Hayırlı sabahlar kızlar. Annesininbirtanesi benide dua listesine eklermisin. bende mutlaka okurum, belki her hafta okudum diye girip yazamam ama kimdeyse sıra bakıp takip eder okurum.

kızlar dua listesi için bi topic yapalım, çünkü sürekli foruma giremeyenler de katılmak istiyor anladığım kadarıyla... ordan takip edebilirler kime okunacağını... burda kaynayabilir çünkü.

annesininbirtanesi, sen yapabilirsin bence... listede sende zaten.

günayyyyyyyyyyydın şekerlerrrrrrrrrrrr :119::119:

gününüz aydın olsunnnnnnnnn nasılsınız bakimmmmmm

günaydın şekerimm... iyiyiz biz sen nasılsın. çok pozitif hissediyorum seni

Hayırlı sabahlar kızlar. Annesininbirtanesi benide dua listesine eklermisin. bende mutlaka okurum, belki her hafta okudum diye girip yazamam ama kimdeyse sıra bakıp takip eder okurum.

hayırlı sabahlar canım... annesininbirtanesine mesaj atarsan ekler canım seni de.

Canımm gün içinde fırsat buldukça soru çözüyorum, akşamları da çalışıyorum ama balık hafızalı oldum biraz, unutuyorum çabucak; çok fazla tekrar etmem gerekiyor. Baya da şartlarım zorlaştı, hamilelik, iş yeri stresi, evle ilgilen, kocacıkla ilgilen, ders çalış pufffff hayırlısı diyorumm

Alemler arası gidip geliyorum bugünlerde tatlımmm ama en sevdiğim ve kalmak istediğim alem burası Çook teşekkür ederim bitanemmm inşş emeklerim boşa gitmez

Tatlımmm ben katılırımm hem de çoook iyi olurr ama şu iki hafta biraz uzak kalabilirim gibi burdan, sonrasında da tatile çıkıyorum,nasıl yaparız ki???

Çook güzelll gözün aydın datlummm ben size de bahçe çıktığını bilmiyordummm en son eşin gurur yapmıştı katılmamıştı, sonra kayınpedergilinin bahçesine gidiyordu tadilata. Offf ne çok şey kaçırmışımm Hayırlı olsun bahçeniz, Allahım yine senin gönlüne göresini vermiş canım arkadaşım benimmm

Benn de sizi özledim tatlımmm Evet kpss canım,son iki hafta kaldı ve hep eksikmişim gibi hissediyorum, biraz da unutkanlık var şu sıralar, hayırlısı bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…