günaydın canımm ah cok saol canımmm Allah yardım eder şüphesiz baslayayım bakalım
ketenhelva gunaydın canım hoşgeldin meleklerinleee
özel msjına baktın mı kuzum
Günaydın kızlar....
Ben hiç uyuyamadım, kolumun üstüne yatınca kolum ağrıdı bende hep sola yatarım bütün gece uyandım, boğazlarım şişti ve başım aşırı ağrıyor
Burcuxx canım geçmiş olsun çok..
Annesininbirtanesi duaya beni de yaz
Selamlar herekse,
Ben az önce şöyle bi topikleri gezerken bu topikle karşılaştım bende 2011 kasım annesi olacaktımki kızım yaramazlık yaptı 10 ekimde dünyaya geldi, başlığı görmem yatti ağladım resmen geçen sene bu zamanlar aynı duyguları bende yaşıyodum o kadar güzel bi duyguki rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Benim kızım kocanman oldu 9 aylık artık emekliyo kenardan tutunup ayağa kalkıyo oturuyo ve herşeyi yiyebiliyo,ama 9 ay gerçekten çok emek harcayan zor bir süreçten geçtim,demem o ki zor bir yol sizleri bekliyo tecrübeli anneler bilirçok güzel, çok muhteşem ama çok zor bir yol,uykusuzluk yorgunluk tek ilacı evlat kokusu onun gülümsemesi dünyanın en meşakatli işi annelik maratonunda sizlerede kolaylıklar dilerim rabbim kuzularınızı sağlıklı bir biçimde kucağınıza almayı nasip etsin hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anneler
Eki Görüntüle 452852 Eki Görüntüle 452854 Eki Görüntüle 452855 Eki Görüntüle 452856
kızlar ben bahçenin resmini çekmemiştim ama eşim çekmiş faceye koymuş işte bizim bahçee çitleri eşim kendisi yaptı boyasınıda haftaya yapacak orda olan taşlı kısmada külübe yapacak
Eki Görüntüle 452852 Eki Görüntüle 452854 Eki Görüntüle 452855 Eki Görüntüle 452856
kızlar ben bahçenin resmini çekmemiştim ama eşim çekmiş faceye koymuş işte bizim bahçee çitleri eşim kendisi yaptı boyasınıda haftaya yapacak orda olan taşlı kısmada külübe yapacak
canım yokmu altında eleman vs bu kadar yuklenme ama işte bir yere once sağlık bebegımız dinlen bol bol uyuyabilecegın bir yer varsa 1 saat kestir
kızlar herkese günaydınnnbiz geldikkk,
çok güzel bir gün sabah yağmur sesine uyandım heryer ne güzel sernn
günaydınn canım,
tatlım krampların nedeni magnezyum eksikliği doktoruna söyledin mi ? kramp girdiğini sana magnezyum takviyesi yazacaktır bana da giriyor
başarabilirsin tabi ki, bilen bir arkadaşından da yardım alabilirsin ? burada olsan ben öğretirdim sana :)
kız çocuğu günü eksik tamamlar canım ne güzel emeklemeye başlamış zor günleri atlatmışsınnn sağlıklı sekilde büyüüsn kız hiç sıkıntı görmesin hayatı boyunca inşşş
kuşum inşirah süresi iç ferahlığı için okunan bir suredir
inşigag ise kolay doğum için okunur ve doğum yapacak kişinin kendisinin okuması lazım ben kızlarda okudum bu sureyi resullah efendimize sormuşlar ne okunmalı diye doğum yapacak kadın doğuma yakın inşigag suresini okusun demiş
bu hikayeyi netten bulabilirsem paylaşırım sizlerle ben bunu babamın eski kitaplarında okumuştum
hani bir zamnlar yasak olan kitaplar var ya babam yakmamış çok iyi saklamışmış bende ondan okumuştum bu bilgiyi
idare edemezsin burcu hanım azcık ağırdan alacaksın işleri
ayy canımm ne güzel almışsın bebeğini kucağına yaa bize de nasip olur inşallah onun cennet kokusunu içimize çekmek...
alacağımız çok meşakkatli bir yol var.. inşallahhh halimizden anlayan bize destek olan eşlerimiz annelerimiz kayınvalidelerimiz olur etrafımızda.
ya ben şişko demedim kii.. alınganlık had safha!!!!
ay yok kız zaten adamın tek hobisi şuaralar spor yapmak.. kafasını bi onda dağıtıyo.
tayin işi bekliyo. bu cumaya kadar dilekçe vericek, önce benim istanbuldan gidemeyeceğime dair yazı almam lazım onu bekliyoruz. bugün yazı çıkarsa eşim bugün başvurucak inşallah.
günaydınn canım geçmiş olsun tetenoz yuzunden mi 2 hafta sonrada ben vurunucam sanırımbakalım doktorum ne diyecek
nasılsınız bakalım..canım sendemi konyada yaşıyorsun
kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?
Eki Görüntüle 452859
kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?
Eki Görüntüle 452859
Evet tetenoz yüzünden böyle dururken hiç ağrım yok ama üstüne yatamıyorum bir yere çarpsa ağrıdan gözümden yaş geliyor.
günayyyyyyyyyyydın şekerlerrrrrrrrrrrr :119::119:
gününüz aydın olsunnnnnnnnn nasılsınız bakimmmmmm
Hayırlı sabahlar kızlar. Annesininbirtanesi benide dua listesine eklermisin. bende mutlaka okurum, belki her hafta okudum diye girip yazamam ama kimdeyse sıra bakıp takip eder okurum.
canım öğrenirsin tabiki de... cüzü bitirdiysen zaten sorun olmaz. bi kaç alıştırma yaparak çok rahat başlayabilirsin okumaya...
yok canım yaa sanmıyorum geçeceğini.. ben baya baya alıyorum çünkü. meyve pek yemiyorum, bir kaç dilim karpuz o kadar... ama hergün kurukayısı, fındık badem mutlaka yiyorum...
aa canım dün akşam aklıma geldin eve giderken.. dedim nerde bu kız acaba.... çalışabiliyo musun peki sınava canım?? stres yapma hiç. rahat ol. stres tüm bildiklerini unutturur insana.
canım azimle yapan her işi becerir ama zor olur senin için annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda beni kucağına alıp alıp gitmiş camiye öğrenmiş kuranı
günaydın tatlım ne alemdesin sen bakımmmözlettin kendini şekerimmm sınavdan iyi sonuç alırsın inşşşş
fatmam yaa bazı yerlerde inşirahta yazıyor...ve inşikak ilk 5 ayeti yada ilk ayeti diyor...hadi hep birlikte kadar verelim...hangi dualar olsun günümüzde
tamam bebeğim yazdım adını listeye zaten..kolay gelsin işlerinde
hoşgeldin milonam..dua günümüze katılırsın demi bacım?
ahh kıyamam sanaa ben...geçmiş olsun canım..halen kramplar devam ediyormu...?
Burcumm 1 ayetül kürsi olucakta allahın izniyle..diğer dua için karar veremedik..bazı kaynaklarda inşirah suresininde doğumu kolaylaştırdgı yazıyor bazılarında ise inşikak süresi ilk 3 ayeti/ilk 5 ayeti diyor...her ikisindende 1 er tane olsun isterseniz...yada okuyabilecek anneler, gönlünden geçtiği kadar okusun...hani iş yerindeyiz yaa zor olmasın diyee 1 tane ayetel kürsi 1 tane inşirah demiştim...istişare edelim hep birlikte karar verelim inşallah...
beysalım? Hayatbanagüzelim? Emekim? Milonam?
Arcak81? Rose86? Ensarnaz? Hevin? Cvr? Güzelkızms? Merveömer? A_d? Tarcın10? Er_ca? Kaju 80?
ve adlarını şuanda hatırlayamadıgım diğer anneler...siz katılmıyormusunuz dua günümüzee?
Çook güzelllEki Görüntüle 452852 Eki Görüntüle 452854 Eki Görüntüle 452855 Eki Görüntüle 452856
kızlar herkese günaydınnnbiz geldikkk,
çok güzel bir gün sabah yağmur sesine uyandım heryer ne güzel sernn
günaydınn canım,
tatlım krampların nedeni magnezyum eksikliği doktoruna söyledin mi ? kramp girdiğini sana magnezyum takviyesi yazacaktır bana da giriyor
kuzum çok çalışıyorsun, özledikk nerdesin, kpss ye mi giriyorsun kuzum, Allah kolaylık versin stres yapma
günaydın bi tanemm
dua gününe varım tatlım bu 2 dua okunacak değil mi ezberlediğim zaman her yerde okurum zaten güzel olur :)
başarabilirsin tabi ki, bilen bir arkadaşından da yardım alabilirsin ? burada olsan ben öğretirdim sana :)
günayyyyyyyyyyydın şekerlerrrrrrrrrrrr :119::119:
gününüz aydın olsunnnnnnnnn nasılsınız bakimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?