günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. Dün katılamadım size, çokkk yoğundum ama bugün o kadar bir yoğunluk yok sanırım :)))
çok yorulmuşum akşam yemek yer yemez uyudum. Ve nihayet o güzel rüyayı bende gördüm. :)) bebeğim doğmuş emziriyordum. Ama erkek bebektiEhh şaşırmadım rüyalarım terstir benim. çok tatlı bir bebekti, işyerinden bir arkadaşımın oğlu oldu daha yeni çok baktım resimlerine sanırım etkilendim. Bebek oydu çünkü. Sonra sütüm geldi emzirdim, kucağımda hem emzirdim hem salladım. Gerçekte böyle bişi mümkün değil heralde :)))
akşam milupadan paket gelmiş, sabah arkadaş getirdi. Bebek bezi paketi ve nivea numuneleri var, belliki ciddiye alıyorlar bu işi.
Bakalım sizler ne yapmışsınız?
nerede fıstığım sadece insaat temizliği yapıldı cuma günü taşınacam Allah nasip ederse fıstıkım
hadi yaa, ayy kuşum benim yaa minnacık inş. gelişimini tamamlar sağlığına kavuşurlar, yazın çok sıcaklarda erken doğum riski oluyormuş diye okudum zaten bir yerde suyu azalıyormuş filan Allah kourun,
yok canım yaa anası yüzünden kavga ettikk, aslında kadının pek suçu yok bizimkisi fevri davrandı,
akşam normalde 6 da çıkıyorum oradan pazara gidiyoruz pazt. günleri, ama yoğun dönemdeyiz erkekler mesai yaptı biz bayanlar pazara gidiyoruz diyo zor zar 6 buçuğa izin aldık, eşimede söledim, ok dedi, pazarda annemle buluşacaktık orada bir mağaza sergi açıyor bebek pattaniyesi varmış onu gösterecek annemi aradım ben beklerim kızım dedi kadın, sonra eşim arıyor kayınvalidem de pazardaymış beni alın, ellerim dolu, bana diyorki ben hemen gidip annemi alayım dedi, bende aşkım zaten çıkmama 10 dk var bekliyiversin acık dedim, o da ama elleri dolu dedi, ee pazarlık yaparken dolu değil mi dedim, poşetleri yere bırakır kapıının orada bekler 10 nolcakk, baban kadını 1 saat bekletiyor ya dedim, yok efendim böyle konuşamazmışım, yok annesinin kolları kopsunmuş mu, benimde tepem bir attı ben napim dedim 10 sonra çıkıcam sen pazarın oraya girersen çıkamzsın 10 dkkada geç kalırız dedim, bu halen konuşuyor ama beni dinlemiyor,
bende aaaaaaa dedim tepem attı başlıycam annene de sana da dedim :26: hamileyim ben be dedim, iş şartlarımda bunu gerektiriyor dedim, bu ne böyle geldiklerinden beri zaten sinir oluyorum bebeğimle ilgili muhabbetlere dedim, o ev derhal alınıcakkkk kusura bakma ben gelemem böyle dedim(((((((((( kızdım napim çıkıverdi, oda demezmi bulursun sen evi (((( müsade etmiyorum otur oturduğun yerde dedi, ben iyice dellendimmm (((((( buna sen karar veremezsinnnnn, ailen karar veremez dedimmm, o ev alınıcak gör bak paşa pşa nasıl alıcan dedim dan diye kapatım
sonra hhiç konuşmadan gittik pazara onu bıraktım çektim gittim yanından annemn yanına geldim, o annesini bulmuş pazarlıkları arabaya koymuş felan, sonra beni aradı yanımıza geldi pek konuşmadan pazarlık yaptık, eve geldim sinirlerim iii ce gerildi, gittim yatak odasına ağladım ağladımmmaklıma geldikçe ağlıyorum ama ... çok üzüldümmm gecede hiç konuşmadık ve bu akşam düğüne gideceğiz ç.kale merkeze 1 saat yol var
aman canım erkek milleti değil mi illa kuyrukları dik olacak ama kuzu kuzu dönüp dolaşacağı yer senin yanın oda seni üzdüğüne bin pişman ama dünkü o sinir harbine sebeb olan dakikalar geri gelmez kihadi yaa, ayy kuşum benim yaa minnacık inş. gelişimini tamamlar sağlığına kavuşurlar, yazın çok sıcaklarda erken doğum riski oluyormuş diye okudum zaten bir yerde suyu azalıyormuş filan Allah kourun,
döfff
yok canım yaa anası yüzünden kavga ettikk, aslında kadının pek suçu yok bizimkisi fevri davrandı,
akşam normalde 6 da çıkıyorum oradan pazara gidiyoruz pazt. günleri, ama yoğun dönemdeyiz erkekler mesai yaptı biz bayanlar pazara gidiyoruz diyo zor zar 6 buçuğa izin aldık, eşimede söledim, ok dedi, pazarda annemle buluşacaktık orada bir mağaza sergi açıyor bebek pattaniyesi varmış onu gösterecek annemi aradım ben beklerim kızım dedi kadın, sonra eşim arıyor kayınvalidem de pazardaymış beni alın, ellerim dolu, bana diyorki ben hemen gidip annemi alayım dedi, bende aşkım zaten çıkmama 10 dk var bekliyiversin acık dedim, o da ama elleri dolu dedi, ee pazarlık yaparken dolu değil mi dedim, poşetleri yere bırakır kapıının orada bekler 10 nolcakk, baban kadını 1 saat bekletiyor ya dedim, yok efendim böyle konuşamazmışım, yok annesinin kolları kopsunmuş mu, benimde tepem bir attı ben napim dedim 10 sonra çıkıcam sen pazarın oraya girersen çıkamzsın 10 dkkada geç kalırız dedim, bu halen konuşuyor ama beni dinlemiyor,
bende aaaaaaa dedim tepem attı başlıycam annene de sana da dedim :26: hamileyim ben be dedim, iş şartlarımda bunu gerektiriyor dedim, bu ne böyle geldiklerinden beri zaten sinir oluyorum bebeğimle ilgili muhabbetlere dedim, o ev derhal alınıcakkkk kusura bakma ben gelemem böyle dedim(((((((((( kızdım napim çıkıverdi, oda demezmi bulursun sen evi (((( müsade etmiyorum otur oturduğun yerde dedi, ben iyice dellendimmm (((((( buna sen karar veremezsinnnnn, ailen karar veremez dedimmm, o ev alınıcak gör bak paşa pşa nasıl alıcan dedim dan diye kapatım
sonra hhiç konuşmadan gittik pazara onu bıraktım çektim gittim yanından annemn yanına geldim, o annesini bulmuş pazarlıkları arabaya koymuş felan, sonra beni aradı yanımıza geldi pek konuşmadan pazarlık yaptık, eve geldim sinirlerim iii ce gerildi, gittim yatak odasına ağladım ağladımmmaklıma geldikçe ağlıyorum ama ... çok üzüldümmm gecede hiç konuşmadık ve bu akşam düğüne gideceğiz ç.kale merkeze 1 saat yol var
ben şimdi eşimden karadeniz turunu istiyorum canım ondan sonra bakarızcanım çok sağol bir kerede seni götürsün ne var yani
hoşgeldin canım dün hiç başını kaldıramadın işten güçden bugun bari göster yüzünüGünaydın kızlar, inşallah iyisiniz. dün katılamadım size, çokkk yoğundum ama bugün o kadar bir yoğunluk yok sanırım :)))
çok yorulmuşum akşam yemek yer yemez uyudum. ve nihayet o güzel rüyayı bende gördüm. :)) bebeğim doğmuş emziriyordum. ama erkek bebektiehh şaşırmadım rüyalarım terstir benim. çok tatlı bir bebekti, işyerinden bir arkadaşımın oğlu oldu daha yeni çok baktım resimlerine sanırım etkilendim. bebek oydu çünkü. sonra sütüm geldi emzirdim, kucağımda hem emzirdim hem salladım. gerçekte böyle bişi mümkün değil heralde :)))
akşam milupadan paket gelmiş, sabah arkadaş getirdi. bebek bezi paketi ve nivea numuneleri var, belliki ciddiye alıyorlar bu işi.
bakalım sizler ne yapmışsınız?
nerede fıstığım sadece insaat temizliği yapıldı cuma günü taşınacam Allah nasip ederse fıstıkım
kıyamam sana canım benim hamilelik hormonları mahvetti bizi malesef geçicek prensesim nazarmı değdi size okuyun birbiriniz için bak nasıl geçiverecek akşam ilk günkü gibi aşık olduğunu anlıyacaksın eşine..
bulemsu canım hoşgeldin nasılsın kızçelerin nasılllar
düzelir canım hiç sıkma kendini gör bak öğleye kadar mis olursunuz yine
canıım kıyamam ben sanaa
Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.cumartesi günü kontrolümüz vardı oglumuz büyümüş 360 gr olmuş ,gülümsedi bile bizebizde bugün istanbul a anneannemize gidiyoruz takip etmeye çalışıcam kendinize ,bebişlerinize çok iyi bakınn..
rabbim yardıncıları olsun gözlerinden acı yaş çıkarmasın inşşş
canım bebek hareketli olur zaten sen kendini dinlediğin için daha çok hissediyorsun hepsi bu telaş yapma
daha ne vuruşlar yapacaklar aklın hayalin durur
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. dün katılamadım size, çokkk yoğundum ama bugün o kadar bir yoğunluk yok sanırım :)))
çok yorulmuşum akşam yemek yer yemez uyudum. ve nihayet o güzel rüyayı bende gördüm. :)) bebeğim doğmuş emziriyordum. ama erkek bebektiehh şaşırmadım rüyalarım terstir benim. çok tatlı bir bebekti, işyerinden bir arkadaşımın oğlu oldu daha yeni çok baktım resimlerine sanırım etkilendim. bebek oydu çünkü. sonra sütüm geldi emzirdim, kucağımda hem emzirdim hem salladım. gerçekte böyle bişi mümkün değil heralde :)))
akşam milupadan paket gelmiş, sabah arkadaş getirdi. bebek bezi paketi ve nivea numuneleri var, belliki ciddiye alıyorlar bu işi.
mervecik sana mail attım aramızda sır olsun ama tamammıııııı
bulemsu mailini attım canım
Hayatbanagüzel hamilelikte zaten ormonlar tavan yapıyor eşlerimizin biraz daha anlayışlı ve sakin olmarı gerekiyorken ben anlamıyorum sanki onlar hamile gibi davranıyorlar...boşver sen rhat olmaya çalış tabiki eşinle yeniden barışıp olanları unutursun..hiç kendini üzme..ve bence kavga anında söylenen sözlerede çok taklıma insan öfkesinden ağzından olmadık sözler çıkabliyor
ay burcu sen sölemesen ben anlatmayı unutacam hafta sonu bende ilk kez o rüyayı gördüm oğlumu gördüm hiç beklediğim gibi değildi kumral beyaz tenli ama nasıl sevimliydi anlatamam altında bez öyle oturuyordu çok sevimliydi sonra uyandım ama ilk kez yüzünü gördüm :)hayır olsun inşallah
hadı hayırlısı canımmm... işin çok daha :)
canım benim sanki sen de biraz fevri davranmışsın, damarına basmışsın gibi olmuş. eşin de alttan alması gerekirken o da sinirle kötü konuşmuş...bence ikiniz de tam haklı veya tam haksız sayılmazsınızkeşke biraz daha alttan alabilseydi eşin, böyle olmazdı ama erkekler anneleri konusunda çok hassas olurlar...karşılarındaki eşleri bile olsa kırıcı davranırlar.
bi de eskilerin hep söylediği bi laf vardır... "ne olursa olsun o yatağa küs girme" diye...ben bu söze çok inanırım.gündüz konuşun kavga edin bağırın çağırın birbirinize ama o yatağa küs girmeyin canım. sen kadınsın, haksız olsan bile eşinin öyle can alıcı noktasından vurursun ki istesen senden özür dilemek zorunda kalır.suçluluk duyar... bence biraz daha yumuşa bugün, dün hiç bişey olmamış gibi davran... canım özür dilerim de, bak o senden daha çok özür dileyecek seni üzdüğü için...
aman canım erkek milleti değil mi illa kuyrukları dik olacak ama kuzu kuzu dönüp dolaşacağı yer senin yanın oda seni üzdüğüne bin pişman ama dünkü o sinir harbine sebeb olan dakikalar geri gelmez ki
ben şimdi eşimden karadeniz turunu istiyorum canım ondan sonra bakarız
hoşgeldin canım dün hiç başını kaldıramadın işten güçden bugun bari göster yüzünü
rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı az kaldı bebiş emzireceğimiz günlere çok az kaldı canımaman yumuk yumuk eller açılıp açılıp kapanacak gözlerini senin gözlerine dikecek ve cop cop emecek
bulemsu mailini attım canım
Hayatbanagüzel hamilelikte zaten ormonlar tavan yapıyor eşlerimizin biraz daha anlayışlı ve sakin olmarı gerekiyorken ben anlamıyorum sanki onlar hamile gibi davranıyorlar...boşver sen rhat olmaya çalış tabiki eşinle yeniden barışıp olanları unutursun..hiç kendini üzme..ve bence kavga anında söylenen sözlerede çok taklıma insan öfkesinden ağzından olmadık sözler çıkabliyor
kızlar şöle bişi de var biz skypetan yazışırken beni iş tlf arayıp bu sözleri sarf etti, doğru konuş felan diye, ve bunu dediğinde ben henüz başlarım annede sanada bile dememiştim, sadece beklesin 10 dk demiştim, neden böyle tepki verdiğini bile anlamamıştım, ne zaman anneleri gelse illa aramızda bir sürtüşme oluyor anlamadım gitti
çok kırgınım ama çok kızdımm, içim ona hak vermediği için yumşayamıyorum, bir kaç gündür zaten hafiften canımı sıkıyordu, annen bu yaptığını öğrense beni böyle ağlattığını, orda 5 saat bile beklerdi dedim,
sonra akşam üstü bunlar geldiler sofra bekliyorlar benden, benim gözler şişş kızım noldu bile demiyor, girdim mutfağa sofra hazırlıym buda yardım ediyor (kayınvalidem ) bekliyorum sorsun anlatıcam, yok sormuyor, en sonunda dedim, oğlun ben böyle yaptım diye böyle böyle şeyler dedi beni çok üzdü ağlattı dedim, kızım kavga etmeyin dedi, dedim ben kötü bişey sölememiştim, 10 dk bekleyemezmiydin dedim beklerdim söyleseydi dedi, bende aynen böle dedim, ben hamile halimle çalışıyorum, yemeğimi yapıyorum, temizliği yapıyorum ama takdir görmüyorum dedim, yaranamıyom 10 dk bekleyemedi beni oğlun dedim, acı mı paylaşmak istedim gücüme gittiii çünkü, sonra o bulaşıkları felan yıkadıı bana iş yaptırmadı kayınvalidem,
Günaydıııınnnnnn tatlı hamişlerrrr
önce günaydın dıyım sonra geçmişe bi bakayım dedım uzun süre cıkamayabılırım de
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra....bir haftalığına annemin yanındaydım internet olmayınca yanınıza gelemdim..sanırım dün kuralar çekilmiş umarım banada yer kamıştır kurada ....eee sizler nasılsınız ...topikte kimse yokken ben bir geçmişi okuyup geleyim
günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdıkızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm
ben bi geçmişi okuyup geleyim 26 sayfa var önümdeee
günaydın kuzular ensarnaz canım nasılsın merak ettik seni umarım bir sorun yoktur.
niltcim canım evde yalnız olunca insan kendi kendine bile konuşuyor valla haklısın :)
ee kızlar siz nasılsınız ben dün evime gittim tertemiz olmuş harikaydı daha bir ısındım Rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah
günaydın kızlarrrrrr
hemen haber veriyim,
arkadaşım dün öğlen doğum yapmış, 7 ay 1 haftalıkken... hem de doğumu normal yapmış, doktorlar bile şaşırmışlar... bebek şimdi küvezde...
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım
ensarnaz nerdesin sen bakımmmhoşgeldin aramıza tekrardan kura hakkın duruyor canım daha 19-20-21 numaralar kaldı elimde
beysal evin de mutlu güzel günlerin olsun inşşşş canım
annesininbirtanesi geçmiş olsun canımmaili aldın değil mi:26: bazı mailler gitmiyorda ondan soruyorum
esra bebiş doğdu demek inşş sağlığınada kavusursenin kız seni geceleri neden uyutmuyor ki demek ki uykusuz geceler seni bekliyor canım
sahinus nasılsın canım
hayatbanagüzel neden moralin bozuk senin kim üzdü senidöveriz biz onu
günaydın canımmm...., biz iyiyiz uykusuzuz... sen nasılsınnn????
doğdu canım. yoğun bakımda... duaya ihtiyacı var sadece...
yaaa fatma ben de anlamadımm.. ben çok sakinmişimmm, eşim çok sakinmişşş.. bu kız niye böyle cadı çıktı?????? inan sabaha kadar pat pat pat vurup durdu, doktora gitsem mi niye uyumuyo, bi sorun mu var, rahat mı değil??? ufffffffffffffff
Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.cumartesi günü kontrolümüz vardı oglumuz büyümüş 360 gr olmuş ,gülümsedi bile bizebizde bugün istanbul a anneannemize gidiyoruz takip etmeye çalışıcam kendinize ,bebişlerinize çok iyi bakınn..
hadi yaa, ayy kuşum benim yaa minnacık inş. gelişimini tamamlar sağlığına kavuşurlar, yazın çok sıcaklarda erken doğum riski oluyormuş diye okudum zaten bir yerde suyu azalıyormuş filan Allah kourun,
döfff
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. dün katılamadım size, çokkk yoğundum ama bugün o kadar bir yoğunluk yok sanırım :)))
ay burcu sen sölemesen ben anlatmayı unutacam hafta sonu bende ilk kez o rüyayı gördüm oğlumu gördüm hiç beklediğim gibi değildi kumral beyaz tenli ama nasıl sevimliydi anlatamam altında bez öyle oturuyordu çok sevimliydi sonra uyandım ama ilk kez yüzünü gördüm :)hayır olsun inşallah
Günaydıııınnnnnn tatlı hamişlerrrr
önce günaydın dıyım sonra geçmişe bi bakayım dedım uzun süre cıkamayabılırım de
kızlar şöle bişi de var biz skypetan yazışırken beni iş tlf arayıp bu sözleri sarf etti, doğru konuş felan diye, ve bunu dediğinde ben henüz başlarım annede sanada bile dememiştim, sadece beklesin 10 dk demiştim, neden böyle tepki verdiğini bile anlamamıştım, ne zaman anneleri gelse illa aramızda bir sürtüşme oluyor anlamadım gitti
çok kırgınım ama çok kızdımm, içim ona hak vermediği için yumşayamıyorum, bir kaç gündür zaten hafiften canımı sıkıyordu, annen bu yaptığını öğrense beni böyle ağlattığını, orda 5 saat bile beklerdi dedim,
sonra akşam üstü bunlar geldiler sofra bekliyorlar benden, benim gözler şişş kızım noldu bile demiyor, girdim mutfağa sofra hazırlıym buda yardım ediyor (kayınvalidem ) bekliyorum sorsun anlatıcam, yok sormuyor, en sonunda dedim, oğlun ben böyle yaptım diye böyle böyle şeyler dedi beni çok üzdü ağlattı dedim, kızım kavga etmeyin dedi, dedim ben kötü bişey sölememiştim, 10 dk bekleyemezmiydin dedim beklerdim söyleseydi dedi, bende aynen böle dedim, ben hamile halimle çalışıyorum, yemeğimi yapıyorum, temizliği yapıyorum ama takdir görmüyorum dedim, yaranamıyom 10 dk bekleyemedi beni oğlun dedim, acı mı paylaşmak istedim gücüme gittiii çünkü, sonra o bulaşıkları felan yıkadıı bana iş yaptırmadı kayınvalidem,
hadı hayırlısı canım ıns bebiş hayata tutunur erken olmus ama dedıgın gıbı suyu gelmesıne ragmen o kadar durması bıle onun ıcın cok ıyı olmus Allaha emanet bundan sonracanım buna şükrettik biz, 3 hafta önce suyu geldi, her an doğum olabilirdi.. neyseki bebek biraz daha durabildi annesinin karnında... şimdi küvezde ciğerlerini geliştiriyolar.
günaydın kuzular ensarnaz canım nasılsın merak ettik seni umarım bir sorun yoktur.
niltcim canım evde yalnız olunca insan kendi kendine bile konuşuyor valla haklısın :)
ee kızlar siz nasılsınız ben dün evime gittim tertemiz olmuş harikaydı daha bir ısındım Rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah
bence senin anlatacağını bildiği için de sormamış olabilir canım. kadın yine anlayışlı kadınmış... canım sakinleş artık ama.. bebeğine de çok zararı var. eminim eşin yaptığının farkında.. sürekli senle temasa geçmek isticek, direkt özür dilemese bile. sen de çekme kendini... güzel güzel anlat ona. bağırmadan çağırmadan... en önemlisi ağlama artık. hepimiz çok yıpranıyoruz bu dönemde... önemli olan en az hasarla atlatabilmek..
eşim yanımda olsa da kavga etsem, bağırsam çağırsam..sonra sarılıp uyusam... ufff herkesin derdi başka başka işte
günaydın canım :)
sağol canım bakalım olacak bi şekildehadı hayırlısı canım ıns bebiş hayata tutunur erken olmus ama dedıgın gıbı suyu gelmesıne ragmen o kadar durması bıle onun ıcın cok ıyı olmus allaha emanet bundan sonra
canım güle güle oturun evınızde kolay gelsın tasınmak zor ıs helekı hamıleyken
canım benim hoşgeldin nasılsınhoşgeldin canım günaydın..
Günaydın canım...benimki de yan yatırmıyor hep sırtüstü yatıyorum hani bunlar yan yatmayı seviyordu ya????
Günaydın canım, inşallah kuzum güle güle otur evinde :)
günaydın güzeller güzeli esramız:) çok sevindim sağlıklı devam eder inşallah...
Günaydın canımcımmmm
benimkide böyle biz de öyleymişiz.. Yan yatmayı da hiç ama hiç sevmiyor esram bu ya...
Günaydın canım maşallah oğluna maşallahhhhhhhhhhhhh....
Haftasonu bizde benzer bir durum yaşadık ama annesinin de suçu çoktu ve tüm gün ağladım sonra karnıma kramplar girdi.. çok canım sıkıldı dün anlatacaktım hatırlamamak için sustum ama bugün paylaşırım sizlerlerNe hissettiğini çok iyi anlıyorum kuzum benim.... Umarım tez zamanda hatasını anlar...
Maşallah hepiniz rüyalarda görüyorsunuz bir ben göremedim miniğimi yaa
Günaydın canım..
Kuzum kayınvaliden yine anlayışlıymış.. Erkeklerde şöyle bişey annelerini ailelerini bizler ezmeye çalışıyoruz onlar ezik ve madur insanlarmış da savunmaya ihtiyaçları varmış gibi davranıyorlar....
normalde herşeyi sorar bik bik konuşur, anladı muratın bişi dediğini sormuyor, evet kayınvalidem öyle pek kavgacı değildir ama nelere yol açtıklarını bilmeliler o yüzden ben sakinlikle anlatıyorum, şimdiden bunlara alışmalı yoksa bebek olduğunda hayatımıza müdahe edeceklerinden adım gibi eminim, ona söylemem çok iyi oldu.. o ev mevzusu olayına çok sinir oldum esracımmm(( Allah bir an önce bir ev çıkarsın karşımıza inşallahhh, ya düzelicek tabii ki, 3 yıldır birlikteyizz ve her aile gibi kavgalar ediyoruz :) ama işte kalbim affetmiyor onu, öylece affedilmeyi beklemesi sinirime dokunuyor, illa canını yakıcam onun ondan sonra affedilcem acıcam neden böyleyim bilmiyorumm çok dişe dişimdir kadın gibi alltan almayı pek öğretmedi babam bana, bizde kadın erkek eşittir
günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdıkızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm
ben bi geçmişi okuyup geleyim 26 sayfa var önümdeee
günaydın tatlım bende dün tetanoz oldum ve hala ağrıyor kolum gece bende hiç rahat uyuyamadım kolumun üstüne yattıkça kolum acıdı hep...
iyiyim tatlım önceki hafta işyerinde çok yoğundu işlerim onları halledip annemin yanına geçtim oradaykende karnımda ağrılar oldu bizde dr gittik dr sırtüstü yatarken bebeğin kalp atışlarının zayıfldıgını söyledi baya bir korktuk beni gözleme aldı dr sabah aksam kontrol etti...ama o oanlık bir durumuş sanırım dün renkli dopplere grdim kan akıslarına baktı dr herşeyin normal gittiğini söyledi çok şükür....yani yoğun bir haftanın ardından ancak dönebildim yanınıza..
günaydın kızlarrrrrr
hemen haber veriyim,
arkadaşım dün öğlen doğum yapmış, 7 ay 1 haftalıkken... hem de doğumu normal yapmış, doktorlar bile şaşırmışlar... bebek şimdi küvezde...
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım
ensarnaz nerdesin sen bakımmmhoşgeldin aramıza tekrardan kura hakkın duruyor canım daha 19-20-21 numaralar kaldı elimde
beysal evin de mutlu güzel günlerin olsun inşşşş canım
annesininbirtanesi geçmiş olsun canımmaili aldın değil mi:26: bazı mailler gitmiyorda ondan soruyorum
esra bebiş doğdu demek inşş sağlığınada kavusursenin kız seni geceleri neden uyutmuyor ki demek ki uykusuz geceler seni bekliyor canım
sahinus nasılsın canım
hayatbanagüzel neden moralin bozuk senin kim üzdü senidöveriz biz onu
aman canım erkek milleti değil mi illa kuyrukları dik olacak ama kuzu kuzu dönüp dolaşacağı yer senin yanın oda seni üzdüğüne bin pişman ama dünkü o sinir harbine sebeb olan dakikalar geri gelmez ki
ben şimdi eşimden karadeniz turunu istiyorum canım ondan sonra bakarız
hoşgeldin canım dün hiç başını kaldıramadın işten güçden bugun bari göster yüzünü
rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı az kaldı bebiş emzireceğimiz günlere çok az kaldı canımaman yumuk yumuk eller açılıp açılıp kapanacak gözlerini senin gözlerine dikecek ve cop cop emecek
günaydın canım... kocaman olmuşta gülümsüyo mu bide :)
şimdiden iyi tatiller..
cuma dualarını unutma :)
Aeolun.
günaydın canım... bu gecede ruyamda seni gördüm. erken doğum yapıyordun. arkadaşım erken doğum yaptı ondan etkilendim gördüm heralde...gece eşim uyumadan hemen öncesinde söyledi çünkü erken doğum yaptığını... ruyamda da sen erken doğum yapmıştın. Allah korusun.
normalde herşeyi sorar bik bik konuşur, anladı muratın bişi dediğini sormuyor, evet kayınvalidem öyle pek kavgacı değildir ama nelere yol açtıklarını bilmeliler o yüzden ben sakinlikle anlatıyorum, şimdiden bunlara alışmalı yoksa bebek olduğunda hayatımıza müdahe edeceklerinden adım gibi eminim, ona söylemem çok iyi oldu.. o ev mevzusu olayına çok sinir oldum esracımmm(( Allah bir an önce bir ev çıkarsın karşımıza inşallahhh, ya düzelicek tabii ki, 3 yıldır birlikteyizz ve her aile gibi kavgalar ediyoruz :) ama işte kalbim affetmiyor onu, öylece affedilmeyi beklemesi sinirime dokunuyor, illa canını yakıcam onun ondan sonra affedilcem acıcam neden böyleyim bilmiyorumm çok dişe dişimdir kadın gibi alltan almayı pek öğretmedi babam bana, bizde kadın erkek eşittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?