2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay burcu sen sölemesen ben anlatmayı unutacam hafta sonu bende ilk kez o rüyayı gördüm oğlumu gördüm hiç beklediğim gibi değildi kumral beyaz tenli ama nasıl sevimliydi anlatamam altında bez öyle oturuyordu çok sevimliydi sonra uyandım ama ilk kez yüzünü gördüm :)hayır olsun inşallah

nerede fıstığım sadece insaat temizliği yapıldı cuma günü taşınacam Allah nasip ederse fıstıkım

hadı hayırlısı canımmm... işin çok daha :)

canım benim sanki sen de biraz fevri davranmışsın, damarına basmışsın gibi olmuş. eşin de alttan alması gerekirken o da sinirle kötü konuşmuş...bence ikiniz de tam haklı veya tam haksız sayılmazsınız keşke biraz daha alttan alabilseydi eşin, böyle olmazdı ama erkekler anneleri konusunda çok hassas olurlar...karşılarındaki eşleri bile olsa kırıcı davranırlar.
bi de eskilerin hep söylediği bi laf vardır... "ne olursa olsun o yatağa küs girme" diye...ben bu söze çok inanırım.gündüz konuşun kavga edin bağırın çağırın birbirinize ama o yatağa küs girmeyin canım. sen kadınsın, haksız olsan bile eşinin öyle can alıcı noktasından vurursun ki istesen senden özür dilemek zorunda kalır.suçluluk duyar... bence biraz daha yumuşa bugün, dün hiç bişey olmamış gibi davran... canım özür dilerim de, bak o senden daha çok özür dileyecek seni üzdüğü için...

aman canım erkek milleti değil mi illa kuyrukları dik olacak ama kuzu kuzu dönüp dolaşacağı yer senin yanın oda seni üzdüğüne bin pişman ama dünkü o sinir harbine sebeb olan dakikalar geri gelmez ki

canım çok sağol bir kerede seni götürsün ne var yani
ben şimdi eşimden karadeniz turunu istiyorum canım ondan sonra bakarız

hoşgeldin canım dün hiç başını kaldıramadın işten güçden bugun bari göster yüzünü
rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı az kaldı bebiş emzireceğimiz günlere çok az kaldı canım aman yumuk yumuk eller açılıp açılıp kapanacak gözlerini senin gözlerine dikecek ve cop cop emecek

hamilelikten canımm evett, o kdar hassaslaştm ki her şeye ağlayasım var (( dün maşallah çok iyi çok güzel derken valla nazar deydi sanki, adam birden değişti o kelimeleri sarf etti bende anmaladımm, akşam zaten uyurken bir ara kolunu üzerime attı ama hiç bir tepki veremedim ((((((((((((((((((((((((( o kadar sinirliyim ki ona karşı bebeğimi ve beni üzdü diye ikimizden de özür dilesinn

düzelir canım hiç sıkma kendini gör bak öğleye kadar mis olursunuz yine

inş. ama çok kırgınım

canıım kıyamam ben sanaa

günaydın canım... kocaman olmuşta gülümsüyo mu bide :)
şimdiden iyi tatiller..

cuma dualarını unutma :)
Aeolun.

amin canımm..
öyle mi diyosun yaa... bi yerde okumuştum bebekler anne karnındaki zamanlarının yüzde 95ini uyuyarak geçirirlermiş...benimki niye uyumuyo diye vesvese soktum içime işte :)

günaydın canım... bu gecede ruyamda seni gördüm. erken doğum yapıyordun. arkadaşım erken doğum yaptı ondan etkilendim gördüm heralde...gece eşim uyumadan hemen öncesinde söyledi çünkü erken doğum yaptığını... ruyamda da sen erken doğum yapmıştın. Allah korusun.

bulemsu mailini attım canım
Hayatbanagüzel hamilelikte zaten ormonlar tavan yapıyor eşlerimizin biraz daha anlayışlı ve sakin olmarı gerekiyorken ben anlamıyorum sanki onlar hamile gibi davranıyorlar...boşver sen rhat olmaya çalış tabiki eşinle yeniden barışıp olanları unutursun..hiç kendini üzme..ve bence kavga anında söylenen sözlerede çok taklıma insan öfkesinden ağzından olmadık sözler çıkabliyor

Günaydıııınnnnnn tatlı hamişlerrrr

önce günaydın dıyım sonra geçmişe bi bakayım dedım uzun süre cıkamayabılırım de

ayy canım sorma... bazen eşimin öyle fevri çıkışları oluyo ki diyorum "seninki kaç aylık, hormonların tavan yapmış" diye... hemen kendini topluyor tabii... beni anlamadığı zamanlarda da hamile olduğumu, hamilelik sürecinde, benim aslında ben olmadığımı hatırlatıyorum .1:

kızlar şöle bişi de var biz skypetan yazışırken beni iş tlf arayıp bu sözleri sarf etti, doğru konuş felan diye, ve bunu dediğinde ben henüz başlarım annede sanada bile dememiştim, sadece beklesin 10 dk demiştim, neden böyle tepki verdiğini bile anlamamıştım, ne zaman anneleri gelse illa aramızda bir sürtüşme oluyor anlamadım gitti

çok kırgınım ama çok kızdımm, içim ona hak vermediği için yumşayamıyorum, bir kaç gündür zaten hafiften canımı sıkıyordu, annen bu yaptığını öğrense beni böyle ağlattığını, orda 5 saat bile beklerdi dedim,

sonra akşam üstü bunlar geldiler sofra bekliyorlar benden, benim gözler şişş kızım noldu bile demiyor, girdim mutfağa sofra hazırlıym buda yardım ediyor (kayınvalidem ) bekliyorum sorsun anlatıcam, yok sormuyor, en sonunda dedim, oğlun ben böyle yaptım diye böyle böyle şeyler dedi beni çok üzdü ağlattı dedim, kızım kavga etmeyin dedi, dedim ben kötü bişey sölememiştim, 10 dk bekleyemezmiydin dedim beklerdim söyleseydi dedi, bende aynen böle dedim, ben hamile halimle çalışıyorum, yemeğimi yapıyorum, temizliği yapıyorum ama takdir görmüyorum dedim, yaranamıyom 10 dk bekleyemedi beni oğlun dedim, acı mı paylaşmak istedim gücüme gittiii çünkü, sonra o bulaşıkları felan yıkadıı bana iş yaptırmadı kayınvalidem,

evet canım sağolasınız, unutmaya çalışıyorum bebeğimi üzmemek içinnnn akşam ağlarken onun battaniyesine sarılıp sarılıp ağladım ama bu gün daha iyiyim..

bence senin anlatacağını bildiği için de sormamış olabilir canım. kadın yine anlayışlı kadınmış... canım sakinleş artık ama.. bebeğine de çok zararı var. eminim eşin yaptığının farkında.. sürekli senle temasa geçmek isticek, direkt özür dilemese bile. sen de çekme kendini... güzel güzel anlat ona. bağırmadan çağırmadan... en önemlisi ağlama artık. hepimiz çok yıpranıyoruz bu dönemde... önemli olan en az hasarla atlatabilmek..
eşim yanımda olsa da kavga etsem, bağırsam çağırsam..sonra sarılıp uyusam... ufff herkesin derdi başka başka işte

günaydın canım :)

hoşgeldin canım günaydın..

günaydın canım...benimki de yan yatırmıyor hep sırtüstü yatıyorum hani bunlar yan yatmayı seviyordu ya????

günaydın canım, inşallah kuzum güle güle otur evinde :)

günaydın güzeller güzeli esramız:) çok sevindim sağlıklı devam eder inşallah...

günaydın canımcımmmm

benimkide böyle biz de öyleymişiz.. yan yatmayı da hiç ama hiç sevmiyor esram bu ya...

günaydın canım maşallah oğluna maşallahhhhhhhhhhhhh....

haftasonu bizde benzer bir durum yaşadık ama annesinin de suçu çoktu ve tüm gün ağladım sonra karnıma kramplar girdi.. çok canım sıkıldı dün anlatacaktım hatırlamamak için sustum ama bugün paylaşırım sizlerler ne hissettiğini çok iyi anlıyorum kuzum benim.... umarım tez zamanda hatasını anlar...

maşallah hepiniz rüyalarda görüyorsunuz bir ben göremedim miniğimi yaa

günaydın canım..

kuzum kayınvaliden yine anlayışlıymış.. erkeklerde şöyle bişey annelerini ailelerini bizler ezmeye çalışıyoruz onlar ezik ve madur insanlarmış da savunmaya ihtiyaçları varmış gibi davranıyorlar....

canım buna şükrettik biz, 3 hafta önce suyu geldi, her an doğum olabilirdi.. neyseki bebek biraz daha durabildi annesinin karnında... şimdi küvezde ciğerlerini geliştiriyolar.
hadı hayırlısı canım ıns bebiş hayata tutunur erken olmus ama dedıgın gıbı suyu gelmesıne ragmen o kadar durması bıle onun ıcın cok ıyı olmus Allaha emanet bundan sonra

canım güle güle oturun evınızde kolay gelsın tasınmak zor ıs helekı hamıleyken

normalde herşeyi sorar bik bik konuşur, anladı muratın bişi dediğini sormuyor, evet kayınvalidem öyle pek kavgacı değildir ama nelere yol açtıklarını bilmeliler o yüzden ben sakinlikle anlatıyorum, şimdiden bunlara alışmalı yoksa bebek olduğunda hayatımıza müdahe edeceklerinden adım gibi eminim, ona söylemem çok iyi oldu.. o ev mevzusu olayına çok sinir oldum esracımmm (( Allah bir an önce bir ev çıkarsın karşımıza inşallahhh, ya düzelicek tabii ki, 3 yıldır birlikteyizz ve her aile gibi kavgalar ediyoruz :) ama işte kalbim affetmiyor onu, öylece affedilmeyi beklemesi sinirime dokunuyor, illa canını yakıcam onun ondan sonra affedilcem acıcam neden böyleyim bilmiyorumm çok dişe dişimdir kadın gibi alltan almayı pek öğretmedi babam bana, bizde kadın erkek eşittir

sağol canım bakalım olacak bi şekilde

canım benim hoşgeldin nasılsın

kuzu üzme kendini bebekin kısmetiyle geliyordur inşallahhh canım hayırlısıyla ev işinizi çözüverir miniğin

canım geçmiş olsun, 2 gün çekersin sonra düzelir. okuma boşver katılım yap ya, zaten özledim hepinizi.

canım hayırlı olsun yeni evin. mutlu huzurlu günler geçirirsin inşallah.

geçmiş olsun canım, çok şükür iyimiş bebeğin. bende sırt üstü yatıyorum yatmayım bari

kaç gündür aklımdaydı arkadaşın, inşallah kendini toparlar hemen düzelir bebiş.

günaydın canım, iyiyiz çok şükür.

maşallah oğluşuna. sende kendine dikkat et canım.

eşininde ters bir anına gelmiş belli canım, olur böyle durumlar, bazen erkekler çok düşüncesiz oluyor, sakince beklemekte yarar var, mutlaka anlamıştır hatasını. kayınvalidenin evet bir suçu yok. akşama kadar arar seni umarım gönlünü alır.

ama ev muhabbetini araya sokması çok sinir bozucu. böyle zamanlarda hemen zayıf noktalar ortalığa dökülüyor. nasılsa alacaksınız bir ev, konuyu açmamak lazım bir süre bence.

hayır olsun canım, gerçekten çok güzel oluyor bu rüyalar :)))

he valla dün neydi öyle, neyseki bugün rahatım. az kaldı dimi ben sabırsızlanıyorum, o kadra detaylı değildi tabi rüya, gözlerimiz kesişmedi mesela, onları düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum.

hayır olsun canım, doktor erken gelebilir deikten sonra sık sık rüyamda erken doğum yaptığımı görür oldum. Allahtan ters rüyalarım rahatlıyorum. bu rüyalarında etkisinden bebek odasını halledeyim çıksın aradan diyorum, olur önceden gelir hazır olsun herşeyi.

canım üzme kendını bende oyleydım yanı pek alttan almaz kavga nereye gıderse götürürdüm ama sonunda mutsuzluk olurdu 5 yıl olcak evlenelı özellıkle cocuktan sorna alttan almayı demeyelım de esını oldugu gbıı kabullenmek dıyelım onu öğrendim annelık ınsanı acayıp olgunlastırıyo kızlar alttan alınca kaybetmıs de olmuyorsunuz aslıdna sonunda mutlu olucaksanız sorun yok baska sekıllerde sorunlarınızı cözmeyı deneyın derım yanı sular durulduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…