2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzeller güzeli esramız:) çok sevindim sağlıklı devam eder inşallah...

günaydınn bal peteğimmmmm

aminn canım inşallahhhh

hadı hayırlısı canım ıns bebiş hayata tutunur erken olmus ama dedıgın gıbı suyu gelmesıne ragmen o kadar durması bıle onun ıcın cok ıyı olmus Allaha emanet bundan sonra

evet bu kadar durması bile bi mucize.. bi de normal doğum oldu düşün artık.. resmini görsen o kadar tatlı ki... küvezinde babası resmini çekmiş... resmen hayata tutunmaya çalışıyor minik yavru

ne de olsa oğlu canım...
siz taşınmaya karar vermiştiniz zaten, o sinirle söylemiştir... ev bakıyo musun sen? haftasonu bir iki gün gezseniz bulamaz mısınız yaa??

günaydınnnnnnnn hatunlarr noluyor bakim bir göz yaşı almış sanki topiki görmeyeyimm gözde yaş dilde acı söz hımmmm

günaydın canım... ip aldın mı bakalım sen yelek için?? :)

bende sen gibiyim illa o gelecek benden af dileyecek... ki nitekim öylede oluyor... ama hamileyken bu şekilde tavırlar sinirlerini iyice yıpratıyo insanın...

sağol canım bakalım olacak bi şekilde

canım benim hoşgeldin nasılsın

iyiyim kuzum sen nasılsın?

Kızlar şeker yüklemesini kimler yaptırmıştı ben perşembe günü yaptıracam çok tırsıyorum şeker çıkarsa ne yaparım :18::18::18:

yorgun ama iyiyim tatlım

ev mi yerleştiriyorsun kuzum hayırdır?

Kızlar şeker yüklemesini kimler yaptırmıştı ben perşembe günü yaptıracam çok tırsıyorum şeker çıkarsa ne yaparım :18::18::18:

bana tatil dönüşü için dedi doktor 24. 25. hafta uygun dedi 2 hafta sonra yaptırcam kuzum...

günaydınn bal peteğimmmmm

günaydın canım... ip aldın mı bakalım sen yelek için?? :)

günaydınnnnn fıstık canım sorma dün koştur koştur eve zor attım kendimi (daha doğrusu WC ye diyebiliriz ) ip bugüne kaldı zaten alsamda başlayamazdım çok işim vardı

sabah sabah da testler için aile hekimliğine gittik şeker yüklemesi falanda yapıldı 1 saat sonra yine kan vericez aşımızıda olucazz

haftasonu nasipse doktor teyzeye gidicez kızımlaa hemde gerçek teyzeleride geliyor nasipse onlarıda alıcaz sabah otogardan ayyyyy çok güzel bir hafta olcakkk yaniiiii (inşallah)

:):):):)
şeker yüklemesini aile hekimliğinde yapıyolar mı? bilmiyodum bunu...

yoğun ve güzel bir haftasonu seni bekliyor yani :) şimdiden iyi eğlencelerr :)

ben sabah yaptırdım canım sonuçları sonra alıcam ama ne bileyim aklıma hiç getirmiyorum ya şeker varsa diye olumlu düşünmek benim felsefem canımmmm çıkarsa da napalım takdir der çaresine bakarız yeterki rabbim dermansız bırakmasın bizi

ben daha yaptırmadım canım erken deıl mı:26: 24-28 haftalarda yapılıyor dıye bılıyorum
bana 20. haftadan sonra dedi doktorum tatlım bakalım bende 22. haftadayım işte

ev mi yerleştiriyorsun kuzum hayırdır?

bana tatil dönüşü için dedi doktor 24. 25. hafta uygun dedi 2 hafta sonra yaptırcam kuzum...
ev topluyorum daha tatlım cuma taşınacam ondan sonra birde yerleştirme telaşı

bende olumlu düşünüyorumda ablamda çıkmıştı katı bir diyet listesi vardı hepside benim sevdiğim yemekler

lavinyamm günaydın, hadi yaa sen de mi yaşadın benzer bişi bu erkeklerin ani patlamaları beni delirtiyoo

evett bencede öylede sanıyorlar aman yaa mail attım sabah cevap yok içimi döktüm ona rahatladımmm biraz :)

kuzu üzme kendini bebekin kısmetiyle geliyordur inşallahhh canım hayırlısıyla ev işinizi çözüverir miniğin

sağol cnam inş. bebeğimm yaa

evet kuzum hemen ev muhabbetini sokması ev almasında gönülsüz olduğunu gösteriyor, ona kalsa büyük eve ihtiyacı yok, sıkış tepiş idare eder aileside zırt pırt gelsin ister demekki,

amann boşver mail attım rahatladım biraz ne varsa döktüm içimi şimdi biraz o debelensinnn

öyle çok sık kavga etmeyiz ama edincede böyle olur bizimkisi, sanırım son ana kadar zaten sabırlı yaklaşıyouz birbirimize, ama bir yerde taşıyoo,
hamilelik annelik daha farklı doğru diyosun, ama çok mücadeleci bir tipimm ben her zamn her yerde

vermiştik ama eşim işte kaytarıyordu hep, sinirle söyledi gönülsüz olduğunu bir kez daha ispatladı, yaa yokki şöle çarşıda işe yakın off

sen bugün tüm işlerini hallediyormuşsun oh ne güzel :)

bende sen gibiyim illa o gelecek benden af dileyecek... ki nitekim öylede oluyor... ama hamileyken bu şekilde tavırlar sinirlerini iyice yıpratıyo insanın...

iyiyim kuzum sen nasılsın?

evet kuzum aynıyız o zaman :) aynen acayip sinirlerim yıpranıyor bebeğimi düşünüyorum ağlamam kesiliyo, sonra hop yine ağlıyorum ay ne tuhaftım akşamm

neyseki daha iyim kuzum :)

ben 14 temmuzda yaptırıcam doktorum o zaman çağırdı inş. hiçbirimizde böyle bişi çıkmazz

iyi yapmışsın...ama bekle bundan sonrasını..

inşallah çıkmazda sevdiğin lezzetlerden uzak kalmazsınn

sen bugün tüm işlerini hallediyormuşsun oh ne güzel :)

inşallahh canım güzel sonuçlar alırız..İş çok bitmezde azaltırız artık

:):):):)
şeker yüklemesini aile hekimliğinde yapıyolar mı? bilmiyodum bunu...

yoğun ve güzel bir haftasonu seni bekliyor yani :) şimdiden iyi eğlencelerr :)

evt cnm eğlenceli olacak aile hekimleri yapmayabilir canım bizim aile hekimi, aile dostu aynı zamanda o burda yapalım dedi, hatta eşim glikozu yanında getirdi yapsalar onlarda olurdu diye düşünüyorum :44:

bende öyleydim hıçkıra hıçkıra bir hal oldum sonra karnım iyice kasıldı kasıldı şiddetli bir ağrı... çok korktum bebekte gerildi tekmeledyip durdu ...

Günaydın ballarım kaymaklarım nasılsınız bugün bakalımm???Şöyle bi okuyayım dedim de geçmişi yine kocacıkları üzmüş arkadaşlarımı Neden böyle bu erkekler yaa anneleri söz konusu olunca birden değişiveriyorlar, vicdansızlaşıyorlar hatta kırk kat yabancımız gibi davranıyorlar.. Anneleri kendi canı da biz neleriyiz anlamıyorum...
En başlarda ben de çok kavga ettim eşimle bu yüzden ama şimdi anladım ki işin formülü onlardan uzak durmakta ve alttan alttan eşini işlemekte Kadının fendi demişler değil mi canlarımmmm

Bugün yine pek katılamıycam aranıza sanırım yine yoğunuz, bir de aşı olduğum kolum çok ağrı yapıyor, gece boyu beni de uyutmadı, hatta ne işse anlamadım gece kocacık uykusunda sarılayım derken sürekli koluma dokundu, çok canım acıdı
Bizde haberler böyle umarım sizler de iyisinizdir

Günaydın canım çok geçmiş olsun bende bu gün yaptırcam inşallah çok acımaz üfff İşin formülünü güzel bulmuşsun canım bende arada kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…