günaydın güzeller güzeli esramız:) çok sevindim sağlıklı devam eder inşallah...
hadı hayırlısı canım ıns bebiş hayata tutunur erken olmus ama dedıgın gıbı suyu gelmesıne ragmen o kadar durması bıle onun ıcın cok ıyı olmus Allaha emanet bundan sonra
normalde herşeyi sorar bik bik konuşur, anladı muratın bişi dediğini sormuyor, evet kayınvalidem öyle pek kavgacı değildir ama nelere yol açtıklarını bilmeliler o yüzden ben sakinlikle anlatıyorum, şimdiden bunlara alışmalı yoksa bebek olduğunda hayatımıza müdahe edeceklerinden adım gibi eminim, ona söylemem çok iyi oldu.. o ev mevzusu olayına çok sinir oldum esracımmm(( Allah bir an önce bir ev çıkarsın karşımıza inşallahhh, ya düzelicek tabii ki, 3 yıldır birlikteyizz ve her aile gibi kavgalar ediyoruz :) ama işte kalbim affetmiyor onu, öylece affedilmeyi beklemesi sinirime dokunuyor, illa canını yakıcam onun ondan sonra affedilcem acıcam neden böyleyim bilmiyorumm çok dişe dişimdir kadın gibi alltan almayı pek öğretmedi babam bana, bizde kadın erkek eşittir
günaydınnnnnnnn hatunlarr noluyor bakim bir göz yaşı almış sanki topiki görmeyeyimm gözde yaş dilde acı söz hımmmm
normalde herşeyi sorar bik bik konuşur, anladı muratın bişi dediğini sormuyor, evet kayınvalidem öyle pek kavgacı değildir ama nelere yol açtıklarını bilmeliler o yüzden ben sakinlikle anlatıyorum, şimdiden bunlara alışmalı yoksa bebek olduğunda hayatımıza müdahe edeceklerinden adım gibi eminim, ona söylemem çok iyi oldu.. o ev mevzusu olayına çok sinir oldum esracımmm(( Allah bir an önce bir ev çıkarsın karşımıza inşallahhh, ya düzelicek tabii ki, 3 yıldır birlikteyizz ve her aile gibi kavgalar ediyoruz :) ama işte kalbim affetmiyor onu, öylece affedilmeyi beklemesi sinirime dokunuyor, illa canını yakıcam onun ondan sonra affedilcem acıcam neden böyleyim bilmiyorumm çok dişe dişimdir kadın gibi alltan almayı pek öğretmedi babam bana, bizde kadın erkek eşittir
sağol canım bakalım olacak bi şekilde
canım benim hoşgeldin nasılsın
bende sen gibiyim illa o gelecek benden af dileyecek... Ki nitekim öylede oluyor... Ama hamileyken bu şekilde tavırlar sinirlerini iyice yıpratıyo insanın...
Iyiyim kuzum sen nasılsın?
Kızlar şeker yüklemesini kimler yaptırmıştı ben perşembe günü yaptıracam çok tırsıyorum şeker çıkarsa ne yaparım :18::18::18:
yorgun ama iyiyim tatlım
Kızlar şeker yüklemesini kimler yaptırmıştı ben perşembe günü yaptıracam çok tırsıyorum şeker çıkarsa ne yaparım :18::18::18:
günaydınn bal peteğimmmmm
günaydın canım... ip aldın mı bakalım sen yelek için?? :)
günaydınnnnn fıstıkcanım sorma dün koştur koştur eve zor attım kendimi (daha doğrusu WC ye diyebiliriz ) ip bugüne kaldı zaten alsamda başlayamazdım çok işim vardı
sabah sabah da testler için aile hekimliğine gittik şeker yüklemesi falanda yapıldı 1 saat sonra yine kan vericez aşımızıda olucazz
haftasonu nasipse doktor teyzeye gidicez kızımlaa hemde gerçek teyzeleride geliyor nasipse onlarıda alıcaz sabah otogardan ayyyyy çok güzel bir hafta olcakkk yaniiiii (inşallah)
bana 20. haftadan sonra dedi doktorum tatlım bakalım bende 22. haftadayım işteben daha yaptırmadım canım erken deıl mı:26: 24-28 haftalarda yapılıyor dıye bılıyorum
ev topluyorum daha tatlım cuma taşınacam ondan sonra birde yerleştirme telaşıev mi yerleştiriyorsun kuzum hayırdır?
bana tatil dönüşü için dedi doktor 24. 25. hafta uygun dedi 2 hafta sonra yaptırcam kuzum...
bende olumlu düşünüyorumda ablamda çıkmıştı katı bir diyet listesi vardı hepside benim sevdiğim yemeklerben sabah yaptırdım canım sonuçları sonra alıcam ama ne bileyim aklıma hiç getirmiyorum ya şeker varsa diyeolumlu düşünmek benim felsefem canımmmm çıkarsa da napalım takdir der çaresine bakarız yeterki rabbim dermansız bırakmasın bizi
hoşgeldin canım günaydın..
günaydın canım...benimki de yan yatırmıyor hep sırtüstü yatıyorum hani bunlar yan yatmayı seviyordu ya????
günaydın canım, inşallah kuzum güle güle otur evinde :)
günaydın güzeller güzeli esramız:) çok sevindim sağlıklı devam eder inşallah...
günaydın canımcımmmm
benimkide böyle biz de öyleymişiz.. yan yatmayı da hiç ama hiç sevmiyor esram bu ya...
günaydın canım maşallah oğluna maşallahhhhhhhhhhhhh....
haftasonu bizde benzer bir durum yaşadık ama annesinin de suçu çoktu ve tüm gün ağladım sonra karnıma kramplar girdi.. çok canım sıkıldı dün anlatacaktım hatırlamamak için sustum ama bugün paylaşırım sizlerlerne hissettiğini çok iyi anlıyorum kuzum benim.... umarım tez zamanda hatasını anlar...
maşallah hepiniz rüyalarda görüyorsunuz bir ben göremedim miniğimi yaa
günaydın canım..
kuzum kayınvaliden yine anlayışlıymış.. erkeklerde şöyle bişey annelerini ailelerini bizler ezmeye çalışıyoruz onlar ezik ve madur insanlarmış da savunmaya ihtiyaçları varmış gibi davranıyorlar....
kuzu üzme kendini bebekin kısmetiyle geliyordur inşallahhh canım hayırlısıyla ev işinizi çözüverir miniğin
canım geçmiş olsun, 2 gün çekersin sonra düzelir. okuma boşver katılım yap ya, zaten özledim hepinizi.
canım hayırlı olsun yeni evin. mutlu huzurlu günler geçirirsin inşallah.
geçmiş olsun canım, çok şükür iyimiş bebeğin. bende sırt üstü yatıyorum yatmayım bari
kaç gündür aklımdaydı arkadaşın, inşallah kendini toparlar hemen düzelir bebiş.
günaydın canım, iyiyiz çok şükür.
maşallah oğluşuna. sende kendine dikkat et canım.
eşininde ters bir anına gelmiş belli canım, olur böyle durumlar, bazen erkekler çok düşüncesiz oluyor, sakince beklemekte yarar var, mutlaka anlamıştır hatasını. kayınvalidenin evet bir suçu yok. akşama kadar arar seni umarım gönlünü alır.
ama ev muhabbetini araya sokması çok sinir bozucu. böyle zamanlarda hemen zayıf noktalar ortalığa dökülüyor. nasılsa alacaksınız bir ev, konuyu açmamak lazım bir süre bence.
hayır olsun canım, gerçekten çok güzel oluyor bu rüyalar :)))
he valla dün neydi öyle, neyseki bugün rahatım. az kaldı dimi ben sabırsızlanıyorum, o kadra detaylı değildi tabi rüya, gözlerimiz kesişmedi mesela, onları düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum.
hayır olsun canım, doktor erken gelebilir deikten sonra sık sık rüyamda erken doğum yaptığımı görür oldum. Allahtan ters rüyalarım rahatlıyorum. bu rüyalarında etkisinden bebek odasını halledeyim çıksın aradan diyorum, olur önceden gelir hazır olsun herşeyi.
canım üzme kendını bende oyleydım yanı pek alttan almaz kavga nereye gıderse götürürdüm ama sonunda mutsuzluk olurdu 5 yıl olcak evlenelı özellıkle cocuktan sorna alttan almayı demeyelım de esını oldugu gbıı kabullenmek dıyelım onu öğrendim annelık ınsanı acayıp olgunlastırıyo kızlar alttan alınca kaybetmıs de olmuyorsunuz aslıdna sonunda mutlu olucaksanız sorun yok baska sekıllerde sorunlarınızı cözmeyı deneyın derım yanı sular durulduktan sonra
günaydınn bal peteğimmmmm
aminn canım inşallahhhh
evet bu kadar durması bile bi mucize.. bi de normal doğum oldu düşün artık.. resmini görsen o kadar tatlı ki... küvezinde babası resmini çekmiş... resmen hayata tutunmaya çalışıyor minik yavru
ne de olsa oğlu canım...
siz taşınmaya karar vermiştiniz zaten, o sinirle söylemiştir... ev bakıyo musun sen? haftasonu bir iki gün gezseniz bulamaz mısınız yaa??
günaydın canım... ip aldın mı bakalım sen yelek için?? :)
günaydınnnnn fıstıkcanım sorma dün koştur koştur eve zor attım kendimi (daha doğrusu WC ye diyebiliriz ) ip bugüne kaldı zaten alsamda başlayamazdım çok işim vardı
sabah sabah da testler için aile hekimliğine gittik şeker yüklemesi falanda yapıldı 1 saat sonra yine kan vericez aşımızıda olucazz
haftasonu nasipse doktor teyzeye gidicez kızımlaa hemde gerçek teyzeleride geliyor nasipse onlarıda alıcaz sabah otogardan ayyyyy çok güzel bir hafta olcakkk yaniiiii (inşallah)
bende sen gibiyim illa o gelecek benden af dileyecek... ki nitekim öylede oluyor... ama hamileyken bu şekilde tavırlar sinirlerini iyice yıpratıyo insanın...
iyiyim kuzum sen nasılsın?
lavinyamm günaydın, hadi yaa sen de mi yaşadın benzer bişi bu erkeklerin ani patlamaları beni delirtiyoo
evett bencede öylede sanıyorlar aman yaa mail attım sabah cevap yok içimi döktüm ona rahatladımmm biraz :)
sağol cnam inş. bebeğimm yaa
evet kuzum hemen ev muhabbetini sokması ev almasında gönülsüz olduğunu gösteriyor, ona kalsa büyük eve ihtiyacı yok, sıkış tepiş idare eder aileside zırt pırt gelsin ister demekki,
amann boşver mail attım rahatladım biraz ne varsa döktüm içimi şimdi biraz o debelensinnn
öyle çok sık kavga etmeyiz ama edincede böyle olur bizimkisi, sanırım son ana kadar zaten sabırlı yaklaşıyouz birbirimize, ama bir yerde taşıyoo,
hamilelik annelik daha farklı doğru diyosun, ama çok mücadeleci bir tipimm ben her zamn her yerde
vermiştik ama eşim işte kaytarıyordu hep, sinirle söyledi gönülsüz olduğunu bir kez daha ispatladı, yaa yokki şöle çarşıda işe yakın off
bana 20. haftadan sonra dedi doktorum tatlım bakalım bende 22. haftadayım işte
ev topluyorum daha tatlım cuma taşınacam ondan sonra birde yerleştirme telaşı
bende olumlu düşünüyorumda ablamda çıkmıştı katı bir diyet listesi vardı hepside benim sevdiğim yemekler
sen bugün tüm işlerini hallediyormuşsun oh ne güzel :)
:):):):)
şeker yüklemesini aile hekimliğinde yapıyolar mı? bilmiyodum bunu...
yoğun ve güzel bir haftasonu seni bekliyor yani :) şimdiden iyi eğlencelerr :)
evet kuzum aynıyız o zaman :) aynen acayip sinirlerim yıpranıyor bebeğimi düşünüyorum ağlamam kesiliyo, sonra hop yine ağlıyorum ay ne tuhaftım akşamm
neyseki daha iyim kuzum :)
ben 14 temmuzda yaptırıcam doktorum o zaman çağırdı inş. hiçbirimizde böyle bişi çıkmazz
bende öyleydim hıçkıra hıçkıra bir hal oldum sonra karnım iyice kasıldı kasıldı şiddetli bir ağrı... çok korktum bebekte gerildi tekmeledyip durdu ...
topikçe nazar değdi
canım hayırdır sen niye kavga ettin?
Günaydın ballarım kaymaklarım nasılsınız bugün bakalımm???Şöyle bi okuyayım dedim de geçmişi yine kocacıkları üzmüş arkadaşlarımıNeden böyle bu erkekler yaa anneleri söz konusu olunca birden değişiveriyorlar, vicdansızlaşıyorlar hatta kırk kat yabancımız gibi davranıyorlar.. Anneleri kendi canı da biz neleriyiz anlamıyorum...
En başlarda ben de çok kavga ettim eşimle bu yüzden ama şimdi anladım ki işin formülü onlardan uzak durmakta ve alttan alttan eşini işlemekteKadının fendi demişler değil mi canlarımmmm
Bugün yine pek katılamıycam aranıza sanırım yine yoğunuz, bir de aşı olduğum kolum çok ağrı yapıyor, gece boyu beni de uyutmadı, hatta ne işse anlamadım gece kocacık uykusunda sarılayım derken sürekli koluma dokundu, çok canım acıdı
Bizde haberler böyle umarım sizler de iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?