2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugunden başlıyalım çekmeye yarın akşamda duamızı edelim hep birlikte herkes kendi adına etsin duasını yarın akşam istediği zaman

özür dilemek bir erdem oysa ben dilediğimde eşim bana derki özür dileyerek bana unutturamazsın be odun sen onuda dilemiyorsun demek ki hep benim içimde kalıyor
bugunden başlıyalım ve çekelim canım tamamlarız inşş olmzsa ben kardeşime falan satarım kalanı şimdilik ben 250 tane alıyorum salaten tüncina salavatındannn
başım dönmedi canım karanlıktan günese çıkarsın ve güneşe bakamazsın ya heryer de minik bulutlar uçuşur aynen öyle oldu kan şekerim düştü galiba kahvaltıdan sonra normale döndümm

Günaydınn pardon tünaydın güzeller..

Pek okuyamadım ama kocişler,kaynanalar üzmüş güzelleri hepsini döveceğim vallahi..

günaydın canım. evet bugün biraz dertliyiz. tek başına yazık olur, el birliği ile yapalım ama kaynana saçları benim, ben yolmak istiyorum onları :)))

nasılsın iyi misin?

maşallah 250 tane mi. bende kasayım biraz madem 100 tane alayım.

Bende yolabilirim neresi olsa fark yapmaz bana :)) sen nasılsın tatlım ben iyi sayılırım sabah eşimin aldığı kolyenin kopması ve bir salağın aaaaaaa ben doğuma az kaldı sandım demesi dışında :))

bak 350 tamamlandı bile

İyiyim canım sen nasılsın hayatım...
idare ediyorum şükür canım

Pek okuyamadım ama kocişler,kaynanalar üzmüş güzelleri hepsini döveceğim vallahi..

günaydın canımmm :)
eşlerde sorun yok aslında, kayınvalideler problem :)

canım liste yapalım ozaman....

hatta yapıyım :)

bulemsu:250
esraa86:100

hilalin( anasının birtanesinin) kızının adı

hahaaaa sahinuss kızz öldürcenn beniii Benim kızçemin adı semra'mıı teyzesiiii yaaaaaaaaaa

Kızlar dün öğleden sonra olmayınca işlerr yığılmış..bide mille hep yıllık izinde...acayip yogunum..geçmişi hep okuyum öylee dahil olayım dedim ama yetişemedim sizee...

birazdan foto ekliymcemm...hemde bu hafta nişandaki halimde var ek olarak..bulemsummmm bak kuzum senin içinn ve görmeyen diğer annişler içinn

bulemsuuu canım kasım bebeklerı topıgını neden güncellemıyorsun bı suru kısı yok ben de dun yazdım bılgılerımı müsait zamanında girsen süper olur görmüş oluruz herkesın bılgıelrını de

:))))) kızım ne dert ediyoruz yolunacak kaynana çokkk, paylaş paylaş bitmez ben en çok bulemsunun kini birde annesininbirtanesinkini istiyorum. sen aysununkini al o iki taneye bedel :)))

kolye konusunda geçmiş olsun. birinin gözü takılmıştır belkim.

kızım iltifat almışsın niye moralini bozuyon. ne güzel işte büyümüş bebeciğin hem hamile kaç kere kalacaksın tadını çıkar ben şişirmekten yoruldum anam :)))

bak 350 tamamlandı bile

idare ediyorum şükür canım

haklısın valla, sözde matematiğim iyi

bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100

hadi kızlar :)
450 oldu bile haydi bakalım 551 tane kaldı
bekliyorum şekerim

bilmem canım tam netleşmek istedim galiba elimin boş anında düzelteyim

yok duramıyorum ki kuzum sinirler bir fırlıyo... tutamıyorum ama gelecekleri gün nasılsa bir daha diyecek senin annen her gittiği yere benim annemi çağırıyor mu da çağırcam, yaşıtı mı annemle ne ilgisi var onun arkadaşıyla deyip lafı sokup oturtacam az kaldı

hoşgeldin canım..

50yazın bana daha fazla okuyamam evde olmayacağım 2 günde...

canım musait olduğunda söyle bende senin için foto eklicem. :)))

:):):)
söyle söyle, haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…