bugunden başlıyalım çekmeye yarın akşamda duamızı edelim hep birlikte herkes kendi adına etsin duasını yarın akşam istediği zamanevet yanımdaydı ama üzmeden olaydı daha iyi olurdu.... nasıl kasıldı karnım çığlık atıyorum remen ağlarken korktu bu sefer doktora götürmeye çalışıyor, dedim ne diyecen doktora annem yüzünden eşimle tartıştık sinirlendirdim onu da karnı kasıldı... ben gitmem diye direttim..
uyuz ettiler beni valla ben bencil insanlara katlanamıyorum usandım artık, tahammülüm kalmadı..
inmek gerek tatlım haklısın...
ay yok kuyruk kuzum takılacak.. ben annemle alışverişe çıkacam annem bebek için bişeyler alacak eşim annemi de arayalım o da alacaklarını alsın sizinle gelsinde.. ben onu heryere taşımak zorundayım ya.. arkadaşımın annesiyle annem yıllardır görüşürler bize gelecekler annemi de çağırın tamam mı? saçmalığa bak aralarında nerdeyse 20 yaş var anneside benim annemin arkadaşıyla oturacakmış... yarabbi ya...
aynen ya bu da aynısı işte..
ay kuzum bu daha da beter kıyamam sana..
çekelim bitanem bölüecek miyiz yine bir de bugün mü yarın mı çekeceğiz?
özür dilemek bir erdem oysa ben dilediğimde eşim bana derki özür dileyerek bana unutturamazsın be odun sen onuda dilemiyorsun demek ki hep benim içimde kalıyorevet ya özür dilememek için yapmadıkları şebeklik kalmıyor.
ahhh canımm, düşüncesiz adam, sıktığı yerden uzak duracaksın canım, yada alıp atacaksın parfümü.
çekelim valla. yalnız 313 tane ayetel kürsiyi zor tamamladık, bu dua daha uzun 1001 rakamını yakalabilir miyiz?
ne bulutu canım ya, başın mı dönüyor?
hoşgeldin canımGünaydınn pardon tünaydın güzeller..
Pek okuyamadım ama kocişler,kaynanalar üzmüş güzelleri hepsini döveceğim vallahi..
Günaydınn pardon tünaydın güzeller..
Pek okuyamadım ama kocişler,kaynanalar üzmüş güzelleri hepsini döveceğim vallahi..
bugunden başlıyalım çekmeye yarın akşamda duamızı edelim hep birlikte herkes kendi adına etsin duasını yarın akşam istediği zaman
özür dilemek bir erdem oysa ben dilediğimde eşim bana derki özür dileyerek bana unutturamazsın be odun sen onuda dilemiyorsun demek ki hep benim içimde kalıyor
bugunden başlıyalım ve çekelim canım tamamlarız inşş olmzsa ben kardeşime falan satarım kalanışimdilik ben 250 tane alıyorum salaten tüncina salavatındannn
başım dönmedi canım karanlıktan günese çıkarsın ve güneşe bakamazsın ya heryer de minik bulutlar uçuşur aynen öyle oldu kan şekerim düştü galiba kahvaltıdan sonra normale döndümm
hoşgeldin canımnasılsın
günaydın canım. evet bugün biraz dertliyiz. tek başına yazık olur, el birliği ile yapalım ama kaynana saçları benim, ben yolmak istiyorum onları :)))
nasılsın iyi misin?
maşallah 250 tane mi. bende kasayım biraz madem 100 tane alayım.
bak 350 tamamlandı bilegünaydın canım. evet bugün biraz dertliyiz. tek başına yazık olur, el birliği ile yapalım ama kaynana saçları benim, ben yolmak istiyorum onları :)))
nasılsın iyi misin?
maşallah 250 tane mi. bende kasayım biraz madem 100 tane alayım.
idare ediyorum şükür canımİyiyim canım sen nasılsın hayatım...
özür dilemek bir erdem oysa ben dilediğimde eşim bana derki özür dileyerek bana unutturamazsın be odun sen onuda dilemiyorsun demek ki hep benim içimde kalıyor
bugunden başlıyalım ve çekelim canım tamamlarız inşş olmzsa ben kardeşime falan satarım kalanışimdilik ben 250 tane alıyorum salaten tüncina salavatındannn
başım dönmedi canım karanlıktan günese çıkarsın ve güneşe bakamazsın ya heryer de minik bulutlar uçuşur aynen öyle oldu kan şekerim düştü galiba kahvaltıdan sonra normale döndümm
hilalin( anasının birtanesinin) kızının adı
Bende yolabilirim neresi olsa fark yapmaz bana :)) sen nasılsın tatlım ben iyi sayılırım sabah eşimin aldığı kolyenin kopması ve bir salağın aaaaaaa ben doğuma az kaldı sandım demesi dışında :))
bak 350 tamamlandı bile
idare ediyorum şükür canım
450 oldu bile haydi bakalım 551 tane kaldıbulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
hadi kızlar :)
bekliyorum şekerimhahaaaa sahinuss kızz öldürcenn beniiiBenim kızçemin adı semra'mıı teyzesiiii yaaaaaaaaaa
Kızlar dün öğleden sonra olmayınca işlerr yığılmış..bide mille hep yıllık izinde...acayip yogunum..geçmişi hep okuyum öylee dahil olayım dedim ama yetişemedim sizee...
birazdan foto ekliymcemm...hemde bu hafta nişandaki halimde var ek olarak..bulemsummmm bak kuzum senin içinn ve görmeyen diğer annişler içinn
bilmem canım tam netleşmek istedim galiba elimin boş anında düzelteyimbulemsuuu canım kasım bebeklerı topıgını neden güncellemıyorsun bı suru kısı yok ben de dun yazdım bılgılerımı müsait zamanında girsen süper olur görmüş oluruz herkesın bılgıelrını de
günaydın canımmm :)
eşlerde sorun yok aslında, kayınvalideler problem :)
canım liste yapalım ozaman....
hatta yapıyım :)
bulemsu:250
esraa86:100
Bebein Salk Gnl - 1 | Hamilelik - Tp Bebek - Doum - Bebek simleri - Bebek geliimi - Bebek Bakm - Bebek Oyuncaklar - Bebek Resimleri - Bebek odas
kızlar çok güzel bi yazı okuyun.
oyoyyyy eşin istiyo ki annesi de sizinle heryere katılsın, bişeyden mahrum kalmasın... ama insan annesinin yanında rahat ettiği gibi kayınvalidesinin yanında edemez ki...
benim babam da babannemi getirirdi eve, çeker giderdi sonra.. annem de kızdı bi gün, o kadar istiyosan annenin yanında otur, benim başıma bırakıp gitme.. diye... ondan beri babannemi eskisi kadar getirmez.kendi oturmuyo yanında bize bırakıyo kadıncağızı...
benim eşim de ister annesiyle vakit geçireyim, onu gittiğim yerlere götüreyim.. vs ama hem ayrı şehirlerdeyiz hem de inada bindirmez konuyu...
sen hiç sıkma canını, sakin ol. annesinin hakkında kötü bişey hiçbir zaman söyleme.
50yazın bana daha fazla okuyamam evde olmayacağım 2 günde...bugunden başlıyalım çekmeye yarın akşamda duamızı edelim hep birlikte herkes kendi adına etsin duasını yarın akşam istediği zaman
hahaaaa sahinuss kızz öldürcenn beniiiBenim kızçemin adı semra'mıı teyzesiiii yaaaaaaaaaa
Kızlar dün öğleden sonra olmayınca işlerr yığılmış..bide mille hep yıllık izinde...acayip yogunum..geçmişi hep okuyum öylee dahil olayım dedim ama yetişemedim sizee...
birazdan foto ekliymcemm...hemde bu hafta nişandaki halimde var ek olarak..bulemsummmm bak kuzum senin içinn ve görmeyen diğer annişler içinn
Evet canım o kayınvalideler hepppp problem, bana da 100 yaz canım dua..
yok duramıyorum ki kuzum sinirler bir fırlıyo... tutamıyorum ama gelecekleri gün nasılsa bir daha diyecek senin annen her gittiği yere benim annemi çağırıyor mu da çağırcam, yaşıtı mı annemle ne ilgisi var onun arkadaşıyla deyip lafı sokup oturtacam az kaldı
susmayayım dimi :)
sen ne kadar söylersen söyle canım onun kendinin bazı şeyleri anlaması lazım değilse ne kadar söylersen söyle kafası basmadımı basmazsusmayayım dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?