2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Annesininbirtanesi...
fotoğrafına maşallah diyorum ne kadar güzelsin....yeşilin o tonunu bende çok seviyorum ve sanada çok yakışmış
BURCU...
SENİN fotolarına bayıldım ne güzel çıtı pıtı bir annesin iç güzellğin dışa vurmuş sanki...
kızlar umarım kızlarınız size benzer ikinizde çok tatlısınız

canım sık sık ama az az ye... ben eve geldiğimde deli gibi acıkmış oluyorum... yemek hazırlama derdim de yok anneciğim bi güzel sofralar hazırlıyo ki gel de dayan... diyorum benim acil kendi evime taşınıp biraz aç kalmam ve zayıflamam lazım artık diye

iç bak kendini toparlamanın en iyi yolu beynine hükmetmek ben hep şey derim yıkılmayacam, ezilmeyecem... üzemez beni hiç kimse gerekeni yapacağım der geçerim... dene bunu

Benim eşim de hamile tatlım.. Malum ben ağırlaştım oda ağırlaştı yazık adama yemekten sonra pıt düşüveriyor benim gibi.. Dün akşam yemeği yemişiz ben film seyrediyormuşum oda söylemesi ayıptır ütü yapıyordu, arada muhabbet ediyormuşuz reklam arasına girmiş film ilk reklamda ben gitmişim (uyumuşum).. Sen ütüyü kapat karşı koltuğa uzan sende uyu iyimi ? gelde yürüyüşe götürmek için beni dürtecek adam bul Kilo alımlarımız bile aynı nerdeyse

Program yaparsak uydururuz tatlım seninde olabileceğin zamanı senin kız gezmek istiyor, bırak ev taşıma işini erkekler halletsin sen ne yoracan kendini miss gibi naz dönemindeyiz

kızlar bide bişey isticem hani bi ara bebeğinden babasına mektup gibi bişey vardı onu tekrar bi yollarmısınız kimde varsa

ama bu da kendimize uyarladığımız hali ona göre

Aşkım babam;

Bu mektubu sana annemin parmaklarını kullanarak yazmak zorundayım; çünkü henüz benim parmaklarım fındık kadar ve buradaki melekler bana yazı yazmasını öğretmediler…

Biliyor musun, seninle ilk merhabalaşacağımız an, aramızda yaşanılacakları çok merak ediyorum…Acaba beni kucağına aldığında ne hissedeceksin? Acaba ben kokunu duyduğumda nasıl bir tepki vereceğim sana...Aslında biliyor gibiyim, işte o an çok kötü fena bir şekilde aşık olacağım sana. Ve sen ömrün boyunca seni çok seven iki kadının arasında gidip gidip geleceksin. O 'benim'' diyecek, ben ''benim'' diyeceğim; annemle aramızda kıran kırana bir mücadele başlayacak adı ''sen'' olan...

Görüntü olarak kime benzerim sence ben baba? Ay bişi dicem, saçlarımla gözlerim anneminkilere benzesin olur mu? Gülüşümü de ondan alayım mümkünse, bir de bir de saflığım (hani anneme diyordun yaa benim saf masum akıllımmmm...) ondan aldıklarımın arasında olsun, olur mu? Aaa, ama, ama, ama neden kızıyorsun kii, evet, kendimi sipariş ediyorum babacığım... Hem bir kere, ben kelimenin tek anlamıyla bir ''Aşk'' bebeği olmayacak mıyım? Yani sen ve annem birbirinizi dünyalarrr kadar çok kocaman ve sadece ''sen'' ve ''o'' olduğunuz için sevmiyor musunuz? Hıh işte, işte bu yüzden çok ama çok özel bir üretimim ben ve bu yüzden de kimden ne almak istediğimi dile getirmek gibi de bir hakkım var benim...:)

Annem duymasın ama geri kalan herşeyi senden almak istiyorum baba; yani dibine kadar senin kızın olmak istiyorum ben... Herşeyim ama herşeyim sana benzesin olur mu? Annemi deli ettiğimde''ayy aynı babanın kızısın sen!'' dediğinde gurur duyarak ''evet, mahsuru mu var, beğenmiyorsan ver babamı benim olsun'' demek istiyorum. İnsanları senin gibi sevmek, senin kadar dürüst olmak, senin kadar ciddi ve aynı zamanda da komik olmak istiyorum. Et yemeğini, bağı bahçeyi, toprağı bi de acıyı sevmek istiyorum. Aslında nargileyi de sevsem mi diyorum ama sonrada bana da kızarsan diye korkuyorum be baba! Erdemlerim olsun, prensiplerim olsun, kocaman tertemiz bi yüreğim olsun istiyorum baba; bir de çok doğru çalışan bir beynim olsun...

Ben seni çok sevmek istiyorum biliyor musun? Harflerle tanıştığımda, ilk ''baba'' demek istiyorum, ayakta durmayı başarabildiğim an, paytak paytak ilk adımlarımı sana doğru atmak istiyorum, hatta ilk kez sana koşmak istiyorum. Karanlıktan korktuğum da, daha ben doğmadan benim için aldığınız ayımın elimden tutup sana gelmek, seninle, göğsünde, kalbinde uyumak istiyorum. Sahi baba, benim oyuncak ayımın adı ne? Ay bir dakika, ayımın adını bırakalım bir kenara şimdilik, sahi benim adım ne baba?

Annemin bulduğu isimleri beğenmemişsin,''benim kızım güzel ama sade, zor olmayan bir isim lazım '' demişsin. Evet, senin kızınım ben; ama adımı da bırak annem bulsun çünkü çok heyecanlanıyor bunları düşündükçe… Rüyasında bile gördü beni biliyormusun bu gece, annem bana ‘bebeğim’ diyebiliyordu sadece… Ve o an hatırladı benim halen bir adım olmadığını… Rüyasında bile üzüldü biliyormusun… Merak etme sen babaaammmmmm ''Adını kim koydu'' diye sordukların da,''babamm'' diyeceğim ;''herşeyimi babamdan aldım, adım da buna dâhil.'' diyeceğim… Adımı annemin bulduğunu söylemeyeceğim kimseye:) Yok yok, küsmez annem, sana çok feci âşık o böyle dedim diye bana da kızmaz annem çünkü beni de dünyalar kadar çok seviyor… Hem sen gönlünü alırsın anneminn… Aman baba ya, nasılı mı var? Kocaman bir sarılırsın, saçlarını okşarsın, seni çok seviyorum birtanem, bebeğim dersin,''tamam'' der işte. Baktın olmuyor,''gıdıklarım bak seni'' de, o da korkar, tamam der, her şeyi de ben mi öğreteceğim canım sana.

Seni, annemi, sizi, beni, bizi yaşamak istiyorum ben babam...Oyuncak ayımı kucağıma alıp sizi,sevginizi,neşenizi seyretmek istiyorum.Sizin masalınızı dinlemek,sizin filminizi izlemek istiyorum.Ben aşka, ben sevgiye, ben huzura, ben mutluluğa doymak istiyorum baba... Evimizde, seninle, annemle eğlenmek,sorunsuz büyümek istiyorum.

''Ama ama ama'' diye başlayan ve sonu kahkahalarla biten saçma sapan kavgalar edin istiyorum. Annemle ''babaya kapıyı önce kim açacak'' yarışları yapmak, senin terliklerini vermek için kavga etmek istiyorum. Annem sen gelmeden önce telaş içinde senin için hazırlanırken, ben onu seyretmek istiyorum. Patlamış mısır ya da yastık savaşları yaparken seninle bir olup annemi delirtmek, ciyak ciyak bağırmasına kahkahalarla gülmek istiyorum. Sen bana çuçulata getirdiğin zaman,''yaa, ama hani banaaa'' diye kıskançlıkla homurdanmasını duymak istiyorum. Sen aradığın zaman telefonları ondan önce açmak, senin doğum gününü ondan önce ben kutlamak, annemi ekip seninle beraber dışarıda gezmek istiyorum. Sizden önce uyanıp siz uyurken sizi seyretmek istiyorum. Tabii bunu en fazla 1 dakika yapabilirim, sonrasında hopppp diye yatağa atlayacak ve aranıza gireceğim; birazda bana sarıl yaa, yeter ona sarıldığın! Off, off, çok bencil bu annem, anneannem de az çekmemiş elinden, bir bir onun intikamını alacam annemden, söz verdim ananeme, görür o gününü! annem anneannemin ilk çocuğu ilk kızıysa bende sizin KIZINIZIM işteee!!!!

Büyüyeceğim baba, seninle, senin ışığınla, pusulam sen olarak büyüyeceğim. Sevgin, ilgin, şefkatin, varlığınla büyüyeceğim. Hayatımın imzası sen olacaksın, geleceğimi senin kaleminle yazacağım. Sen çok özelsin benim için, çok önemlisin ve ben ölene kadar da öyle kalacaksın. Acelem bu yüzden işte, bir an evvel doğmak, bir an evvel sana kavuşmak istemem bu yüzden; seni bir gün daha fazla yaşamak, seninle bir gün daha fazla bir arada olmak tüm derdim...

BABAMM... Beni kötü rüyalardan uyandıran, yolunu gözlediğim, SEVDİĞİM İLK ADAM…

Seninle ve annemle beraber yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam sana... Hadi artık, yeter bu kadar ayrı kaldığımız...

Ben artık doğmak istiyorum...

Ben senin kızın, prensesin, bir tanen olmak istiyorum...

Ben seni yaşamak istiyorum...

Ben seni çok seviyorum baba, eğer sende beni seviyorsan takvimlere söyle hızla geçsin şu günler, gelsin kavuşma günümüz, bizim masalımız yazılmaya başlasın artık olur mu?

Seni çok ama çok seven kızın, minik kelebeğin, bebeğin....

kuzum çok acıkıyorum ya diyorum hakim olayım kendime yemeyeyim normalde olurum bu miniğin etkisiyle dayanamıyorum.. acıktığımda bir yandan da bu tekmeliyor beni, küçük filim benim.. çok acıkıyor galiba...

hehe süpermişş

iç bak kendini toparlamanın en iyi yolu beynine hükmetmek ben hep şey derim yıkılmayacam, ezilmeyecem... üzemez beni hiç kimse gerekeni yapacağım der geçerim... dene bunu

ben kimse üzemezzz

ezilmiyeceğimm

yıkılmayacağımmm

oldu mu :)

sağol kestanemmm şekerimmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bide bişey isticem hani bi ara bebeğinden babasına mektup gibi bişey vardı onu tekrar bi yollarmısınız kimde varsa

Aşkım babam;

Bu mektubu sana annemin parmaklarını kullanarak yazmak zorundayım; çünkü henüz benim parmaklarım fındık kadar ve buradaki melekler bana yazı yazmasını öğretmediler…

Biliyor musun,seninle ilk merhabalaşacağımız an,aramızda yaşanılacakları çok merak ediyorum…Acaba beni kucağına aldığında ne hissedeceksin?Acaba ben kokunu duyduğumda nasıl bir tepki vereceğim sana...Aslında biliyor gibiyim,işte o an çok kötü fena bir şekilde aşık olacağım sana. Ve sen ömrün boyunca seni çok seven iki kadının arasında gidip gidip geleceksin. O 'benim'' diyecek, ben ''benim'' diyeceğim; annemle aramızda kıran kırana bir mücadele başlayacak adı ''sen'' olan...

Görüntü olarak kime benzerim sence ben baba? Ay bişi dicem, saçlarımla gözlerim anneminkilere benzesin olur mu? Gülüşümü de ondan alayım mümkünse, bir de bir de saflığım (hani anneme diyordun yaa ufo görmüş masum köylü diye) ondan aldıklarımın arasında olsun, olur mu? Aaa, ama, ama, ama neden kızıyorsun kii,evet,kendimi sipariş ediyorum babacığım Hem bir kere,ben kelimenin tek anlamıyla bir ''Aşk'' bebeği olmayacak mıyım?Yani sen ve annem birbirinizi dünyalarrr kadar çok kocaman ve sadece ''sen'' ve ''o'' olduğunuz için sevmiyormusunuz? Hıh işte, işte bu yüzden çok ama çok özel bir üretimim ben ve bu yüzden de kimden ne almak istediğimi dile getirmek gibi de bir hakkım var benim...

Annem duymasın ama geri kalan herşeyi senden almak istiyorum baba; yani dibine kadar senin kızın olmak istiyorum ben... Herşeyim ama herşeyim sana benzesin olur mu? Annemi deli ettiğimde''ayy aynı babanın kızısın sen!'' dediğinde gurur duyarak ''evet, mahsurumu var, beğenmiyorsan ver babamı benim olsun'' demek istiyorum. İnsanları senin gibi sevmek, senin kadar dürüst olmak, senin kadar ciddi ve aynı zamanda da komik olmak istiyorum. Et yemeğini, bağı bahçeyi toprağı bi de acıyı sevmek istiyorum. Aslında nargileyi de sevsem mi diyorum ama sonrada bana da kızarsan diye korkuyorum be baba! Erdemlerim olsun, prensiplerim olsun, kocaman tertemiz bi yüreğim olsun istiyorum baba; bir de çok doğru çalışan bir beynim olsun...
Ben seni çok sevmek istiyorum biliyor musun? Harflerle tanıştığımda, ilk ''baba'' demek istiyorum, ayakta durmayı başarabildiğim an, paytak paytak ilk adımlarımı sana doğru atmak istiyorum, hatta ilk kez sana koşmak istiyorum. Karanlıktan korktuğum da, daha ben doğmadan benim için aldığınız ayımın elimden tutup sana gelmek, seninle, göğsünde, kalbinde uyumak istiyorum. Sahi baba, benim oyuncak ayımın adı ne? Ay bir dakika, ayımın adını bırakalım bir kenara şimdilik, sahi benim adım ne baba?

Annemin bulduğu isimleri beğenmemişsin,''benim kızım o,çok narin, çok özel bir isim lazım '' demişsin. Evet, senin kızınım ben; ama adımı da bırak annem bulsun çünkü çok heyecanlanıyor bunları düşündükçe… Rüyasında bile gördü beni biliyormusun bu gece, ‘ben annemin memesini şapurr şupur emiyordum güzel güzel, annem bana ‘bebeğim’ diyebiliyordu sadece… Ve o an hatırladı benim halen bir adım olmadığını… Rüyasında bile üzüldü biliyormusun… Merak etme sen babaaammmmmm ''Adını kim koydu'' diye sordukların da,''babamm'' diyeceğim ;''herşeyimi babamdan aldım, adım da buna dâhil.'' diyeceğim… Adımı annemin bulduğunu söylemeyeceğim kimseye Yok yok, küsmez annem, sana çok feci âşık o böyle dedim diye banada kızmaz annem çünkü beni de dünyalar kadar çok seviyor… Hem sen gönlünü alırsın anneminn… Aman baba ya, nasılı mı var? Kocaman bir sarılırsın, saçlarını okşarsın, seni çok seviyorum bir tanem dersin,''tamam'' der işte. Baktın olmuyor,''gıdıklarım bak seni'' de, o da korkar, tamam der, her şeyi de ben mi öğreteceğim canım sana

Seni, annemi, sizi, beni, bizi yaşamak istiyorum ben babam...Oyuncak ayımı kucağıma alıp sizi,sevginizi,neşenizi seyretmek istiyorum.Sizin masalınızı dinlemek,sizin filminizi izlemek istiyorum.Ben aşka,ben sevgiye,ben huzura,ben mutluluğa doymak istiyorum baba...Evimizde,seninle,annemle,kucağımdaki ayıcığımla eğlenmek,sorunsuz büyümek istiyorum.

''Ama ama ama'' diye başlayan ve sonu kahkahalarla biten saçma sapan kavgalar edin istiyorum. Annemle ''babaya kapıyı önce kim açacak'' yarışları yapmak, senin terliklerini vermek için kavga etmek istiyorum. Annem sen gelmeden önce telaş içinde senin için hazırlanırken, ben onu seyretmek istiyorum. Patlamış mısır ya da yastık savaşları yaparken seninle bir olup annemi delirtmek, ciyak ciyak bağırmasına kahkahalarla gülmek istiyorum. Sen bana çuçulata getirdiğin zaman,''yaa, ama hani banaaa'' diye kıskançlıkla homurdanmasını duymak istiyorum. Sen aradığın zaman telefonları ondan önce açmak, senin doğum gününü ondan önce ben kutlamak, annemi ekip seninle beraber dışarıda gezmek istiyorum. Sizden önce uyanıp siz uyurken sizi seyretmek istiyorum. Tabii bunu en fazla 1 dakika yapabilirim, sonrasında hopppp diye yatağa atlayacak ve aranıza gireceğim; birazda bana sarıl yaa, yeter ona sarıldığın! Off, off, çok bencil bu annem, anneannem de az çekmemiş elinden, bir bir onun intikamını alacam annemden, söz verdim ananeme, görür o gününü annem anneannemin ilk çocuğu ilk kızıysa bende sizin KIZINIZIM işteee

Büyüyeceğim baba, seninle, senin ışığınla, pusulam sen olarak büyüyeceğim. Sevgin, ilgin, şefkatin, varlığınla büyüyeceğim. Hayatımın imzası sen olacaksın, geleceğimi senin kaleminle yazacağım. Sen çok özelsin benim için, çok önemlisin ve ben ölene kadar da öyle kalacaksın. Acelem bu yüzden işte, bir an evvel doğmak, bir an evvel sana kavuşmak istemem bu yüzden; seni bir gün daha fazla yaşamak, seninle bir gün daha fazla bir arada olmak tüm derdim...

BABAMM... Beni kötü rüyalardan uyandıran, yolunu gözlediğim, SEVDİĞİM İLK ADAM…
Seninle ve annemle beraber yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam sana... Hadi artık, yeter bu kadar ayrı kaldığımız...
Ben artık doğmak istiyorum...
Ben senin kızın, prensesin, bir tanen olmak istiyorum...
Ben seni yaşamak istiyorum...
Ben seni çok seviyorum baba, eğer sende beni seviyorsan takvimlere söyle hızla geçsin şu günler, gelsin kavuşma günümüz, bizim masalımız yazılmaya başlasın artık olur mu?
Seni çok ama çok seven kızın, minik kelebeğin…

sağol bacım...ben geçenlerde bi rüya gördüm..onu anlattgımda varmıydın sen...çünkü baş kahramanlardan biride sensin rüyamda...

bulemsuuu senin kayganada tam kayganaaaaaaaaa haaaaaaaaaa

eşinle benziyorsunuz kuzum:) kaynananda tam kaynanan ha....

tabi oldu, sen sürekli söyle hayatta en önemli şey benim beni kimse üzemez de nasıl keyfin yerine gelecek gör :)
benzeriz canım kardeş zannederler büşra küçükken eşimle çarsıya çıktığımızda abi nasıl abisin su yeğenini kucağına bir alsana bak beni çok üzüyor derdim gene birinde biz şakalasıyoruz büşra anne o dayım değil babam demez mi

BENDE GÖREMEDİM ama
artık görebilirsin canım arkadaş olduk

sağol bacım...ben geçenlerde bi rüya gördüm..onu anlattgımda varmıydın sen...çünkü baş kahramanlardan biride sensin rüyamda...

bulemsuuu senin kayganada tam kayganaaaaaaaaa haaaaaaaaaa
evettt öyledir kendisi

kız alemsinn enem kaşları çatık duruyoo fena korktum ben :) benimki güzler yüzlüdür

iyi kii varsınız kuzumm
korkma kuzum çevreye zarar vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…