kızlar ya bende 3-4 gündür mide şişkinliği oluyor. yemek yiyorum azcık bişey de olsa nasıl şişiyor midem küçülmüş galiba, sonra o geçiyor ama 2 saat içinde bende acıkmış oluyorum. öğünleri 2 saate bire düşürmek gerekiyor...
ayy hakikaten ayarlayalım o zaman bir haftasonu yaa deniz otobüsüne atlar gelirim bandırmadan :)
sağol bitanem düşündüğün için henüz hiç khve içmedim 5 aydır içim bari yaa
müzik dinliyorum ama depresife kayıyorum noluyorsa bana öff
şimdi kendimden sıkılıcammm, zor iş yapıyorum var ya çok yorgunumm
aynen şekerim yaa pire deve oluyor bzen, ama bu sefer kocam pireyi deve yaptı
ay herşey batmaya başladı bilmiyorum kayınvalideler gitsin evlerine düzelirim, şuan kadın bişi yapmamış olsa bile eŞŞŞim taraf tuttuğu içn bana batıyoo
aynı ayaklı pombayızz bombalarda karnımızda :))
ne güzel olurduuu... bi de siz boğaza yakınsınız yaa yine de zorla mı geliyor :):):)
program yaparsanız beni dahil etmeyin kuzum... ben gelebilirsem gelirim.. malum bi konyadayım bi mesaideyim... bi de şimdi taşınma işi çıktı malum. uyarsa heryere gelirim ama
kızım da tekmeliyo... o da gelirim demek istiyo heralde
canım daha geç saatte çıksaydın keşke..
hadi kolay gelsin.
geçicek ve bebeklerimizin cennet kokusunu içimize çekince geriye hiç bir olumsuzluk kalmıcak canım :)
kızlar bide bişey isticem hani bi ara bebeğinden babasına mektup gibi bişey vardı onu tekrar bi yollarmısınız kimde varsa
Eki Görüntüle 457292 Eki Görüntüle 457293
canım sık sık ama az az ye... ben eve geldiğimde deli gibi acıkmış oluyorum... yemek hazırlama derdim de yokanneciğim bi güzel sofralar hazırlıyo ki gel de dayan... diyorum benim acil kendi evime taşınıp biraz aç kalmam ve zayıflamam lazım artık diye
bakın bakalım biizmkilere
Eki Görüntüle 457292 Eki Görüntüle 457293
canım sık sık ama az az ye... ben eve geldiğimde deli gibi acıkmış oluyorum... yemek hazırlama derdim de yokanneciğim bi güzel sofralar hazırlıyo ki gel de dayan... diyorum benim acil kendi evime taşınıp biraz aç kalmam ve zayıflamam lazım artık diye
iç bak kendini toparlamanın en iyi yolu beynine hükmetmek ben hep şey derim yıkılmayacam, ezilmeyecem... üzemez beni hiç kimse gerekeni yapacağım der geçerim... dene bunu
sağol kestanemmm şekerimmmmmmmmmmmmmmmayy evt evt bende varımmm
tatlım hamişlik çok yakışmışşşşş kıyafetin çok hoş olmuş güzel anneee
esrammm banada yazın bulemsucumun 50 sini alayım 100 kalsın onaa (100 nummberooo hatun vesselam)
kızlar bide bişey isticem hani bi ara bebeğinden babasına mektup gibi bişey vardı onu tekrar bi yollarmısınız kimde varsa
arkadaş olduk artık görebilirsincanım nerde ben göremiyorum link atarmısın :44::44::26::26:
bakın bakalım biizmkilere
hehe süpermişş
ben kimse üzemezzz
ezilmiyeceğimm
yıkılmayacağımmm
oldu mu :)
burcuxxx nerdesinnn bak resimleride sileyim canımmm
Annesininbirtanesi...
fotoğrafına maşallah diyorum ne kadar güzelsin....yeşilin o tonunu bende çok seviyorum ve sanada çok yakışmış
BURCU...
SENİN fotolarına bayıldım ne güzel çıtı pıtı bir annesin iç güzellğin dışa vurmuş sanki...
kızlar umarım kızlarınız size benzer ikinizde çok tatlısınız
arkadaş olduk artık görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25737
eşinle benziyorsunuz kuzum:) kaynananda tam kaynanan ha....
tabi oldu, sen sürekli söyle hayatta en önemli şey benim beni kimse üzemez de nasıl keyfin yerine gelecek gör :)
benzeriz canım kardeş zannederler büşra küçükken eşimle çarsıya çıktığımızda abi nasıl abisin su yeğenini kucağına bir alsana bak beni çok üzüyor derdimeşinle benziyorsunuz kuzum:) kaynananda tam kaynanan ha....
tabi oldu, sen sürekli söyle hayatta en önemli şey benim beni kimse üzemez de nasıl keyfin yerine gelecek gör :)
sağol bacım...ben geçenlerde bi rüya gördüm..onu anlattgımda varmıydın sen...çünkü baş kahramanlardan biride sensin rüyamda...
bulemsuuu senin kayganada tam kayganaaaaaaaaa haaaaaaaaaa
artık görebilirsin canım arkadaş oldukBENDE GÖREMEDİM ama
evettt öyledir kendisisağol bacım...ben geçenlerde bi rüya gördüm..onu anlattgımda varmıydın sen...çünkü baş kahramanlardan biride sensin rüyamda...
bulemsuuu senin kayganada tam kayganaaaaaaaaa haaaaaaaaaa
korkma kuzumkız alemsinnenem kaşları çatık duruyoo fena korktum ben :) benimki güzler yüzlüdür
iyi kii varsınız kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?