arkadaş olduk artık görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25737
bakın bakalım biizmkilere
Benim eşim de hamile tatlım.. Malum ben ağırlaştım oda ağırlaştı yazık adama yemekten sonra pıt düşüveriyor benim gibi.. Dün akşam yemeği yemişiz ben film seyrediyormuşum oda söylemesi ayıptır ütü yapıyordu, arada muhabbet ediyormuşuz reklam arasına girmiş film ilk reklamda ben gitmişim (uyumuşum).. Sen ütüyü kapat karşı koltuğa uzan sende uyu iyimi ? gelde yürüyüşe götürmek için beni dürtecek adam bulKilo alımlarımız bile aynı nerdeyse
Program yaparsak uydururuz tatlım seninde olabileceğin zamanı senin kız gezmek istiyor, bırak ev taşıma işini erkekler halletsin sen ne yoracan kendini miss gibi naz dönemindeyiz
kuzum çok acıkıyorum ya diyorum hakim olayım kendime yemeyeyim normalde olurum bu miniğin etkisiyle dayanamıyorum.. acıktığımda bir yandan da bu tekmeliyor beni, küçük filim benim.. çok acıkıyor galiba...
kız alemsinnenem kaşları çatık duruyoo fena korktum ben :) benimki güzler yüzlüdür
iyi kii varsınız kuzumm
benzeriz canım kardeş zannederler büşra küçükken eşimle çarsıya çıktığımızda abi nasıl abisin su yeğenini kucağına bir alsana bak beni çok üzüyor derdimgene birinde biz şakalasıyoruz büşra anne o dayım değil babam demez mi
arkadaş olduk artık görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25737
bakın bakalım biizmkilere
Benim eşim de hamile tatlım.. Malum ben ağırlaştım oda ağırlaştı yazık adama yemekten sonra pıt düşüveriyor benim gibi.. Dün akşam yemeği yemişiz ben film seyrediyormuşum oda söylemesi ayıptır ütü yapıyordu, arada muhabbet ediyormuşuz reklam arasına girmiş film ilk reklamda ben gitmişim (uyumuşum).. Sen ütüyü kapat karşı koltuğa uzan sende uyu iyimi ? gelde yürüyüşe götürmek için beni dürtecek adam bulKilo alımlarımız bile aynı nerdeyse
Program yaparsak uydururuz tatlım seninde olabileceğin zamanı senin kız gezmek istiyor, bırak ev taşıma işini erkekler halletsin sen ne yoracan kendini miss gibi naz dönemindeyiz
kuzum çok acıkıyorum ya diyorum hakim olayım kendime yemeyeyim normalde olurum bu miniğin etkisiyle dayanamıyorum.. acıktığımda bir yandan da bu tekmeliyor beni, küçük filim benim.. çok acıkıyor galiba...
tatile çıkıyoruz Allahtan bu hafta iyi bir motivasyona ihtiyacım var
ne almazsam yanıma uf keşke alsaydım yanıma derim...............
çevreye zarar vermez korkma canımAnammm !!!
Fena bakıyor vallahi.. Allah kocana güç kuvvet versin anacım
kız ben onun şebekliğini seviyorum ya değilse çekilmezdieşinde gerçekten var biraz şebeklik.9:
kayınvalideye bakkkk cadıııııııııııııı cadolozzz kadınnnnnnnnnnnnnnnnn
topikçe bu kadını bi elimize geçirsek var yaaaa kafasında saç bırakmayız yolmaktan
evet canım kızım karıştırdı ortalığı sima olarak huy olarak eşimle çok benzerizsende kuzum benim.... gülümse :)
bak miniğe ya ortalığı karıştırmış :) siz benzer eşlerdensiniz...
dediğim dedikdir de kimse takmaz onubulemsu kaynanan maşallah yani çok otoriter duruyo dediğim dedik birisi gibi
çevreye zarar vermez korkma canım
kız ben onun şebekliğini seviyorum ya değilse çekilmezdihepinizin hakkından gelir o lakabı kırbaçlı nahide
evet canım kızım karıştırdı ortalığı sima olarak huy olarak eşimle çok benzeriz
selam kızlar...nasl keyifler.bebişlere isimler diye bir bölüm varmı kızlar burda.bilgisi olan varmı
kız benim açtığım kasım bebekleri isim misim yok o topikdekırbaçlı nahideeeee
hoşgeldin canım.. iyiyiz sağol.
evet bulemsu açmıştı öyle bi topic ama nerde kaldı bilmiyorum :)
dediğim dedikdir de kimse takmaz onu
anlama özürlüdür birde
ben yeni gelinim yemek hazırlıyoruz bana soru sordu iyi dinleyin bakın
eşim doğduğunda dayısı sünnet olmuş dayısı kaç yaşındaymış:44:
anne dayım kaç yaşında sünnet oldu eşimin yaşıyla toplayım diyorum ne bileyim kaç yaşında sünnet oldu ben sana onu mu diyom ben sana dayın şimdi kaç yaşında diyorum diyor bana hala
sonuç dayısının yaşını bulamadım bana matematiğin kötü dedi birde
kız benim açtığım kasım bebekleri isim misim yok o topikde
özlemix hoşgeldin tatlım
dediğim dedikdir de kimse takmaz onu
anlama özürlüdür birde
ben yeni gelinim yemek hazırlıyoruz bana soru sordu iyi dinleyin bakın
eşim doğduğunda dayısı sünnet olmuş dayısı kaç yaşındaymış:44:
anne dayım kaç yaşında sünnet oldu eşimin yaşıyla toplayım diyorum ne bileyim kaç yaşında sünnet oldu ben sana onu mu diyom ben sana dayın şimdi kaç yaşında diyorum diyor bana hala
sonuç dayısının yaşını bulamadım bana matematiğin kötü dedi birde
senin için buldum canımmmmyoktm tatlım kacıncı sayfadaki bulayım
Kızlarr rüyamda sizi gördümm süperdii yaaa: Gerçek gibiydi...
Telefonum çalıyor...ensarnaz varya o arıyor...bana hilal diye hitap ediyor...ama ben bi türlü onun adını hatırlayamıyorum nasıl mahçup oluyorumm:26: Yuvarlak cümlelerle konuşuyorum..."iyiyim tatlım sen nasılsın falan diyorum"
meğer biz aynı bölümde (ingilizce işletmede okuyormuşuz da benden hocanın istediği kitabın adını soruyorrmuşşş) şimdi adını tam hatırlamıyorum kitabın ama ne alakaysa sivil havacılıklaa ilgili bi kitapmışş:44:
Sonraa bi bakıyorum annemlerin balkonundayızz hep birlikte...hayatbanagüzel, milona, esra, burcu, aysun falan hep ordaymışızz ama hiç birimiz " nicklerimizi" söylemiyoruz birbirimize...tahmin etmeye çalışıyoruzz...böylee yeşil gözlüü bi afet görüyorumm
Kızz diyorum sen kesin hayatbanagüzelsin...Sonraa siz bana diyorsunuzz hani sende söylee kim oldugunu...bende diyorum söylemem hadi siz bilin bakalımm Herkes tahminler yapıyor falan...ortamımız öylee güzelki...burdaki sohbet muhabbet gerçeğe taşınmışş sankiii Tam ben kapıdan çıkacak oluyorumm...ordan biri diyor: Bildim sen annesininbirtanesisinin...aybükenin annesisin
Rüyamdaki güzeller....arada gelin kızz böyle rüyalarımaaaPek güzel oluyormuşş...
Herkesee yeniden günaydınnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?