bende sogan süremyı duymustum hıcbırını yapmadım ve benım 1 yıl yaraydı göğüslerim o yzuden cok korkuyorum:18:bana hıcbısey fayda etmez kanımca benım derım cok ınce cunku
canım göğüs ucuyla oynamıycan kı ıste bıseyler sürcen o da son zamanda krem gbı felan yoksa sıkmak fılan zararlı süt var mı dıye dogum kasılmasını tetıklıyo hatta o yuzden emzırırken hamıel kalanlara 6 aydan sonra kesmesını soyluyo doktorlar
bilemedim ki canım.. vazelini duymamıştım ben...
canım benim için farketmez de zaten kimsenin abartacağını sanmıyorum ben... bebek hediyelerinde de herkes çok memnun kalmıştı hediyesinden... limit te belirlememiştik...
geçmiş olsun canım...
ayyy kız da olabilir mi dedi yani
canım herkes aynı. ben ve kestaneşekerinin azıcık ağrıları var, milona ve aysun çok yoğunmuş :) applepay da hastaymış...
anladım canım....
kızlar göğsünden sıvı gelen var mı????????
Kızlar merhaba,nasılsınız?
Gecen haftadan beri dualarınız sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum.ilaclarimi biraktim artik ilacsiz uyuyabiliyorum,ataklarim eskisi kadar siddetli degil ve insallah daha da iyi olacagim.yarin yine dua gunu dua adetlerimiz gecen haftakiyle ayni mi yoksa yeni adet belirtecekmiyiz.ona gore okuyayim ben de yarin.bi de dua okunacak arkadaslarin isimleri nedir acaba.gerci dua cizelgesine yine ben bakarim gun icinde ama bi sorayim dedim yine de:26:
şöyle olsun madem öyle asgari bir limit olsun ondan aşşağı bişey olmasın ama üstünede isteyen çıksın
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz evet esracım ama herkesin gönlü olsun
ama şimdi aklıma geldi benim burda 10 lira olan şehir olarak atıyorum istanbulda 5 lira olabiliyor veya tam aksi onu nasıl ayarlayacağız
canım hoşgeldin...
inşallah daha iyi olursun bebeğim, kendini rahat bırak sıkma yeterki...
canım sen 20 tane okuyosun yine... sudem (kezban) ve sahinus(burcu) için okucaksın..
Anammmmmmmm bu nasıl bişey yaaaaaaaaaaaa :)) çok tatlı :)Eki Görüntüle 458414
:118:benim hediyem bu bakalım kime nasip olacakkk:118:
canlarım yoğunum bakamıyorum, limit konuşmuşsunuz. bence 20 tl uygundur, ama isteyenler üzeri bişi yapabilir. olur güzel bir takım görmüşsünüzdür 25 tl dir alınır. o kadarı herkes yapar zaten. uygunsa böyle kabul edelim
kesmehaker arkadaşım bebeklerimize hediye çekilişi yapıyoruz. ama katılım süremiz doldu. bir daha yaparsak çekiliş bekleriz canım.
iş yapamasamda bende sana çay demlerim kısır yaparım canımmvalla fena olmaz da sen de hamilesin :):):)
amannnnnn benim onların içine girmem lazım yaaaa, veririz inşallahh bu kiloları
sağol canım..
ben de eşime telefonu interneti kapatır dedim artık. zaten bi sürü açma kapama yapıcaz
rabbim daha iyi etsin canımmKızlar merhaba,nasılsınız?
Gecen haftadan beri dualarınız sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum.ilaclarimi biraktim artik ilacsiz uyuyabiliyorum,ataklarim eskisi kadar siddetli degil ve insallah daha da iyi olacagim.yarin yine dua gunu dua adetlerimiz gecen haftakiyle ayni mi yoksa yeni adet belirtecekmiyiz.ona gore okuyayim ben de yarin.bi de dua okunacak arkadaslarin isimleri nedir acaba.gerci dua cizelgesine yine ben bakarim gun icinde ama bi sorayim dedim yine de:26:
tamam o zamn bir alt limitimiz var 20 tl bunun üstüne çıkmak isteyen çıkar herkes gönlünden kopanı yapar ben gene el emeği yapacağım mesela bana limit işlemiyor yanicanlarım yoğunum bakamıyorum, limit konuşmuşsunuz. bence 20 tl uygundur, ama isteyenler üzeri bişi yapabilir. olur güzel bir takım görmüşsünüzdür 25 tl dir alınır. o kadarı herkes yapar zaten. uygunsa böyle kabul edelim
kesmehaker arkadaşım bebeklerimize hediye çekilişi yapıyoruz. ama katılım süremiz doldu. bir daha yaparsak çekiliş bekleriz canım.
ben neden uğrasıyımda canım beni yoracak bişey yok herkes gönlünden kopanı yollayacakCanım burcunun dediği gibi olsun en mantıklısı bu hem sen daha fazla uğraşma
tatlu değil mi ben kızımıda yapacam bundanAnammmmmmmm bu nasıl bişey yaaaaaaaaaaaa :)) çok tatlı :)
Evet canım sen son sözü söylemişsin bundan sonra ne söylense boş :))
Eki Görüntüle 458414
Canım burcunun dediği gibi olsun en mantıklısı bu hem sen daha fazla uğraşma
Kızlar merhaba,nasılsınız?
Eki Görüntüle 458414
valla sende çıkabilirdin ama şike davası açılabilirdi hakkımızdaamanınnnnnnnnnnn ne şanslı birikızzz ben mi çıktım gene sana, bak yine içten istiyorumm
hee ben çok matıklıyımdır. nasılsın kuzum? bademciklerin nasıl oldu? gel senle hediye alışverişine çıkalım
canım çok sevindim. çok şükür. inşallah daha iyi olacaksın. :)
şekerim erkek bebeğede yakışıyor ve şık duruyor bu model amademekki senin talihlin bir kızçe:)
hayırlı haberlerle gel canımmmbiz hastaneye gidiyoruz teyzoşlar öptük sizi
Eki Görüntüle 458414
iş yapamasamda bende sana çay demlerim kısır yaparım canımm
içine girerim girmesinede modası geçecek büşra çok beğenir benim cicilerimi bende ona verdim
esra anne hep ablama veriyorsun bana vermiyorsun diyor delüü kaç paralık adamsa benim cicilerimi giyecekmiş:))oda geceliklerimi giyip geziyor evde
rabbim daha iyi etsin canımm
tamam o zamn bir alt limitimiz var 20 tl bunun üstüne çıkmak isteyen çıkar herkes gönlünden kopanı yapar ben gene el emeği yapacağım mesela bana limit işlemiyor yani
biz hastaneye gidiyoruz teyzoşlar öptük sizi
aynen annenin durumuındayım şekerim hiç bir şeyi bana layık görmüyorlar giyorlar hırpalıyorlaranam çok güzel ya sevdim buniii :)
ay yerim onu ben ya.. bizde yapardık küçükken annemin eşarplarını elbise yapardık çorapların içine makara geçirir topuk yapar topuklu ayakkabı olarak giyerdik ne fenaydık kadının herşeyini mahvetmiştik. hatta en acısı babam yüz görümlüğü pırlanta set takmıştı ki yüzüğüne kuyumcu en kaliteli pırlanta demişti şimdi rahat 15-20 bin vardır 7 yaş 1. sınıf özel tasarımmış.. onu kardeşim oynarken takmış parmağına sonrada balkondan düşürmüş günler sonra geldi anneme söyledi.. kadın aylarca ağladı hala da sayıklar canım benim ya....
hadi hayırlı haberlerle gel kuzum
Eki Görüntüle 458414
iş yapamasamda bende sana çay demlerim kısır yaparım canımm
içine girerim girmesinede modası geçecek büşra çok beğenir benim cicilerimi bende ona verdim
esra anne hep ablama veriyorsun bana vermiyorsun diyor delüü kaç paralık adamsa benim cicilerimi giyecekmiş:))oda geceliklerimi giyip geziyor evde
neden sustunuz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?