2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hımm.. benimde derim çok ince yaşayabilirim o zaman bu problemleri...

canım haziran anneleri topiğinde okudum birisi çok işime yaradı şu an çok rahatım dedi. tereyağınıda arkadaşım söyledi hem yumuşuyor hem nemleniyor hem de kimyasalı yok dedi ondan biliyorum 15 gün kala başlamak çok etkilemez sanıım kuzum ya...

Kızlar merhaba,nasılsınız?
Gecen haftadan beri dualarınız sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum.ilaclarimi biraktim artik ilacsiz uyuyabiliyorum,ataklarim eskisi kadar siddetli degil ve insallah daha da iyi olacagim.yarin yine dua gunu dua adetlerimiz gecen haftakiyle ayni mi yoksa yeni adet belirtecekmiyiz.ona gore okuyayim ben de yarin.bi de dua okunacak arkadaslarin isimleri nedir acaba.gerci dua cizelgesine yine ben bakarim gun icinde ama bi sorayim dedim yine de:26:

canlarım yoğunum bakamıyorum, limit konuşmuşsunuz. bence 20 tl uygundur, ama isteyenler üzeri bişi yapabilir. olur güzel bir takım görmüşsünüzdür 25 tl dir alınır. o kadarı herkes yapar zaten. uygunsa böyle kabul edelim

kesmehaker arkadaşım bebeklerimize hediye çekilişi yapıyoruz. ama katılım süremiz doldu. bir daha yaparsak çekiliş bekleriz canım.

canım hoşgeldin...
inşallah daha iyi olursun bebeğim, kendini rahat bırak sıkma yeterki...

canım sen 20 tane okuyosun yine... sudem (kezban) ve sahinus(burcu) için okucaksın..

Canım burcunun dediği gibi olsun en mantıklısı bu hem sen daha fazla uğraşma

canım hoşgeldin...
inşallah daha iyi olursun bebeğim, kendini rahat bırak sıkma yeterki...

canım sen 20 tane okuyosun yine... sudem (kezban) ve sahinus(burcu) için okucaksın..

Tamam canim yarin ben yine edicem duami allah kabul eder insallah...
İyi bakin kendinize ve bebislerinize...

Eki Görüntüle 458414
:118:benim hediyem bu bakalım kime nasip olacakkk:118:
Anammmmmmmm bu nasıl bişey yaaaaaaaaaaaa :)) çok tatlı :)

Evet canım sen son sözü söylemişsin bundan sonra ne söylense boş :))

iş yapamasamda bende sana çay demlerim kısır yaparım canımm
içine girerim girmesinede modası geçecek büşra çok beğenir benim cicilerimi bende ona verdim
esra anne hep ablama veriyorsun bana vermiyorsun diyor delüü kaç paralık adamsa benim cicilerimi giyecekmiş:))oda geceliklerimi giyip geziyor evde

rabbim daha iyi etsin canımm

tamam o zamn bir alt limitimiz var 20 tl bunun üstüne çıkmak isteyen çıkar herkes gönlünden kopanı yapar ben gene el emeği yapacağım mesela bana limit işlemiyor yani

ben neden uğrasıyımda canım beni yoracak bişey yok herkes gönlünden kopanı yollayacak

Anammmmmmmm bu nasıl bişey yaaaaaaaaaaaa :)) çok tatlı :)

Evet canım sen son sözü söylemişsin bundan sonra ne söylense boş :))
tatlu değil mi ben kızımıda yapacam bundan

Eki Görüntüle 458414

amanınnnnnnnnnnn ne şanslı biri kızzz ben mi çıktım gene sana, bak yine içten istiyorumm

hee ben çok matıklıyımdır. nasılsın kuzum? bademciklerin nasıl oldu? gel senle hediye alışverişine çıkalım

canım çok sevindim. çok şükür. inşallah daha iyi olacaksın. :)

valla sende çıkabilirdin ama şike davası açılabilirdi hakkımızda
kız ben ne yazdım bana senin çıkmadığın belli oldu şimdi

Eki Görüntüle 458414

anam çok güzel ya sevdim buniii :)

ay yerim onu ben ya.. bizde yapardık küçükken annemin eşarplarını elbise yapardık çorapların içine makara geçirir topuk yapar topuklu ayakkabı olarak giyerdik ne fenaydık kadının herşeyini mahvetmiştik. hatta en acısı babam yüz görümlüğü pırlanta set takmıştı ki yüzüğüne kuyumcu en kaliteli pırlanta demişti şimdi rahat 15-20 bin vardır 7 yaş 1. sınıf özel tasarımmış.. onu kardeşim oynarken takmış parmağına sonrada balkondan düşürmüş günler sonra geldi anneme söyledi.. kadın aylarca ağladı hala da sayıklar canım benim ya....

biz hastaneye gidiyoruz teyzoşlar öptük sizi

hadi hayırlı haberlerle gel kuzum

aynen annenin durumuındayım şekerim hiç bir şeyi bana layık görmüyorlar giyorlar hırpalıyorlar
er_canın anneler gününde yolladığı terliği giymiş gitmiş anneme kızımı neden götürdün dedim annecim biraz giyeyim ne olur diyor bana
hacıdan annem takı seti getirdi artık takı seti paramparça durumda
sakladığım yerden bulup çıkarıyorlar anlamıyorum nasıl buluyorlar
veya ben çok güzel saklıyorum kendim bile unutuyorum yerini daha sonra ne onlara ne bana yar olmuyor o eşya

Eki Görüntüle 458414

oyy yesinler bunuuu

oyy canım Allah razı olsun....

neden sustunuz kızlarrr

yemekteydik bebekim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…