2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hee ben çok matıklıyımdır. nasılsın kuzum? bademciklerin nasıl oldu? gel senle hediye alışverişine çıkalım

evetttt çıkalımmmm bu sefer kesin çıkalım

Bademler daha, gargara yapıyorum burdaki ablamlar söyledi o çok iyi geldi tatlımmm...

ben neden uğrasıyımda canım beni yoracak bişey yok herkes gönlünden kopanı yollayacak

tatlu değil mi ben kızımıda yapacam bundan

Çokk tatlı be canım benimde çok merakım var ama gösteren olacak bana annem birkaç gösterdi ama yazlıkta şimdi sen gel bana öğret bende öreyim :))

kızlar fena yaa... benim pipiloş inşallah ilişmez cicilerime :44:

kızlar sinirlerim çok bozukkk bugün işten ayrılıcam görunuyor patronla konusucam o kişinin mailine bakınnnn

MOONSUN hanım merhaba;

Konunun bu şekilde tırmandırılmasından çok mutlu değilim ve anlamakta güçlük çekmekteyim.

Aşağıda ki mailinizi patron ile paylaştım. patron, incelediğini ve kendisinden onay alındığını doğrulamıştır.
Ancak, talebimle ilgili kendisine herhangi bir bilgi aktarılmadığını söylemiştir.

Firmamızın Satınalma ve İ.K. Yöneticisi olarak bahse konu talimatların doğrudan bana bağlı personeli ilgilendirdiği
için, hazırlamış olduğunuz talimatlarda düzeltilmesini istediğim hususların dikkate alınmasını beklerdim.

Firmamızda, yönetici pozisyonunda olan personelin talepleri ve önerileri dikkate alınmalıdır, dikkate alınacaktır.

Özellikle, Satınalma, İnsan Kaynakları, Bilgi İşlem ve Firma Güvenliği ile ilgili hazırlayacağınız talimatlarda
benim onayım olmadan yayımlama yapmayınız.

İmza karşılığı dün teslim etmiş olduğunuz/dağıtımını yaptığınız, Araç Kullanım ve Ziyaretçi Bilgilendirme talimatlarını
geri çekiniz.

Aşağıda ki düzeltilmesini istediğim hususları talimatlarda gerçekleştirdikten sonra dağıtımını yapınız.

Aksi takdirde, bahse konu talimatlara tarafımdan işlem yapılmayacaktır.

NOT : BU HUSUS PATRON İLE KOORDİNE EDİLMİŞTİR.

İyi çalışmalar.

BUNUN dediğini yapacağıma istifa ederim daha iyiii çok sinirlerim bozuldu

Selam kızlarrr,

Sahinus'cum aynı şeyi dün akşam bende yaşadım,ablamla dışarı çıktık,alışveriş yemek,yürüyüş derken 3-4 saat dolaştık.Onun kocişi vardiyada,benim kociş şehirdışında akşam 11'de eve geldik valla

Eve girer girmez sıvı bi şekilde akıntı geldi nasıl korktum,dışarı çıkarken günlük ped kullanıyorum Allahtan.
Çok sıvıydı ama su gibiydi,okudum araştırdım bu aylarda yoğunlaşacakmış akıntılar..

--Bu arada çokk mutluyum kocişim geliyo bu akşammmmm

bu model çok zevkli al eline tığını anlatayım ben sana trapzan yapmasını biliyorsan sorun yok şekerim
kızlar fena yaa... benim pipiloş inşallah ilişmez cicilerime :44:
senin pipiloş babasının esyalarına dallanacak canım
abilerim babamın esyalarını kullanırmış babamda anneme kızarmış neden bu çocuklar böyle diye annemde benim başörtümü örten varmı ne yapayım dermiş
sonra biz büyüdük annemin başörtülerine ortak olduk babanın ahını aldım ben derdi

a-a ciddimisinn çok merak ettim şimdiiii seninki hep kız diye doğmuştu içime , açsın annesi ama olmaz ki çatlarısssssss

şekerim erkek bebeğede yakışıyor ve şık duruyor bu model ama

çok güzelmişşşş

ayyy inanmıyorum yaaaaaa... patronu da işe alet etmişler yani dayan kuzum yaaa sabret.
yine herkese mi göndermiş?

hoşgeldin canım... o kadar sıvı olması normalmiş yani öylemi?

evet amacı resmen seni sindirmeye çalışmak... patron istifa etmene izin vermez bence, ama yine de konuş canım. çok moral bozucu bi olay.. senin iş çığrından çıktı artık

aynen patronun ogluna dedim ama onun dediğini yapıp talimatları tek tek toplayıp yenilemektensee istifa ederim daha iyi dedim o sen sonuna kadar haklısın dedi

bu model çok zevkli al eline tığını anlatayım ben sana trapzan yapmasını biliyorsan sorun yok şekerim

anaaa ama burda olmaz evde ben seninle irtibata geçeyim anlat bana canım ya yarım vallhi trapzan yapmayı biliyorum ayyyy heycan yaptım yaaa :))

evet herkeseee beni ezmek amacı ama ben buna gelemem patronla konusuucam eger oda aynı dusuncedeyse istifa ediyorum dicem

evet amacı resmen seni sindirmeye çalışmak... patron istifa etmene izin vermez bence, ama yine de konuş canım. çok moral bozucu bi olay.. senin iş çığrından çıktı artık

sıkma canını tatlım sen git patronla konus durum böyle böyle de özellikle ali cengiz oyunu çekiyor bana de

hoşgeldinn gözün aydın tatlımm

bi kaç gndür var bi kasvetli hava.. hayrolsun inşallahhh

ayy şu yazıyı okuyun, koptum ben

Eki Görüntüle 458474
yaz havasından rehavet geldi galiba veya çok konustuk konusacak seyleri bitirdik

evet herkeseee beni ezmek amacı ama ben buna gelemem patronla konusuucam eger oda aynı dusuncedeyse istifa ediyorum dicem
canım bazen rest çekmek iyidir
ama bizden önce eşine sor böyle yapacağım sen ne dersin de

gelir bunları döverim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pislikler Allahın gazabı üstlerine olsun hamile kadınla bile bile uğraşıyorlarsa mübarek günler hürmetine terbiyesizler.... çıkma kız inadıa çıkma haklarını almadan çıkmaaaaaa

hadi gözün aydın canım... ay tedirgin etti beni akıntı olayı umarım önemli bir şey değildir...

valla sende çıkabilirdin ama şike davası açılabilirdi hakkımızda
kız ben ne yazdım bana senin çıkmadığın belli oldu şimdi

:))))))) evet ama nasıl çıkmadığım belli olmadı çıktımda dava açılır diye vaz mı geçtin benden acep :))))

biz hastaneye gidiyoruz teyzoşlar öptük sizi

güzel haberlerle gel inşallah :)

geçmiş olsun canım. heee gidelim gidelim, izmiri alt üst edelim, eşimin h.sonları işi çıktı biz bir süre kaçamıcaz şehir dışına değerlendirelim istersen

takmış bunlar sana canım, kullandığı dil biraz sert geldi bana, en iyisi sakin kalmak, bakalım patron özel bişi dicek mi sana. biraz sık dişini canım, az kaldı çıkıyorsun zaten.

Ayy canım ya çok üzüldüm, biraz sakinleş öyle konuş olmadı bak iki ayın kaldı dayan...

slm canım aaa bende de oluyor arada su gibi demi ? benide korkutmuştu normalmiş mi ?

gözün aydnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…