2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşgeldin canım... o kadar sıvı olması normalmiş yani öylemi?

Hoşbulduk canım.

Evet bu aylarda yoğunlaşacakmış,dün bi yerde okudum ay dedim yoksa yine mantar falan mı diye korktum en çok,geçen sene tatilim bile zehir olmuştu fitillerle tatil geçirmiştim..

bu arada bende perş günü şeker testine gidicem ablam devlet hastanesinde ayarlamış boşuna para verme dedi.
bakalım nasıl olacak açlığa dayanabilirim umarım..

ben konustum eşimle patronda aynı dusunuyorsa istifa et askım dedi bosver siinirlenme dedi

patron babamın eşimin tanıdıgı o yuzden inatlasmıcam canım eger oda oyle dusunuyorsa cıkarım amin aminnnn hamileyim dimi ben aglamamak ııcın tutuyorum kendimi

aynen patronun ogluna dedim ama onun dediğini yapıp talimatları tek tek toplayıp yenilemektensee istifa ederim daha iyi dedim o sen sonuna kadar haklısın dedi

offf yaaa.. inşallah patronda aynı görüşte olur da bi kaç ay daha çalışırsın canım... kaç yaşında bu adam yaa bu kadar egosunu tatmin etmeye çalışıyor?

Saol hayatım inşallah iyileşirim bi de yaz günü bu hastalık hiç çekilmiyorrrrr
evet verdi doktor ama hamile olduğumu biliyor bu zararsızmışş

çekilişe katılan bayanlar arcak arkadaşımızın dediği gibi limit istiyormusunuz yoksa kimin gönlünden ne koparsamı olsun diyorsunuz oylamaya sunuyorum sizlereee:87:

sonra bayanlar çekilişe katılan ve adresini vermeyen 15 temmuz 2012 tarihine kadar online olmayan hamişler listeden çıkarılacaktır bilginizeeeEki Görüntüle 458361

Limit mi o niye ki ?
herkes gönlünden ne koparsa onu alsın
gerek var mı ki limite ?

Gözünaydın niliiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
patron eğer konuyu ben hallederim derse devam edicem ama hayır moonsun toplucaksın dediğini yapacaksın derse nasıl onurumu ayaklar altına alıp gidip ayagından toplayayımm

yok kız şike yapmadım hiç geçen sefer değişiklik olduydu ama bunda olmadı hiççama senin bana çıkmadığın kesin belli oldu şimdi

eşinle konustuysan hiç durma çık patrona anlat şimdiye kadar olanı
eşimin eski patronuda böyle pasifdi en sonunda eşimin işten çıkmasına neden oldu

canım alt limit olsun dedi arkadaşlar sen gene içinden ne gelirse al hediye sonuçta gönülden kopan neyse odur

49-50 yasındaaaa

Canım iş yerindeki huzursuzluğu çok iyi bilirim işten ayrılmadan 4-5 ay yaşadım ben bunları,az gözyaşı dökmedim Şeytanlarından bulsunlar..
ama ne oldu Allahım gördü dürüstlüğümü,şirket olarak küçüldüler,birbirlerine girdiler,patronun sağ kolu olan kişi de damadıydı işi bıraktı falan gözüme gösterdi Allahım işte..

Sende Allaha havale et..
Allah yardımcın olsun.
Hele hamileyken de hiç çekilmez zor valla,ama tazminatına bişey olmasın yaaa:26:

aminnn havale ettimmmmmmm ya canımm patron oglu tanıdıklarımız ondan tazmınat filan dusunmuyorum burda kımse alamıyor herkes istifa ediyor cunku

canım benim ya kıyamam sana ben.. Allah yardımcın olsun bi sakinleş su iç elini yüzünü yıka kendini toparla sonra konuş sakin kafayla ok?

ay kuzum adam takmış işte manyak heriff iş yerinde dolu bunlardannn, birde şimdi hamileiz herkesin gözü üstümüzde, ağlamaaaa kuzum yaaa güçlü dur, bence işinden ayrılma kuzum, tazminat alamazsın

canım benim ya kıyamam sana ben.. Allah yardımcın olsun bi sakinleş su iç elini yüzünü yıka kendini toparla sonra konuş sakin kafayla ok?

aslında cok sakinim kendimden korkuyorum şuandaa neden bu kadar duruldum diye amin canımm patron ortada yok gelmicek sanırım o adamda planlı atmıstır zaten

2 secenek var

1- patron ortamı bulucak
2- bana dediğini yapacaksın dicek

bunlara göre şekillenecek canımm burda kımse tazmınat alamamıs ki biz alalım

canım sabah erkenden yaptırsaydın şeker yüklemesini...

patron eğer konuyu ben hallederim derse devam edicem ama hayır moonsun toplucaksın dediğini yapacaksın derse nasıl onurumu ayaklar altına alıp gidip ayagından toplayayımm

çok zor bi seçenek..:18:

49-50 yasındaaaa

egosunu tatmin etme yaşını çoktan geçmiş.. terbiyesiz adam yaaa...
ama nilin dediği gibi tazminatını al çık... doğumdan kaç hafta öncesine kadar çıkabiliyodun?

aminnn havale ettimmmmmmm ya canımm patron oglu tanıdıklarımız ondan tazmınat filan dusunmuyorum burda kımse alamıyor herkes istifa ediyor cunku

Sen kendini yıpratma,bebişini düşün o herşeyden daha değerli..
Eşin de destekmiş boşver,lanet olsun özel sektör değil mi işte..

Hayırlısıyla şu kpss yi bi kazanalım da,adam gbi işlerde çalışalım inşallah..

daha benim rapor almama 2 ay var canımm 3 ay snrada dogum izni baslıcak daha cok var

tamam ben sana çıkmadım anladım, kaldı 20 küsür seçenek. tek tek eleyip bulacam kime çıktığımı :))) ağustos sonuna kadar çözerim, o zamana kadarda hediyeler gelir :)))

ama ben tam gönlüme göre birini seçmişim

anam başlamış bile bu kız örmeye :)))

aysuncum patron babanın tanıdığı ya belki sen alabilrsin tazminatını olmaz mı?

aslında cok sakinim kendimden korkuyorum şuandaa neden bu kadar duruldum diye amin canımm patron ortada yok gelmicek sanırım o adamda planlı atmıstır zaten

canım benim madem yaktın çıraları yapma dediğini patronla görüşmeden yapmıyorum de... için rahatlayacaksa tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…