hoşgeldin canım... o kadar sıvı olması normalmiş yani öylemi?
sıkma canını tatlım sen git patronla konus durum böyle böyle de özellikle ali cengiz oyunu çekiyor bana de
hoşgeldinngözün aydın tatlımm
yaz havasından rehavet geldi galiba veya çok konustuk konusacak seyleri bitirdik
canım bazen rest çekmek iyidir
ama bizden önce eşine sor böyle yapacağım sen ne dersin de
gelir bunları döverim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaapislikler Allahın gazabı üstlerine olsun hamile kadınla bile bile uğraşıyorlarsa mübarek günler hürmetine terbiyesizler.... çıkma kız inadıa çıkma haklarını almadan çıkmaaaaaa
hadi gözün aydın canım... ay tedirgin etti beni akıntı olayı umarım önemli bir şey değildir...
aynen patronun ogluna dedim ama onun dediğini yapıp talimatları tek tek toplayıp yenilemektensee istifa ederim daha iyi dedim o sen sonuna kadar haklısın dedi
canım benim geçmiş olsun kramplar feandı benimde magnuz aldığımdan beri azaldı kuzum
burcumm hoşgeldini evetr canım bazıları acık dangalak oluyor
bi tanemmmçok sevindim iyi olduğuna akşam eşime bile bahsettim merak ettim çok diye,
slm kuşum hadi ya geçmiş olsunn canm, antibiyotik hamişlere veriyorlar mı :26: tez zamanda iyileşirsin inş.
çekilişe katılan bayanlar arcak arkadaşımızın dediği gibi limit istiyormusunuz yoksa kimin gönlünden ne koparsamı olsun diyorsunuz oylamaya sunuyorum sizlereee:87:
sonra bayanlar çekilişe katılan ve adresini vermeyen 15 temmuz 2012 tarihine kadar online olmayan hamişler listeden çıkarılacaktır bilginizeeeEki Görüntüle 458361
Selam kızlarrr,
Sahinus'cum aynı şeyi dün akşam bende yaşadım,ablamla dışarı çıktık,alışveriş yemek,yürüyüş derken 3-4 saat dolaştık.Onun kocişi vardiyada,benim kociş şehirdışında akşam 11'de eve geldik valla
Eve girer girmez sıvı bi şekilde akıntı geldi nasıl korktum,dışarı çıkarken günlük ped kullanıyorum Allahtan.
Çok sıvıydı ama su gibiydi,okudum araştırdım bu aylarda yoğunlaşacakmış akıntılar..
--Bu arada çokk mutluyum kocişim geliyo bu akşammmmm
offf yaaa.. inşallah patronda aynı görüşte olur da bi kaç ay daha çalışırsın canım... kaç yaşında bu adam yaa bu kadar egosunu tatmin etmeye çalışıyor?
yok kız şike yapmadım hiç geçen sefer değişiklik olduydu ama bunda olmadı hiçç:))))))) evet ama nasıl çıkmadığım belli olmadıçıktımda dava açılır diye vaz mı geçtin benden acep :))))
güzel haberlerle gel inşallah :)
geçmiş olsun canım. heee gidelim gidelim, izmiri alt üst edelim, eşimin h.sonları işi çıktı biz bir süre kaçamıcaz şehir dışına değerlendirelim istersen
takmış bunlar sana canım, kullandığı dil biraz sert geldi bana, en iyisi sakin kalmak, bakalım patron özel bişi dicek mi sana. biraz sık dişini canım, az kaldı çıkıyorsun zaten.
eşinle konustuysan hiç durma çık patrona anlat şimdiye kadar olanıben konustum eşimle patronda aynı dusunuyorsa istifa et askım dedi bosver siinirlenme dedi
patron babamın eşimin tanıdıgı o yuzden inatlasmıcam canım eger oda oyle dusunuyorsa cıkarım amin aminnnn hamileyim dimi ben aglamamak ııcın tutuyorum kendimi
canım alt limit olsun dedi arkadaşlar sen gene içinden ne gelirse al hediye sonuçta gönülden kopan neyse odurSaol hayatım inşallah iyileşirim bi de yaz günü bu hastalık hiç çekilmiyorrrrr
evet verdi doktor ama hamile olduğumu biliyor bu zararsızmışş
Limit mi o niye ki ?
herkes gönlünden ne koparsa onu alsın
gerek var mı ki limite ?
Gözünaydın niliiiiiiiiiiii
49-50 yasındaaaa
mailimi biliyorsun orya yazarsın bende sana anlatırım şekerim
Canım iş yerindeki huzursuzluğu çok iyi bilirim işten ayrılmadan 4-5 ay yaşadım ben bunları,az gözyaşı dökmedim Şeytanlarından bulsunlar..
ama ne oldu Allahım gördü dürüstlüğümü,şirket olarak küçüldüler,birbirlerine girdiler,patronun sağ kolu olan kişi de damadıydı işi bıraktı falan gözüme gösterdi Allahım işte..
Sende Allaha havale et..
Allah yardımcın olsun.
Hele hamileyken de hiç çekilmez zor valla,ama tazminatına bişey olmasın yaaa:26:
ben konustum eşimle patronda aynı dusunuyorsa istifa et askım dedi bosver siinirlenme dedi
patron babamın eşimin tanıdıgı o yuzden inatlasmıcam canım eger oda oyle dusunuyorsa cıkarım amin aminnnn hamileyim dimi ben aglamamak ııcın tutuyorum kendimi
Saol hayatım inşallah iyileşirim bi de yaz günü bu hastalık hiç çekilmiyorrrrr
evet verdi doktor ama hamile olduğumu biliyor bu zararsızmışş
Limit mi o niye ki ?
herkes gönlünden ne koparsa onu alsın
gerek var mı ki limite ?
Gözünaydın niliiiiiiiiiiii
kızlar sinirlerim çok bozukkk bugün işten ayrılıcam görunuyor patronla konusucam o kişinin mailine bakınnnn
MOONSUN hanım merhaba;
Konunun bu şekilde tırmandırılmasından çok mutlu değilim ve anlamakta güçlük çekmekteyim.
Aşağıda ki mailinizi patron ile paylaştım. patron, incelediğini ve kendisinden onay alındığını doğrulamıştır.
Ancak, talebimle ilgili kendisine herhangi bir bilgi aktarılmadığını söylemiştir.
Firmamızın Satınalma ve İ.K. Yöneticisi olarak bahse konu talimatların doğrudan bana bağlı personeli ilgilendirdiği
için, hazırlamış olduğunuz talimatlarda düzeltilmesini istediğim hususların dikkate alınmasını beklerdim.
Firmamızda, yönetici pozisyonunda olan personelin talepleri ve önerileri dikkate alınmalıdır, dikkate alınacaktır.
Özellikle, Satınalma, İnsan Kaynakları, Bilgi İşlem ve Firma Güvenliği ile ilgili hazırlayacağınız talimatlarda
benim onayım olmadan yayımlama yapmayınız.
İmza karşılığı dün teslim etmiş olduğunuz/dağıtımını yaptığınız, Araç Kullanım ve Ziyaretçi Bilgilendirme talimatlarını
geri çekiniz.
Aşağıda ki düzeltilmesini istediğim hususları talimatlarda gerçekleştirdikten sonra dağıtımını yapınız.
Aksi takdirde, bahse konu talimatlara tarafımdan işlem yapılmayacaktır.
NOT : BU HUSUS PATRON İLE KOORDİNE EDİLMİŞTİR.
İyi çalışmalar.
BUNUN dediğini yapacağıma istifa ederim daha iyiii çok sinirlerim bozuldu
ben konustum eşimle patronda aynı dusunuyorsa istifa et askım dedi bosver siinirlenme dedi
canım benim ya kıyamam sana ben.. Allah yardımcın olsun bi sakinleş su iç elini yüzünü yıka kendini toparla sonra konuş sakin kafayla ok?
ay kuzum adam takmış işte manyak heriff iş yerinde dolu bunlardannn, birde şimdi hamileiz herkesin gözü üstümüzde, ağlamaaaa kuzum yaaa güçlü dur, bence işinden ayrılma kuzum, tazminat alamazsın
Hoşbulduk canım.
Evet bu aylarda yoğunlaşacakmış,dün bi yerde okudum ay dedim yoksa yine mantar falan mı diye korktum en çok,geçen sene tatilim bile zehir olmuştu fitillerle tatil geçirmiştim..
bu arada bende perş günü şeker testine gidicem ablam devlet hastanesinde ayarlamış boşuna para verme dedi.
bakalım nasıl olacak açlığa dayanabilirim umarım..
patron eğer konuyu ben hallederim derse devam edicem ama hayır moonsun toplucaksın dediğini yapacaksın derse nasıl onurumu ayaklar altına alıp gidip ayagından toplayayımm
49-50 yasındaaaa
aminnn havale ettimmmmmmmya canımm patron oglu tanıdıklarımız ondan tazmınat filan dusunmuyorum burda kımse alamıyor herkes istifa ediyor cunku
canım sabah erkenden yaptırsaydın şeker yüklemesini...
çok zor bi seçenek..:18:
egosunu tatmin etme yaşını çoktan geçmiş.. terbiyesiz adam yaaa...
ama nilin dediği gibi tazminatını al çık... doğumdan kaç hafta öncesine kadar çıkabiliyodun?
yok kız şike yapmadım hiç geçen sefer değişiklik olduydu ama bunda olmadı hiççama senin bana çıkmadığın kesin belli oldu şimdi
canım alt limit olsun dedi arkadaşlar sen gene içinden ne gelirse al hediye sonuçta gönülden kopan neyse odur
tamam cicim
aminnn havale ettimmmmmmmya canımm patron oglu tanıdıklarımız ondan tazmınat filan dusunmuyorum burda kımse alamıyor herkes istifa ediyor cunku
aslında cok sakinim kendimden korkuyorum şuandaa neden bu kadar duruldum diyeamin canımm patron ortada yok gelmicek sanırım o adamda planlı atmıstır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?