Sen kendini yıpratma,bebişini düşün o herşeyden daha değerli..
Eşin de destekmiş boşver,lanet olsun özel sektör değil mi işte..
Hayırlısıyla şu kpss yi bi kazanalım da,adam gbi işlerde çalışalım inşallah..
2 secenek var
1- patron ortamı bulucak
2- bana dediğini yapacaksın dicek
bunlara göre şekillenecek canımm burda kımse tazmınat alamamıs ki biz alalım
yok kız şike yapmadım hiç geçen sefer değişiklik olduydu ama bunda olmadı hiççama senin bana çıkmadığın kesin belli oldu şimdi
eşinle konustuysan hiç durma çık patrona anlat şimdiye kadar olanı
eşimin eski patronuda böyle pasifdi en sonunda eşimin işten çıkmasına neden oldu
canım alt limit olsun dedi arkadaşlar sen gene içinden ne gelirse al hediye sonuçta gönülden kopan neyse odur
Sen kendini yıpratma,bebişini düşün o herşeyden daha değerli..
Eşin de destekmiş boşver,lanet olsun özel sektör değil mi işte..
Hayırlısıyla şu kpss yi bi kazanalım da,adam gbi işlerde çalışalım inşallah..
evet seceneğin baya az sen hergün birine bana sorduğun gibi tuzak soru sor ona göre kime çıktığını öğrenirsin şekerimmtamam ben sana çıkmadım anladım, kaldı 20 küsür seçenek. tek tek eleyip bulacam kime çıktığımı :))) ağustos sonuna kadar çözerim, o zamana kadarda hediyeler gelir :)))
ama ben tam gönlüme göre birini seçmişim
anam başlamış bile bu kız örmeye :)))
aysuncum patron babanın tanıdığı ya belki sen alabilrsin tazminatını olmaz mı?
alt limit 20 tl olacak hediyeleri ise ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyalım nasıl olur kızlar ağustos 30 son tarih olsunAlt limit ne peki ?
bi de hediyeleri ne zaman göndericezzzz ??
ohh gözün aydın beysalcım demek kocaman bir aferin aldınbizgeldik teyzoşlar doktor amca bize kocamaaan bir aferriiin dedi herşey normal miş atlattık şu şeker korkusunuda çok şükür :) artık yarın taşınma stresim kaldı
aysunum canım kıyamam ben sana üzmüşlermi seni göster bana kim onlar oğluşumla bi dalalım biz onlara nasıl üzerler bizim güzeller güzeli teyzoşumuzuöpelim seni oğluşumla
aysun senin yerine sert bi kahve içtim, çok mmoralim bozuldu çünkü...
eşin biliyo mu olanları??
bizgeldik teyzoşlar doktor amca bize kocamaaan bir aferriiin dedi herşey normal miş atlattık şu şeker korkusunuda çok şükür :) artık yarın taşınma stresim kaldı
aysunum canım kıyamam ben sana üzmüşlermi seni göster bana kim onlar oğluşumla bi dalalım biz onlara nasıl üzerler bizim güzeller güzeli teyzoşumuzuöpelim seni oğluşumla
evet seceneğin baya az sen hergün birine bana sorduğun gibi tuzak soru sor ona göre kime çıktığını öğrenirsin şekerimm
evet emeki çok hevesli zannımca benden önce örüp bitirecek
alt limit 20 tl olacak hediyeleri ise ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyalım nasıl olur kızlar ağustos 30 son tarih olsun
malum eylülde çok kişi izne çıkacak ve adres sıkıntısı olabilir
el emeği yapacam şekerim bana uzun değiloOOO O kadar geç mii
evet seceneğin baya az sen hergün birine bana sorduğun gibi tuzak soru sor ona göre kime çıktığını öğrenirsin şekerimm
evet emeki çok hevesli zannımca benden önce örüp bitirecek
alt limit 20 tl olacak hediyeleri ise ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyalım nasıl olur kızlar ağustos 30 son tarih olsun
malum eylülde çok kişi izne çıkacak ve adres sıkıntısı olabilir
allah yardımcın olsun canımmbiliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi
afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin
biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi
afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin
biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi
yaws iki dk yok oluyoruz sakin olmuyor bu topik heee aysuncum hayırdır kuzum sabah işteyken bıraktık seni öğlen gardını almışsın istifa istifa diye inletiyorsun topiki
diğer akilerime katılıyorum canım çok ihtiyacın yoksa özel sektör çekilmezz 2 yıl kadar çalıştım zor dayandım 2 yılda sanki 4 yaş yaşlandım gibi hissetmiştimrabbim gönlüne göre versin canım
2 secenek var
1- patron ortamı bulucak
2- bana dediğini yapacaksın dicek
bunlara göre şekillenecek canımm burda kımse tazmınat alamamıs ki biz alalım
haklısın canımm özel sektör işteeZaten onun için sakin durmaya calısıyorum :2:
Kpssye calısamadım ki ben ah ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?