2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haklısın canımm özel sektör iştee zaten onun için sakin durmaya calısıyorum :2:

kpssye calısamadım ki ben ah ahhh

2 secenek var

1- patron ortamı bulucak
2- bana dediğini yapacaksın dicek

bunlara göre şekillenecek canımm burda kımse tazmınat alamamıs ki biz alalım

nası kimse tazminat alamamış yaaaa öyle şey mi olur???????

yavrum otur kpss ye hazırlan, inan bunların kahrını çekmektense devlete girer alırsın cebine 2-2.5 bin lira maaşını rahat edersin ömür boyunca... kimseyede eyvallah demek zorunda kalmazsın.

böyle iş mi olur yaaa...

Alt limit ne peki ?
bi de hediyeleri ne zaman göndericezzzz ??

ben bu duaya çoook içten bir Aminnnnn diyorum nilgün. inan özel sekötrün o kadar -çok afedersin- yavşaklığı var ki Allaha şükür iyi ki devlete girmişim diyorum... özelde ya patron olucan ya da hiç olmıcan, insan gözüyle bakmıyo bile çoğu çünkü sana...

ben o kadar çok banka ve başka özel sektörlerdeki sınavları dereceyle kazanmıştım ki ya başörtüsünden ya da çekemezlerin yüzünden hep elendim, günlerce kahroldum kazanamayınca... Babam da diyor iyi ki almamışlar kızım seni oralara diyor... gerçekten de öyle.

evet seceneğin baya az sen hergün birine bana sorduğun gibi tuzak soru sor ona göre kime çıktığını öğrenirsin şekerimm
evet emeki çok hevesli zannımca benden önce örüp bitirecek

Alt limit ne peki ?
bi de hediyeleri ne zaman göndericezzzz ??
alt limit 20 tl olacak hediyeleri ise ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyalım nasıl olur kızlar ağustos 30 son tarih olsun
malum eylülde çok kişi izne çıkacak ve adres sıkıntısı olabilir

bizgeldik teyzoşlar doktor amca bize kocamaaan bir aferriiin dedi herşey normal miş atlattık şu şeker korkusunuda çok şükür :) artık yarın taşınma stresim kaldı

aysunum canım kıyamam ben sana üzmüşlermi seni göster bana kim onlar oğluşumla bi dalalım biz onlara nasıl üzerler bizim güzeller güzeli teyzoşumuzu öpelim seni oğluşumla

aysun senin yerine sert bi kahve içtim, çok mmoralim bozuldu çünkü...

eşin biliyo mu olanları??

yaws iki dk yok oluyoruz sakin olmuyor bu topik heee aysuncum hayırdır kuzum sabah işteyken bıraktık seni öğlen gardını almışsın istifa istifa diye inletiyorsun topiki

diğer akilerime katılıyorum canım çok ihtiyacın yoksa özel sektör çekilmezz 2 yıl kadar çalıştım zor dayandım 2 yılda sanki 4 yaş yaşlandım gibi hissetmiştim rabbim gönlüne göre versin canım

ohh gözün aydın beysalcım demek kocaman bir aferin aldın

aysun senin yerine sert bi kahve içtim, çok mmoralim bozuldu çünkü...

eşin biliyo mu olanları??

biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi

afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin

canımm çok sevindim korktuğun olmamış doktorun yasaklı listesinden kurtuldun gözün aydın şükür benimde şeker normal çıkmış

tarih mantıklı şeker dediğin gibi eylül de genelde izinler kullanılır

oOOO O kadar geç mii

beysalcımmm canım alıntı yapamadımm, üzerinden büyük bir yük kalktı, geçmiş olsun.. çok şükür herşey yolunda :)

biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi

afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin

hmm anladım canım..
hadi iyi haberlerle mutlu bi şekilde gel inşallah....

canım sen devlette mi çalışıyosun??

2 secenek var

1- patron ortamı bulucak
2- bana dediğini yapacaksın dicek

bunlara göre şekillenecek canımm burda kımse tazmınat alamamıs ki biz alalım

haklısın canımm özel sektör iştee Zaten onun için sakin durmaya calısıyorum :2:

Kpssye calısamadım ki ben ah ahhh

Zaten buradaki arkadaşıma sinir olmuştum erkeklerin özel günleri midir nedir aradkaş

Aman kuzum üzülme sakin ol beklemede kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…