2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi

afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin

aysunum odaya giderken içinden 7 defa "Allahümme ya vedut ağzını bağla dilini tut" diye oku patronun yüzüne doğruuuu işin rast gitsin

ohh gözün aydın beysalcım demek kocaman bir aferin aldın

sağolun kızlar canlarım benim en kısa sürede sizde sağlıklı sonuçları alında benim gibi rahatlayın inşallah

Evet o yasaklı listesi gözümü korkutuyordu çok ama çok şükür :)

ben iş hayatına girdim gireli özel sektördeyim kimler kimlerrr tanıdım bilsenizzz
devlet işi tabi ki çok daha rahattır ama işte herkeste devlette çalışırsa özel sektör diye bi şey kalmaz zatenn
biz özelde çalışmaya devamm idare edioz böööle

biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi

afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin

hadi Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun canım benim...

gözün aydın canım darısız bizlere....

Canım gözün aydın geçmiş olsunnn
taşınma stresini de kendine de dert etme annen-kayınvaliden yardımcı olurlar

selam hamişlerim iki gündür çok yorgunummm .geçmişi okuyamadım detaylı olarak göz gezdirdim.dünde kandildi gece çok geç yattım dualar ettim.cuma okunacak dualarımıda okudum ilgililere duyurulur.opüyorum hepicinizi bebişlerini domuşuk göbşlerinizi.

merhaba gvze anneler
neler kaynatiyosunuz bakalim dunden beri gorusmeyeli hesap verin
ben isi gucu koyverdim yayiliyorum evde aksam ne pisirsem onu dusunuyorum
simdilik tek derdim bu

hayırdır canım bebiş senidemi şimdiden uykusuz gecelere alıştırıyor

yok tatlım ya aslında deli uyku yapıo bende gözüm sürekli yastıkda.normal zamanda görevmi yapıyoruz diye dün akşam ibadete adadım kendimide biraz fazla kaptırmışım üçte yattımda ondan uykusuzum şimdide bir bastırdıki anlatamam pc başına koycam kafamı uyuycam

İnşallah canım,senin darın bize...
yavşaklık konusunda katılıyorum bende kaç senemi verdim özel sektöre ve en acısı da tam nişanlanacağım zaman akbank'ta çalışıyordum kriz döneminde 1500 kişi çıkarılmıştı,2008'de onlardan biri de bendim ve 1 hafta sonra nişanım vardı,ağ ağlamadım...

Allah beter etsin onları,hayırlısıyla kazanırız da inşallah kendi bölümümüzde çalışırız...

Canım geçmiş olsun nasıl geçti,1 bardak şekerli su mu içtin?

Canım gözün aydın geçmiş olsunnn
taşınma stresini de kendine de dert etme annen-kayınvaliden yardımcı olurlar

sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar ama stresi yapmadan edemiyorum :)

beysal canım şeker yüklemesi mi yaptırdın kaç çıktı şekerin
110 çıktı tatlım 150 nin altı normal dedi doktor amcamız

ay sorma kocaman sürehiye koydu glikozu sakın bana o sürahiyi dolduracam demeyin diyorum evet dedi benim gözler böle oldu iki koca bardakla su koydu neyseki beklediğim kadar kötü değildi sadece sonrasında bir saat su dahil hiç birşey yiyip içmemek midemi azcık bulandırdı ama sorun yok yani :)

Allah kabul etsin canım dualarını olsun güzel bir amaç için uykusuz kalmışsın bebişinle akşama acısını çıkarırsın

aynen dediğin gibi yarının hayalini kuruyorum oğluşumu alıcam koynuma yatıcam öğlenlere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…