biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi
afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin
beysalcımmm canım alıntı yapamadımm, üzerinden büyük bir yük kalktı, geçmiş olsun.. çok şükür herşey yolunda :)
canım sen devlette mi çalışıyosun??
ohh gözün aydın beysalcım demek kocaman bir aferin aldın
beysalcımmm canım alıntı yapamadımm, üzerinden büyük bir yük kalktı, geçmiş olsun.. çok şükür herşey yolunda :)
hmm anladım canım..
hadi iyi haberlerle mutlu bi şekilde gel inşallah....
canım sen devlette mi çalışıyosun??
ben bu duaya çoook içten bir Aminnnnn diyorum nilgün. inan özel sekötrün o kadar -çok afedersin- yavşaklığı var ki Allaha şükür iyi ki devlete girmişim diyorum... özelde ya patron olucan ya da hiç olmıcan, insan gözüyle bakmıyo bile çoğu çünkü sana...
ben o kadar çok banka ve başka özel sektörlerdeki sınavları dereceyle kazanmıştım ki ya başörtüsünden ya da çekemezlerin yüzünden hep elendim, günlerce kahroldum kazanamayınca... Babam da diyor iyi ki almamışlar kızım seni oralara diyor... gerçekten de öyle.
biliyor cnım oda patronla konus aynı seyleri söylerse ayrılıyorum de dedi
afiyet olsun canım patron geldi yanıma ugrucak konusucaz bakalım hayırlısı bana dua edin
bizgeldik teyzoşlar doktor amca bize kocamaaan bir aferriiin dedi herşey normal miş atlattık şu şeker korkusunuda çok şükür :) artık yarın taşınma stresim kaldı
aysunum canım kıyamam ben sana üzmüşlermi seni göster bana kim onlar oğluşumla bi dalalım biz onlara nasıl üzerler bizim güzeller güzeli teyzoşumuzuöpelim seni oğluşumla
bizgeldik teyzoşlar doktor amca bize kocamaaan bir aferriiin dedi herşey normal miş atlattık şu şeker korkusunuda çok şükür :) artık yarın taşınma stresim kaldı
aysunum canım kıyamam ben sana üzmüşlermi seni göster bana kim onlar oğluşumla bi dalalım biz onlara nasıl üzerler bizim güzeller güzeli teyzoşumuzuöpelim seni oğluşumla
uzuun zamandır gırmıodum yogunluktan su an tatıldeyım bebısımle sızde ne var ne yok kızlar
sağolun kızlar canlarım benim en kısa sürede sizde sağlıklı sonuçları alında benim gibi rahatlayın inşallah
Evet o yasaklı listesi gözümü korkutuyordu çok ama çok şükür :)
hayırdır canım bebiş senidemi şimdiden uykusuz gecelere alıştırıyor
geberiyorum uykusuzlukdan.
mrb canım, iyiilikk sen neler yapıyorsun nerde tatildesin ?
ben bu duaya çoook içten bir Aminnnnn diyorum nilgün. inan özel sekötrün o kadar -çok afedersin- yavşaklığı var ki Allaha şükür iyi ki devlete girmişim diyorum... özelde ya patron olucan ya da hiç olmıcan, insan gözüyle bakmıyo bile çoğu çünkü sana...
ben o kadar çok banka ve başka özel sektörlerdeki sınavları dereceyle kazanmıştım ki ya başörtüsünden ya da çekemezlerin yüzünden hep elendim, günlerce kahroldum kazanamayınca... Babam da diyor iyi ki almamışlar kızım seni oralara diyor... gerçekten de öyle.
merhaba gvze anneler
neler kaynatiyosunuz bakalim dunden beri gorusmeyeli hesap verin
ben isi gucu koyverdim yayiliyorum evde aksam ne pisirsem onu dusunuyorum
simdilik tek derdim bu
Canım gözün aydın geçmiş olsunnn
taşınma stresini de kendine de dert etme annen-kayınvaliden yardımcı olurlar
110 çıktı tatlım 150 nin altı normal dedi doktor amcamızbeysal canım şeker yüklemesi mi yaptırdın kaç çıktı şekerin
İnşallah canım,senin darın bize...
yavşaklık konusunda katılıyorum bende kaç senemi verdim özel sektöre ve en acısı da tam nişanlanacağım zaman akbank'ta çalışıyordum kriz döneminde 1500 kişi çıkarılmıştı,2008'de onlardan biri de bendim ve 1 hafta sonra nişanım vardı,ağ ağlamadım...
Allah beter etsin onları,hayırlısıyla kazanırız da inşallah kendi bölümümüzde çalışırız...
Canım geçmiş olsun nasıl geçti,1 bardak şekerli su mu içtin?
yok tatlım ya aslında deli uyku yapıo bende gözüm sürekli yastıkda.normal zamanda görevmi yapıyoruz diye dün akşam ibadete adadım kendimide biraz fazla kaptırmışım üçte yattımdaondan uykusuzum şimdide bir bastırdıki anlatamam pc başına koycam kafamı uyuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?