2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bebeğim topicte yazdım zaten ilk sayfada eksik olan olursa yazsın okuyalım diye :)
yarın sınav mı var...oyoyyy Allah yardımcıları olsunnnn....

kaldı ki doğrudürüst ilgilenmedi de bide .

kızlar canım çok sıkkın toparlanmaya çalışıyorum ama malesef yapamıyorum... bu ay zam ayımdı ve zam yapılmadığını gördüm.. işin kötü yanı benle aynı dönem giren arkadaşlara ocakta da yapılmış... şu an sarhoş gibiyim, şuursuzum moralim çok bozuk... konuşmak için bekliyorum ama ağlayacam diye konuşmak istemiyorum... bunun sebebi ne? naptım anlamıyorum iyi dedikçe insan kötüleşir mi? kendimi kaybettim artıkkk yaaaaaa... kendimde değilimmmmmmmmmmmmmmm...

canım hasta haklarınada etseydi bimerede netten yazsaydın..şimdi doktorlar için bu şikayetler önem arzediyor çünkü puanları düşüyor oda tayinlerde vs. işlemlerinde sıkıntı çıkarıyor

slm kızlar sabahtan berii sistemde hata vardı, net yoktu, kullandığımız program yoktu hiç bişey yoktu boş boş oturdukk

şuanda da çok yoğunum tabii geriye bakma fırsatım yok herkes iyi mi ?
hoşgeldin fıstık şükür iyi gibi herkes

gecmış olsun tatlım ya benım agrı değilde ertesı gun başdönme mıde bulantı alan yapmıştı

aynı dert esımde de var prımlerını eksık verıyolar kac aydır.ocaktan berı zamlı maas alıyolar sen yenı mı ögrendın bence bugun agla agla ıyıce bosalt ıcını yarın gıt sogukkanlı bısekılde konus tatlım senın hakkını yıyolar onca aydır.sıkma kendını stres yapma oldumu sadece rahatlamak ıcın gvsemek ıcın agla

canım sen hamilelik iznine çıkacağın için böyle bişey yapmış olabilirler mi??
performansa göre mi zam yapıyolar?

izne çıkıyorum canım bugün... mal gibiyim ya naptığımı bilmiyorummmmmmmmmmmmmm

canım agla biraz toparla kendini elini yüzünü yıka ondan sonra git hakkını ara pisliklerden kul hakkındanda mı korkmuyor bunlar yaaaaa bizde arkandan dua edelim

hoşbuldukkk tatlımm sakin gibi duruyor heskes cuma bu günn yarın tatill

((((( aşkım yaaa sıkıntı yapma kendine, çok zor bir durum hazmedemiyor insan tabi böyle şeyleri, geçen yılda bizim muhasebeye yapılmamıştı ama, b,irine yapılıp birine yapılmaması çok kötüü, konuş ama sakinleşince konuş ağlama sakın (

canım sen hamilelik iznine çıkacağın için böyle bişey yapmış olabilirler mi??
performansa göre mi zam yapıyolar?

hamileliktendir diye tahmin ediyorum canım ama Allah sorsun benim çocuğumun hakkı o. performansa göre falan yapmıyorlar canım.. benim iş yoğunluğum daha az projede bir kısmını yapıyorum gözlerine batıyor... inan anlamış değilim neye göre zam yaptıklarını ve mayısta girdim haziran maaşımı zamlı almalıydım bu ay temmuz bir ayda geçti toplu zam yapıldığı dönemde veriyorlar diye bekledim.. diğerleri de saolsun hiç bir şey söylemediler.. hakkımı helal etmiyorum...

canım agla biraz toparla kendini elini yüzünü yıka ondan sonra git hakkını ara pisliklerden kul hakkındanda mı korkmuyor bunlar yaaaaa bizde arkandan dua edelim

gideceğim canım biraz toplayayımda kendimi... nasıl konuşacağımı bilemiyorum bacaklarım titriyor başım dönüyor...

başım kazan gibi oldu, feci midem bulanıyor, elim kolum tutmuyor... gitmek istiyorum

ama haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dımı ama sana var sana yok kul hakkı var ortada

rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr dde git canım rabbim kolaylaştırsın işini

bimeri ilk kez duydum nasıl bılmem:)) hemen yazıcam orayada

bimere çok şikayetim oldu ve çok güzel bir şekilde geri dönüldü hep...ilgileniliyor yani...

off çok kötü... zam olduğunu kimse sana söylemedi yani... çok ayıp yaaa...

neyse sen sakinleşşş, bi bardak su iç git konuş bakalım ne dicekler

canım dur bakim hemen üzme kendini hormonların zaten tavan sevincide üzüntüyüde heyecanıda bianda zirvede yaşatabiliyorlar...sükunet içinde bekle bakalım ne olacak durgun bir anında durumu görüşür öğrenirsin sebebini hep izne de çıkıyormuşsun az uzaklaş enerji depolaaaa

bimeri ilk kez duydum nasıl bılmem:)) hemen yazıcam orayada

yaz canım onlar hastaneyle irtibata geçip soruşturma için komisyon kurulmasını istiyor seninde dilekçe sahibi olduğun için ifadene başvururlar..bende birini şikayet etmiştim daha doğrusu eşim ikimizin adına etmiş doktor yazdığı ilaçların altını çiziyormuş hastalarla sıkıntı yaşamış bizimkisi şikayetten sonra doktor bidaha aynı hatayı yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…