canım tabıkıde cocugu ıyı etkılemez bu söyledıklerın ama bunları kım yasatıyo sana durduk yeremı oluyo esınle aılenle aranda sorunlar mı var ben öle hıssedıyorum sankı hamılelık dönemınde kendını yalnız hıssedıyosun gıbıme gelıyo[/QU
evet eşimmm yaşatan 2 gündür ne çektimi bir allah bir ben bilirimm ama oda çekti yanlızlıktan geçtim geçinemiyoruz çok zıtız ikinci evliligim eski eşimde çocugu kullanıyo boşadım die napacamı şaşırıdmm şimdi eşimin tehtitleri bagırmaları beni çok korkutuyoo cinnet geçirdi çok korktumm balkonda eline ne geçtiyse attı o kadarkii deli biri yani birgün benide bogup atar o derece korkuyoum ve çocugu dogur ondan sonra s....tr ol git naparsan yap dien bi eş :'( o kadar doluyumki kimsemde yok derdimi paylaşacakk gözümde yok artıkk tamamen bitti zorlamasından ve mecburiyetten yanında kalıyorum adım birken iki oldu bunda kime ne dicem gelen gideni fazlasıyla aratırmışş kendimde arıyorum suçuu yokk ben haklıyımm hesap kitap yaptım için bu hale geldik
sana veya bebege zarar verebılır öyle anlarda dıkkat etmelısın dıger cocugun ılk esınde kalıyodu sanırım senın dımı.pekı bu 2.adam hep mı böleydı sonramı degıstı eger bastan berı böyleydıyse bebek yapmasan ıyı olurmus.dedıgın gıbı 2.koca olunca o taraflarda mıllet bırsuru laf söz cıkartır ama kader bu kımseyı takmamak gerek ve gercekten can guvenlıgınden endıse edıyosan gereklı yerlere muracaat et derım ben.bu dönemde cok zor bunlarla ugrasmak ama ya sıze bısı yaparsa
kızlar bu haftaki duamı yaptım dua günü olan arkadaşların isteklerinide dile getirdim dua içinde rabbim kabul etsin yarın kpss ye girecek tüm kardeşlerimin rabbim yardımcısı olsun eşimindeee
esracım bebekim dua topiğinde de duyuralım okuyacak arkadaşlardan o hafta okayamayan olabilir..bizlere haber verirse kalan duayı tamamlarız hiçbir anneciğimizin duası eksik kalmasın kuzum
kız yazmazmıyım hıc 184e dedım dılekce numaramı verın takıp edıcem bu konuyu dedım arkasından hemen tlf ettıler 1.kısı sıkayet edebılırmıs bakanlıgı aradım bu sefer 184u arayın demeyın onlar sorunumu cözemıyo dedım.bana kufuretmedı ama benım yanımda adamın arkasından kufur ettı bu dedıklerını ben duydum sadece.bı bayanın yanında kufur etmesı bıle sıkayet nedenı zaten.
kız yazmazmıyım hıc 184e dedım dılekce numaramı verın takıp edıcem bu konuyu dedım arkasından hemen tlf ettıler 1.kısı sıkayet edebılırmıs bakanlıgı aradım bu sefer 184u arayın demeyın onlar sorunumu cözemıyo dedım.bana kufuretmedı ama benım yanımda adamın arkasından kufur ettı bu dedıklerını ben duydum sadece.bı bayanın yanında kufur etmesı bıle sıkayet nedenı zaten.
hoşgeldin fıstık şükür iyi gibi herkesslm kızlar sabahtan berii sistemde hata vardı, net yoktu, kullandığımız program yoktu hiç bişey yoktu boş boş oturdukk
şuanda da çok yoğunum tabii geriye bakma fırsatım yok herkes iyi mi ?
hoşgeldin canım benim...
hoş buldukk bi tanemm dua çizelgesindeyim kime ne diye okuyacağız onu yazacağım,
bu arada 2. tetanoz aşımı yaptırdımbu sefer hiç ağrı yapmadıı ilk biraz yapmıştı, vücut alışıyor heralde :44:
kızlar canım çok sıkkın toparlanmaya çalışıyorum ama malesef yapamıyorum... bu ay zam ayımdı ve zam yapılmadığını gördüm.. işin kötü yanı benle aynı dönem giren arkadaşlara ocakta da yapılmış... şu an sarhoş gibiyim, şuursuzum moralim çok bozuk... konuşmak için bekliyorum ama ağlayacam diye konuşmak istemiyorum... bunun sebebi ne? naptım anlamıyorum iyi dedikçe insan kötüleşir mi? kendimi kaybettim artıkkk yaaaaaa... kendimde değilimmmmmmmmmmmmmmm...
kızlar canım çok sıkkın toparlanmaya çalışıyorum ama malesef yapamıyorum... bu ay zam ayımdı ve zam yapılmadığını gördüm.. işin kötü yanı benle aynı dönem giren arkadaşlara ocakta da yapılmış... şu an sarhoş gibiyim, şuursuzum moralim çok bozuk... konuşmak için bekliyorum ama ağlayacam diye konuşmak istemiyorum... bunun sebebi ne? naptım anlamıyorum iyi dedikçe insan kötüleşir mi? kendimi kaybettim artıkkk yaaaaaa... kendimde değilimmmmmmmmmmmmmmm...
sana veya bebege zarar verebılır öyle anlarda dıkkat etmelısın dıger cocugun ılk esınde kalıyodu sanırım senın dımı.pekı bu 2.adam hep mı böleydı sonramı degıstı eger bastan berı böyleydıyse bebek yapmasan ıyı olurmus.dedıgın gıbı 2.koca olunca o taraflarda mıllet bırsuru laf söz cıkartır ama kader bu kımseyı takmamak gerek ve gercekten can guvenlıgınden endıse edıyosan gereklı yerlere muracaat et derım ben.bu dönemde cok zor bunlarla ugrasmak ama ya sıze bısı yaparsa
ewt oglum eski eşimdee başta boşluktaydım inandım velayatei verdim şimide kullanıyo çocugu
şimdiki eşimdee baştan beri aynıydı ama kavga sırasında bölee sonra melek gibi oluyoo bende şaştım kaldım ama içimde bitirdim büyük boşluktayım öle agır konuşuoki kalkamıyorum altından bende konuşuyom tabide zaman herşeyin ilacı ama şuan bu haldeyken dayanamıyorum bebegim olsaydı ona verirdim kendimi
aynı dert esımde de var prımlerını eksık verıyolar kac aydır.ocaktan berı zamlı maas alıyolar sen yenı mı ögrendın bence bugun agla agla ıyıce bosalt ıcını yarın gıt sogukkanlı bısekılde konus tatlım senın hakkını yıyolar onca aydır.sıkma kendını stres yapma oldumu sadece rahatlamak ıcın gvsemek ıcın agla
canım hasta haklarınada etseydi bimerede netten yazsaydın..şimdi doktorlar için bu şikayetler önem arzediyor çünkü puanları düşüyor oda tayinlerde vs. işlemlerinde sıkıntı çıkarıyor
hoşgeldin fıstık şükür iyi gibi herkes
canım sen hamilelik iznine çıkacağın için böyle bişey yapmış olabilirler mi??
performansa göre mi zam yapıyolar?
canım agla biraz toparla kendini elini yüzünü yıka ondan sonra git hakkını ara pisliklerden kul hakkındanda mı korkmuyor bunlar yaaaaa bizde arkandan dua edelim
hoş buldukk bi tanemm dua çizelgesindeyim kime ne diye okuyacağız onu yazacağım,
bu arada 2. tetanoz aşımı yaptırdımbu sefer hiç ağrı yapmadıı ilk biraz yapmıştı, vücut alışıyor heralde :44:
hoşbuldukkk tatlımm sakin gibi duruyor heskes cuma bu günn yarın tatill
((((( aşkım yaaa sıkıntı yapma kendine, çok zor bir durum hazmedemiyor insan tabi böyle şeyleri, geçen yılda bizim muhasebeye yapılmamıştı ama, b,irine yapılıp birine yapılmaması çok kötüü, konuş ama sakinleşince konuş ağlama sakın (
hamileliktendir diye tahmin ediyorum canım ama Allah sorsun benim çocuğumun hakkı o. performansa göre falan yapmıyorlar canım.. benim iş yoğunluğum daha az projede bir kısmını yapıyorum gözlerine batıyor... inan anlamış değilim neye göre zam yaptıklarını ve mayısta girdim haziran maaşımı zamlı almalıydım bu ay temmuz bir ayda geçti toplu zam yapıldığı dönemde veriyorlar diye bekledim.. diğerleri de saolsun hiç bir şey söylemediler.. hakkımı helal etmiyorum...
gideceğim canım biraz toplayayımda kendimi... nasıl konuşacağımı bilemiyorum bacaklarım titriyor başım dönüyor...
hamileliktendir diye tahmin ediyorum canım ama Allah sorsun benim çocuğumun hakkı o. performansa göre falan yapmıyorlar canım.. benim iş yoğunluğum daha az projede bir kısmını yapıyorum gözlerine batıyor... inan anlamış değilim neye göre zam yaptıklarını ve mayısta girdim haziran maaşımı zamlı almalıydım bu ay temmuz bir ayda geçti toplu zam yapıldığı dönemde veriyorlar diye bekledim.. diğerleri de saolsun hiç bir şey söylemediler.. hakkımı helal etmiyorum...
gideceğim canım biraz toplayayımda kendimi... nasıl konuşacağımı bilemiyorum bacaklarım titriyor başım dönüyor...
bimeri ilk kez duydum nasıl bılmem:)) hemen yazıcam orayada
bimeri ilk kez duydum nasıl bılmem:)) hemen yazıcam orayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?