2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlar tarık ismi nasıl biraz adamsı degilmi yagıza kociş karşı çıkıyor yafffff ben isim bulamayacagım galibaa

başka kim koyucakmış tarık ı niye kız onlarda adam değiller mi yani ben de ilk adını tarık koyucam her dönem kullanabilir sıvı dün benden de geldi bişey yapmadım 2. 3 ay nomalmiş

gecmış olsun tatlım ya benım agrı değilde ertesı gun başdönme mıde bulantı alan yapmıştı

aaa ilk aşında sadece omzumda ağrı vardı, şuan oda yok bakalım inş. yapmaz

canımmm geçmiş olsunn.. ne zamandır görüşemedikk. nasılsın?

sağol bi tanemm, evet yaa bu hafta yoğun haftamdı, iyiyim Allaha şükür cuma daha ne olsun :) sen nasılsın ?

öğle arası iş arakdaşımın bebişini görmeye gittik çok şekerdi kuzumm Ayşe koymuşlar adnı
dün de br arkadaşım normal doğum yaptı, normal yapan ilk arkadaşmm detayları çok merak ediyorumm haftasonu göreceğim inş. :)

başım kazan gibi oldu, feci midem bulanıyor, elim kolum tutmuyor... gitmek istiyorum

tansiyonun düşecek yada çıkacakkk ama böyle takarsan

başka kim koyucakmış tarık ı niye kız onlarda adam değiller mi yani ben de ilk adını tarık koyucam her dönem kullanabilir sıvı dün benden de geldi bişey yapmadım 2. 3 ay nomalmiş

gelecegın adamları ama dımı gelşlecegıde duşunmek lazımmm

ama haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dımı ama sana var sana yok kul hakkı var ortada

kim takar kul hakkını..

rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr dde git canım rabbim kolaylaştırsın işini

gidecekte gücüm kalmadı konuşup basıp evime gitmek istiyorum... okuyorum...

söylemediler canım, hem de o kadar samimi olduğum insanlar ben hamileyim ev borcum öğrenim borcum var biliyorsunuz...

dua edin nolur...

iyiyiz canım biz de çok şükür :)
ayy yerim ben onuu nasıl güzeldir nasıl güzel kokuyodur şimdi...
Sana bol bol staj imkanı

hadı ya bıde ev kredısı varsa o zam ne ıyı gelecektı ışte herkexden de arkadaş olmuyokı

midem hem çok ağrıyor, hem çok bulanıyor...

ediyorum canım...
İnşallah düzelir yaaa Allah yardımcın olsun...

yok kız bebegi tarıkım diye sevemem sanki daha olgun bir adam ismi gibi geldi bana ama anlamı çok hoşş:))))Aslında benim kocam tarığı begendi ne hikmetse belki bende ona kıllık olsun diye mi adamsı buldum ne birde mehmet tarık olacak ya nasıl sence bizim ilk isim mehmet

zaten maaşlar düşüktü sadece diyordum ki ortam güzel anlayışlılar sorun değil benim için huzurlu burası diyordum ama 2 kuruş zam yapılmaması bu kadar çok içime oturdu...

canım kim olsa senin gibi hisseder, kötü olur... kesinlikle git konuş, senin hem hakkın olan bi para hem de ihtiyacın olan bi para bu. keyfinden istemiyosun...

ayy ne güzel rabbim sağlıklı bişekilde bizede nasip etsin en hayırlı doğumu bende normal istiyorum inş. kısmetimizde vardır.Ayşe ismide çok hoş nasipse bende kızıma eski isimlerden koymayı düşünüyorum

midem hem çok ağrıyor, hem çok bulanıyor...

bebekim yapacağın en iyi iş biran önce stresli ortamdan kendini ve bebeğini çıkarıp kurtarman eve git bi duş al sonra yapmaktan zevk aldığın neyse her ne kafanı meşgul edip seni kötü düşüncelerden alı koyacaksa onu yap inşallah iyi gelir.......

deve hz muhammedin devesi ve turna kuşuymuş ay bu kız bana komploya mı geldi ne:) bebişimin ismi tarık buğra olacak benim benim adım burcu eşiminkş ramazan oldu mu buğra çook araştırdım topictekiler bilir walla

deve hz muhammedin devesi ve turna kuşuymuş ay bu kız bana komploya mı geldi ne:) bebişimin ismi tarık buğra olacak benim benim adım burcu eşiminkş ramazan oldu mu buğra çook araştırdım topictekiler bilir walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…