arkadaşlar tarık ismi nasıl biraz adamsı degilmi yagıza kociş karşı çıkıyor yafffff ben isim bulamayacagım galibaa
gecmış olsun tatlım ya benım agrı değilde ertesı gun başdönme mıde bulantı alan yapmıştı
canımmm geçmiş olsunn.. ne zamandır görüşemedikk. nasılsın?
başım kazan gibi oldu, feci midem bulanıyor, elim kolum tutmuyor... gitmek istiyorum
başka kim koyucakmış tarık ı niye kız onlarda adam değiller mi yani ben de ilk adını tarık koyucam her dönem kullanabilir sıvı dün benden de geldi bişey yapmadım 2. 3 ay nomalmiş
ama haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dımı ama sana var sana yok kul hakkı var ortada
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr dde git canım rabbim kolaylaştırsın işini
bimere çok şikayetim oldu ve çok güzel bir şekilde geri dönüldü hep...ilgileniliyor yani...
off çok kötü... zam olduğunu kimse sana söylemedi yani... çok ayıp yaaa...
neyse sen sakinleşşş, bi bardak su iç git konuş bakalım ne dicekler
canım dur bakim hemen üzme kendini hormonların zaten tavan sevincide üzüntüyüde heyecanıda bianda zirvede yaşatabiliyorlar...sükunet içinde bekle bakalım ne olacak durgun bir anında durumu görüşür öğrenirsin sebebinihep izne de çıkıyormuşsun az uzaklaş enerji depolaaaa
yaz canım onlar hastaneyle irtibata geçip soruşturma için komisyon kurulmasını istiyor seninde dilekçe sahibi olduğun için ifadene başvururlar..bende birini şikayet etmiştim daha doğrusu eşim ikimizin adına etmiş doktor yazdığı ilaçların altını çiziyormuş hastalarla sıkıntı yaşamış bizimkisi şikayetten sonra doktor bidaha aynı hatayı yapmadı
sağol bi tanemm, evet yaa bu hafta yoğun haftamdı, iyiyim Allaha şükür cuma daha ne olsun :) sen nasılsın ?
öğle arası iş arakdaşımın bebişini görmeye gittik çok şekerdi kuzumm Ayşe koymuşlar adnı
dün de br arkadaşım normal doğum yaptı, normal yapan ilk arkadaşmmdetayları çok merak ediyorumm haftasonu göreceğim inş. :)
kim takar kul hakkını..
gidecekte gücüm kalmadı konuşup basıp evime gitmek istiyorum... okuyorum...
söylemediler canım, hem de o kadar samimi olduğum insanlar ben hamileyim ev borcum öğrenim borcum var biliyorsunuz...
dua edin nolur...
canım boşuna işkence cekme o ilacı gönül rahatlığıyla iç hiç zararı yok emin ol.A grubunda o ilac sütle mütle olmaz miden rahat etsin ki bebiş de iyi beslensin ben onu kaç şişe bitirdim
aaa ilk aşında sadece omzumda ağrı vardı, şuan oda yok bakalım inş. yapmaz
sağol bi tanemm, evet yaa bu hafta yoğun haftamdı, iyiyim Allaha şükür cuma daha ne olsun :) sen nasılsın ?
öğle arası iş arakdaşımın bebişini görmeye gittik çok şekerdi kuzumm Ayşe koymuşlar adnı
dün de br arkadaşım normal doğum yaptı, normal yapan ilk arkadaşmmdetayları çok merak ediyorumm haftasonu göreceğim inş. :)
tansiyonun düşecek yada çıkacakkk ama böyle takarsan
kim takar kul hakkını..
gidecekte gücüm kalmadı konuşup basıp evime gitmek istiyorum... okuyorum...
söylemediler canım, hem de o kadar samimi olduğum insanlar ben hamileyim ev borcum öğrenim borcum var biliyorsunuz...
dua edin nolur...
başka kim koyucakmış tarık ı niye kız onlarda adam değiller mi yani ben de ilk adını tarık koyucam her dönem kullanabilir sıvı dün benden de geldi bişey yapmadım 2. 3 ay nomalmiş
midem hem çok ağrıyor, hem çok bulanıyor...
ediyorum canım...
İnşallah düzelir yaaa Allah yardımcın olsun...
zaten maaşlar düşüktü sadece diyordum ki ortam güzel anlayışlılar sorun değil benim için huzurlu burası diyordum ama 2 kuruş zam yapılmaması bu kadar çok içime oturdu...
midem hem çok ağrıyor, hem çok bulanıyor...
kız dedim hepsini adam gıcık naparsın bugra ismi çok hoşuma giderdi amma deve demekmiş((((((((kayra tesettür giyim markası diyor talha çok radikal olurmuş. esracıgım mirza da abisinin oğlunun adı çıkamadım işin içinden
kız dedim hepsini adam gıcık naparsın bugra ismi çok hoşuma giderdi amma deve demekmiş((((((((kayra tesettür giyim markası diyor talha çok radikal olurmuş. esracıgım mirza da abisinin oğlunun adı çıkamadım işin içinden
ayy ne güzel rabbim sağlıklı bişekilde bizede nasip etsin en hayırlı doğumu bende normal istiyorum inş. kısmetimizde vardır.Ayşe ismide çok hoş nasipse bende kızıma eski isimlerden koymayı düşünüyorum
bu gidişle catır catır doguracagız kızlar sezeryan da yasaklandı tabi doktorlar bir kılıf uydururlar mı bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?