yok kız bebegi tarıkım diye sevemem sanki daha olgun bir adam ismi gibi geldi bana ama anlamı çok hoşş:))))Aslında benim kocam tarığı begendi ne hikmetse belki bende ona kıllık olsun diye mi adamsı buldum ne birde mehmet tarık olacak ya nasıl sence bizim ilk isim mehmet
ay ne oluyo be yollanmadı görünüyo sayfayı kaplamışım
deve hz muhammedin devesi ve turna kuşuymuş ay bu kız bana komploya mı geldi ne:) bebişimin ismi tarık buğra olacak benim benim adım burcu eşiminkş ramazan oldu mu buğra çook araştırdım topictekiler bilir walla
deve hz muhammedin devesi ve turna kuşuymuş ay bu kız bana komploya mı geldi ne:) bebişimin ismi tarık buğra olacak benim benim adım burcu eşiminkş ramazan oldu mu buğra çook araştırdım topictekiler bilir walla
Aranızdaki muhabbeti kaçırdım ben yaa kim kime komplo yapıyor bakim Tarık buğra çok güzel olmuş canım hayırlısıyla koymak nasip olur inşallahh bizede doktor baştan cinsiyeti erkek demişti bende bebişime ömer ismini düşünmüştüm eşimde çok sever bu ismi ama bizim yawru kızmışşş
aranızdaki muhabbeti kaçırdım ben yaa kim kime komplo yapıyor bakim tarık buğra çok güzel olmuş canım hayırlısıyla koymak nasip olur inşallahh bizede doktor baştan cinsiyeti erkek demişti bende bebişime ömer ismini düşünmüştüm eşimde çok sever bu ismi ama bizim yawru kızmışşş
ayy ne güzel rabbim sağlıklı bişekilde bizede nasip etsin en hayırlı doğumu bende normal istiyorum inş. kısmetimizde vardır.Ayşe ismide çok hoş nasipse bende kızıma eski isimlerden koymayı düşünüyorum
bu gidişle catır catır doguracagız kızlar sezeryan da yasaklandı tabi doktorlar bir kılıf uydururlar mı bilemem
inşallah yaaa ne bileyim eften küften sebeplerden alıyorlarmış sezaryana raporada tabi başka kılıfla geçiyorlarmış falanda filanda nasip diyelim dua edelimde rabbim herkesin her işin iyisiyle karşılaştırsın bizleriiiiiii
melikemm87
tarık ismi kulağına hoş gelmemiş buğra isminin de anlamını beğenmemiş basit sözlükler de buğra için deve deniliyor o da bundan ötürü istememiş ikisini ayrı ayrı düşünüyor ve pek içine sinmiyor ama ikisi de benim koyacağım isim.:) bilmiyo ya ben de burdan muhabbete daldım
inşallah yaaa ne bileyim eften küften sebeplerden alıyorlarmış sezaryana raporada tabi başka kılıfla geçiyorlarmış falanda filanda nasip diyelim dua edelimde rabbim herkesin her işin iyisiyle karşılaştırsın bizleriiiiiii
kuzum sen normal mı ıstıysun ay ben tırsıyorum resmen ya normal doğumdan Allahtan yasa bana gecerlı değil kızım sezeryanla dunyaya gelmıştı annesının gulu
kuzum sen normal mı ıstıysun ay ben tırsıyorum resmen ya normal doğumdan Allahtan yasa bana gecerlı değil kızım sezeryanla dunyaya gelmıştı annesının gulu
ne yalan söyleyim bende tırsıyorum hatta yasaklanmasına biraz içerledim:))çünkü çoooook korkuyorum ..gecen hastanede bir kız gördüm 3. ye hamilebir normal bir sezeryan yapmış normal berbat bişey dedi sezeryan coook rahattı dedi yaaa normalden sonra malum bölgesi kendine gelememiş 6 7 ay çekmiş kadın kocasını yanına bile yaklaştırmamış sezeryanda hemen ayaga kalktım dedi
melikemm87
tarık ismi kulağına hoş gelmemiş buğra isminin de anlamını beğenmemiş basit sözlükler de buğra için deve deniliyor o da bundan ötürü istememiş ikisini ayrı ayrı düşünüyor ve pek içine sinmiyor ama ikisi de benim koyacağım isim.:) bilmiyo ya ben de burdan muhabbete daldım
evet canım normal istiyorum nasipse bende sezeryandan daha çok korkuyorum tabi kısmet ya bakalım hayırlısı neyse bizim için o olsun
yok kız isimler çok güzel bence çok hoş olmuş yakışır oğluşuna
evet canım normal istiyorum nasipse bende sezeryandan daha çok korkuyorum tabi kısmet ya bakalım hayırlısı neyse bizim için o olsun
supersın cnm ya iste cesaret edebılene tabıkı de adı ustunde normal doğum belkıdebenım sezeryan sonrası aykalanmama toparlanmam cok hızlı ve sorunsuz oldugundan daha rahat hıssedıyorum rabbım gherkesın gönlune göre versın
ne yalan söyleyim bende tırsıyorum hatta yasaklanmasına biraz içerledim:))çünkü çoooook korkuyorum ..gecen hastanede bir kız gördüm 3. ye hamilebir normal bir sezeryan yapmış normal berbat bişey dedi sezeryan coook rahattı dedi yaaa normalden sonra malum bölgesi kendine gelememiş 6 7 ay çekmiş kadın kocasını yanına bile yaklaştırmamış sezeryanda hemen ayaga kalktım dedi
canım herkes farklı söylüyor... benim teyzemde çok kötü oldu normal doğumdan sonra.. dikiş ipliği ile ilgiliymiş.. bazıları çok acıtıyomuş mesela...
diğer teyzemse diğer gün hiç bişeyim kalmamıştı diyo normal doğumdan sonra...
annem sezeryan oldu en küçük kardeşimde beter bişey diyo... bi de doğurduğunu hissetmiyosun, ayılıyosun kucağına veriyolar bebeği al senin diye diyo.... normalde ise tanık oluyosun onun doğuşuna..
ya sonucta tamam normal sağlıklı maa secım hakkı bıze bırakılmalı yanı bende cok korktum normal doğumdan acıkcası sezeryan oldum ama cokta guzel gectı 3 saat sonra kaldırdılar o gece kızımıda emzırdım kendım wc ye de kalktım sutumde geldı hemen ayılır ayılmaz emzırdım kuzucumu
yok kız isimler çok güzel bence çok hoş olmuş yakışır oğluşuna
supersın cnm ya iste cesaret edebılene tabıkı de adı ustunde normal doğum belkıdebenım sezeryan sonrası aykalanmama toparlanmam cok hızlı ve sorunsuz oldugundan daha rahat hıssedıyorum rabbım gherkesın gönlune göre versın
canım hamilelikte doğumda kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kimi sezeryan daha iyi diyor kimi normal :44::44: bence bünyeyle alakalı inş. bünyemize göre olan nasip olur
lavinyammm nasıl oldun canımmm iyimisin biraz daha :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?