2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

mehmet efe mehmet ege mehmet aras (aras benım oğlumun adı nasıp oloursa) mehmet alp mehmet tugra mehmet cınar mehmeh eymen

aranızdaki muhabbeti kaçırdım ben yaa kim kime komplo yapıyor bakim tarık buğra çok güzel olmuş canım hayırlısıyla koymak nasip olur inşallahh bizede doktor baştan cinsiyeti erkek demişti bende bebişime ömer ismini düşünmüştüm eşimde çok sever bu ismi ama bizim yawru kızmışşş

anammm kız ben fena pot kırmışım buğra benim favori ismim canım farklı bir tılsımı var çok ahenkli bir isim demek peygamberimizin devesiymş ben onu kusva diye biliyordum tarık zaten kuranda geçiyor (karanlıgı aydınlatan yıldız)muhteşem anlamı ...ve bence tarık buğra birlikte çok hoş ama mehmet tarık cıııkkk:)))

hadı ya duştumu pıpı ee kızımıza ne ısım bulundı yanı

melikemm87
tarık ismi kulağına hoş gelmemiş buğra isminin de anlamını beğenmemiş basit sözlükler de buğra için deve deniliyor o da bundan ötürü istememiş ikisini ayrı ayrı düşünüyor ve pek içine sinmiyor ama ikisi de benim koyacağım isim.:) bilmiyo ya ben de burdan muhabbete daldım

kız ne güzel duygularıma tercüman olmuşsun valla aynen öyle oldu :)))

yok kız isimler çok güzel bence çok hoş olmuş yakışır oğluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…