2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
lavinya üzülme canım senden kıskandıkları para bir şekilde çıkar onlardan mutlakasıkma canını rabbim eline geçen paraya bereket versin inşşş
annesininbirtanesi mailine bak

parasından geçtim birtanem tek derdim ben onlara naptım? çoğu zaman şu iş var yapılacak diyorlar ben de ben yaptım onu diyorum lank kalıyorlar. 2 ay öncesinden bitirdiği işler oluyor...

canım yine de sen konuş...
peki zam yapılmayan senden başka kimse var mı?

1 kişi var o da kızmış ayrılacak işten... öyle dedi doğruysa tabi...

işte içinin boşalmasını diyor o kısmı daha zor gelmiş ona heryer kanmışş hemen sonraki sabah eve göndermişler, ay maşallah kuzu sana inş. senin gibiii oluruzzzzzzzzz bide :))))))))))))

neden adamı dövmek geliyorr

offfff çok çok çok kötü oldummmmmmmmmmm

blogum için hamilelikte çatlak ile ilgili bi yazı yazıcaktım, önce resim bulayım diye google amcaya "hamilelikte çatlak" yazıp görsellere girdimmm. Amman Allahımmmmmmmmmm ne resimler var öyleeeee

bulemsuu bizden kaçamak face grupmu açıyorsunuz yoksa aşkolsun neyse artık

Face grubu mu ??

rehavet çöktü üstüme

Benimdee yaa eve gidip camış gibi koltuğa yayılasım varrr

Ne blogu ?

ben bakamıom öle şeylereeeeee

canım hoşgeldinnn

sen hediyeleri 2 ay sonra göndericez demiştin di mii ??:44:
yok canım ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyacağız ağustos sonunda hediyeler ulaşmış olacaklar

en iyiis balım her bünye farklı olur her doğum değişik olur benim büşra ile esranın doğumu bile birbirine uymuyor kiii

bulemsu.. esra.. sizler nereye kayboldunuz bakimmmm
geçmişi okumadınmı güzelim baş ağrıısı ile uyandım ben bugun ve hala devam ediyor gözlerim yerinden çıkacakacaklar sanki

bulemsuu bizden kaçamak face grupmu açıyorsunuz yoksa aşkolsun neyse artık
yok canım yasak var face ondan sebeb yok daha önce açıldı uyarı aldık topik kapanır diye

kızlar ben henüzz çatlamadım sizde var mı çatlayan ???????

rehavet çöktü üstüme

rehavetlii hatunnn

Allah iyiliğini versinn bacummmmmmmm bende bir arkadaşta görmüştümde zihnime çakıldı kaldı en iyisi bakmamak ilgilenmemek

Bulemsu
bacımm koptum sana niye dövmek istiyorsun adamcağızı bazı hatunlar doğumda bağırıyorlarmış ya kocişlerine" gel nasıl koyduysan çıkar" diyeee

o resimler benimde çok moralimi bozdu umarım çatlamayız yoksa nasıl çıkarız o şekilde meydana:)))

canım sıkma kendini artık. haftasonu güzelce dinlen, düünmemeye çalış.
dediğim gibi hamilesin nasılsa ayrılıcaksın, fazla ödeme yapmaya gerek yok demişlerdir.

Ne blogu ?

ben bakamıom öle şeylereeeeee

bebeğim ve benim için blog yazıyorum... güzel bir hatıra olarak kalıcak :)
ben de bakamıyodum vallal şok oldum, kapattım hemenn

kızlar ben henüzz çatlamadım sizde var mı çatlayan ???????

ben de çatlamadım ama iki üç gündür belimde ve karnımda gerilme hissediyorum.. lieraca başlıcam yakında:)

rehavetliyimmm :):):)

valla çok kötü ama resimleri görsennn off dedimmmm

özel sektör canım sinirlenme sakin ol bak eşimde maaş zamnı çıktı şimdi geri dönmek istiyor varsın zam vermesinler ama bebek doğduğunda işleri evden yönetmene evet desinler bunun için dua edelim

ya hasta bezi oluyor zaten canım 9 ay kanama olmamış olsun artık o kadar kan değil mi
bilmem canım eşim kapının önünde beni bekliyor oluyor ve bana nasılsın aşkım diyor ben o an ona patlatmak istiyorum bir tane
gerçi hatırlarsan büşranın doğumunda benle halay çekmeye kalkmıştı esrada ise başka şebeklik yapmıştı onlara daha çok kızmıştım galiba
yani öyle bana yaptığı bir gıcıklık yok
yok canım o sebebden dolayı değil ki zaten çocuk isteyen taraf hep ben oldum
ruh hali işte

adamın suçu neee?????? hem yoldan çıkar adamı hem de tüm suçu ona at

o resimler benimde çok moralimi bozdu umarım çatlamayız yoksa nasıl çıkarız o şekilde meydana:)))

Allah korusun yaaa...çok dikkat etmemiz gerekkk :18:

bende çatlamadımmm şu anlık bi şey yok

karın bölgesi ve göğüsler dışında çatlayan bi yer oluo mu ? baldırlar falan gibi ?

belin arka kısmında da çatlamalar olabilirmiş... bi de krem sürerken kasıklara doğru sürmek gerekiyor, asıl çatlaklar göbeğin altında oluyormuş çünküm

kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surda

Ne teknolojik olduk biz yaww:44:
eskiden günlük tutulurdu şimdi blog yazılıo
herşey internette valla:44:
ben anlamıom blog mlog
bi kaç kere hissettiklerimi kağıda döktüm günlük misali
o kadarcık yeter iştee..

Bu arada sen çatlamazsın resimlerinden gördüğüm kadarıyla çıtı pıtı minyon hatunsun o yüzden çok şanslısın yavrumm:79:

ben de çatlamadım ama iki üç gündür belimde ve karnımda gerilme hissediyorum.. lieraca başlıcam yakında:)

rehavetliyimmm :):):)

valla çok kötü ama resimleri görsennn off dedimmmm

yok bebem ben almayayım depresyondan zor çıkardım kendimi tekrar sürükleyemem nazik zihnimi
lieraca yı ben ilk aylarda kullandım şimdi doktorun verdiği bir krem var ona devam ediyorum oda bi iyi gibi.... bide bitkisel bir yağa.. benim derim pul pul dökülüyor alttan yeni deri geliyor eşime sordum iyi birşey dedi genişlemesine yardımcı olur alttan gelen deri benimde ona inanmaktan başka çarem yok sağlık bilgisine güvenim sonsuz

bel kalça göbek göğüs ama bunlar en önemli yerler bizim için((( bu forumda okumuştum kızın birinin bikini bölgesine kadar içmiş catlaklar(((

Ben zaten krem sürdüm mü yağlı güreşçilere dönüommm

kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surda

Bulemsu alem kadınsın valla sen yaşlanmazsın canım yaa koptummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…