lavinya üzülme canım senden kıskandıkları para bir şekilde çıkar onlardan mutlakasıkma canını rabbim eline geçen paraya bereket versin inşşş
annesininbirtanesi mailine bak
canım yine de sen konuş...
peki zam yapılmayan senden başka kimse var mı?
hayatbanagüzel doğumdan sonra çıkan sey neymişş kız ben bilemedim :44:herhalde arkadaşın hemen masadan kalkmak istemişdir benim gibi çocuk çıktı tamma haydi görüşürüz eyvallah demek istemiştirbeklemek gıcık ediyor insanı ama kanama riskine karsı gözetim altında oluyorsun ya arad karnına basılıyor kan pıhtısı kalmasın diye hepsi bu
benim iki doğumdada rahatsız etmedi benim karnıma basmaları ben sadece ayaklanıp evime gitmek istedim tekerleki sandalyey bile zorla oturtdular beni:))
eşim dersen kapının önünde beni bekliyornedense o an için adamı dövmek geçiyor benim içimden bakalım bunda nasıl olacak
bulemsuu bizden kaçamak face grupmu açıyorsunuz yoksa aşkolsun neyse artık
rehavet çöktü üstüme
offfff çok çok çok kötü oldummmmmmmmmmm
blogum için hamilelikte çatlak ile ilgili bi yazı yazıcaktım, önce resim bulayım diye google amcaya "hamilelikte çatlak" yazıp görsellere girdimmm. Amman Allahımmmmmmmmmm ne resimler var öyleeeee
yok canım ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyacağız ağustos sonunda hediyeler ulaşmış olacaklarcanım hoşgeldinnn
sen hediyeleri 2 ay sonra göndericez demiştin di mii ??:44:
en iyiis balım her bünye farklı olur her doğum değişik olur benim büşra ile esranın doğumu bile birbirine uymuyor kiiiinşallah canımmm doktorumuz bu noktada çok önemli inşallah güzel sağlıklı kararlar verirler o an bizim için
canım ben mümkün oldukça ne doğum hakkında bişey öğrenmeye çalışıyorum nede doğum hikayeleri dinliyorum bence bilmeden gitmek daha iyi ben heyecanlı bir tipiim çok heyecanlanınca zangır zangır titriyorumo yüzden bu konuda cahil olmayı yeğliyorumm kendi adıma
geçmişi okumadınmı güzelim baş ağrıısı ile uyandım ben bugun ve hala devam ediyor gözlerim yerinden çıkacakacaklar sankibulemsu.. esra.. sizler nereye kayboldunuz bakimmmm
yok canım yasak var face ondan sebeb yok daha önce açıldı uyarı aldık topik kapanır diyebulemsuu bizden kaçamak face grupmu açıyorsunuz yoksa aşkolsun neyse artık
blogum için hamilelikte çatlak ile ilgili bi yazı yazıcaktım, önce resim bulayım diye google amcaya "hamilelikte çatlak" yazıp görsellere girdimmm. Amman Allahımmmmmmmmmm ne resimler var öyleeeee
rehavet çöktü üstüme
inşallah canımmm doktorumuz bu noktada çok önemli inşallah güzel sağlıklı kararlar verirler o an bizim için
canım ben mümkün oldukça ne doğum hakkında bişey öğrenmeye çalışıyorum nede doğum hikayeleri dinliyorum bence bilmeden gitmek daha iyi ben heyecanlı bir tipiim çok heyecanlanınca zangır zangır titriyorumo yüzden bu konuda cahil olmayı yeğliyorumm kendi adıma
seninki iyi taktik vallaBende tam tersi video bile izledim çook meraklıyım hem korkuorum hem merak ediorum
hayatbanagüzel doğumdan sonra çıkan sey neymişş kız ben bilemedim :44:herhalde arkadaşın hemen masadan kalkmak istemişdir benim gibi çocuk çıktı tamma haydi görüşürüz eyvallah demek istemiştirbeklemek gıcık ediyor insanı ama kanama riskine karsı gözetim altında oluyorsun ya arad karnına basılıyor kan pıhtısı kalmasın diye hepsi bu
benim iki doğumdada rahatsız etmedi benim karnıma basmaları ben sadece ayaklanıp evime gitmek istedim tekerleki sandalyey bile zorla oturtdular beni:))
eşim dersen kapının önünde beni bekliyornedense o an için adamı dövmek geçiyor benim içimden bakalım bunda nasıl olacak
işte içinin boşalmasını diyor o kısmı daha zor gelmiş ona heryer kanmışşhemen sonraki sabah eve göndermişler, ay maşallah kuzu sana inş. senin gibiii oluruzzzzzzzzz bide :))))))))))))
neden adamı dövmek geliyorr
Neden dövmek istion adamı laaaa
kızlar ben henüzz çatlamadım sizde var mı çatlayan ???????
parasından geçtim birtanem tek derdim ben onlara naptım? çoğu zaman şu iş var yapılacak diyorlar ben de ben yaptım onu diyorum lank kalıyorlar. 2 ay öncesinden bitirdiği işler oluyor...
1 kişi var o da kızmış ayrılacak işten... öyle dedi doğruysa tabi...
Ne blogu ?
ben bakamıom öle şeylereeeeee
kızlar ben henüzz çatlamadım sizde var mı çatlayan ???????
rehavetlii hatunnn
Allah iyiliğini versinn bacummmmmmmm bende bir arkadaşta görmüştümde zihnime çakıldı kaldı en iyisi bakmamak ilgilenmemek
Bulemsu bacımm koptum sana niye dövmek istiyorsun adamcağızıbazı hatunlar doğumda bağırıyorlarmış ya kocişlerine" gel nasıl koyduysan çıkar" diyeee
özel sektör canım sinirlenme sakin ol bak eşimde maaş zamnı çıktı şimdi geri dönmek istiyor varsın zam vermesinler ama bebek doğduğunda işleri evden yönetmene evet desinler bunun için dua edelimparasından geçtim birtanem tek derdim ben onlara naptım? çoğu zaman şu iş var yapılacak diyorlar ben de ben yaptım onu diyorum lank kalıyorlar. 2 ay öncesinden bitirdiği işler oluyor...
1 kişi var o da kızmış ayrılacak işten... öyle dedi doğruysa tabi...
ya hasta bezi oluyor zaten canım 9 ay kanama olmamış olsun artık o kadar kan değil miişte içinin boşalmasını diyor o kısmı daha zor gelmiş ona heryer kanmışşhemen sonraki sabah eve göndermişler, ay maşallah kuzu sana inş. senin gibiii oluruzzzzzzzzz bide :))))))))))))
neden adamı dövmek geliyorr
yok canım o sebebden dolayı değil ki zaten çocuk isteyen taraf hep ben oldumrehavetlii hatunnn
Allah iyiliğini versinn bacummmmmmmm bende bir arkadaşta görmüştümde zihnime çakıldı kaldı en iyisi bakmamak ilgilenmemek
Bulemsu bacımm koptum sana niye dövmek istiyorsun adamcağızıbazı hatunlar doğumda bağırıyorlarmış ya kocişlerine" gel nasıl koyduysan çıkar" diyeee
o resimler benimde çok moralimi bozdu umarım çatlamayız yoksa nasıl çıkarız o şekilde meydana:)))
bende çatlamadımmm şu anlık bi şey yok
karın bölgesi ve göğüsler dışında çatlayan bi yer oluo mu ? baldırlar falan gibi ?
kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surdaadamın suçu neee?????? hem yoldan çıkar adamı hem de tüm suçu ona at
Allah korusun yaaa...çok dikkat etmemiz gerekkk :18:
belin arka kısmında da çatlamalar olabilirmiş... bi de krem sürerken kasıklara doğru sürmek gerekiyor, asıl çatlaklar göbeğin altında oluyormuş çünküm
canım sıkma kendini artık. haftasonu güzelce dinlen, düünmemeye çalış.
dediğim gibi hamilesin nasılsa ayrılıcaksın, fazla ödeme yapmaya gerek yok demişlerdir.
bebeğim ve benim için blog yazıyorum... güzel bir hatıra olarak kalıcak :)
ben de bakamıyodum vallal şok oldum, kapattım hemenn
ben de çatlamadım ama iki üç gündür belimde ve karnımda gerilme hissediyorum.. lieraca başlıcam yakında:)
rehavetliyimmm :):):)
valla çok kötü ama resimleri görsennn off dedimmmm
ben de çatlamadım ama iki üç gündür belimde ve karnımda gerilme hissediyorum.. lieraca başlıcam yakında:)
rehavetliyimmm :):):)
valla çok kötü ama resimleri görsennn off dedimmmm
seninki iyi taktik vallaBende tam tersi video bile izledim çook meraklıyım hem korkuorum hem merak ediorum
canım bizim gelinler hep ilk doğuma kolay derler bilmeden gidiyorsun ikinciyi bilerek gittiğin için daha bir tedirgin oluyorsun falan derlersende korku filmi izlemekten korkan ama yinede duramayan yaramaz çocuklar gibisin heee
Neden dövmek istion adamı laaaa
adamın suçu neee?????? hem yoldan çıkar adamı hem de tüm suçu ona at
belin arka kısmında da çatlamalar olabilirmiş... bi de krem sürerken kasıklara doğru sürmek gerekiyor, asıl çatlaklar göbeğin altında oluyormuş çünküm
adamın suçu neee?????? hem yoldan çıkar adamı hem de tüm suçu ona at
kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surda
yok bebem ben almayayım depresyondan zor çıkardım kendimi tekrar sürükleyemem nazik zihnimi
lieraca yı ben ilk aylarda kullandım şimdi doktorun verdiği bir krem var ona devam ediyorum oda bi iyi gibi.... bide bitkisel bir yağa.. benim derim pul pul dökülüyor alttan yeni deri geliyor eşime sordum iyi birşey dedi genişlemesine yardımcı olur alttan gelen deri benimde ona inanmaktan başka çarem yok sağlık bilgisine güvenim sonsuz
yoksam eşin cilthekimi falan mı şekerim
yok canım sağlıkçı tekniker eczanede.. arada onada ilaç yaptırıyorum iyi geliyoryok bebem ben almayayım depresyondan zor çıkardım kendimi tekrar sürükleyemem nazik zihnimi
lieraca yı ben ilk aylarda kullandım şimdi doktorun verdiği bir krem var ona devam ediyorum oda bi iyi gibi.... bide bitkisel bir yağa.. benim derim pul pul dökülüyor alttan yeni deri geliyor eşime sordum iyi birşey dedi genişlemesine yardımcı olur alttan gelen deri benimde ona inanmaktan başka çarem yok sağlık bilgisine güvenim sonsuz
yoksam eşin cilthekimi falan mı şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?