2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surda

moralini düzeltmeye çalışmışşş :

sen o erken doğuma giren kızın eşini görsennn , dışarda ağlıyo hüngür hüngür eşimin omzuna, kızın yanında şaklabanlık yapmadan durmuyodu :)

günlükte yazarım ama blog çok zevkli... bi de masa başındayım ya... bak linki burda :) : anneolucamben hamile olduğumu daha bilmiyodum ama hissetmeye başlamıştım, o zaman başladım yazmaya :)

bi de ben minyon değilim yaaa

ne kremi verdi canım sana doktor??

bel kalça göbek göğüs ama bunlar en önemli yerler bizim için((( bu forumda okumuştum kızın birinin bikini bölgesine kadar içmiş catlaklar(((

off çok fena

bende çatlamadımmm şu anlık bi şey yok

karın bölgesi ve göğüsler dışında çatlayan bi yer oluo mu ? baldırlar falan gibi ?

basen kısmıda çatlıyormuş çok genişlersee daha bizim çatlamamıza vr sanırım inş. olmaz tabi de

ben ona 1 ay önce başladım lieraca ya memnunum şimdilik

yaniiiiiiiii bencede

sanırım eşler hazıra konduğu için kızıyorda olabilrizz

Madecassol canımm...

hiç duymadımm :26:

benim doktorum krem vermedi zeytin badem kakao kullan dedi sadece.

hmm ben de alıcam ama emin olamıyorum... günde bi kere lierac bi kere de zeytin yapı sürerim olmazsa.

Ben zaten krem sürdüm mü yağlı güreşçilere dönüommm

Bulemsu alem kadınsın valla sen yaşlanmazsın canım yaa koptummm
evet yaşlanmam ben hep öyle diyorlar bana nedense

ama o an için o moral beni mutlu etmedi elinden tutup odadan dışarı attım adamı

evet hazıra konuyorlar onlar ağrısız sızısız çıkarıyorlar biz baya bir zor çıkarıyoruz ondan galiba

hiç duymadımm :26:

benim doktorum krem vermedi zeytin badem kakao kullan dedi sadece.

hmm ben de alıcam ama emin olamıyorum... günde bi kere lierac bi kere de zeytin yapı sürerim olmazsa.

canım bu krem lieracdan daha iyimiş gibi geldi bana ben hem lieracı hem dediğim kremi hemde bitkisel yağı üçünüde kullanıyorum sende bidene istersen dediğim kremi devlet ödüyor

canlar ben kaçtım hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmmmm haftaya nasipse görüşürüzzzz hoşçakalınnnnnnnnnn

banada 1 kilo kıymaaaaa

evettttttt kakao yağı kokuo
sende diodun ya ben esmeriyim çikolatayım die ee tam senlik
kremin adını hep unutuorum:44:

ya 2 hafta eşimin yanında olucam ya, zeytinyağı salata gibi kokuyo, kullanmak istemiyorum onun yanındayken...daha doğrusu onun yanında krem kullanmak istemiyorum :) adını hatırla yaz bana :)bi de ona bakıyım :)

ayy dün mesaj çektim ya.... bi kaç muhabbetten sonra "bebeğim ben sana kıyamıyorum hamileyken" demez mi "yapma nolur kıy yaaaa olmaz ama , kapa gözlerini kıy bana" diyorum koptuk gülmekten

ama burda eşinin hiç biiirr suçu yok

hmm tamam anladım canım.

iyi haftasonlarııı :)

ohhhhhhh ne güzel dimiiii

iyi akşamlar iyi haftasonları kuzuuuuu

kız adam napsın... çocuk gibiler zaten, dünyadan haberleri yok...

özledimmmmm çok özledimmmmmmmmmmm
valla hayal etmedim aslında o an ne yapsa suç olur benim ruh halimlehormanlar tavan yapıyor son defa
özlersin tabi canım insan sevdiğini özlemez mi hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…