2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım benım üzme kendını sonra bak bebısınde hısseder sen elınden gelenı yap bı konus bakalım gerısını bosver hayırlısı olsun

rabbim rahmet eylesin dedeciğinee kuzum...

eğer feys açarsanız bende katılırım..burdaki paylaşımın biteceğini sanmıyorum...zaten iş yerlerinin çoğunda feys yasak...burdan muhabbete devam ederiz...feysten paylaşım daha şahsi olur...ve fotolarımızı falan göndeririz..kapalı grup olacagı için sorunda olmaz

oğlum olsaydı adını cihan koyacaktım cihan cihan olacaktı ama eşim bana saçmalama fatma dedi
yokk gı oluymu hiç cihan cihann..eşin haklı..bizim ortaokulda bi yıldırım yıldırım vardıı

oyy haticem kıyamam sana..dua ediyorum bebeğim snein için...çok sıkma canını emi...biliyorum zor ama...vicdansız adamlar...

Bende kaım annesiyim inş.bebeğimin tahmini doğum tarihi 5 kasım:)
hoşgeldin canım..burdaki 6.anne oldun...5 kasımda bebeğini kucagına alacak olan...cinsiyetiniz ne?

ya çok üzüldüm...nasıl bi olaydır bu..kim verecek bunun vebalini..gerizekalılar iyi bişey yaptık sanıyorlar...

niş. canım arkadaş kolay oldu çok çok zor değildi dedi, bebek çıktıktan sonra içindekilerin çıkması zormuşşş :18:

ay ayyyyy çok keyfili gördüm sizii

dün aysun bugün sen.....
canım bi konuş bakalım nolucak... hemen karamsar olma.

canım benım üzme kendını sonra bak bebısınde hısseder sen elınden gelenı yap bı konus bakalım gerısını bosver hayırlısı olsun

bişey değişmeyecek biliyorum.. üzüldüğüm ben parası az vs seviyordum sorun etmiyordum ama yılda 1 kez yapılan zam bu.. sekretere kriz var demişler dün kızına araba almayı biliyor ama bize gelince kriz... demek ki bana yapacakları zamla ayakta kalıyorlarmış...

saol canım...

Son düzenleme:

bahanelerıde cok hosmus krız her zaman var artık ülkenin gercegı oldu baska yalan uydursunlar emegın hakkı terın kurumadan verılmesıymıs ama bunalr ne anlar

Son düzenleme:
lavinya üzülme canım senden kıskandıkları para bir şekilde çıkar onlardan mutlakasıkma canını rabbim eline geçen paraya bereket versin inşşş
annesininbirtanesi mailine bak

lavinya üzülme canım senden kıskandıkları para bir şekilde çıkar onlardan mutlakasıkma canını rabbim eline geçen paraya bereket versin inşşş
annesininbirtanesi mailine bak

canım hoşgeldinnn

sen hediyeleri 2 ay sonra göndericez demiştin di mii ??:44:

hayatbanagüzel doğumdan sonra çıkan sey neymişş kız ben bilemedim :44:herhalde arkadaşın hemen masadan kalkmak istemişdir benim gibi çocuk çıktı tamma haydi görüşürüz eyvallah demek istemiştirbeklemek gıcık ediyor insanı ama kanama riskine karsı gözetim altında oluyorsun ya arad karnına basılıyor kan pıhtısı kalmasın diye hepsi bu
benim iki doğumdada rahatsız etmedi benim karnıma basmaları ben sadece ayaklanıp evime gitmek istedim tekerleki sandalyey bile zorla oturtdular beni:))
eşim dersen kapının önünde beni bekliyor nedense o an için adamı dövmek geçiyor benim içimden bakalım bunda nasıl olacak

canım yine de sen konuş...
peki zam yapılmayan senden başka kimse var mı?

Çok sıkmışsın canını
haklısın kötü bi durum
iş hayatında çoğu zaman yaşanan sorunlardan bi tanesi maalesefff

Bence en iyisi , önce kendini toparla sonra git konuş kiminle konuşman gerekiosa
sessiz kaldıkça insanın tepesine çıkarlar çünkü..
İnşallah düzelir canım benimm..

bulemsuu bizden kaçamak face grupmu açıyorsunuz yoksa aşkolsun neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…