şu sattan sonra tüm isteğim şevkim kaçtı... kalasım kalmadı burda...
kızlar canım çok sıkkın toparlanmaya çalışıyorum ama malesef yapamıyorum... bu ay zam ayımdı ve zam yapılmadığını gördüm.. işin kötü yanı benle aynı dönem giren arkadaşlara ocakta da yapılmış... şu an sarhoş gibiyim, şuursuzum moralim çok bozuk... konuşmak için bekliyorum ama ağlayacam diye konuşmak istemiyorum... bunun sebebi ne? naptım anlamıyorum iyi dedikçe insan kötüleşir mi? kendimi kaybettim artıkkk yaaaaaa... kendimde değilimmmmmmmmmmmmmmm...
size yazmayım demiştim ama yazayım dün iş arkadaşımın akrabasının 9 aylık sancıları tutmuş doğuma gitmişler bebek ters mi ne olmuş kanala sıkışacağı belli olduğu halde dr sezaryana yasaktan ötürü almamış bebek ölmüş
off yaa yazık cok üzüldüm basbakan alsın üstüne veballeri bakalımbısey yapılcaksada boyle olmaz yanı ınsan canın bu yaa
off yaa yazık cok üzüldüm basbakan alsın üstüne veballeri bakalımbısey yapılcaksada boyle olmaz yanı ınsan canın bu yaa
arkadaşıma sordum hangi hastane diye soramadım ziyarete gidince sorarım dedi ama keçiörende bir hastane dedi öğrenince söylerim
maddi kısmını geçtim ben böyle bilinçsiz bir gençliğe tahammülsüzüm canım düzgün eğitim alacağından, doğru düzgün bir sağlık hizmeti alacağından, haklarının korunacağından ve vatanının ne halde olduğu belli olmayışından ötürü böyleyim iyice sinirlerim geriliyor. günah diye düşünüyorum tabi Rabbim bilir em güzelini, yarın ne olacağını ama gidiş kötüye doğru bu belli...
aa rüya deyince aklıma geldi sabah banyoda elimi yüzümü yıkadım cildimi temizleyeceğim oğlumla konuşuyorum o ara bulemsu teyzenin oğlu gibi gizem yapma dedim ve devam ediyorum.. aradan 10dakka geçti nazam kılacağım aaa onun kızı olacaktı dedim.. o kadar normal bir şekilde oğlun var gibi konuştum kendi kendime hayır olsun ya annenin yorumuda güzel bu konuda bekleyelim bakalım ney işaret rüyan...
dedemde hep böyle severdi biziözledim onu.. ooo bugün gerindi gerindi meksika dalgaları yaptı resmen döndü seyrediyorum bunu karnımda :) öğretsin teyzesi...
eğer feys açarsanız bende katılırım..burdaki paylaşımın biteceğini sanmıyorum...zaten iş yerlerinin çoğunda feys yasak...burdan muhabbete devam ederiz...feysten paylaşım daha şahsi olur...ve fotolarımızı falan göndeririz..kapalı grup olacagı için sorunda olmazben de öyle diyorum...3.yü bebek kokusunu özlediğimizde yaparız diye :)
yine burdan devam edelim tabii ki... face daha el altında daha çok şey paylaşabiliriz... kapalı bir grup olcak zaten.... tanımadığımız kimseyi almıcaz...
bebekler doğduktan sonra buraya çok giremeyiz ama faceden birbirimizi daha rahat takip edebiliriz, daha çok paylaşım olur.
ee kim yapmak ister bunubulemsucumm??????
günaydın şekercimm... niye uykusuzsun yaaa noldu? ağrın mı var?
maşallah geçmiş olsun...
yokk gı oluymu hiç cihan cihann..eşin haklı..bizim ortaokulda bi yıldırım yıldırım vardııoğlum olsaydı adını cihan koyacaktım cihan cihan olacaktı ama eşim bana saçmalama fatma dedi
kızlar canım çok sıkkın toparlanmaya çalışıyorum ama malesef yapamıyorum... bu ay zam ayımdı ve zam yapılmadığını gördüm.. işin kötü yanı benle aynı dönem giren arkadaşlara ocakta da yapılmış... şu an sarhoş gibiyim, şuursuzum moralim çok bozuk... konuşmak için bekliyorum ama ağlayacam diye konuşmak istemiyorum... bunun sebebi ne? naptım anlamıyorum iyi dedikçe insan kötüleşir mi? kendimi kaybettim artıkkk yaaaaaa... kendimde değilimmmmmmmmmmmmmmm...
hoşgeldin canım..burdaki 6.anne oldun...5 kasımda bebeğini kucagına alacak olan...cinsiyetiniz ne?Bende kaım annesiyim inş.bebeğimin tahmini doğum tarihi 5 kasım:)
size yazmayım demiştim ama yazayım dün iş arkadaşımın akrabasının 9 aylık sancıları tutmuş doğuma gitmişler bebek ters mi ne olmuş kanala sıkışacağı belli olduğu halde dr sezaryana yasaktan ötürü almamış bebek ölmüş
İnanmıyorummm, çoook üzüldüm çoook !!!
bende dün akşam haberlerde izlemiştim kesinleşmiş artık sezeryan yasak !
Ben daha sağlıklı oldğu için normal doğum istiyorum en başından beri
ama kayınvalidem kıyamıo bana "o acıyı çekmene içim elvermez kızım sezeryan olursun" dio
dio daaa, sezeryan tamamen yasaklandıysa böyle bi ihtimalde kalmadı artıkkk
ama ya normal doğuma elverişli olmazsak o zaman ne olacak benim korkum bu ..
canım sezeryan tamamen yasaklanmadı böyle birşeyin imkanı yok zaten yoksa bu iş merdiven altına inerrHastanelere gelen böyle bir genelge emir falan yok geçen bakanıda dinledim tamammen yasaklamak gibi bişey olamaz dedi..sadece kısıtlanacak yani anne normal doğum yapmaya elverişli bir sorun yok ama istediği gibi ben sezeryan olmak istiyorum diyemiycek bu karar doktora kalacak keyfi sezeryanın önüne geçmek istiyorlar hoş keyif millete ait neysee durum böyle yani canımm
ayy ne güzel rabbim sağlıklı bişekilde bizede nasip etsin en hayırlı doğumu bende normal istiyorum inş. kısmetimizde vardır.Ayşe ismide çok hoş nasipse bende kızıma eski isimlerden koymayı düşünüyorum
bebekim yapacağın en iyi iş biran önce stresli ortamdan kendini ve bebeğini çıkarıp kurtarman eve git bi duş al sonra yapmaktan zevk aldığın neyse her ne kafanı meşgul edip seni kötü düşüncelerden alı koyacaksa onu yapinşallah iyi gelir.......
Yeniden taşınır gibiiiii... yeni bir yere alışır gibiiii... yeni doğmuş bebek gibiiii... olursun diyorlarrrrr biliyorlarrrrrr
Canlarım nasılsınızzzz ne kaynatıosunuz bakıyımmmm ???
Sabahtan beri bu şarkı takıldı dilime yaa
anne olmak ne değişik ne özel bi duygu .. sanki hayata farklı gözlerle bakmaya başladım
eskiden hiç bi şeyin altında kalmayan ben hamileliğimden beri öyle sabırlıyım ki herkese, herşeye..
bazı konularda daha olgun düşünür oldummm
anne olduktan sonra hayata bambaşka bi pencereden bakıcamıza inanıyorumm
Çok özel bi duygu buu
Hastalığımı da yavaş yavaş atlatıyorum
elimden düşmeyen bi ıhlamurum varrEki Görüntüle 459267
veee haftasonunu iple çekiyorum kiiiiiiii aşkımla doya doya gezelimmm
dün aysun bugün sen.....
canım bi konuş bakalım nolucak... hemen karamsar olma.
canım benım üzme kendını sonra bak bebısınde hısseder sen elınden gelenı yap bı konus bakalım gerısını bosver hayırlısı olsun
rabbim rahmet eylesin dedeciğinee kuzum...
eğer feys açarsanız bende katılırım..burdaki paylaşımın biteceğini sanmıyorum...zaten iş yerlerinin çoğunda feys yasak...burdan muhabbete devam ederiz...feysten paylaşım daha şahsi olur...ve fotolarımızı falan göndeririz..kapalı grup olacagı için sorunda olmaz
yokk gı oluymu hiç cihan cihann..eşin haklı..bizim ortaokulda bi yıldırım yıldırım vardıı
oyy haticem kıyamam sana..dua ediyorum bebeğim snein için...çok sıkma canını emi...biliyorum zor ama...vicdansız adamlar...
hoşgeldin canım..burdaki 6.anne oldun...5 kasımda bebeğini kucagına alacak olan...cinsiyetiniz ne?
ya çok üzüldüm...nasıl bi olaydır bu..kim verecek bunun vebalini..gerizekalılar iyi bişey yaptık sanıyorlar...
canım sezeryan tamamen yasaklanmadı böyle birşeyin imkanı yok zaten yoksa bu iş merdiven altına inerrHastanelere gelen böyle bir genelge emir falan yok geçen bakanıda dinledim tamammen yasaklamak gibi bişey olamaz dedi..sadece kısıtlanacak yani anne normal doğum yapmaya elverişli bir sorun yok ama istediği gibi ben sezeryan olmak istiyorum diyemiycek bu karar doktora kalacak keyfi sezeryanın önüne geçmek istiyorlar hoş keyif millete ait neysee durum böyle yani canımm
Hmmm şimdi anladımmm
Ben en başından beri normal doğumdan yanayım zaten
sezeryande sağlıklı olmuyor, bi nevi ameliyat olup çıkıyorsun
ama normal doğum her açıdan çok sağlıklı
inşallah bi pürüz olmazda bizlerde kolayca normal doğumla, sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi..
bişey değişmeyecek biliyorum.. üzüldüğüm ben parası az vs seviyordum sorun etmiyordum ama yılda 1 kez yapılan zam bu.. sekretere kriz var demişler dün kızına araba almayı biliyor ama bize gelince kriz... demek ki bana yapacakları zamla ayakta kalıyorlarmış...
saol canım...
niş. canım arkadaş kolay oldu çok çok zor değildi dedi, bebek çıktıktan sonra içindekilerin çıkması zormuşşş :18:
ay ayyyyy çok keyfili gördüm sizii
lavinya üzülme canım senden kıskandıkları para bir şekilde çıkar onlardan mutlakasıkma canını rabbim eline geçen paraya bereket versin inşşş
annesininbirtanesi mailine bak
Hmmm şimdi anladımmm
Ben en başından beri normal doğumdan yanayım zaten
sezeryande sağlıklı olmuyor, bi nevi ameliyat olup çıkıyorsun
ama normal doğum her açıdan çok sağlıklı
inşallah bi pürüz olmazda bizlerde kolayca normal doğumla, sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi..
inşallah canımmm doktorumuz bu noktada çok önemli inşallah güzel sağlıklı kararlar verirler o an bizim için
niş. canım arkadaş kolay oldu çok çok zor değildi dedi, bebek çıktıktan sonra içindekilerin çıkması zormuşşş :18:
canım ben mümkün oldukça ne doğum hakkında bişey öğrenmeye çalışıyorum nede doğum hikayeleri dinliyorum bence bilmeden gitmek daha iyi ben heyecanlı bir tipiim çok heyecanlanınca zangır zangır titriyorumo yüzden bu konuda cahil olmayı yeğliyorumm kendi adıma
bişey değişmeyecek biliyorum.. üzüldüğüm ben parası az vs seviyordum sorun etmiyordum ama yılda 1 kez yapılan zam bu.. sekretere kriz var demişler dün kızına araba almayı biliyor ama bize gelince kriz... demek ki bana yapacakları zamla ayakta kalıyorlarmış...
saol canım...
hayatbanagüzel doğumdan sonra çıkan sey neymişş kız ben bilemedim :44:herhalde arkadaşın hemen masadan kalkmak istemişdir benim gibi çocuk çıktı tamma haydi görüşürüz eyvallah demek istemiştirbeklemek gıcık ediyor insanı ama kanama riskine karsı gözetim altında oluyorsun ya arad karnına basılıyor kan pıhtısı kalmasın diye hepsi bu
benim iki doğumdada rahatsız etmedi benim karnıma basmaları ben sadece ayaklanıp evime gitmek istedim tekerleki sandalyey bile zorla oturtdular beni:))
eşim dersen kapının önünde beni bekliyornedense o an için adamı dövmek geçiyor benim içimden bakalım bunda nasıl olacak
bulemsu.. esra.. sizler nereye kayboldunuz bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?