kizlar ne konusuyosunuz bende geldim.kocisler evde yok galiba benimki evde yok da
sahinus peki ya buna ne demeliteyzemin arkadaşları vardı,bunlar iki kardeşEMPE ve KİRPİNAZ
Yok ben modern olsun diye abirik gubirik isimlere karşıyım kızlarda bu çok oluyor özellikle ben klasikçiyim aslında kızlarda neva yasemin leyla gibi isimleri severim mesela zeynep ide severdim ama elimü sallasam zeynep e denk geliyor annemle babam öğretmen hala babişin sınıfında 3- 5tane su lu isim var irem su -pelin su vs vs zeyneplerde bir yedi yıl sonra öyle olacak bir de duru lar kızım olursa zeynep ve duru ismini koymuyacam sınıfta lakap takarlar 2. Zeynep büyük zeynep kumral zeynep gibi istemem öyle kızılay dağıtıyormuş gibi isim
Yok ben modern olsun diye abirik gubirik isimlere karşıyım kızlarda bu çok oluyor özellikle ben klasikçiyim aslında kızlarda neva yasemin leyla gibi isimleri severim mesela zeynep ide severdim ama elimü sallasam zeynep e denk geliyor annemle babam öğretmen hala babişin sınıfında 3- 5tane su lu isim var irem su -pelin su vs vs zeyneplerde bir yedi yıl sonra öyle olacak bir de duru lar kızım olursa zeynep ve duru ismini koymuyacam sınıfta lakap takarlar 2. Zeynep büyük zeynep kumral zeynep gibi istemem öyle kızılay dağıtıyormuş gibi isim
Kirpinaza bayıldım kokarcagül fln mı koysam çokgaz şişkinliği yaptırıyor benimki
benimki henüz gelmedi bekliyorum.sen yurtdışındaydın dimi ?
evet canim ama bu aralar kesin donus fikrimiz var duramiyoruz burda
aynen bende zeynep ismini cok severim hatta kizim olursa koymak istiyorum ama zeynepte cok fazla ya sanki bu seneler daha bi popiler oldu elif ismine yonelmeye basladim
bu arada benim geceleri ateşim çok yükseliyor tamam havada çok sıcak ama buz aküsüyle serinliyorum 3-4 gündür.sizde böyle bişey var mı ?
mrb kıslarr benide kasım 2012 anneleri listesine eklermisiniz bende ikinci aşılamanın sonunda şükür hamiş kaldım tahmini doğum tarihimiz 26kasım inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız ve Rabbim olmayanlarada hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşş
Hoşgeldin hayırlı olsun bildiğim kadarıyla ay she ekliyor listeye
h.b canım tşk ederim ay_she gelince ekler o zaman :) ne kadar sessiz burası yahu uyuyomuyuz hamişlerr
Biz sabah 9 akşam 6 çalışıyoruz bu akşam nöbetçiyim :))
mrb kıslarr benide kasım 2012 anneleri listesine eklermisiniz bende ikinci aşılamanın sonunda şükür hamiş kaldım tahmini doğum tarihimiz 26kasım inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız ve Rabbim olmayanlarada hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşş
kuzum 7+4te(sata göre, ultrasona göre 6+4 8mm bizim kuzu:)kızlar kalp atışı için gittiginizde bebekleriniz kaç günlükken kaç mm di ???
ne demek kuzumm rica ederimm:)Canim cok tesekkur ederim mart 1 de hamile kaldim erkek kiz farketmez tabii ama ilk bebegim yinede merak ediyor insan zaman ayirdin benim icin tekrar tesekkurler :)
yaaa çok güldümm kirpinazz ne yaaaaaaaaaaaaaaasahinus peki ya buna ne demeliteyzemin arkadaşları vardı,bunlar iki kardeşEMPE ve KİRPİNAZ
merhaba arkadaşlar..bugün 2.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim..2.yi kesinlikle düşünmüyordum ama kaza kurbanı oldum galiba.mutlu olmak istiyorum ama şu an için olamıyorum..ben ve 2.çocuk hayal bile edemiyorum..oğlum yaramaz değildi ama yinede tek çocukta kararlıydım..ne olacak bilmiyorum..Allah hayırlısını versin..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?