2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

esaslı hatunsun sahinus.bende zeynep i severim ama dediğin gibi kızılay muhabbeti :) iyice araştırırız yaa.ben bakıyoprum bazende bazı isim diline bile yakışmıyor hepsinden önemlisi anlamlı olmalı.

aynen bende zeynep ismini cok severim hatta kizim olursa koymak istiyorum ama zeynepte cok fazla ya sanki bu seneler daha bi popiler oldu elif ismine yonelmeye basladim

bu arada benim geceleri ateşim çok yükseliyor tamam havada çok sıcak ama buz aküsüyle serinliyorum 3-4 gündür.sizde böyle bişey var mı ?

mrb kıslarr benide kasım 2012 anneleri listesine eklermisiniz bende ikinci aşılamanın sonunda şükür hamiş kaldım tahmini doğum tarihimiz 26kasım inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız ve Rabbim olmayanlarada hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşş

Hoşgeldin hayırlı olsun bildiğim kadarıyla ay she ekliyor listeye

merhaba arkadaşlar..bugün 2.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim..2.yi kesinlikle düşünmüyordum ama kaza kurbanı oldum galiba.mutlu olmak istiyorum ama şu an için olamıyorum..ben ve 2.çocuk hayal bile edemiyorum..oğlum yaramaz değildi ama yinede tek çocukta kararlıydım..ne olacak bilmiyorum..Allah hayırlısını versin..:44:

mrb aybuke bende senın gıbıyım aynen 2. asılamamda hamıle kaldım ve 25 kasıma denk gelcek kısmet olursa bu arada senın nası gıdıo keseyı gordunmu kalp sesını duydunmu canım ben henuz duyamadım ve ne zamana gıtsem dra dıe kararsızım

kızlar kalp atışı için gittiginizde bebekleriniz kaç günlükken kaç mm di ???
kuzum 7+4te(sata göre, ultrasona göre 6+4 8mm bizim kuzu:)

Canim cok tesekkur ederim mart 1 de hamile kaldim erkek kiz farketmez tabii ama ilk bebegim yinede merak ediyor insan zaman ayirdin benim icin tekrar tesekkurler :)
ne demek kuzumm rica ederimm:)

sahinus peki ya buna ne demeliteyzemin arkadaşları vardı,bunlar iki kardeş EMPE ve KİRPİNAZ
yaaa çok güldümm kirpinazz ne yaaaaaaaaaaaaaaa

oğlun kaç yaşında canım? yaa üzme kendini. oğlunada kardeş gelmişş olur ne güzell allahtan hayırlısı

maşallah kızlar ne kadar yazmışsınız oku oku bitiremedim
bugün itibariyle bulantım bayağı azaldı, artık yemekleri daha rahat yiyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…