kızlar yanımda stajer vardı işleri öğretiyordum açamadım neti
teşekkür ederimmm tatşımm
çok güzeller yerinn kızınıı
sağol bitanemmm evett 2+1 olacağızz
canım geçmiş olsun iyi haberlerle gel, telaşa kapılma hemen yorgunluk yapmıştırr
aminn tatlımmm çok sağulun kızlarrrrrrrrrrr
hayır canım soyulma yok
ya kızlar ara ara depresif sıkıntılar sizlerde yaşıyormusunuz ya ben bazen çok durgunlaşıyorum saçma sapan düşüncelere boğuluyorum zorlanıyorum kendimi bu durumdan çıkarmaya enerjim bazen hiç yokmuş gibi tamamen depresif insan moduna dönüyorum üfffffffffbu halime gıcık oluyorummmmmmmmm hormonlar alacağınız olsun sizinnnnnnnnn
esraaa anladık 4 kez paylaşma şu yazıyııııı
kızlar benim karnım çok gerildi yaaa korkarım çatlıcammm:18::18:
oooo arkadaşım nice mutlu seneleree..
Umarım eşin çok güzel bir sürpriz hazırlamıştır 3 kişi kutlarsınız bu sene yıldönümünüzü
bulemsu bugün gelecekti, belki annesinde kalmaya karar vermiştir.
sağol canım. evet dün burda çok yoruldum, çok terledim, akşam duş alıp koltukta uyuya kalmışım.( eşim yemek yapmayı seviyor, mutfağıda kirletmiyor :))
bugünde biraz yoğunluk var, idare etmeye çalışıyorum. eşim annesinin adını koymamızı istemiyor, kendi araştırıyor bakalım bulabilecek mi bişiler
sizde şimdilik konu kapanmış gibi sanırım okudum canım. inşallah gönlüne göre olur.
beysal eşine maşallah diyim ne güzel düşünmüş, bu arada geçmiş olsun, yorgunluktan olmuştur, iyidir oğlun annesi.
esra hadi az kaldı, size çok iyi gelecek bu beraberlik, temelli kavuşursunuz inşallah.
arcak oğluna geçmiş olsun canım. dediğin gibi yazın hastalık daha zor oluyor.
applepay iyi tatiller canım, ben almıştım mayo, baya rahat ediyorum, karnımın görünmesini istemiyorum. inşallah bulursun gönlüne göre bişi.
merwecik canım gözün aydın bulmuşsun incilerini :)))
hayatbanagüzel şimdiden tebrik ederim yıldönümünüzü, bizimki bebişin doğumuna denk gelebilir :))
aysuncum günaydın, gitmek zorunda değilsin eşinin memleketine gerçekten uzak(
canım kadınlar kulubunude öğretseydin
hımmmmm benimki pul pul dökülüyor yawsssçok çatlamasak bari
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım örgü öğrendim işte çat pat onu yapıyorumne güzel uğraşlar bulmuşsun canım ben daha hiçbirini düşünmüyorum paylaş mutlaka şeker bizede fikir olur enazından
canım sürekli kendine bi uğraşı bul...
ben bu ara en çok hastane odası, eve gelen misafirler ve mevlüd için yapacaklarımı düşünüyorum programlıyorumtoparlarsam sizle paylaşıcam inşallah :):)
Canım ben hamileliğin basından beri degişik zamanlı olarak kullandıklarım
1- badem yağı
2- kakao yağı
3- kayısı yağı
4- bebe yağı
5- zeytin yağı
6- nemlendirici krem
7- lierac çatlak önleyici krembunlara rağmen yanlarda çatlama devam ediyor
ayy deme öyle demee çatlamıycazz oh ohh de
hahaaakız örgü deyince bende başladımmmaynen senin gibi ilk önce bir söktümm sonra yine başladım şuan iyi bakalım
hımmmmm benimki pul pul dökülüyor yawsssçok çatlamasak bari
canım sürekli kendine bi uğraşı bul...
ben bu ara en çok hastane odası, eve gelen misafirler ve mevlüd için yapacaklarımı düşünüyorum programlıyorumtoparlarsam sizle paylaşıcam inşallah :):)
ufff napıyım kuşum yaaaa mesaj gitmeyince 50 defa basıyorum cevap ver kısmına böyle bi sürü arka arkaya çıkıyo işte
sen doğuştan çatlaksın, vücudun çatlamış çok mu hihohoho:118: :118:
kız olsaydı öğretecektimm de erkek altemur muş adı da güzel isim aslnda ben bir düşüneyim
ayy deme öyle demee çatlamıycazz oh ohh de
inşallah canım çatlamıycaz yehuuuu
hahaaaolsun şeker yap sök öğrencez bu işi ben öyle bir süveter bitirdim şimdi sıra yelekte ama güzel uğraş terapi gibiii aynııı
hadi ya sende başladımmı çatlak :18:
ben lieractan 3 tüp daha sipariş verdimumarım işe yarar bugünde kakao yağı bebe yağı alıcam
ne basıon 50 nerye basıon öyleeee
he yaaa çatlamayalım yinede bebişkommm
altemur mu söylemesi bilem zorrrr
kızlar hızlıal.com da bebek ana kucağına bakmıstınız değil mi baya ucuz ya 60 lira kafam karıştı:26:
Canım o zaman yapacak bişey kalmamış tatlım, yapından çatlamışsın sen..ama çok belli olmaz korkma belki bu aydan sonra bizimde başlaycak bakalım..
vayy çözmüşsün olayıben yelek örüyorum bakalım bir sürü örgüsüde olacak ama napimm ben örmekk istedimm, çok güzel bir sıra örüyorum amanda aman yakışıklı oğlum diyip bir sıra daha örüyom eş,me gösteriyom felan eşimde görmemişin oğlu olmuş tutmuşşş pipisini koparmışş diyo manyakk
karizmatik ama yaa, çocukta karizmatikkk bişiiii belkim ona benzer
bencede iyi bende düşünmedim değil ama kullanan var mı ki ?
anlamı ne acaba :26: değişik bir isim senin begenmen daha önemli tabi
kızlar yaa şimdi benim doguma 5 ay mı var 4 ay mı var kafam karıstı 20 haftalıgım ya 40 haftada tamamlanıyorsa 5 ay oluyor dımı:44:
yok canım henüz çatlamadım sadece derim dökülüyor :44::44::44:
sorma sorma ben de ilk başladım örgüye diyorum ki "hımmmmmmmm sanki annesi örgü bilmiyor diye süveteri olmayacakmıymış kızımın annesii napar eder yinede yaparrr"eşim kopuyor danasına varda kocasına yok örgü şimdiden atıldı papuç dama
hadi ya sende başladımmı çatlak :18:
ben lieractan 3 tüp daha sipariş verdimumarım işe yarar bugünde kakao yağı bebe yağı alıcam
[/B]
vayy çözmüşsün olayıben yelek örüyorum bakalım bir sürü örgüsüde olacak ama napimm ben örmekk istedimm, çok güzel bir sıra örüyorum amanda aman yakışıklı oğlum diyip bir sıra daha örüyom eş,me gösteriyom felan eşimde görmemişin oğlu olmuş tutmuşşş pipisini koparmışş diyo manyakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?