teşekkür ederimm tatlımmmmzaman hızlı geçiyor valla,
bu sefer ben bişi yapsam dedim ama oda yaparsa çakışıcakk, hfta içi burada bir restaurant
aaaa kızlarrr sıze sölemeyı unuttum ıncı setımı kaybetmıstım ya buldum bılıyomusunuz onu cöpe attıgımdan okdr emındımkı salaklıgıma yanıyodum
gecen odamızı duzeltırken esıme dedım su valızı bı ac ıcınde ne var bakalım dedım actık ıcınden kucuk bı bavul daha cıktı onuda actık ıcınden ıncımın oldugu kutu cıktı yaa :)) okadar ıyı saklamısımkı dusunun ben bıle bulamıyorum:)))
Aman aman sağlıklı olsunda vursun ben razıyım.. Birde babasına hissettirsin vurduğunu artık daha bir tadından yenmez olacak
günaydın canım bi rahat bırakmadılar bugünde beni giremedim topiğeşükür iyi olmaya çalışıyoruz bebekimmm sabah bende kramplara merhaba dedim acil kalsiyumu arttırmalıyım
bulemsumm nerde bugun kızlarr haberiniz varmı?
burcum canım biraz önce yazmayı unuttum...dün çok yoruldum demiştin...iyimisin şimdi...kocacıgının ellerine sağlık....
siz isim konusunu naptınız? vuslat teyzenin adını koyuyormusunuz?
uzun bir zamandan sonra merhaba kızlar...
dün sağlık ocağında aşımı oldum vurulurken ağrı yokta bugün kolum ağrıyor ya sanki bir yerin morarır bastırınca ağrır ya o tarz..gecede yatamadım döndükçe iğne yeridi acıdı..
bugün sevgili görümcem doğuruyor anlatmıştım ya size hani şu ismini cemre koyacaz biz diyenismimizi çalan sabah gidec ekti doğuma ne aradım ne sordum işlerimi halledip öğlen gidecem gıcıklığına
canım kramplar içi bol su !
uzun bir zamandan sonra merhaba kızlar...
dün sağlık ocağında aşımı oldum vurulurken ağrı yokta bugün kolum ağrıyor ya sanki bir yerin morarır bastırınca ağrır ya o tarz..gecede yatamadım döndükçe iğne yeridi acıdı..
bugün sevgili görümcem doğuruyor anlatmıştım ya size hani şu ismini cemre koyacaz biz diyenismimizi çalan sabah gidec ekti doğuma ne aradım ne sordum işlerimi halledip öğlen gidecem gıcıklığına
hoşgeldin canım..
geçmiş olsun...
boşver hem doğumunu yapsın sonra gidersin...
aynen canım suyu arttırmaya çalışıyorumm
göze göz dişe dişoda iyimiş şeker
hayatbanagüzel canımm nice mutlu seneleree inşallahh tebrikler
aynen kızlar..gıcıklık yapayım birazzaten kalktık kahvaltı yaptık kızımla evi topladım falan..yoruldum şimdi bir gireyim kk ya dedim...birzdan kızımı giydiririm sonrada sallana sallana giderim arabayla zaten yakın hastane bana
aynen kızlar..gıcıklık yapayım birazzaten kalktık kahvaltı yaptık kızımla evi topladım falan..yoruldum şimdi bir gireyim kk ya dedim...birzdan kızımı giydiririm sonrada sallana sallana giderim arabayla zaten yakın hastane bana
ya kızlar ara ara depresif sıkıntılar sizlerde yaşıyormusunuz ya ben bazen çok durgunlaşıyorum saçma sapan düşüncelere boğuluyorum zorlanıyorum kendimi bu durumdan çıkarmaya enerjim bazen hiç yokmuş gibi tamamen depresif insan moduna dönüyorum üfffffffffbu halime gıcık oluyorummmmmmmmm hormonlar alacağınız olsun sizinnnnnnnnn
günaydın canımm... benimki de saat 6dan sonra başladı :) deli kızım benimm yaaa nasıl vuruyo hadi kalk hadi kalk diye
dün kız kardeşim de denedi, elini karnımda nereye koyarsa bebek oraya gelip tekme atıyo :) çok eğlendiler maşallah
esraaa anladık 4 kez paylaşma şu yazıyııııı
kızlar benim karnım çok gerildi yaaa korkarım çatlıcammm:18::18:
Canim ben de o durumdaydim.aslinda oyle basta olumsuz dusuncelerle basladi sonra hormonlarinda etkisiyle kendimi depresyonun ortasinda buldum.çırpındım cıkmak icin ama cok gecti simdi hem psikologa gidiyorum hem ilac tedavisi goruyorum.demem o ki sakın aklınıza olumsuz bi dusunce getirmeyin.cunku o ilk adimi oluo.sonrasi daha beter.hep pozitif dusunuz bugun hersey guzel olacak.kendimi cok iyi hissediyorum veya gunluk olaylara sozlere kulaklarinizi tikayin.
Cunku ben su an onun pismanligini yasiyorum.sakin hic bisey icin uzmeyin kendinizi.
Bu kızlar bir alem vallahi çok yaramaz olacaklar canım
Canım bebek yağı sürdün mü sen hiç..gerildi diye çatlama olur diye düşünme hemen olmayadabilir sonuçta..
Canım ben hamileliğin basından beri degişik zamanlı olarak kullandıklarım
1- badem yağı
2- kakao yağı
3- kayısı yağı
4- bebe yağı
5- zeytin yağı
6- nemlendirici krem
7- lierac çatlak önleyici krembunlara rağmen yanlarda çatlama devam ediyor
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
cok gecmıs olsun umarım onemlı bısey deıldır ıyı haberlerını beklıyoruz
günaydın kızlar
sizi karnınızdakıler uyutmadı benı de oglus yavrum hafıf rahatsızdı zaten dun gece atesı 39 a cıktı kalktık oturduk üsütnü soydum ilaç verdim düşünce gerı yattık eşimde nöbetteydı yazın hastalık da ayrı bı zor oluyo valla
bacagımda cok kötüydü dün aksam magnezyum aldım bugun ıyı gıbıyım bakalım
benım kız pıt pıt atıyo kızlar hıckırık tuttu yavrumu
Kocamaaaan GÜNAYDINNNN diyorum şekerlerimmm
Ne var ne yok buralardaaa ?
Hepiniz iyisiniz, hoşsunuz, keyfiniz yerinde di miii ?
Ben bu cumartesi istanbul'umu kısa süreliğine terki diyar ediorummm
yanii aşkımla bol dinlenmeli, yüzmeli, gezmeli bi tatil bizi bekliooo
O yüzden harıl harıl bu hafta işlerimi toparlama çabasındayımm:126:
Bi sürü eksik var en başta hamile mayosu:44:
ha bi de mayo mu bikini mi o dert var
her sene koştura koştura tatil alışverişi yapan ben bu sene kal geldi sankii
cokta az zamanım kaldı bu hafta yoğun bi koşuşturmaca yaşıorum anlayacagınız
Dün akşam dışarı alışveriş niyetiyle çıkıp elimizde bununlaaaaaa
Eki Görüntüle 461142
ve bununlaaa
Eki Görüntüle 461143
geri döndükkkk
SAĞOL TEYZESİ...NAPCAN İŞTEE BEBEĞİM..DEDİĞİN GİBİ ONLARDA ONUN ANASI BABASI ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ...EŞİNDE ANLIYORDUR SENİ ORDAKİ HUZURSUZLUGUNU GÖRÜYORDUR AMA KABUL ETMEK ÇOK ZOR...İNSAN AİLESİ SÖZ KONUSU OLUNCA TÜM GARDINI ALIYOR...
SİZEDE AFİYET OLSUNNN KUZUCUMMMMMM
NİCE SENELERE HAYATIMMMMMMMBU SENE PİPİLOŞTAA EŞLİK EDECEKK SİZEEEE
kızlar günaydın dün akşam mutlu mutlu yazarken bugün çok kötüyüm sabah kalktım biraz kanamam vardı çok azdı ama endişeliyim doktorumu aradım bir doktora görün dedi bakalım birazdan gidicem doktora ne olur dua edin bana oğluma bişey olmasın çok korkuyorum
günaydın canımmm... biz de yapıcaz şimdi :) afiyet olsunn :)
günaydın şekerim benimmmm :)
günaydın canımmm.... daha nice yıl dönümlerine inşallahhhh :)
oyoyyyy ben de akşehire pek gitmek istemiyorum ama söylemiyorum.. bi kere de o mutlu olsun istiyorum... beni de götürmek istiyo çünkü büyük bir heyecanla... orayı sevdirmeye çalışıyo, ailesiyle zaman geçirmemi istiyo...bi kaç gün sabredicem. sırf o mutlu olsun diye ordaykem mutlu olmaya çalışıcam... napalım
canım peki derinde soyuluyormu pul pul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?