2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
teşekkür ederimm tatlımmmm zaman hızlı geçiyor valla,

bu sefer ben bişi yapsam dedim ama oda yaparsa çakışıcakk, hfta içi burada bir restaurant

oooo arkadaşım nice mutlu seneleree..
Umarım eşin çok güzel bir sürpriz hazırlamıştır 3 kişi kutlarsınız bu sene yıldönümünüzü

ben de tek taşımı bulabilsem keşkemmm

Aman aman sağlıklı olsunda vursun ben razıyım.. Birde babasına hissettirsin vurduğunu artık daha bir tadından yenmez olacak

günaydın canım bi rahat bırakmadılar bugünde beni giremedim topiğe şükür iyi olmaya çalışıyoruz bebekimmm sabah bende kramplara merhaba dedim acil kalsiyumu arttırmalıyım

canım kramplar içi bol su !

bulemsu bugün gelecekti, belki annesinde kalmaya karar vermiştir.

sağol canım. evet dün burda çok yoruldum, çok terledim, akşam duş alıp koltukta uyuya kalmışım. ( eşim yemek yapmayı seviyor, mutfağıda kirletmiyor :))

bugünde biraz yoğunluk var, idare etmeye çalışıyorum. eşim annesinin adını koymamızı istemiyor, kendi araştırıyor bakalım bulabilecek mi bişiler

sizde şimdilik konu kapanmış gibi sanırım okudum canım. inşallah gönlüne göre olur.

beysal eşine maşallah diyim ne güzel düşünmüş, bu arada geçmiş olsun, yorgunluktan olmuştur, iyidir oğlun annesi.

esra hadi az kaldı, size çok iyi gelecek bu beraberlik, temelli kavuşursunuz inşallah.

arcak oğluna geçmiş olsun canım. dediğin gibi yazın hastalık daha zor oluyor.

applepay iyi tatiller canım, ben almıştım mayo, baya rahat ediyorum, karnımın görünmesini istemiyorum. inşallah bulursun gönlüne göre bişi.

merwecik canım gözün aydın bulmuşsun incilerini :)))

hayatbanagüzel şimdiden tebrik ederim yıldönümünüzü, bizimki bebişin doğumuna denk gelebilir :))

aysuncum günaydın, gitmek zorunda değilsin eşinin memleketine gerçekten uzak (

uzun bir zamandan sonra merhaba kızlar...
dün sağlık ocağında aşımı oldum vurulurken ağrı yokta bugün kolum ağrıyor ya sanki bir yerin morarır bastırınca ağrır ya o tarz..gecede yatamadım döndükçe iğne yeridi acıdı..
bugün sevgili görümcem doğuruyor anlatmıştım ya size hani şu ismini cemre koyacaz biz diyen ismimizi çalan sabah gidec ekti doğuma ne aradım ne sordum işlerimi halledip öğlen gidecem gıcıklığına

hoşgeldin canım..
geçmiş olsun...
boşver hem doğumunu yapsın sonra gidersin...

canım kramplar içi bol su !

aynen canım suyu arttırmaya çalışıyorumm

göze göz dişe diş oda iyimiş şeker

hayatbanagüzel canımm nice mutlu seneleree inşallahh tebrikler

hoşgeldin canım..
geçmiş olsun...
boşver hem doğumunu yapsın sonra gidersin...

aynen canım suyu arttırmaya çalışıyorumm

göze göz dişe diş oda iyimiş şeker

hayatbanagüzel canımm nice mutlu seneleree inşallahh tebrikler

aynen kızlar..gıcıklık yapayım biraz zaten kalktık kahvaltı yaptık kızımla evi topladım falan..yoruldum şimdi bir gireyim kk ya dedim...birzdan kızımı giydiririm sonrada sallana sallana giderim arabayla zaten yakın hastane bana

zaten kendi derdindedir o da canım.. yokluğunun farkında değildir... Sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini.

zaten kendi derdindedir o da canım.. yokluğunun farkında değildir... Sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini.

ya kızlar ara ara depresif sıkıntılar sizlerde yaşıyormusunuz ya ben bazen çok durgunlaşıyorum saçma sapan düşüncelere boğuluyorum zorlanıyorum kendimi bu durumdan çıkarmaya enerjim bazen hiç yokmuş gibi tamamen depresif insan moduna dönüyorum üfffffffff bu halime gıcık oluyorummmmmmmmm hormonlar alacağınız olsun sizinnnnnnnnn

esraaa anladık 4 kez paylaşma şu yazıyııııı

kızlar benim karnım çok gerildi yaaa korkarım çatlıcammm :18::18:

Canim ben de o durumdaydim.aslinda oyle basta olumsuz dusuncelerle basladi sonra hormonlarinda etkisiyle kendimi depresyonun ortasinda buldum.çırpındım cıkmak icin ama cok gecti simdi hem psikologa gidiyorum hem ilac tedavisi goruyorum.demem o ki sakın aklınıza olumsuz bi dusunce getirmeyin.cunku o ilk adimi oluo.sonrasi daha beter.hep pozitif dusunuz bugun hersey guzel olacak.kendimi cok iyi hissediyorum veya gunluk olaylara sozlere kulaklarinizi tikayin.
Cunku ben su an onun pismanligini yasiyorum.sakin hic bisey icin uzmeyin kendinizi.

Bu kızlar bir alem vallahi çok yaramaz olacaklar canım

esraaa anladık 4 kez paylaşma şu yazıyııııı

kızlar benim karnım çok gerildi yaaa korkarım çatlıcammm :18::18:

Canım bebek yağı sürdün mü sen hiç..gerildi diye çatlama olur diye düşünme hemen olmayadabilir sonuçta..

çok geçmiş olsun canım bende başlarda yoğun yaşadım ilaç kullanmak zorunda kaldım hala çevremdeki olumsuzlukları dinlemem haberleri bile daha yeni parça parça bakıyorum haklısın düşünmemek gerek ama bazen farkında olmadan bi bakmışsın etkilenmiş oluyorsun çevreden hatta çok komikya haftasonu doktorda sıra beklerken karnı iyice büyümüş hatunları gördüm onları seyrediyordum farkında olmadan etkilenmişim hemen ruhsal olarak hissettiriyor kendini sonra toparladım kendime çok güldüm dediğin gibi "hoş geççç hayatttt" demek gerek

Bu kızlar bir alem vallahi çok yaramaz olacaklar canım

Canım bebek yağı sürdün mü sen hiç..gerildi diye çatlama olur diye düşünme hemen olmayadabilir sonuçta..

Canım ben hamileliğin basından beri degişik zamanlı olarak kullandıklarım

1- badem yağı
2- kakao yağı
3- kayısı yağı
4- bebe yağı
5- zeytin yağı
6- nemlendirici krem
7- lierac çatlak önleyici krem bunlara rağmen yanlarda çatlama devam ediyor

nasılsınız arkadaşlar
ben uzun zamandır yoktum,tam bir ay oldu evden çıkalı,yeni geldim ancak oturuyorum...
2hafta tatil,2hafta memleket ziyareti derken gezik durduk oğlumla
öylee geçirdik zaman,tekmelere başladık kiloları aldık azcık alışveriş yaptık döndük evimize
arada girdim ama yazamadım,okudum haberlerinizi
1hafta önce kontrol için doktora gittik oğlum 470 gram olmuş,biraz fazlamı ne
ama çok şükür sağlıklıymış
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versinn inşllh

canım peki derinde soyuluyormu pul pul

kızlar yanımda stajer vardı işleri öğretiyordum açamadım neti

teşekkür ederimmm tatşımm

çok güzeller yerinn kızınıı

sağol bitanemmm evett 2+1 olacağızz

canım geçmiş olsun iyi haberlerle gel, telaşa kapılma hemen yorgunluk yapmıştırr

aminn tatlımmm çok sağulun kızlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…