Bu kızlar bir alem vallahi çok yaramaz olacaklar canım
Canım bebek yağı sürdün mü sen hiç..gerildi diye çatlama olur diye düşünme hemen olmayadabilir sonuçta..
teşekkürlerr bi tanemmmevett 2+1 olucaz inş.
haftaiçi bu ilçede pek etkinlik olmadığından beklentim pek yüksek değil :) haftasonu olsaydı bir yerlere götürüyordu genelde :)
teşekkürler hayatımmm 3 yıl doldusenin ki tam süper olacakk :)
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım örgü öğrendim işte çat pat onu yapıyorumne güzel uğraşlar bulmuşsun canım ben daha hiçbirini düşünmüyorum paylaş mutlaka şeker bizede fikir olur enazından
ne basıon 50 nerye basıon öyleeee
he yaaa çatlamayalım yinede bebişkommm
kızlar hızlıal.com da bebek ana kucağına bakmıstınız değil mi baya ucuz ya 60 lira kafam karıştı:26:[/B]
anlamı ne acaba :26: değişik bir isim senin begenmen daha önemli tabi
kızlar yaa şimdi benim doguma 5 ay mı var 4 ay mı var kafam karıstı 20 haftalıgım ya 40 haftada tamamlanıyorsa 5 ay oluyor dımı:44:
4.5 ay var tatlım..20 haftalıkken tam 5 aylık olmuyorsun 4.5 aylık oluyorsun ay hesabıyla
Eskiden çok yapardım.. Unutmuşum şimdi
Annem tutturdu mendillerini biz oyalayalım dışarda satılanlar çok sert diye bende mendil kenarı oyalıyorum.. Hırka, yelek kısmını annem yapıyor.. Ama mendilde olsa el işi yapmak iyi geliyor
anlamı ne acaba :26: değişik bir isim senin begenmen daha önemli tabi
kızlar yaa şimdi benim doguma 5 ay mı var 4 ay mı var kafam karıstı 20 haftalıgım ya 40 haftada tamamlanıyorsa 5 ay oluyor dımı:44:
ama 40 haftada tamamlanmıyor mu nasıl 4.5 ay var kafam karıstı yahuuu:26:
evet bebiş karında hareketliyse çıkıncada öyle oluyormuş, yandık vallahi :)))
aslında canım ben istemiyorum aynı güne denk gelsin, çünkü eşimle özel gecemiz, çocuk bile olsa bu özel günlerin önemi farklı bence.
20 haftanı bitirmenden itibaren 20 haftan kalıyor canım...
ay hesabını doktorlar hiç yapmıyolar zaten.
oy oyy herkeste varmış bak çıt pıt bişiler, evet onlar sert oluyor hakkikaten, ha mendilin oyalı olmasına gerek varm ı ? bence yok ama bize uğraş oluyor mutlu oluyor insan :)bebikin için bişi yapmak demiii
Kızıl Demir, Al Renkli Demir;
Demir Gibi Güçlü;
Al + Temur
5 ay var kuzu 30.11 da doğum yapacaksın ordan hesaplıyorum bende, benim de 4 aydan az :18:
şimdi anladım yahu demekki dogru algılamısımm offf daha çok varmışş yolun yarısındayım dahaaa deseneee
sağlık olsun bu zamanlarda geçer
hadi ya sende başladımmı çatlak :18:
ben lieractan 3 tüp daha sipariş verdimumarım işe yarar bugünde kakao yağı bebe yağı alıcam
ne basıon 50 nerye basıon öyleeee
he yaaa çatlamayalım yinede bebişkommm
altemur mu söylemesi bilem zorrrr
kızlar hızlıal.com da bebek ana kucağına bakmıstınız değil mi baya ucuz ya 60 lira kafam karıştı:26:
şimdi anladım yahu demekki dogru algılamısımm offf daha çok varmışş yolun yarısındayım dahaaa deseneee
sağlık olsun bu zamanlarda geçer
kızlar selam bende battaniye ördüm 1 günde tam benlik.Malum bizimkiler kış çocugu şu dut iplerden aldım örmeside çok zevkli netteki resmini koyayım görunEki Görüntüle 461229 Eki Görüntüle 461229
evet bebişim yolun yarısındasın :)
sen doğumdayken ben bebeğimi emziriyo olucam
yaa temmzu annelerini okuyorum da görseniz çok ilginç hikayeler varrrr....
ama şunu öğrendim doğum yapar yapmaz 10 kadından 1 tanesinden hemen süt geliyor. çoğu bir iki gün sonra emzirmeye başlıyolar.
evet yolun yarısını azcık ucundan geçtik bizde.. Ben 3. trimester dönemini merak ediyorum şimdi.. Acaba çokmu ağır geçecek yeni yeni neler görücez ?
ama şunu öğrendim doğum yapar yapmaz 10 kadından 1 tanesinden hemen süt geliyor. çoğu bir iki gün sonra emzirmeye başlıyolar.
Darısı başınıza ha birde şunlar varçok güzel olmuşlar canım.. ellerine sağlık.
ya gelmezse 1-2 gun o zaman çocuk nasıl beslenıyor:44:
ya gelmezse 1-2 gun o zaman çocuk nasıl beslenıyor:44:
hadı ya benım hemen gelmıştı amelıyattan cıktım odama geldım bızım kız aranıyo ay öle tatlıdıkı cnm sankı hep emıyormuş gıbı bı sarıldı mememe yapıştı adeta tabı evladım geceden berı aactı anasıyla ınşalla kardeşıde ablasınsa benzer tabı annesının sutude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?